Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Nederlandse Jupiler League 2012-2013

Welkom bij het topic voor het wedden op de Nederlandse Jupiler League 2012/2013! Hier vind je wedtips, meningen van anderen, het laatste nieuws en overige informatie rondom een bet.

Door: PSVKevin
10 augustus aanstaande begint er weer een nieuw seizoen in de Jupiler League. Nieuwe ronde, nieuwe kansen en voor sommige clubs kan het seizoen niet snel genoeg beginnen. Clubs als Go Ahead Eagles, FC Volendam, Almere City, FC Emmen en SC Veendam kende een zeer teleurstellend seizoen en zij zullen dit jaar willen laten zien dat het wel degelijk kan voetballen. Verder verwelkomt de Jupiler League twee degradanten: Excelsior en De Graafschap. Excelsior degradeerde afgelopen seizoen direct, terwijl De Graafschap werd uitgeschakeld door toedoen van FC Den Bosch. Verder neemt de Jupiler League afscheid van Willem II en kampioen PEC Zwolle die aankomend seizoen op het hoogste niveau uit zullen komen. Wie wordt er dit jaar kampioen? Wie plaatst zich voor de play-offs promotie/degradatie? Wie wordt de verrassing van het seizoen en wie valt het meest tegen? We zullen het de komende maanden gaan zien, maar eerst een vooruitblik richting het nieuwe seizoen.
AGOVV Apeldoorn:
AGOVV Apeldoorn behoorde afgelopen seizoen wellicht ook tot één van de meest teleurstellende ploegen. De club uit Apeldoorn stond twee jaar eerder onder leiding van trainer John van den Brom nog in de Play-Offs, maar afgelopen jaargang bungelde de ploeg het gehele seizoen lang onderaan de ranglijst. Aankomend seizoen hoopt de ploeg weer een rol van betekenis te gaan spelen en dat zal het gaan doen onder leiding van een trainer met Eredivisie-ervaring: Andries Uldrink. De oud-trainer van onder meer De Graafschap, Go Ahead Eagles en amateurvereniging Be Quick '28 werd afgelopen jaar ontslagen bij eerstgenoemde club en nu gaat hij dus aan de slag bij De Blauwen.
Omdat AGOVV Apeldoorn aankomend seizoen weer een rol van betekenis wil gaan spelen in de Jupiler League heeft het een grote schoonmaak ondergaan in de selectie. De club heeft afscheid genomen van maarliefst twaalf spelers: Cairo, Krul, Berends, Duriska, Kerr, Livramento, Mazan, Mondek, Schwiebbe, Siers, Van der Kooy en van Van Ewijk. Tegenover het vertrek van deze twaalf spelers staat de komst van Tissingh (PEC Zwolle), Cruz Vicente (SC Veendam), Paddy John (VFL Osnabrück), Lion Kaak (De Graafschap) en Nick Hengelman (Heracles Almelo). In tegenstelling tot afgelopen transferperiode (januari) zijn er nu wel gerichte aankopen gedaan en de club uit Apeldoorn hoopt nog drie of vier versterkingen aan de selectie toe te kunnen voegen (mits er niemand meer vertrekt).
De doelstelling: AGOVV Apeldoorn hoopt dit seizoen in ieder geval dat het niet zo'n speelbal wordt als afgelopen jaargang. De ploeg van Ulderink zal daarnaast het aantal tegendoelpunten wat het afgelopen jaar tegen kreeg flink willen terugbrengen, want dat was ver buiten proporties. Mocht de ploeg tussen de dertiende en tiende plek eindigen, dan zal het seizoen waarschijnlijk geslaagd zijn.
Almere City:
Almere City heeft voor het begin van vorig seizoen te kennen gegeven dat het de ambitie heeft om een ploeg te worden dat structureel elk jaar mee strijdt om een plaats bij de eerste negen (Play-Offs). Afgelopen seizoen leek de ploeg, nadat het een behoorlijke kwaliteitsinjectie had gekregen, deze doelstelling te gaan halen, maar na de winterstop stortte de ploeg als een kaartenhuis in. Er werd zo nu en dan eens een puntje behaald, maar de ploeg zakte steeds verder weg op de ranglijst. Uiteindelijk eindigde de ploeg in het rechterrijtje en dus kende de ploeg een teleurstellend seizoen.
Aankomend seizoen hoopt de club dan alsnog de Play-Offs te halen. Toch heeft de ploeg zes sterkhouders zien vertrekken. Burgzorg vertrok naar de Bulgaarse kampioen Ludogorets, terwijl Rosheuvel naar de Eredivisie vertrok: AZ Alkmaar. Ook Paul de Lange, Malone,Ribeiro en Thijs Sluijter verlieten de club. Toch heeft Almere City daar wel tegenover staan dat het vier spelers heeft aangetrokken die voor de basis gehaald zijn: Dennis Gentenaar (VVV-Venlo), Toivomaki (AFC Ajax), Rowin van Zaanen (Fortuna Sittard) en Charles Dissels (SC Cambuur). De komende weken zal Almere City de transfermarkt nauwlettend in de gaten gaan houden op zoek naar meer spelers die de ploeg moeten gaan helpen de verwachtingen waar te kunnen maken.
De doelstelling: Almere City zal aankomend seizoen mee willen gaan strijden om een plaats bij de eerste negen. Of de ploeg dit ook kan bewerkstelligen is de vraag, omdat de ploeg voorlopig meer spelers kwijt is geraakt dan dat het binnen heeft weten te halen. Of de doelstelling behaald zal gaan worden zal dus ook mede gaan liggen aan hoeverre de selectie nog wordt versterkt.
SC Cambuur:
SC Cambuur kende afgelopen seizoen een wisselvallig seizoen. De club uit Leeuwarden had de doelstelling gekregen om bij de eerste vijf te eindigen, wat betekent dat de ploeg pas in had hoeven stromen in de tweede ronde van de play-offs. Ongeveer tien wedstrijden voor het einde was het zelfs nog de vraag op Cambuur überhaupt de play-offs wel zou gaan halen, want de ploeg bungelde tussen het linker- en het rechterrijtje in. Toch eindigde de ploeg uiteindelijk op de zevende plaats en dat had het mede te danken aan een goede thuisreeks waarbij het meerdere wedstrijden op rij wist te winnen.
Toch zal SC Cambuur aankomend seizoen sneller willen zijn met het veilig spelen van play-off voetbal. De Friezen worden bijna elk jaar wel gezien als een outsider voor de titel, maar het speelt amper een rol in deze titelstrijd. Toch is de ploeg de afgelopen jaren al wel dicht bij promotie geweest. Drie seizoenen terug stond het op de drempel van de Eredivisie, maar werd het uitgeschakeld door Roda JC na penalty's, terwijl de ploeg dit jaar VVV-Venlo leek uit te schakelen, maar een doelpunt van de Nigeriaan Uchebo (93e minuut) gooide roet in het eten.
SC Cambuur heeft deze zomer al zes spelers zien vertrekken, die allemaal wel belangrijk waren voor de Friezen afgelopen seizoen. Je zou dus kunnen stellen dat er nog flink werk aan de winkel is voor de de technische staf om de benodigde versterkingen binnen te halen. Bob Schepers (FC Utrecht), Charles Dissels (Almere City), Bizot (FC Groningen), Türk (VVV-Venlo), Mark de Vries (ONS Sneek) en Robert van Boxel (Sparta Rotterdam) verlieten de club al en Yuri Rose (De Graafschap), Telgenkamp (Heracles Almelo )en Broekhof (Roda JC) kwamen er voor terug. Yuri Rose moet de nieuwe leider op het middenveld gaan worden nu Mark de Vries en Sandor van der Heide (gestopt) er niet meer zijn.
De doelstelling: SC Cambuur zal dit seizoen net als voorgaande jaren proberen om de top-5 te halen. Daarnaast hoopt de ploeg zo lang mogelijk mee te kunnen doen in de concurrentiestrijd om het kampioenschap. Toch moet de ploeg nog wel enkele versterkingen gaan halen wil het kunnen voldoen aan de verwachtingen, die ook dit jaar weer behoorlijk hooggespannen zijn.
De Graafschap:
De Graafschap degradeerde afgelopen seizoen uit de Eredivisie en dus zal het komend seizoen uitkomen in de Jupiler League. De Superboeren wisten rechtstreekse degradatie te ontlopen, maar in de tweede ronde van de play-offs was het niet opgewassen tegen een fris spelend FC Den Bosch. Degradatie volgde en heel Doetinchem was in rauw gedompeld. Toch zal de ploeg uit Doetinchem zich weer moeten gaan richten op het nieuwe seizoen en het wil zo snel mogelijk terugkeren op het hoogste niveau.
