Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing: Dimitri van den Bergh - James Wade (PDC Premier League)

Door
Avatar donnynedved
Avatar donnynedved
donnynedved 1476 voorbeschouwingen
Gepubliceerd 22-04-2021 11:22
Aangepast op 02-08-2022 11:50
Koploper Dimitri van den Bergh speelt vanavond tegen James Wade in een mooi slotaffiche van deze eerste serie. Weet de Belg de tweede week als koploper af te sluiten?

Won als enige vijf keer

Debutant Dimitri van den Bergh is hard op weg om zijn plaats in de play-offs veilig te stellen. De jongste speler van het stel won al vijf van zijn acht wedstrijden en maakte indruk met overwinningen op Jonny Clayton, Rob Cross en Gary Anderson deze week. Bij de eerste twee overwinningen had hij dit volledig aan zichzelf te danken, gisteren profiteerde hij echter van een off-day van Anderson. Dimitri gooide zelf gemiddeld slechts 87 punten per beurt en raakte slechts 22% van zijn finishes, een niveau dat we verder eigenlijk alleen van Glen Durrant zien dit toernooi. Gary Anderson was scorend ook niet al te best en raakte zelfs maar 18% van zijn finishes, waardoor the Dreammaker uiteindelijk toch zijn koppositie kon behouden.


Snelt uit de degradatiezone

Dinsdagochtend was James Wade nog de favoriet bij de bookmakers om samen met Glen Durrant te degraderen op deze Judgement Night. Waar Wade vorige week geen al te hoog niveau haalde is hij deze week echter in topvorm. Maandag resulteerde dit in een -zeker voor zijn doen- hoog gemiddelde van 104 per beurt maar wel een nederlaag, dinsdag en woensdag boekte hij er ook de bijbehorende resultaten mee. Dinsdag gooide Wade een gemiddelde van bijna 106 punten per beurt en won hij met 7-4 van Peter Wright mede dankzij een finishpercentage van 63%, gisteren won hij met maar liefst 7-2 van Jonny Clayton met een gemiddelde van ruim 105 per beurt. Wade staat hierdoor momenteel vierde, één punt boven de nummer vijf tot en met acht.


Voorspelling van onze expert "Van den Bergh gooit weer drie 180s"

Dit belooft een mooi toetje van deze tweede week te worden. James Wade staat deze week ver boven zijn gemiddelde niveau van de afgelopen jaren te gooien, een 1X2 voorspelling durf ik daarom niet aan. Dimitri van den Bergh is qua 180s zeer stabiel dit toernooi. Hij gooide er 37 in totaal en gooide er deze week veertien. Alleen in zijn openingswedstrijd gooide hij minder dan drie 180s, vandaar dat ik hem in mijn combi gebruik:


Dimitri van den Bergh over 2.5 180s @ 1.28

Jose De Sousa over 3.5 180s @ 1.45

Samen @1.86 (Betsson,Medium)