Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Dit zijn de leukste voetbalwedstrijden komend weekend!

Dit zijn de leukste voetbalwedstrijden komend weekend!

Sportsbook
2 August 2022
3

Unibet welkomstbonus

De voorrondes van de Champions League, Europa League en Conference League zijn al al begonnen, maar deze week starten ook de meeste landelijke competities weer! Vanaf vrijdag 5 augustus mogen we ons weer opmaken voor een seizoen vol topvoetbal. Met interessante en verrassende transfers de afgelopen zomer zijn de kaarten weer opnieuw geschud. Speel de leukste wedstrijden mee op Unibet.

Dit weekend staan er direct al een aantal mooie affiches op het programma. Het programma van de Eredivisie is bij iedereen al lang en breed bekend. Daarom vind je hier de leukste wedstrijden uit Europa los van de Eredivisie. Overigens starten de La Liga en de Serie A pas volgende week.

Vrijdag 5 augustus

In de Keuken Kampioen Divisie krijgt Heracles Almelo ADO Den Haag op bezoek. De Hagenaren waren vorig seizoen akelig dichtbij promotie maar moesten het hoofd buigen na een bloedstollende penaltyserie tegen Excelsior. Heracles degradeerde uit de Eredivisie en wil zo snel mogelijk weer terug. Beide ploegen worden gezien als favorieten voor het kampioenschap.

In de Bundesliga is het aan Eintracht Frankfurt om het spits af te bijten. Titelfavoriet Bayern München komt op bezoek en is logischerwijs favoriet in deze partij. Toch trok Frankfurt in de laatste drie onderlinge duels twee keer aan het langste eind. Kan de winnaar van de Europa League het Der Rekordmeister weer moeilijk maken?

 

Zaterdag 6 augustus

Komende zaterdag staat vol met voetbal en in de Premier League staat er gelijk een mooi duel op het programma. Everton neemt het in eigen huis op tegen Chelsea. Everton wist degradatie nog maar net te voorkomen terwijl Chelsea lang meedeed voor plek 3. Koulibaly en Sterling werden aangetrokken door Tuchel terwijl Lukaku weer terugkeerde naar Inter. 

Borussia Dortmund mag het laten zien tegen Bayer Leverkusen. Donyell Malen heeft het niet echt waar kunnen maken in zijn debuutseizoen maar krijgt naar alle waarschijnlijkheid dit seizoen weer kans om zich te bewijzen. Na het vertrek van Haaland en het verschrikkelijke nieuws van Haller is de voorhoede kwetsbaar. Niklas Sule kwam wel over van Bayern München maar hij kampt nog met een spierblessure.

 

Zondag 7 augustus

De grootste transfer in de trainerswereld kwam ongetwijfeld uit Manchester. Erik Ten Hag werd aangesteld als nieuwe manager van Manchester United. De ploeg speelt de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Brighton. Het wordt interessant om te zien of Ten Hag het tij kan doen keren bij The Red Devils. De laatste keer dat deze ploegen elkaar troffen werd het 4-0 voor Brighton.

Ook zijn er veel ogen gericht op West Ham United - Manchester City. West Ham heeft bewezen dat het City vaak lastig kan maken. Na het verlies van City in de strijd om de FA Community Shield is de ploeg van Guardioloa getergd om de Premier League goed te beginnen. Wereldtalent Haaland gaat zijn debuut in de Premier League maken.

Welkomstbonus Unibet

Nieuwe spelers kunnen zich bij Unibet melden voor een mooie welkomstbonus. Je ontvangt namelijk €40 aan gratis weddenschappen wanneer je een weddenschap plaatst van minmaal €10! De welkomstbonus bestaat uit €10 aan pre-match weddenschappen, €10 uit live free bets, €10 uit combinatie bets en €10 uit bet builder bets. Gebruik maken van deze Unibet welkomstbonus? Bekijk de voorwaarden op de bonuspagina!

 

Bron: Unibet