Toch laat de geschiedenis ons weten dat degradanten het over het algemeen vaak moeilijk hebben in de eerste vijf/zes wedstrijden. Het overschakelen naar een ander niveau (voetballend gezien) en het wennen aan het spel (fysieker) zorgt er dan ook regelmatig voor dat een degradant aardig wat punten verliest gedurende de eerste paar wedstrijden. Niet alleen het overschakelen naar een ander niveau hoort bij degraderen, maar dat gaat vaak ook gepaard met het leeglopen van het elftal.
Maarliefst negen spelers verlieten De Graafschap afgelopen zomer en waren ook niet de minste: Poepon en Wormgoor (beide ADO Den Haag), Vermouth (1.FC Kaiserslautern), Badibanga (Anderlecht), De Leeuw (FC Groningen), De Winter (AZ Alkmaar), Gyasi (FC Twente), Kaak (AGOVV Apeldoorn) en Yuri Rose (SC Cambuur). Een flinke leegloop dus voor de Superboeren, dat nu de schone taak heeft gekregen om een dusdanig elftal met vervangers te creëeren om aankomend seizoen mee te kunnen dingen om de titel.
Tot dusver werden Coppoolse (SC Veendam), Hulst (FC Dordrecht), Lazic (Turnhout), Van Kouwen (FC Eindhoven) en Vincken (Excelsior) als vervangers gehaald.
De doelstelling: De Graafschap hoopt zo snel mogelijk terug te keren op het hoogste niveau en dus mogen we ervan uitgaan dat het dit jaar mee zal gaan spelen om de titel.
FC Den Bosch:
FC Den Bosch wist afgelopen seizoen als zesde te eindigen en dat was een prima resultaat. Ook in de play-offs liet de ploeg zien dat het over aardig wat kwaliteit beschikt, terwijl het weinig geld heeft om te investeren. In de play-offs was de ploeg dichtbij promotie, nadat het in de tweede ronde al De Graafschap had uitgeschakeld, maar in de derde ronde moest het zijn meerdere erkennen in Willem II.
Het seizoen van FC Den Bosch had twee gezichten. Een slecht begin van het seizoen, een goede reeks die volgde en werd afgewisseld door een mindere. Na de winterstop pakte het veel punten en leek het mee te gaan dingen om het kampioenschap, maar het kwam uiteindelijk weer in een wisselvallige vorm terecht. Dat zal ongetwijfeld ook te maken gehad hebben met de nodige blessures waar FC Den Bosch vaak mee te kampen had.
FC Den Bosch heeft afgelopen zomer al afscheid moeten nemen van vijf belangrijke schakels in het elftal. Verdedigers Jorden Peters een Van Buuren (beiden Willem II), middenvelder Van Moorsel (FC Groningen) en aanvallers Danny Verbeek (Standaard Luik) en Ronnie Reniers (PEC Zwolle) hebben de club verlaten.
Tot dusver werden er vier versterkingen gehaald door de Bosschenaren: Boldewijn (FC Utrecht), Jelle de Bock (FC Eindhoven), Pennings (FC Eindhoven) en Wolters (FC Emmen). FC Den Bosch hoopt nog wel wat versterkingen te kunnen halen, maar de ploeg moet erg creatief met het geld omgaan en dus zal het geen overhaaste beslissingen gaan maken.
De doelstelling: FC Den Bosch zal aankomend seizoen de pijlen weer gaan richten op een plaats bij de eerste zeven. De ploeg speelt al vele jaren play-off voetbal en dat lijkt de ploeg nu dus ook verplicht aan zijn stand te zijn om dat te behalen.
FC Dordrecht:
FC Dordrecht, de nummer tien van afgelopen seizoen, kende een bewogen seizoen. Buiten het feit dat de Dordtenaren een zo goed als verzekerde play-off ticket vergooide, moest het afscheid nemen van Theo Bos als hoofdtrainer wegens een ernstige ziekte. Met name na de winterstop, toen bekend werd dat Theo Bos (voorlopig) zijn taken als trainer er bij neerlegde, leed FC Dordrecht veel (onnodig) puntverlies en zakte het aardig weg op de ranglijst. Uiteindelijk streed het de laatste paar wedstrijden van het seizoen nog voor een play-off ticket, maar die werd net niet behaald.
Aankomend seizoen hoopt de ploeg uit Dordrecht wél bij de eerste negen te eindigen om zo mee te kunnen doen aan de play-offs. Afgelopen jaargang liet de ploeg met name in eigen huis zien dat het een zeer geduchte tegenstander is. Alleen PEC Zwolle deed het beter in de thuiswedstrijd. FC Dordrecht verloor slechts één thuiswedstrijd (tegen PEC Zwolle 1-2) en het speelde slechts vier maal gelijk. Toch zal Dordrecht een op het oog lastig seizoen gaan krijgen, mits het geen versterkingen gaat halen.
Tot dusver hebben de Schapenkoppen nog maar één versterking (Alisic van Debreceni) gehaald, maar heeft het wel tien spelers zien vertrekken: Achterberg, Beugelsdijk, De Vogel, Gielisse,Koksal, Tano, Van der Dussen ( allen naar/terug naar ADO Den Haag), Hulst (De Graafschap), Isoufi (Telstar) en Van Beers (Willem II).
De doelstelling: Er is nog flink werk aan de winkel voor FC Dordrecht om een representatief elftal neer te zetten voor de eerste wedstrijd van het seizoen. De doelstelling zal zijn om de eerste negen te halen.
FC Eindhoven:
FC Eindhoven was afgelopen seizoen de grootste verrassing in de Jupiler League. De ploeg die onder leiding stond van Ernest Faber (en het laatste gedeelte onder leiding van Erwin Koeman) wist zeer knap als derde te eindigen in de Jupiler League en dus mocht het in de tweede ronde van de play-offs aantreden. In de tweede ronde van de Play-Offs werd het uitgeschakeld en dus werd het fantastische seizoen niet bekroond met promotie.
FC Eindhoven deed afgelopen seizoen lang mee in de strijd om het kampioenschap, maar door gebrek aan kwaliteit, geluk en ervaring moest het toch vroegtijdig afhaken en juist op bezoek bij PEC Zwolle zag het hoe de thuisclub kampioen werd ten koste van henzelf. Aankomend seizoen hoopt de ploeg weer bovenin mee te gaan draaien, maar het verwacht niet dat het ook dit jaar weer mee zal gaan doen om het kampioenschap. De doelstelling zal zijn om de play-offs te halen. Tot dusver heeft FC Eindhoven afscheid moeten nemen van aardig wat smaakmakers: Mokhtar, De Bock, Pennings, Swinkels, Van Kouwen en Jens van Son.
De doelstelling: FC Eindhoven hoopt aankomend seizoen weer te kunnen mikken op een plaats dat recht geeft op play-off voetbal.
FC Emmen:
FC Emmen eindigde afgelopen jaargang als laatste in de Jupiler League. De nummer achttien van afgelopen seizoen kende een zeer teleurstellend seizoen en dus hoopt de ploeg dat het aankomend seizoen beter gaat. Toch zal het creatief moeten zijn met het aantrekken van spelers, want de financiële malaise van de club heeft aardig wat invloed op het transferbudget. Daarnaast zou onder meer Ruud ter Heide nog weg mogen, omdat hij aardig drukt op de begroting.
Zoals gezegd eindigde Emmen afgelopen seizoen als laatste en dat was zeer teleurstellend voor de club, die het financieel ook zwaar heeft. Mike Koenders, Harm Zeinstra, Bart de Groot en Randy Wolters zijn vertrokken naar respectievelijk PEC Zwolle, (beiden) SC Heerenveen,en FC Den Bosch. Tegenover het vertrek van dit viertal stond de komst van Said Bakatti en Mamedov (beide PEC Zwolle), Van der Vlag (Go Ahead Eagles) en Antoine van der Linden (Heracles Almelo).
De voorbereiding van FC Emmen gaat tot nu toe niet over rozen en de ploeg lijkt opnieuw een moeilijk seizoen tegemoet te gaan. Helemaal gezien het feit dat de ploeg (bijna) geen geld vrij heeft om nog een versterking te halen.
De doelstelling: De doelstelling van FC Emmen moge duidelijk wezen: beter presteren dan afgelopen seizoen en in ieder geval geen laatste meer worden.
FC Oss:
FC Oss eindigde afgelopen jaar als veertiende en daarmee kende het een geslaagd seizoen. De promovendus van vorig jaar werd gezien als lelijk eendje en de ploeg zou bijna 100% zeker op de laatste plaats gaan eindigen. Echter wist de ploeg zich te profileren als zeer stugge ploeg en het wist regelmatig knap tot een gelijkspel of overwinning te komen.
Aankomend seizoen zal FC Oss graag de prestatie van afgelopen jaargang willen evenaren. De Ossenaren zagen vier NEC-huurlingen terugkeren naar hun oorspronkelijke club, maar kreeg er daar wel één voor terug (Latupeirissa). Verder wist het Stockentree, Van den Ouweland en Gürgülü aan te trekken.
