Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie
Bookmakers

Bookmaker promoties: Nederland - Polen

Nederland - Polen

Zaterdag speelt Oranje alweer het derde duel in de Nations League. Na overwinningen op België en Wales is het Nederlands elftal uit de startblokken geschoten. Kan de ploeg van Louis van Gaal deze lijn doortrekken tegen de Polen? De wedstrijd wordt gespeeld in de Kuip en staat onder leiding van de Turkse scheidsrechter Halil Umut Meler.

Nederland - Polen geschiedenis

Bookmakers hebben weer mooie promoties opgesteld voor de eerste thuiswedstrijd van Oranje in de Nations League. Nederland is logischerwijs in eigen huis favoriet voor de overwinning. De laatste keer dat Polen van Nederland wist te winnen was een EK kwalificatiewedstrijd in 1979. De laatste vijf onderlinge duels werden gewonnen door Nederland.

  • Country flag UEFA Nations League A, Saturday 11 June 2022

Jerdy Schouten maakte een zeer goede indruk in de wedstrijd tegen Wales. Jordan Teze zag er daarentegen twijfelachtig uit. De verwachting is dat Louis van Gaal tegen Polen verder zal gaan met experimenteren. Hoe de basis er uit gaat komen te zien is dan ook nog maar de vraag. Polen zal in ieder geval na de oorwassing tegen België uit een ander vaatje moeten tappen wil het een resultaat meenemen uit Rotterdam.

Jack’s Casino & Sports

Nations League 20% LIVE Profit Boost: De LIVE profit boost van Jack’s is weer een mooie manier om jouw potentiële winst nog hoger maken. De promotie is te gebruiken voor alle spelers die in het bezit zijn van een Jack’s account en natuurlijk 24 jaar of ouder zijn. De profit boost kan niet ingezet worden in combinatie met andere bonussen. Maximale inzet voor deze promotie is €1000 met een maximale extra winst van €150. 

20% LIVE Profit Boost

Betcity

Odd Boost x30: Als nieuwe speler bij Betcity krijg je nu maar liefst 30 keer je inzet bij een overwinning van het Nederlands elftal. De maximale inzet voor deze promotie is €1 en er zal een minimale storting van €20 euro voldaan moeten worden om deze promotie mee te kunnen spelen. Je kan deze promotie meespelen door bij het storten de promotie te selecteren.

Odd Boost x30

TOTO

Free bet van €10 voor Nederland Polen: De actie is heel simpel. Je ontvangt bij TOTO een free bet van €10 wanneer je minimaal €10 inzet op de wedstrijd Nederland - Polen in de Nations League. Je speelt de free bet vrij door te spelen met een quotering van minimaal 1,50. Deze weddenschap mag gecombineerd worden met andere wedstrijden, mits deze wel afgelopen zijn voor zaterdag 23:59. Direct na het laatste fluitsignaal ontvang jij de free bet van €10!

€10 Free bet

Wedstrijd

Ontvang gratis de eerste drie hoofdstukken van ons mooie Wedden op Voetbal boek

Heb jij het in je om hem te verslaan? Dit boek bereidt je optimaal voor op de eeuwige strijd met de bookmaker. We leiden je op een toegankelijke manier langs alle aspecten van het wedden op voetbal