Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Engelse League 1 2010-2011

Er was nog geen apart topic voor League One in Engeland. Daarom heb ik deze maar vast aangemaakt. Hieronder mijn eerste tip voor komend weekend.

Bournemouth vs. Hartlepool United . Een wedstrijd in de League 1 waarbij het maar afwachten is of het doorgaat. Afgelopen weekend werden alle wedstrijden afgelast. Bournemouth de nummer 3 krijgt Hartlepool op bezoek. De bezoekers zijn terug te vinden op een vijftiende plaats. 1.73 is lekker voor een ploeg thuis bijna al zijn punten pakt. In 23 thuiswedstrijden werd er maar drie keer verloren van ploegen die simpelweg beter waren.

Wedstrijd datum & tijd: 11-12-2010 15:00
Bookmaker: Unibet
Type weddenschap: 1
Wedstrijd: Bournemouth - Hartlepool
Quote: €1.73
Competitie: Engeland (league one)
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar vonloite
Country flagvonloite in 6-12-2010 16:50 Voetbal
in 6-12-2010 16:50 Voetbal
6 reacties
Miss een domme vraag maar zijn hier echt mensen die bijvoorbeeld de League One in Engeland volgen? Of baseren jullie je vooral op de statistieken? Ik neem toch aan dat je hiervan geen 'stream' of andere beelden van kan vinden.
0 Vind ik leuk's
Indien ik weddenschappen op League One plaats dan is dat puur op statistische gegevens + informatie die ik per club opzoek (geblesseerden, geschorsten etc). Je kan dan al wel een aardige inschatting maken of een weddenschap value heeft of niet.
0 Vind ik leuk's
Hakuna Matatttta.
[quote]Indien ik weddenschappen op League One plaats dan is dat puur op statistische gegevens + informatie die ik per club opzoek (geblesseerden, geschorsten etc). Je kan dan al wel een aardige inschatting maken of een weddenschap value heeft of niet.

Lijkt me idd wel zo dat je dan ook een goede inschatting kan maken! Persoonlijk gok ik enkel op wedstrijden met ploegen die ik goed ken en liefst al matchen heb zien spelen.

Maarja ik ben waarsch maar een amateuristisch gokkertje ivm andere hier :-$
0 Vind ik leuk's
League one volg ik niet. De Championship (divisie onder premieur league) volg ik wel. Hier zitten af en toe best leuke wedstrijden tussen om naar te kijken.
0 Vind ik leuk's
Vaak erg interessant om gewoon redelijk op safe in te zetten op de toppers van de League one. De quoteringen zijn een stuk hoger dan in de hoogste divisies van europa.
0 Vind ik leuk's
League one volg ik ook gebaseerd op statistieken.
Met deze competities loop je af en toe wel tegen de raarste uitslagen aan..
0 Vind ik leuk's
Against modern Football

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.

Moderators

Avatar dionysiou
Country flag
dionysiou
Avatar joevidov
Country flag
joevidov
Avatar datel13
Country flag
datel13
Avatar rutger133
Country flag
rutger133
Avatar rollings
Country flag
rollings
Avatar fr18
Country flag
fr18
Avatar toxar
Country flag
toxar
Avatar jeffrey14g
Country flag
jeffrey14g