FC Oss zal dit seizoen hoogstwaarschijnlijk weer dezelfde rol als vorig jaar gaan vervullen en tegenstanders zullen dus zonder onderschatting aan de aftrap moeten verschijnen tegen deze moeilijk in te schatten ploeg. Om maar een voorbeeld te noemen: FC Oss verloor afgelopen jaar na de winterstop zeven wedstrijden op rij en wist daarna PEC Zwolle te verslaan.
De doelstelling: FC Oss hoopt de prestatie van vorig jaar te evenaren en dus zal het voor een plaats gaan dat tussen de tien en veertien ligt.
FC Volendam:
FC Volendam behoorde afgelopen seizoen tot één van de meest teleurstellende ploegen van dit jaar. De Palingboeren eindigde in het rechterrijtje en daarmee behaalde het bij lange na de doelstelling niet. Het slechte presteren leverde eveneens het ontslag op van Gert Kruys. Komend seizoen hoopt Het Andere Oranje weer aan te kunnen sluiten bij de subtop van de Jupiler League.
Tot op heden heeft FC Volendam nog geen grote wijzigingen ondervonden aan de selectie. Het verloor slechts één speler en het haalde er drie. Volendam kan dus met een vaste kern de voorbereiding af gaan maken en dan kan het vanaf 10 augustus gaan laten zien dat het wel degelijk tot de (sub)top van de Jupiler League behoort.
De doelstelling: FC Volendam hoopt aankomend seizoen weer een gooi te doen naar een plaats bij de eerste zeven en dat houdt automatisch in dat het weer mee gaat doen aan de play-offs.
Fortuna Sittard:
Fortuna Sittard eindigde afgelopen seizoen als elfde in de Jupiler League en die prestaties was zeer knap te noemen. Voor de winterstop speelde de ploeg onderin mee met ploegen als FC Emmen, AGOVV Apeldoorn, FC Oss en SC Veendam, maar na de winterstop ging het een stuk beter. Sterker nog: na het aantrekken van spelers als Schreurs en Van Zaanen werd er meer dan tien wedstrijden op rij niet verloren en de ploeg uit Limburg was hard op weg om de Play-Offs te halen. Toch kreeg het tegenslagen en op de slotdag zag het Go Ahead Eagles in de blessuretijd de play-off ticket pakken ten koste van zichzelf.
Toch zal Fortuna Sittard naar verwachting niet opnieuw zo'n goed seizoen als afgelopen jaar gaan draaien. Tot nu toe heeft de ploeg enorm veel kwaliteit moeten inleveren door het vertrek van zeven spelers en dat waren ook niet de minste: Danny Schreurs, Rowin van Zaanen, Danny Hoesen, Stolte, Scheele, Geenen en Bloudek. Met name Danny Hoesen, Van Zaanen en Schreurs waren enorm belangrijk voor de Limburgers en met het vertrek van dat drietal, kan het opzoek naar een compleet nieuwe voorhoede. Inmiddels heeft het met Prince Rajcomar een vervanger voor Van Zaanen in huis gehaald. Ook Ramazan Cevik werd aangetrokken. Hij komt over van de A1 van Standaard Luik.
De doelstelling: Komend seizoen zal Fortuna Sittard niet zo hoog inzetten. De ploeg kende afgelopen seizoen een bovenverwacht goed seizoen, maar aangezien de ploeg dit seizoen (tot dusver) een kwalitatief minder team heeft, zal de ploeg waarschijnlijk (weer) ergens tussen de twaalfde en vijftiende plek gaan eindigen.
Go Ahead Eagles:
Go Ahead Eagles kende een teleurstellend seizoen in de Jupiler League. De Deventenaren weten zich altijd wel te verzekeren van Play-Off voetbal, maar afgelopen seizoen bleef het tot op de laatste speelronde in spanning of het de eerste negen wel zou gaan halen. Uiteindelijk wist het op de slotdag, op bezoek bij concurrent Fortuna Sittard, toch nog Play-Off voetbal veilig te stellen door een 1-1 gelijkspel.
Zoals gezegd kende de Eagles een teleurstellend seizoen, ondanks het feit dat de ploeg zich prima had versterkt aan het begin van het seizoen. Toch kon Joop Gall (die vroegtijdig zijn functie als coach neerlegde) geen winnend team neerzetten.
Tot dusver heeft Go Ahead Eagles afscheid genomen van acht spelers: Freek Heerkens, Michael Jansen, Michal Janota, Glenn Kobussen, Joep van den Ouweland, Patrick Gerritsen, Niklas Tarvajärvi en Frank van der Zwan. Daartegenover staat de komst van Nick Marsman (FC Twente) en Joran Pot ( van aartsrivaal PEC Zwolle). Daarnaast blijft Go Ahead Eagles rekening houden met een vertrek van Antonia, die afgelopen seizoen nauwlettend werd gevolgd door Eredivisionisten, onder wie PSV en SC Heerenveen.
De doelstelling: Go Ahead Eagles hoopt de vieze smaak van afgelopen seizoen weg te kunnen spoelen door een goede prestatie neer te zetten. De doelstelling zal waarschijnlijk het behalen van een plaats bij de eerste vijf zijn. Mits de Deventerclub de selectie nog op enkele plaatsen kan versterken dan moet een plaats bij de eerste vijf haalbaar zijn.
Helmond Sport:
Helmond Sport wist afgelopen seizoen als vierde te eindigen in de Jupiler League. De club werd onder leiding van trainer Hans de Koning naar een plaats bij de eerste vijf geholpen en dat was het tweede jaar op rij dat het zich plaatste voor de tweede ronde van de Play-Offs. We kunnen dus stellen dat Helmond Sport langzaamaan de (sub)top van de Jupiler League gaat bereiken.
Vorig seizoen wist Helmond Sport na de winterstop voor een zeer indrukwekkende reeks wedstrijden te zorgen. De Brabanders wisten meer dan twaalf wedstrijden ongeslagen te blijven en het klom van plaats negen naar drie, maar zakte uiteindelijk weer naar vier. Dat Helmond kan voetballen dat moge dus duidelijk zijn.
Wel heeft Helmond defensief gezien veel kwaliteit moeten laten gaan. Drie van de vier basisspelers in de verdediging hebben inmiddels een andere club en dus is het de taak aan de trainer om deze linie zo goed mogelijk op te vullen/ te versterken, want alleen Justiana is nog over. Joppen, Haastrup en Altheer zijn de vertrokken verdedigers. Ferry de Regt is overgenomen van VVV-Venlo en ook Oliver ter Horst is overgekomen. Hij komt over van Heracles Almelo. Met deze twee verdedigers heeft de ploeg aardig wat Eredivisie-ervaring in huis gehaald, wat altijd voor een positieve boost kan zorgen in een team.
De doelstelling: Helmond Sport wist afgelopen seizoen voor de tweede maal op rij in de top-5 te eindigen. De verwachtingen van de buitenwereld zullen dan ook hoger dan anders zijn voor aankomend seizoen. Toch moet een plek bij de eerste zeven mogelijk zijn.
MVV Maastricht:
MVV Maastricht werd afgelopen seizoen achtste in de Jupiler League en dat werd het maar ternauwernood. De club uit Maastricht leek zich lange tijd geen zorgen hoeven te maken, maar doordat de ploeg steeds wisselvalliger ging spelen en de concurrentie steeds meer punten ging pakken, moest het toch nog vrezen voor het mislopen van de Play-Offs. Uiteindelijk werd het direct uitgeschakeld in de Play-Offs en dus kon het vroeger dan gehoopt op vakantie.
Bij MVV was het afgelopen seizoen erg duidelijk dat het in de uitwedstrijden maar slecht uit de verf wist te komen. Van alle behaalde punten, werden er slechts 33% gepakt in uitwedstrijden (zeventien). Ook kreeg het gemiddeld twee doelpunten per uitwedstrijd tegen en dus moet er aankomend seizoen voor een andere tactiek gekozen worden in uitwedstrijden. In thuiswedstrijden hanteert de ploeg namelijk een aanvallende tactiek, waarbij het ook de tegenstander uit de tent wil lokken, om vervolgens keihard toe te slaan in de counter met de snelle aanvallers. Eén van die sneller aanvallers, Prince Rajcomar, verliet MVV voor aartsrivaal Fortuna Sittard. Verder vertrok Tom Daemen naar AEK Larnaca, waar hij Nassir Maachi (oud FC Zwolle-speler ) tegenkomt. Ook Labylle zal MVV verlaten, hij gaat naar Standaard Luik.
De versterkingen die MVV Maastricht tot nu toe deed, zijn aardig goed te noemen. Zo heeft het met Bram Castro een betrouwbare 'goalie' in huis gehaald, terwijl Nathan Rutjes en Mark Veldmate overkomen van Sparta Rotterdam. Ook wist de club Gideon Boateng definitief over te nemen van CS Visé en ook Cor Gilis verdedigt aankomend seizoen de clubcleuren van MVV.
