Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Update: Tipcompetities

Update: Tipcompetities

Voetbalwedden
27 March 2023
2

Nieuwe tipcompetities

Sinds de regulering van de gokmarkt op 1 oktober 2021 is er veel veranderd in de wereld van sportwedden. Het is in Nederland niet meer mogelijk om te wedden op Esports, politiek, gele of rode kaarten, corners en meer. Ook zijn de cashback bonussen sinds eind vorig jaar verboden en is gaat het verbod op gokreclames uiterlijk 1 juli 2023 in. 

Niet alleen aanbieders van online kansspelen moeten zich continu conformeren aan nieuwe wet- en regelgeving, ook Voetbalwedden moet net als alle andere partijen gehoor geven aan al deze nieuwe wetten. Het aanbieden van promotionele kansspelen wordt daarmee ook steeds lastiger. Concreet betekent dit dat er mogen geen gratis free bets meer weggegeven worden. Aangezien de tipcompetities vooral gesponsord werden door online bookmakers zoals Toto, bet365 en Jack’s, zal dit er in de toekomst anders uit komen te zien.

Hoe gaan de nieuwe tipcompetities er uit zien?

In het verleden hebben we mooie samenwerkingen gehad met online bookmakers waardoor jullie free bets konden winnen. Dit mag helaas niet meer en we zullen geen gesponsorde tipcompetities meer aanbieden. Dit betekent dat de prijzenpot van de tipcompetities ietwat lager uit gaat vallen dan jullie gewend zijn. Echter zitten er ook een aantal voordelen aan.

Het voordeel hiervan is dat er in de toekomst maandelijkse en jaarlijkse tipcompetities georganiseerd zullen worden. Je hebt dus vaker kans op een prijs. Ook zullen we meer verschillende tipcompetities organiseren. Je wordt voor meer kennis van buitenlands voetbal dus ook beter beloond.

Tipcompetities april 2023

Tipcompetitie Competities Prijzenpot Verdeling

Nederlands’ trots

Eredivisie, KK divisie, KNVB beker

€100 €50, 
€30, 
€20
The Big Five

Premier League, Serie A, Bundesliga, La Liga, Ligue 1

€100 €50, 
€30, 
€20
Belgische Betters

Jupiler Pro League, Croky Cup

€50 €25, 
€15,
€10
Tipper van april Alle competities €50 €50

Schrijf je direct in  

Verdere planning tipcompetities

In de toekomst zullen de tipcompetities er soortgelijk uit komen te zien. Ook zullen er natuurlijk tipcompetities komen voor populaire darts, tennis en voetbaltoernooien zoals Wimbledon, WK darts, EK voetbal etc. Sommige topcompetities zullen maandelijks herhaald worden en sommigen worden een één keer per jaar gehouden. De tipcompetities zullen naar verwachting een week voor de opening aangekondigd worden. Houd de tijdlijn dus in de gaten om mee te spelen om de prijzen!

 

Bron: Voetbalwedden