Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bookmaker promoties voor komend weekend!

Bookmakers
24 maart 2022
0

Hoewel er komende dagen geen grote competitiewedstrijden gespeeld zullen worden, zijn er een aantal interessante interlands die gespeeld worden. Ook in deze wedstrijden kan van alles gebeuren, blijkt maar weer uit het 0-1 verlies van Italië tegenover Noord-Macedonië! Zo spelen Nederland en België morgen allebei een vriendschappelijke wedstrijd, met om 18:00 Ierland - België en om 20:45 Nederland - Denemarken. Naast voetbal, is er dit weekend ook nog de GP van Saoedi Arabië, waar Max Verstappen een inhaalslag zal moeten maken nadat de Red Bull vorig weekend uitviel. 

Met al deze evenementen hebben de bookmakers natuurlijk een paar mooie promoties klaar staan, hieronder zie je een kort overzicht! Alle promoties zijn alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder.

Jack's Casino & Sports

Bij Jack’s kun je dit weekend een free bet van €20 ontvangen na een storting van minimaal €40. Deze promotie is beschikbaar tot zondag 27 maart 23:59 en de free bet is na activatie 7 dagen geldig. De free bet dient ook in één keer ingezet te worden, op een enkele of meervoudige selectie. Kijk voor de rest van de voorwaarden op de website van Jack’s! 

BetCity

BetCity heeft voor dit weekend een aantal interessante bonussen. Zo kun je voor Nederland - Denemarken gebruik maken van een odd boost, zodat je voor Nederland 20x je inzet krijgt! Let op, deze promotie is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers en de maximale inzet is €1. Om gebruik te maken van de promotie is ook een minimale storting van €20 vereist. De rest van de voorwaarden zijn te lezen op de website van Betcity

Bestaande spelers kunnen gebruik maken van een €5 free bet voor de wedstrijd Nederland - Denemarken. Deze free bet is te claimen voordat de wedstrijd begint en kan ingezet worden op pre-match of live weddenschappen. De rest van de voorwaarden zijn te lezen op de website van BetCity. 

Als laatste heeft BetCity nog een odds boost voor nieuwe spelers, waarbij je 33x je inzet kan krijgen als je inzet op winst voor Max Verstappen. De maximale inzet voor deze promotie is €1 en een eerste storting van minimaal €20 is vereist. De rest van de voorwaarden zijn te lezen op de website van BetCity. 

TOTO

TOTO heeft voor dit weekend twee mooie promoties. Als je minimaal €10 inzet op een odd van 1.50 of hoger, op de wedstrijd Nederland - Denemarken, ontvang je een gratis live weddenschap van €10. Let op, deze gratis weddenschap is dus alleen in te zetten op live weddenschappen. Lees voor het accepteren altijd eerst de voorwaarden op de website van Toto

Naast deze gratis weddenschap, biedt TOTO ook een ‘red mijn bet’ aan voor de rest van het formule 1 seizoen. Als je gebruik maakt van deze promotie, kun je jouw inzet terug krijgen als je hebt ingezet op ‘Max Verstappen wint de race’ en hij de finish niet haalt. Ook voor deze promotie geldt, lees altijd eerst de voorwaarden op de website van TOTO.