De doelstelling: MVV Maastricht zal aankomend seizoen wederom een gooi doen naar een plaats bij de eerste negen. De club uit Maastricht hoopt de komende jaren een meer stabielere ploeg te worden, dat uiteindelijk over een paar jaar weer 'moet' terugkeren in de Eredivisie.
SBV Excelsior:
Excelsior is evenals De Graafschap een 'nieuwkomer' in de Jupiler League. De Rotterdammers konden afgelopen seizoen rechtstreekse degradatie niet voorkomen en dus keert het na twee jaar Eredivisie-voetbal weer terug naar de 'biercompetitie'. Excelsior liep zo'n beetje het hele seizoen lang achter de feiten aan en het kende ook de nodige pech. De ploeg verdiende vaak wel een puntje (of zelfs meer), maar negen van de tien keer ging het met lege handen naar huis. Excelsior wist afgelopen seizoen slechts vier van 34 wedstrijden te winnen en in uitwedstrijden won het er zelfs helemaal geen één(!). Daarmee was het de meest slecht presterende uitploeg van het Nederlandse betaalde voetbal van het seizoen 2011-2012.
Toch zal dit seizoen anders zijn voor Excelsior, omdat het dit jaar niet tot de degradatiekandidaten hoort, maar tot de titelkandidaten. Wel heeft Excelsior afstand moeten doen van enkele belangrijke spelers: Broerse (PEC Zwolle), Berkvens (Feyenoord/Excelsior amateurs), Martijn de Vries (Sparta), Janga (Willem II), Jansen (ADO Den Haag), Schenkeveld (Feyenoord), Te Vrede (Feyenoord), Van Steensel (Capelle), Vincken (De Graafschap).Tot nu toe werden er 'slechts' drie versterkingen gehaald: Ribeiro (Almere City), Stolte (Fortuna Sittard), Van Huijgevoort (Feyenoord).
De doelstelling: Excelsior zal aankomend seizoen direct willen proberen om te promoveren.
SC Veendam:
SC Veendam eindigde afgelopen seizoen als zestiende in de Jupiler League. Ten opzichte van het jaar daarvoor kende de ploeg een rampseizoen, want toen eindigde het nog in de top-5. Toch had Veendam de selectie er niet naar om het resultaat van het jaar ervoor te evenaren.Veendam wist afgelopen seizoen de minste overwinningen te boeken van alle Jupiler League ploegen. De Veendammers, die onder leiding staan van Gert Heerkes, waren voor de winterstop vooral afhankelijk van middenvelder Anco Jansen, maar sinds het vertrek van de creatieve middenvelder, viel de ploeg als een kaartenhuis in elkaar.
Het volgende probleem van SC Veendam is de financiële kant.
De club blijft knokken om een BVO (Betaald Voetbal Organisatie) te blijven, maar bij elke keer dat de club weer voldoende geld bij elkaar heeft verzameld, lijkt het slechts uitstel van executie te zijn. Laten we voor deze club met het bekende stadion, De Langeleegte, hopen dat de financiele onweersbui snel voorbij zal gaan. Deze situatie zorgt er voor dat er amper, tot geen, ruimte is om versterkingen te halen.
Nienhuis (FC Groningen), Cruz Vicente (AGOVV Apeldoorn), Coppoolse (De Graafschap) en Görgülü (FC Oss) zijn vertrokken bij SC Veendam en alleen Luis Pedro (FC Groningen) is als vervanger gekomen.
De doelstelling: SC Veendam zal wederom een zwaar jaar tegemoet gaan. De ploeg heeft domweg geen ruimte om voldoende versterkingen te halen en dus zal de ploeg hopen dat het hoger kan eindigen dan afgelopen seizoen.
Sparta Rotterdam:
Sparta Rotterdam leek afgelopen seizoen het kunstje van RKC Waalwijk te gaan herhalen. De Rotterdammers stonden met de winterstop op een straatlengte achterstand van FC Zwolle (nu PEC), maar twee maanden later leken meer mensen hun geld op Sparta te zetten als mogelijke kampioen dan op Zwolle. Toch wisten de Zwollenaren uiteindelijk kampioen te worden, omdat Sparta Rotterdam stom puntverlies bleef lijden.
Uiteindelijk eindigde Sparta als tweede in de competitie en dus werd het seizoen ruimschoots beter geïndigd dan een jaar eerder. In de Play-Off wedstrijden moest de ploeg zijn meerdere erkennen in Willem II, dat uiteindelijk ook wist te promoveren. Sparta wist in de Jupiler League een reeks wedstrijden neer te zetten waarin het minstens vijftien wedstrijden ongeslagen bleef. Sparta zal dan ook zeker aankomend seizoen tot de titelkandidaten gerekend worden.
De Kasteelheren hebben tot dusver te maken gehad met aardig wat positiewisselingen. Zo hebben Bokila, Mark en Jeroen Veldmate, Nathan Rutjes en Marten de Roon de ploeg verlaten. Daarvoor in de plaats zijn er aardig wat spelers voor teruggekomen: Danny Buijs, Martijn de Vries, Deekman, Martinus,Pieter Nys, Robert van Boxel, Marco van Duin en Jens van Son. De selectie van Sparta Rotterdam zal dus in ieder geval tot één van de betere horen voor aankomend seizoen.
De doelstelling: Sparta Rotterdam zal voor aankomend seizoen de peilen richten op een plaats bij de eerste vijf en het hoopt zo lang mogelijk mee te kunnen doen om het kampioenschap.
Telstar:
Telstar is in de Jupiler League een zeer gewaardeerde club en velen lijken ook sympathie voor deze club te hebben, die tot voorkort nog met mandjes werkte als scorebord. Toch wil deze club ook op sportief gebied eens gewaardeerd worden, want bij vlagen weet de ploeg leuk en aantrekkelijk voetbal op de mat te leggen. Afgelopen seizoen werden de Witte Leeuwen vijftiende in de Jupiler League. Op basis van het vertoonde spel over een heel seizoen gezien, was deze rangschikking tot net wat te laag. Het probleem van Telstar zat hem in de verdediging. De ploeg kreeg gemiddeld twee doelpunten per wedstrijd tegen en in uitwedstrijden lag dat gemiddelde zelfs op 2,4 doelpunten per wedstrijd tegen.
De selectie van Telstar is aardig in tact gebleven. Tot nu toe heeft de ploeg twee nieuwelingen weten te strikken (Rhys Murphy en Shabir Isoufi) en zag het drie spelers de deur uit wandelen: Kevin Brands, Kurbegovíc en Johan Plat.
De doelstelling: Telstar zal aankomend seizoen hoogstwaarschijnlijk een gelijksoortig seizoen als deze gaan beleven. De Witte Leeuwen uit Velsen-Zuid hebben gewoonweg te weinig kwaliteit in de selectie om bijvoorbeeld Play-Off voetbal te kunnen halen.
DE EERSTE SPEELRONDE:
10 augustus 20:00: De Graafschap - Excelsior
10 augustus 20:00: MVV Maastricht - FC Eindhoven
10 augustus 20:00 Almere City - Go Ahead Eagles
10 augustus 20:00: FC Emmen - FC Dordrecht
10 augustus 20:00: Telstar - Helmond Sport
10 augustus 20:00: Fortuna Sittard - AGOVV Apeldoorn
10 augustus 20:00: Sparta Rotterdam - SC Veendam
12 augustus 14:30: FC Oss - FC Den Bosch
12 augustus 14:30: FC Volendam - SC Cambuur
0
0
0 likes
Gestart door
Avatar vonloite
Country flagvonloite
24-07-2012 22:21 in Voetbal
44 reacties
Wat betreft de transfers. Er ontbreken enkele namen bij enkele clubs. Bij de eerste voorbeschouwingen van de eerste speelronde zal ik de complete selectie (waar de ploegen op dat moment over beschikken) vermelden.
0
0
0 likes
Against Modern Football: Love The Game, Hate The Business!!!!
Wat denk je zelf wie de grootste kansmakers zijn?
Ik denk aan:
1. Sparta
2. De Graafschap
3. Cambuur
4. Excelsior
Sparta flink versterkt voor komend seizoen en kan zich niet nog een seizoen in de JL permitteren. De Graafschap ligt het vechtvoetbal in de JL meer dan in de Eredivisie. Ook Cambuur aardig versterkt en zeker met Rose een goede routinier in het elftal.
0
0
0 likes
onzemichael:
Wat denk je zelf wie de grootste kansmakers zijn?
Ik denk aan:
1. Sparta
2. De Graafschap
3. Cambuur
4. Excelsior
Sparta flink versterkt voor komend seizoen en kan zich niet nog een seizoen in de JL permitteren. De Graafschap ligt het vechtvoetbal in de JL meer dan in de Eredivisie. Ook Cambuur aardig versterkt en zeker met Rose een goede routinier in het elftal.

