Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bookmaker promoties Conference League!

Bookmaker promoties Conference League!

Bookmakers
10 August 2022
2

Conference League promoties

Na de geweldige prestatie van PSV afgelopen dinsdag in de strijd om een Champions League ticket, is het vanavond de beurt aan FC Twente en AZ om de Nederlandse trots hoog te houden. 

Om door te stomen naar het hoofdtoernooi van de UEFA Conference League zullen beide ploegen echter nog een horde moeten overwinnen. FC Twente heeft een zeer goede uitgangspositie terwijl AZ alles uit de kast moet halen om de 1-0 weg te werken.

FC Twente

Twente trapt in eigen huis om 19:00 af tegen Cukaricki. De achterhoekers wisten in het heenduel al met 1-3 af te rekenen met de Serviërs. Rots, Vlap en Brenet waren toen trefzeker. Twente staat dus al met anderhalve been in de finale van de play-offs, waar eventueel Fiorentina de tegenstander gaat worden. Twente mag met 1 doelpunt verschil verliezen om de volgende ronde veilig te stellen. Meer weten over deze wedstrijd? Bekijk de voorbeschouwing FC Twente - Cukaricki.

AZ

Na de nederland uit bij Dundee United, is het vanavond alles of niet voor AZ. Als AZ de tweestrijd verliest zal dit worden gezien als een blamage. Het team heeft vertrouwen kunnen tanken in de gewonnen wedstrijd tegen Go Ahead Eagles, maar het team van Pascal Jansen een overtuigende wedstrijd op de mat leggen? AZ trap om 21:00 af. Bekijk alle wedtips van vandaag op de wedstrijd van AZ tegen Dundee United.

3960363

Unibet review

Unibet promotie

Bij Unibet ontvang je een live free bet van €5 ontvangen wanneer je minimaal €10 inzet op een kwalificatiewedstrijd van de UEFA Conference League. Dit geldt alleen voor Pre-match weddenschappen met een quotering van 1,40 of hoger. Zowel Twente als AZ is dermate de favoriet de deze quotering lager is dan 1,40. Er zijn echter nog 27 andere wedstrijden vanavond in de Conference League waar jij deze bonus mee kan pakken!

Betcity

Betcity promotie

Betcity biedt een zelfde soort promotie aan voor de UEFA Conference League wedstrijden van vanavond. Bij deze promotie hoef je alleen geen weddenschap te plaatsen om deze free bet vrij te spelen. Spelers van 24 jaar en ouder kunnen deze free bet van €5 maximaal één keer claimen. Waar wacht je nog op?

TOTO

TOTO special

TOTO heeft vertrouwen in een goede afloop voor beide ploegen en daarom hebben ze een mooie special live gezet. Winnen AZ en FC Twente allebei met 1-0,2-0 of 3-0? Dan pak jij maar liefst 5 keer jouw inzet!

Bron: Redactie