Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bookmaker promoties week 33

Bookmaker promoties week 33

Bookmakers
18 augustus 2022
3

Bookmaker promoties week 33

De competities zijn al weer een paar weken bezig en de verhoudingen beginnen langzaam duidelijk te worden. Ook met de Europese wedstrijden ervaren clubs en spelers een bijzonder drukke start van de competitie. Dat moet ook wel, aangezien het WK voetbal op 20 november al van start gaat met Qatar - Ecuador.

AZ en FC Twente hebben door de Europese wedstrijden vrij gekregen van de Eredivisie dit weekend. Op deze manier krijgen de clubs de mogelijkheid zich volledig te focussen op de duels in de voorronde van de Conference League. Er zijn dit weekend echter genoeg andere interessante wedstrijden. Verschillende bookmakers hebben we mooie promoties opgezet om jouw weddenschappen een extra boost te geven!

Wk poule

Betcity promotie

Een week later dan de meeste competities begon vorige week La Liga. Deze week staat speelronde 2 voor de Spanjaarden op het programma. Real Madrid kwam in de tweede helft terug en wist nipt te winnen bij Almeria. FC Barcelona daarentegen ging verder waar het vorig seizoen gebleven was: punten verspelen. Het kwam in eigen huis niet verder van 0-0 tegen Rayo Vallecano.

Deze week neemt Barcelona het op tegen Real Sociedad en Real Madrid gaat op bezoek bij Celta de Vigo. Bij Betcity ontvang een odd boost op een wedstrijd van Barcelona of Real Madrid. Als nieuwe speler krijg je namelijk 50 keer jouw inzet bij een overwinning van een van deze ploegen! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is €20 euro storten en de bonus claimen. Je kan daarnaast maximaal €1 inzetten op deze mooie promotie. Hou je het toch liever bij de Eredivisie? Geen probleem! Deze promotie is er ook voor winst van Feyenoord of Ajax.

Tot slot is de Betcity transfermarkt geopend! Hiermee kan je dit weekend 4 keer €20 aan live free bets bij elkaar spelen. Nieuwe spelers kunnen naast een free bet van €50 ook nog €100 aan free live bets ontvangen. Deze live free bets zijn goed voor €20 en kunnen ingezet worden in verschillende competities. Zo ontvang je een live free bet voor de Engelse Premier League, Eredivisie, Serie A, La Liga en een Europese competitie, zoals de Champions League, Europa League of Conference League.

Livescore Bet promotie

Op 20 augustus krijgt Tottenham Hotspur het matig gestarte Wolverhampton Wanderers op bezoek. Livescore Bet heeft een mooi live aanbieding beschikbaar gesteld voor bestaande spelers. Jij ontvangt namelijk 100% live free bets tot een maximum van €20! 

Plaats een live weddenschap van minimaal €1 op de wedstrijd Tottenham - Wolves met een minimale odd van 2.00 en ontvang dit terug als free bet. Deze promotie is enkel geldig voor spelers van 24 jaar of ouder.

Unibet promotie

Op het gebied van promoties bij Unibet geen gebrek. Er zijn zowel casino promoties als sportpromoties die een langere tijd lopen. Je krijgt bijvoorbeeld het hele seizoen lang free bets als je inzet op de Keuken Kampioen Divisie. Ook kan je het hele seizoen gebruik maken van een 25% profit boost tijdens de Eredivisiewedstrijden. Welke promotie pak jij dit weekend?

Circus promotie

Feyenoord is de enige ploeg uit de traditionele top 3 die al puntverlies heeft geleden. Op bezoek bij RKC Waalwijk moeten ze dus gewoon alle punten meenemen terug naar Rotterdam. Bij Circus is RKC - Feyenoord dan ook de Match of the Week. Dat betekent dat jij een free bet van 100% ontvangt met een maximum van €20 als je inzet op deze wedstrijd! Om de promotie vrij te spelen kan een single bet, prematch bet of livebet plaatsen met een minimale odd van 1.30.

Bron: Bookmakers