Zelf denk ik dat Sparta Rotterdam de grootste kanshebber is. Ben onder de indruk van hun selectie. Excelsior en De Graafschap hebben beiden aardig wat spelers (moeten) laten gaan, maar desondanks moeten zij met de huidige selectie wel mee kunnen doen om het kampioenschap. Cambuur zie ik als een zeer gevaarlijke outsider, al kan die ploeg mij soms ook verbazen (in negatieve zin).
Mijn verwachting van de top 5:
1. Sparta Rotterdam
2. De Graafschap
3. SC Cambuur
4. Excelsior
5. Helmond Sport
0
0
0 likes
Against Modern Football: Love The Game, Hate The Business!!!!
Hehe zat ik er toch niet ver naast.
Morgen eens kijken naar de staart van de JL, kunnen we dit seizoen flink tegen hun wedden :p
Las overal dat het nog opvallend was dat Veendam en Emmen mee mogen doen in de JL, terwijl ze zo goed als failliet zijn. Hierop denk ik vaak tegen betten met hun zwakke selecties.
Ben benieuwd hoe Eindhoven dit jaar gaat spelen. Vond dat zij vorig seizoen vooral op de 'nul' achterin speelde en daardoor vaak onder de 2,5 goals kwamen omdat zij zelf ook weinig scoorden.
Edit: zeer mooie voorbeschouwing van de JL Kevin! Klasse (Y)
0
0
0 likes
onzemichael:
Hehe zat ik er toch niet ver naast.
Ben benieuwd hoe Eindhoven dit jaar gaat spelen. Vond dat zij vorig seizoen vooral op de 'nul' achterin speelde en daardoor vaak onder de 2,5 goals kwamen omdat zij zelf ook weinig scoorden.

