Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Entain komt met nieuwe Formule 1 spellen.

Bookmakers
10 november 2021
0

De eigenaar van onder andere het bekende Bwin gaat samenwerken met McLaren, om formule 1 gerelateerde spellen aan te bieden op hun platformen. 

Aan het begin van het seizoen maakte McLaren hun nieuwe samenwerking met Entain’s ‘Party-merken’ al bekend. Deze samenwerking leidt er nu dus toe dat het bedrijf komt met nieuwe exclusieve F1 gerelateerde content. Dit is natuurlijk ook een gevolg van het feit dat het plaatsen van sportweddenschappen op de Formule 1 steeds populairder wordt. 

Reclame

De eerste reclames zullen ergens in december wel op de televisie komen, deze zullen echter wel eerst alleen in Groot-Brittannië te zien zijn. Klanten kunnen zich straks vermaken met onder andere Super Fan competitions (quizzen over de Formule 1 waarbij mooie prijzen uitgedeeld worden), exclusief beeldmateriaal van achter de schermen en exclusieve McLaren F1 spellen. 

De directeur van Party Brands, Paris Anatolitis, laat weten erg tevreden te zijn over deze volgende stap. “We willen dat Partypoker een plek is waar klanten over de hele wereld kunnen samenkomen die geïnteresseerd zijn in kansspelen, sporten en de hele sfeer rondom sportwedstrijden. Met behulp van interactieve content zorgen wij ervoor dat casinoliefhebbers een kijkje geeft achter de schermen krijgen en het spektakel van dichtbij kunnen meemaken!”

Wedden op de Formule 1 in Nederland

Op dit moment is het niet mogelijk om in Nederland gebruik te maken van de platformen van Entain, aangezien zij geen licentie hebben ontvangen van de kansspelautoriteit bij het openen van de wedmarkt op 1 oktober. Ongetwijfeld is hun licentie aanvraag op dit moment wel in behandeling en bestaat de kans dat zij in de toekomst wel de markt zullen betreden. Om te wedden op de Formule 1 kun je nu wel terecht bij andere bookmakers die op dit moment een licentie hebben, zoals Bet365.