Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Sky Betting & Gaming gaat live uitzenden via Alexa

Wetgeving
30 oktober 2017
0

In het kader van reclamering komt Sky Betting & Gaming met een nieuwe ontwikkeling. De bookmaker gaat via de Amazon Alexa, de stemassistent die het huishouden gemakkelijker moet maken, nieuws en updates verzenden. Sky biedt wekelijks het spel 'Super Saturday 6' en wil via de Amazon Alexa de spelers op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen omtrent het spel.

Alexa is een intelligent apparaat dat middels stemherkenning allerlei klusjes kan doen. Zo kan het apparaat de lampen in huis aandoen, nieuwsberichten laten horen of muziek draaien. Sky wil graag mee in deze ontwikkeling door updates over het spel via Alexa bij de spelers te krijgen. 

Het gratis spel van Sky is overigens heel simpel. Per ronde moeten de spelers zes wedstrijden voorspellen. Mocht een speler alle uitslagen goed hebben voorspeld, gaat hij of zij er met de jackpot vandoor. De jackpot van 250.000 pond wordt verdeeld als meerdere spelers de volledige ronde goed hebben ingeschat. Mocht de jackpot niet vallen, dan verdient de speler die het dichtste bij zat een bedrag van 5.000 pond.

In een eerder stadium besloot Mr. Green al een service aan te bieden waardoor gebruikers van Alexa op de hoogte bleven van het laatste nieuws omtrent weddenschappen. Of Sky ook nieuws over sportsbook en de bookmaker zelf gaat ventileren via Alexa is nog onduidelijk. De kans is echter wel groot, zeker wanneer deze eerste stap een succes blijkt te zijn.