Daar ben ik ook benieuwd na. Mokhtar en Faber zijn weg nu, hoewel ik niet zo'n fan was van Mokhtars spel en Verkoelen(verdediger) is voor dit seizoen van psv gehuurd. Wordt toch gezien als goed talent. Het zou wel leuk zijn als FC Eindhoven wederom bovenin kanmeespelen.
0
0
0 likes
Die JPl is dit jaar niet te voorspellen, teveel kanshebbers ;-) Excelsior zie ik trouwens geen kampioen worden en ook niet meer terug komen in de Eredivisie.
De Graafschap hoort kampioen te worden!
0
0
0 likes
Weten jullie of er op Unibet seizoenweddenschappen voor de Jupiler komen?
0
0
0 likes
2012-07-28 22:02 € 41,00 € 41,00
Evenement noteringen Resultaat

Feyenoord - Dynamo Kyiv
Wedstrijd
Team bereikt volgende ronde
Je weddenschap: 2
1,53 7-8-12

Eredivisie 2012/2013
PSV Eindhoven - Ajax
Head to Head
Beste eindklassering
Exclusief Playoffs
Je weddenschap: psv Eindhoven
1,90 20-5-13

Eredivisie 2012/2013
Vitesse - SC Heerenveen
Head to Head
Beste eindklassering
Exclusief Playoffs
Je weddenschap: Vitesse
1,85 20-5-13

Premier League 2012/2013
Chelsea - Arsenal
Head to Head
Beste eindklassering
Je weddenschap: Chelsea
1,45 19-5-13

FIFA World Cup 2014 - Europese zone: Groep A
(1 - 2)
Which team will win?
Je weddenschap: Kroatië
1,50 15-10-13

FIFA World Cup 2014 - Europese zone: Groep C
(1 - 2)
Which team will win?
Je weddenschap: Zweden
1,70 15-10-13

Serie A 2012/2013
Winnaar
Winnaar
Je weddenschap: Juventus
2,10 13-5-13
Deze coupon bevat meerdere combinaties – klik voor meer informatie. 0 / 22
Deze heb ik gisteren gemaakt nadat ik goed verdiende met de Belgische competitie, ik wil best een printscreen maken maar ik weet niet hoe dat moet.
0
0
0 likes
comeyer:
2012-07-28 22:02 € 41,00 € 41,00
Evenement noteringen Resultaat

Feyenoord - Dynamo Kyiv
Wedstrijd
Team bereikt volgende ronde
Je weddenschap: 2
1,53 7-8-12

Eredivisie 2012/2013
PSV Eindhoven - Ajax
Head to Head
Beste eindklassering
Exclusief Playoffs
Je weddenschap: psv Eindhoven
1,90 20-5-13

