Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Belangrijke mededeling omtrent wetgeving per 1 juli

Belangrijke mededeling omtrent wetgeving per 1 juli

Wetgeving
29 juni 2023
1

 

Geachte leden,


Wij schrijven dit vervelende bericht om jullie te informeren over recente ontwikkelingen die invloed hebben op onze activiteiten. Met ingang van 1 juli 2023 zal het helaas voorlopig niet mogelijk zijn voor ons om alle gokaanbieders te promoten als gevolg van het besluit Verbod op ongerichte gokreclames en sponsoring.


Ondanks onze inspanningen om te voldoen aan deze nieuwe wetgeving, heeft dit tot gevolg dat we niet langer de mogelijkheid hebben om alle gokaanbieders te promoten, inclusief het delen van links naar aanbieders, aanbiedingen of andere gerelateerde content. Dit heeft uiteraard gevolgen voor het functioneren van de website.


Het zal gewoon mogelijk blijven om wedtips te plaatsen, de chat te gebruiken en mee te spelen in de actieve tipcompetities. In principe zal er voor het gebruik van de website niet veel veranderen. Bookmaker gerelateerde content zal echter niet meer beschikbaar zijn.


We willen jullie bedanken voor de voortdurende steun en begrip terwijl we ons aanpassen aan deze veranderingen in de wetgeving. Ons doel blijft om jullie te voorzien van dé community website voor het wedden op voetbal, binnen de grenzen van de geldende regelgeving.


Mochten jullie nog vragen hebben of verdere verduidelijking wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 


Met vriendelijke groet,


Het Voetbalwedden.net team

 

Bron: Voetbalwedden.net