Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Betcity komt met TV campagne met Andy van der Meijde

Bookmakers
18 oktober 2021
0

"Ik heb een transfertje gemaakt". Met die inleidende woorden trapt Betcity ambassadeur Andy van der Meijde de TV Campagne van het nieuwe Nederlandse sportsbook af. Voetbalwedden.net blikte vooruit en zag een tv-reclame waarin gepoogd wordt om Betcity als de bookmaker van de weetjes en de kennis te etaleren. We zijn benieuwd naar jullie mening: slaagt Betcity in zijn opzet?

Waar Toto met Wesley Sneijder op een paard een nogal filmisch invalshoek koos en Holland Casino vooral de humormeter in het rood doet springen, kiest Betcity met Andy vd Meijde als tv-hoofd van de nieuwe commercial vooral de 'expert' focus. "Bij Betcity moet je niet zijn voor de eentjes en de tweetjes, maar juist voor de weetjes" zo horen we de oud-voetballer vertellen. 

Bekijk de TV commercial van Betcity die deze week live gaat op TV hier

 

Wat denken jullie van de tv-commercial, slaag Betcity in haar opzet?

Betcity als de bookmaker waar mensen met kennis spelen. Die hadden we nog niet 1,2,3 zien aankomen. Maar de insteek is in elk geval interessant! 
Wij zijn benieuwd hoe de reclame op jullie overkomt? Dat de commercial gelikt eruit ziet, dat mag alvast worden genoemd. Wat verder opvalt, is dat Andy natuurlijk nog een kleine stoot aan zijn vorige werkgever, Toto, uitdeelt. Mogelijk is dat niet de laatste klap van Betcity aan Toto.

Zo gaan er roddels in de wandelgangen dat Betcity mogelijk in 2022 Wesley Sneijder gaat overnemen als tweede ambassadeur. Dat zou meteen de 'steal' van het jaar zijn. Betcity lijkt dus lekker bezig te zijn.

We horen graag jullie mening hieronder!