Eredivisie 2012/2013
Vitesse - SC Heerenveen
Head to Head
Beste eindklassering
Exclusief Playoffs
Je weddenschap: Vitesse
1,85 20-5-13

Premier League 2012/2013
Chelsea - Arsenal
Head to Head
Beste eindklassering
Je weddenschap: Chelsea
1,45 19-5-13

FIFA World Cup 2014 - Europese zone: Groep A
(1 - 2)
Which team will win?
Je weddenschap: Kroatië
1,50 15-10-13

FIFA World Cup 2014 - Europese zone: Groep C
(1 - 2)
Which team will win?
Je weddenschap: Zweden
1,70 15-10-13

Serie A 2012/2013
Winnaar
Winnaar
Je weddenschap: Juventus
2,10 13-5-13
Deze coupon bevat meerdere combinaties – klik voor meer informatie. 0 / 22
Deze heb ik gisteren gemaakt nadat ik goed verdiende met de Belgische competitie, ik wil best een printscreen maken maar ik weet niet hoe dat moet.

Graag je weddenschap plaatsen in je eigen topic en hier alleen voor de Jupiler League. Bedankt alvast!
0
0
0 likes
Onze laatste updates ontvang je via onze Twitter pagina: twitter.com/NLVoetbalWedden
Wat een fantastische voorbeschouwing voor de Jupiler League! Nu nog even geen tijd om door te lezen maar dat gaat deze week zeker gebeuren :-)
Nice job!
0
0
0 likes
Hakuna Matatttta.

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Enorm aanbod
 • Veel live streams
 • Goede reputatie
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Mooie promoties
 • Kambi odds
 • Jack's Specials
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Geweldige bonus van €250
 • Goed aanbod voetbalweddenschappen
 • Mooi design
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
 • Nieuwste reacties

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Bookie Review: Unibet

  Ga naar Unibet


  Update: De problemen met de welkomstbonus zijn inmiddels opgelost! Bij het aanmaken van een account kun je dus zonder problemen gebruik maken van de welkomstbonus.

  We hebben er even op moeten wachten, maar Unibet is inmiddels weer beschikbaar voor Nederlanders. Deze bekende bookmaker was vroeger erg populair onder leden, dus zijn we erg benieuwd hoe het tot nu toe bevalt. Het is ons wel opgevallen dat de lancering niet geheel vlekkeloos ging, door veel problemen met de welkomstbonus.


  Een aantal bonussen op een rijtje:


  Europese Voorrondes

  Je kunt na het inzetten van €10 op een wedstrijd uit de voorrondes van de grootste Europese competities, een free bet van €5 ontvangen. Let op, deze free bet is wel alleen live te gebruiken en de minimale quotering voor de kwalificerende weddenschap is 1.40. Ook dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.

  Bekijk de bonus


  EK 2022 +50% Profit Boost

  Voor de knock outfase van het EK Vrouwenvoetbal heeft Unibet een 50% profitboost. De minimale odds zijn 1.40 of hoger en de maximale potentiële extra winst zal op je wedformulier staan. Ook voor deze promotie dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.


  Welkomstbonus

  Unibet heeft een prima welkomstbonus. Bij een inzet van minimaal €10, kun je voor €40 aan free bets ontvangen. Dit is verdeeld onder vier free bets van €10 elk:

  • €10 Pre-match free bet
  • €10 Live free bet
  • €10 Combinatie free bet
  • €10 Bet Builder free bet

  Lees hier meer over de welkomstbonus

  Bookie Review: Unibet
  Maak favoriet

  Weddenschappen


  Benfica-Girona: Girona scoort @1.75

  Volendam-AEK, Almere-Dordrecht: Volendam scoort + over 2,5 goals bij Almere-Dordrecht @1.98

  Van Duijvenbode-Noppert: Noppert wint @2.10 (circus boost)

  Weddenschappen
  Maak favoriet

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!

  Zaterdag nemen Nederland en Polen het tegen elkaar op in de Nations League. De bookmaker smullen ook van deze partij met genoeg promoties. Weet jij de juiste eindstand te voorspellen? Dan maak je kans op een cadeaubon van €25!

  Hoe werkt het? 

  Voorspel voor zaterdag 11/06 20:45 de correcte eindstand voor de wedstrijd tussen Nederland en Polen. Geef jouw voorspelling door via het forum hieronder! Een voorbeeld van een mogelijke voorspelling staat hier onder. 


  Voorbeeld: 3-1 


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Als er meerdere mensen de juiste voorspelling hebben doorgegeven dan zal de uiteindelijke winnaar worden bepaald door middel van loting. Als niemand exact de juiste eindstand heeft voorspeld, dan wordt gekeken welke voorspelling er het dichtst bij zit. Dit kan bijvoorbeeld 2-1 zijn wanneer de correcte eindstand 3-1 was. 


  Wat kun je winnen?

  De winnaar van deze prijsvraag kan een bol.com cadeaubon winnen van €25!

   

  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zaterdag 11/06 20:45 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs. 

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!
  Maak favoriet

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen

  05.07.2011 Excelsior - Feyenoord 2 8/10 €1.75 +6.00
  27.07.2011 Borrusia Dortmund - Hamburger SV 1 10/10 €1.70 +7.00
  De 2 bovenstaande tips die ik heb gespeeld staan beide op de verkeerde datum (vorige maand).
  De wedstrijden zijn vandaag en gisteren gespeeld maar tellen niet mee voor deze maand als ik het goed zie.
  Kan dit gefixt worden?

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen
 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Wedden op NFL 2022/2023

  Afgelopen donderdag is het nieuwe NFL seizoen begonnen. Dit jaar belooft het weer een spannend jaar te worden. Pakt Tom Brady op 45 jarige leeftijd zijn 8ste ring of gaat het dit jaar naar iemand anders?


  Voor vanavond heb ik de volgende picks:

  • Saints -5,5 @1.90 (Unibet)
  • Lions - Eagles under 48.5 @1.89 (Unibet)
  • Colts - 6,5 @1.82 (Unibet)

  Wedden op NFL 2022/2023
  Maak favoriet

  Prijsvraag GP van Zandvoort!

  De snelste raceronde werd uiteindelijk gereden door Verstappen en was een ronde van 1.13.652! tomaat23 zat er met zijn voorspelling slechts 0.420s van af en heeft deze prijsvraag dus gewonnen, gefeliciteerd!

