Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bookmaker promoties week 42!

Bookmaker promoties week 42!

Bookmakers
20 oktober 2022
3

Bookmaker promoties week 42

Na weer een zinderende speelronde in de KNVB beker met verrassende uitslagen mogen we dit weekend weer genieten van competitievoetbal! Vooral Vitesse wil het bekeravontuur zo snel mogelijk vergeten. De ploeg van Phillip Cocu verloor op penalties van amateurclub Kozakken Boys.

Met nog maar 30 dagen tot de start van het WK kan er nog van alles gebeuren. Spelers willen presteren voor hun club maar willen koste wat het kost een late blessure vermijden. De titelkandidaten hebben zich in hun eigen competitie inmiddels kenbaar gemaakt. In de Premier League verrast Arsenal met een uitstekende start. In Nederland staat de top 4 binnen 2 punten van elkaar en in België is Royal Antwerp na 9 gewonnen wedstrijden op rij niet meer de koploper! Bekijk hier alle bookmaker promoties van week 42 met als wedstijd die je sowieso moet kijken: Chelsea - Manchester United!

Unibet

Bij Unibet word je langzaam warm gemaakt voor het WK voetbal. Dit weekend kun je hier alvast een free bet voor ontvangen wanneer je minimaal €5 inzet op een Eredivisiewedstrijd. De free bet voor het WK bedraagt dan €10! Om deze promotie vrij te spelen moet je minimaal €5 inzetten op een pre-match of live weddenschap met een quotering van 1.40 of hoger.

Ook rijdt kersverse wereldkampioen Max Verstappen dit weekend in Austin voor de Grand Prix van de Verenigde Staten. Met nog vier races te gaan kan hij het record van de meeste overwinningen in één seizoen nog op zijn naam schrijven. Daarvoor zal hij er wel minimaal nog 2 moeten winnen. Voor de race van dit weekend kan je een free bet ontvangen van €5 wanneer je minimaal €10 inzet op een weddenschap in de vrije training, kwalificatie of race!

Circus

Circus kijkt liever naar de Premier League dit weekend. De Match of the Week is dan ook Chelsea - Manchester United. De Engelse pers is steeds enthousiaster over de ploeg van Erik ten Hag en na Tottenham Hotspur wacht nu weer een nieuwe uitdaging. Kunnen the Reds ook op Stamford Bridge winnen? Chelsea verloor de laatste 5 Premier League duels niet meer!

Aan deze Match of the Week is natuurlijk een free bet gekoppeld die je kunt vrijspelen door in te zetten op deze wedstrijd. Single bet, pre-match of een live weddenschap is mogelijk tegen een minimale odd van 1.30. Je ontvangt een freebet van 100% met een maximum van €20!

Betcity

Ook bij Betcity is Chelsea- Manchester United de wedstrijd van de week. Ontvang een €5 free bet door simpelweg €20 te storten op je account! Als nieuwe speler van Betcity is het misschien wel lucratiever om in te zetten op winst voor Manchester United. Je wint dan namelijk 50 keer je inzet als je minimaal €20 euro hebt gestort. Er kan maximaal €1 worden ingezet op deze oddboost.

Fan van Amerikaans basketbal? Ook dan heeft Betcity een promotie voor je in de aanbieding. De NBA staat namelijk op het punt van beginnen en daarom kunnen spelers een free bet van €5 claimen die gebruikt kan worden op Bet Builders van wedstrijden van de NBA. 

Jack’s Casino & Sports

Win tot €150 extra op de formule 1 dit weekend! Plaats een weddenschap van minimaal €20 op de kwalificatie en ontvang een 25% profitboost zodra je weddenschap is afgerond. Deze 25% profitboost kun je vervolgens inzetten op de race van zondag! 

Naast de Jack’s Specials introduceert Jack’s weer iets nieuws. Overseas met Jack’s! Je kunt hier wekelijks een €5 live free bet ontvangen. Wat je hiervoor moet doen? Minstens vier keer €10 inzetten op de NFL, NBA, MLB, NHL of UFC. Je kunt vervolgens jouw free bet willekeurig inzetten op een live evenement.

Gratis WK poule 2022

Bron: Bookmakers