Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Songfestival bookmakers 2023

Songfestival bookmakers

Sinds de regulering van de online gokmarkt is het in Nederland helaas niet meer mogelijk om te wedden op het Eurovisie songfestival. De overheid vindt de kans op matchfixing te groot en daarom is het uitgesloten bij online bookmakers. Echter kun je wel wedden op het Eurovisie songfestival wanneer je in België of ander land woont. Bookmakers hebben hun odds al klaarstaan!

 

Hoe gaat een Songfestival bookmaker te werk?

Een bookmaker zal luisteren, lezen en uitzoeken wat de kenners van het Eurovisie Songfestival te melden hebben. Aan de hand van deze gegevens zal de bookmaker noteringen of odds gaan vastleggen. Hiermee bepaalt de bookmaker hoe de verhouding gaat zijn tussen de inzet en de uitbetaling. Als de kans heel groot is voor de winst op een weddenschap, dan zal de winstuitkering kleiner zijn dan wanneer de ‘odds’ kleiner zijn. Ook is het belangrijk dat politieke gebeurtenissen worden meegenomen in de quoteringen. Denk bijvoorbeeld aan de "sympathy votes" vorig jaar op Oekraïne. Door de oorlog in Oekraïne hebben mensen in heel Europa gestemd op Oekraïne tijdens het songfestival om hun steun te betuigen. Ook dit jaar wordt er verwacht dat Oekraïne mede door deze oorlog aan het langste eind zal trekken.

Wanneer kun je het beste inzetten?

Wanneer het Eurovisie Songfestival dichter bij is, zullen de notering van de bookmakers lager liggen. Dit houdt in dat je waarschijnlijk wel meer kans maakt, maar dat de winstuitkeringen lager zijn. Dus om zo een hoog mogelijk rendement uit je weddenschap te halen kun je het best zo vroeg mogelijk een bookmaker in de arm nemen. 

Hoe kies je een bookmaker?

Het is aan te raden om goed te onderzoeken voor je je inschrijft bij een bookmaker. Ga na of de bookmaker de juiste licenties heeft, goede referenties heeft etc. Verder hoef je niet persé al je weddenschappen bij één bookmaker te doen, het is zelfs aan te raden als je het echt serieus neemt om meerdere bookies te gebruiken omdat bookmakers verschillende quoteringen aanbieden. Op deze manier kun je de hoogste odd meespelen bij de juiste bookmaker.

Hoe start je bij een bookmaker?

Allereerst zoek je natuurlijk de bookmaker die aan jouw voorkeuren voldoet en de juiste weddenschappen aanbiedt. Hierna is het niet meer zo heel moeilijk. We gaan er voor het gemak van uit dat je kiest voor een online wedkantoor. Je zult een account aan moeten maken op de website van de bookmaker die jouw voorkeur heeft, dit kan alleen als je 18 jaar of ouder bent. Je kunt je gemakkelijk vbia iDIN legitimeren. Als je dit hebt gedaan kun je inloggen en je weddenschappen gaan afsluiten op die website. Voor nieuwe spelers is het daarnaast mogelijk om gebruik te maken van een welkomstbonus. Op deze manier kun je tegen verbeterde spelvoorwaarden wedden.