  De GP van Zandvoort is dit weekend weer terug! De tribunes langs het bekende Nederlandse circuit zullen zich dit weekend ongetwijfeld vullen met een zee aan Verstappen-fans, die samen komen kijken hoe Max wellicht zijn vierde zege op rij binnen haalt. De afgelopen races heeft Verstappen samen met RedBull laten zien ver boven de rest uit te steken en lijkt het kampioenschap steeds meer hun kant op te gaan. In de Formule 1 kan het echter met een beetje pech zo omdraaien, Ferrari heeft laten zien een goede auto te hebben en ook Mercedes heeft grote stappen gemaakt sinds het begin van het seizoen. Kun jij voor de GP van dit weekend voorspellen wat de snelste raceronde zal zijn? Dan maak je kans op een cadeaubon t.w.v. €25!


  Prijsvraag

  Hoe werkt het?

  Voorspel voor zondag 04/09 15:00 wat de snelste raceronde zal zijn en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €25! Geef jouw voorspelling door met een reactie op dit forum topic. Let op, het gaat om de snelste ronde die aan het tijdens de race gereden wordt. Een voorbeeld van een voorspelling kun je hieronder zien:

  Voorbeeld: 1.12.467


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Eerst wordt gekeken of er iemand is die exact de juiste tijd heeft voorspeld. Als dit niet het geval is, wordt er gekeken naar wie het dichtstbij zit. Mocht het zo zijn dat twee leden het juiste antwoord of exact evenveel van het juiste antwoord afzitten, dan wordt de uiteindelijke winnaar bepaald d.m.v. loting.


  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zondag 04/09 15:00 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs.


  Extra

  Wij zijn erg benieuwd en willen graag weten wie jij denkt dat de GP van Zandvoort zal winnen. Laat het weten via deze poll! (Dit is niet voor de prijsvraag)

  Prijsvraag GP van Zandvoort!
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: US Open 2022

  Maandag 29 augustus vangt de US Open 2022 aan. Donderdag werd duidelijk dat Novak Djokovic niet welkom is op de laatste Grand Slam van het kalenderjaar. De Serviër weigert zich te vaccineren tegen het coronavirus en is hierdoor niet welkom in de Verenigde Staten. Naast Djokovic moet ook Alexander Zverev verstek laten gaan. De runner-up van 20202  liep in de halve finale van Roland Garros en is niet tijdig hersteld. Wel komen er genoeg Nederlanders in actie. Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven verzekerden zich vanwege hun ranking al van deelname aan het hoofdtoernooi, terwijl de qualifiers Jesper de Jong, Gijs Brouwer en Lesley Pattinama-Kerkhove nog slechts één zege nodig hebben voor een plek in het hoofdtoernooi.


  Voorbeschouwing mannentoernooi

  De loting:

  De loting heeft donderdag plaatsgevonden. Tijd om te kijken voor welke spelers er mogelijkheden liggen en wie het minder hebben getroffen.


  Kwart 1

  Geprojecteerde kwartfinale: Daniil Medvedev (1) vs. Felix Auger-Aliassime (6)


  Daniil Medvedev mag geen problemen hebben om de vierde ronde te bereiken. Hier wacht hem mogelijk een ontmoeting met Nick Kyrgios of Roberto Bautista Agut. Kyrgios dient in de eerste ronde wel eerst af te rekenen met zijn goede vriend en landgenoot Thanasi Kokkinakis. Kyrgios zorgde eerder deze maand voor een stunt door Medvedev in Montréal in drie sets uit te schakelen. Over het best-of-five-format lijkt een lastiger verhaal te worden. In de onderste speelhelft lijken Pablo Carreno Busta en Felix Auger-Aliassime de grootste kanshebbers om Medvedev in de kwartfinale te treffen.


  Kwart 2

  Geprojecteerde kwartfinale: Stefanos Tsitsipas (4) vs. Casper Ruud (5)

  Het tweede kwart lijkt op het eerste gezicht enorm open. Stefanos Tsitsipas en Matteo Berrettini treffen elkaar mogelijk in de vierde ronde. De Italiaan zal eerst echter af moeten rekenen met óf Andy Murray óf Francisco Cerundolo. In de onderste helft van dit kwart liggen er ook genoeg kansen. Casper Ruud is de hoogst geplaatste speler, maar Taylor Fritz en Botic van de Zandschulp hebben eveneens goede papieren om de kwartfinale te bereiken.


  Kwart 3

  Geprojecteerde kwartfinale: Carlos Alcaraz (3) vs. Hubert Hurkacz (8)

  Net als het tweede kwart, is ook het derde kwart wijdopen. Voor Carlos Alcaraz wacht er in de derde ronde mogelijk een interessante ontmoeting met Borna Coric, die recent het ATP-toernooi van Cincinnati op zijn naam schreef. Met Marin Cilic of Dan Evans is de route naar de kwartfinale voor de Spaanse tiener in ieder geval allesbehalve eenvoudig. In het onderste deel van dit kwart lijken Jannik Sinner en Hubert Hurkacz uit te gaan maken wie de kwartfinale weet te bereiken. De Pool wist twee van de drie onderlinge ontmoetingen te winnen en was eerder dit jaar in Dubai nog in straight sets te sterk (6-3, 6-3).

   

  Kwart 4

  Geprojecteerde kwartfinale: Rafael Nadal (2) vs. Cameron Norrie (7)

  Rafael Nadal kende een mislukte rentree na Wimbledon toen hij in de tweede ronde van het ATP-toernooi van Cincinnati werd uitgeschakeld door Borna Coric. Wat betreft de US open heeft de Spanjaard een gunstige loting gekregen en moet hij zonder al te veel problemen de vierde ronde kunnen bereiken. Daar wacht mogelijk Diego Schwartzman of Frances Tiafoe, terwijl in de onderste deel van dit kwart Cameron Norrie en Andrey Rublev een grote kans maken om de kwartfinale te bereiken. Al lijkt Denis Shapovalov nog een goede outsider.

   

  Conclusie:

  Daniil Medvedev is in mijn ogen de terechte favoriet, maar de meeste value is in het derde kwart te vinden. Jannik Sinner en Hubert Hurkacz zijn in een open kwart in staat om deze US Open ver te geraken. 

  Winnaar US Open: Hubert Hurkacz @ 41.00 (Unibet, low)

  Winnaar US Open: Jannik Sinner @ 16.00 (Unibet, low)


  Wedden op Tennis: US Open 2022
  Maak favoriet

  Cashout Betcity

  Hallo,


  Bij Betcity ervaar ik het volgende. Gaat mijn inzet goed, dan verdwijnt de cashout. Gaat die fout, kan ik uitcashen. Nu zit ik een 9 fold waarvan 4 van de 9 afgerond zijn, en kan ik niet uitcashen. Bij de helpdesk word ik van het kastje naar de muur gestuurd.


  Is er iets wat ik hier aan kan doen? Wanneer verschijnt de cashout knop? En wanneer niet?

  Cashout Betcity

Onze moderators