Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

ZEbet lanceert Nederlandse website!

Bookmakers
2 March 2022
0

Zoals onlangs al bekend werd, heeft ZEbetting & Gaming onlangs een Koa-vergunning ontvangen en mag het bedrijf dus in Nederland ook een sportsbook gaan aanbieden. Het bedrijf was in Nederland al actief onder de naam ZEturf, als enigste legale aanbieder van weddenschappen op paardenraces.  

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Zoals bij de meeste nieuwe licentiehouders het geval is, was het even wachten tot de website daadwerkelijk is gelanceerd. Op 1 maart is het sportsbook van ZEbet live gegaan en toegankelijk voor Nederlanders. Onze eerste indruk is dat de website er aantrekkelijk uitziet, op de voorpagina staan gelijk de meest populaire wedstrijden en evenementen. Wisselen tussen verschillende sporten en 'trending' competities kan via de balk links in het scherm, waar je ook de optie 'mijn favorieten' kunt vinden. Net als de meeste andere bookmakers, bieden ze ook de optie aan voor live-wedden. 

Het aanbod verschillende weddenschappen is erg uitgebreid, met meer dan 100 verschillende weddenschappen bij de meeste voetbalwedstrijden. Ook kun je op de pagina van de wedstrijd veel statistieken vinden over de teams: topscorers, doelpunten gescoord, gemiddeld aantal doelpunten per helft en zelfs de kans op winst. 

ZEbet welkomstbonus

Ook ZEbet biedt nieuwe klanten een welkomstbonus aan. Zij verdubbelen namelijk de eerste storting, tot en met €50. Doe je dus een storting van €50, dan zul je hetzelfde bedrag ontvangen in de vorm van een free bet. Als je een storting van bijvoorbeeld €75 doet, dan zul je nog steeds een €50 free bet ontvangen. Deze welkomstbonus is overigens ook alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder. Ook spelers die in het verleden een welkomstbonus hebben ontvangen op ZEturf komen niet in aanmerking voor deze welkomstbonus. 

Wat maakt ZEbet bijzonder?

Één van de dingen die - op dit moment in Nederland - uniek is aan ZEbet, is hun loyaliteitsprogramma. Met het plaatsen van weddenschappen kun je namelijk ZEpoints verdienen. Deze ZEpoints kun je verzamelen en later omzetten in free bets. Er is op dit moment nog geen andere aanbieder in Nederland die een soortgelijk loyaliteitsprogramma aanbied, dus zo onderscheid ZEbet zich van de rest. 

In de afbeelding hierboven kun je zien dat je 2.000 ZEpoints kunt omwisselen voor een free bet van €10, dat is dus mooi meegenomen. Als je in de tabel rechts kijkt, kun je zien hoeveel ZEpoints je precies kunt ontvangen voor het plaatsen van weddenschappen. Het lijkt ons dat het euro-teken (€) hier niet hoort te staan en dat het enkel gaat om de odds (quotering) van de weddenschap die wordt geplaatst.