Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bookmakers

Max Verstappen promoties GP van Canada

F1 Max verstappen promotie

Dit weekend vindt alweer de 9e race van het seizoen plaats. Op het stratencircuit van Montreal worden maarliefst 70 ronden gereden. Met 4,3 kilometer is de GP van Canada een van de kortere circuits op de kalender. Het ronderecord staat op naam van Valtteri Bottas. Hij reed in 2019 met 1:13.078 de snelste raceronde ooit gereden. Het Circuit Gilles-Villeneuve bevat twee DRS-zones en daarmee zullen we veel inhaalacties zien dit weekend.

Top 6 klassement

  1. Max Verstappen - 150
  2. Sergie Perez - 129
  3. Charles Lecrelec - 116
  4. George Russel - 99
  5. Carlos Sainz - 83
  6. Lewis Hamilton - 62

Ferrari in een dip

Met het dramatische resultaat van Ferrari in Baku zal het team van Mattia Binotto er alles aan doen om weer een goed resultaat te behalen.  De betrouwbaarheid van de Ferrari motor is op dit moment ver te zoeken en na de veelbelovende start lijkt het constructeurskampioenschap nu verder weg dan ooit. Weten de rode bolides dit weekend het tij te keren?

Red Bull op rails

Na de hakkelende start met twee uitvalbeurten in de eerste drie races van het seizoen voor Max Verstappen, lijkt Red Bull stappen te hebben gezet op het gebied van betrouwbaarheid. De Red Bull is veruit de snelste auto van de grid maar moet nog tijd inleveren in de trage bochten. Op stratencircuits zijn de Red Bull auto’s sterk en met het stratencircuit van Canada lijkt Red Bull dan ook dit weekend weer een voordeel te hebben. Red Bull heeft weer voor het eerst sinds 2011 beide rijders bovenaan in het klassement staan.

Max Verstappen bookmaker promoties

Max Verstappen is al jaren een van de snelste coureurs op de grid. De laatste 19 races haalde hij zelfs elke keer het podium als hij niet uitviel! Bij een betrouwbare auto kun je er dus vanuit gaan dat P3 het minimaal haalbare is voor de Nederlander. 

TOTO Red Mijn Bet

Bij Toto weten ze ook dat de nummer 1 van de wereld niet te stoppen is en de bookmaker zet jouw inzet op Max Verstappen zelfs om in een gratis weddenschap als hij de eindstreep niet haalt. Hiervoor moet je wel hebben gewed op winst van Max. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is te wedden op “Max Verstappen wint de race”. De promotie geldt voor een maximale free bet van €100.

Betcity Odds boost x33

Ondanks dat Max met nummer 1 rijdt, blijft 33 toch echt zijn eigen nummer. Voor nieuwe spelers is het mogelijk om gebruik te maken van deze promotie wanneer minimaal €20 wordt gestort. Selecteer bij Betcity de Odds boost tijdens het storten en je kunt gebruik maken van deze promotie. De maximale inzet op de odds boost is €1.

Circus €10 free bet op de GP van Canada

Ook bij Circus kun je terecht voor een mooie promotie voor komend F1 weekend. Om de race nóg spannender te maken kun je bij Circus een free bet van €10 ontvangen wanneer jje €20 of meer inzet op de GP van Canada. Belangrijk om te weten is dat je deze promotie pas vrijspeelt wanneer je deze €20 inzet op een odd van minimaal 1.60.

Wedstrijd

Ontvang gratis de eerste drie hoofdstukken van ons mooie Wedden op Voetbal boek

Heb jij het in je om hem te verslaan? Dit boek bereidt je optimaal voor op de eeuwige strijd met de bookmaker. We leiden je op een toegankelijke manier langs alle aspecten van het wedden op voetbal