Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Ook goklicentie 888sport blijft uit

Ook goklicentie 888sport blijft uit

Bookmakers
4 december 2022
1

888sport in 2024 licentie

888sport - dat eerder dit jaar een licentie aanvroeg bij de KSA - denkt niet eerder dan 2024 een goklicentie te hebben voor de Nederlandse markt. Dat is een forse tegenvaller voor de online bookmaker uit Gibraltar.

De operator was in de zomer nog positief over een goklicentie. Het bedrijf ging er toen nog vanuit dat het in dit jaar nog de Nederlandse markt op kon. Ondanks dat vergunningaanvraag eerder dit jaar lijkt het er echter niet op dat deze ook binnenkort komt. Dit heeft echter niet met de KSA te maken. De operator heeft zelf de prioriteit gegeven aan andere bedrijfsplannen.

Reactie 888sport

CEO van 888 Holdings zegt het volgende over de situatie: “Op dit moment hebben we geen plannen om in 2023 de Nederlandse markt te gaan betreden. We geven nu de prioriteit aan andere bedrijfsdoelstellingen door de technologische integratieproblemen die we ondervinden. We zullen dus zeer waarschijnlijk pas in 2024 live gaan in Nederland.”

Meerdere online bookmakers in de wacht

888 Holdings is het moederbedrijf van 888sport, net als 888poker, William Hill en Mr Green. Ook deze online bookmakers wachten nog steeds op een goklicentie. Ook Bwin, Betnation, Oranje Casino & Sports en Leovegas gaan dit jaar niet meer live. De verwachting is dat aan het einde van het eerste kwartaal van 2023 weer een aantal nieuwe vergunningen worden vrijgegeven. Op dit moment moeten we het helaas dus nog doen met het huidige aanbod van legale bookmakers.

Bron: 888 Holdings