Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wedden op rugby

Het lijdt geen twijfel dat rugby een van de meest populaire sporten ter wereld is, en er zijn dan ook miljoenen spelers die worden aangetrokken om te wedden op rugby. 

We moeten in gedachten houden dat hoewel rugby over de hele wereld erg populair is als het gaat om wedden op rugby wedstrijden, er niet veel mensen zich bewust zijn van de finesses. Hoewel het al jarenlang mogelijk is om te wedden op rugby, zijn sportweddenschappen voor rugby toch relatief nieuw. Daarom is het goed om te weten welke soorten rugby weddenschappen er mogelijk zijn. 

De verschillende soorten rugby weddenschappen

Wedden op de uitslag is, zoals bij de meeste sporten het geval is, de meest gewilde en populaire vorm van rugby weddenschappen. Rugby is een teamsport, maar in tegenstelling tot andere teamsporten zijn de wedstrijden in de meeste gevallen hoog scorend en eindigen ze zelden op een gelijkspel. 

Naast het wedden op de uitslag kun je ook vaak wedden met handicap, op het aantal gescoorde punten, op spelers. Naast individuele wedstrijden wedden veel spelers ook op competities en toernooien. Je kunt veel geld winnen als je de winnaar van een toernooi correct kunt voorspellen. 

Livestream rugby

Veel online goksites bieden veel verschillende weddenschappen voor rugby. Denk maar aan wedstrijden in allerlei nationale en internationale competities en bekers. Je kunt kiezen tussen de Rugby World Cup, Six Nations Cup en ook het Rugby Championship. Daarnaast bieden goksites ook vaak een livestream service aan voor wie wedt op rugby. 

Dit zorgt ervoor dat je niet alleen extra spanning hebt bij de wedstrijden van rugby, maar ook dat je alles nog eens live kunt meevolgen ook. Dubbel zoveel plezier dus! 

Nog interesse op het wedden op American football? Neem dan hier een kijkje!