Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing Real Madrid - Eibar (3 april 2021)
Afgelopen
Country flag LaLiga , Spanje , 3 apr. 14:15

Voorbeschouwing: Real Madrid - Eibar (LaLiga)

Door
Avatar jeroenunibet81
Avatar jeroenunibet81
jeroenunibet81 3432 voorbeschouwingen
Gepubliceerd 02-04-2021 03:51
Aangepast op 02-08-2022 11:50
Real Madrid hoopt zaterdagmiddag haar negentiende competitieoverwinning van het seizoen te boeken, als de Madrilenen het op eigen veld opnemen tegen laagvlieger Eibar. De bezoekers verkeren echter in acute degradatienood en hebben daarom hun zinnen gezet op een stunt in het Alfredo Di Stefano.

Is in vorm

Kan Real Madrid weer aanhaken in de Spaanse titelstrijd? Met nog tien speelrondes te gaan staan de Madrilenen op de derde plaats in LaLiga, met een achterstand van zes en twee punten op respectievelijk Atletico Madrid en FC Barcelona. Alles is dus nog mogelijk, ook omdat volgende week El Clasico tegen Lionel Messi en consorten op het programma staat.


Met zeven overwinningen en drie gelijke spelen in de laatste tien duels in alle competities is Real Madrid prima in vorm. Het Madrileense vertrouwen is dus groot, al zit het Zinedine Zidane niet mee. Sergio Ramos in namelijk opnieuw geblesseerd, en zal minimaal vier weken aan de kant staan. Dat betekent dus dat hij de kraker tegen FC Barcelona aan zich voorbij zal moeten laten gaan, evenals het tweeluik tegen Liverpool in de kwartfinales van de Champions League.


Vecht tegen degradatie

Ook Eibar heeft de punten keihard nodig, want met een achttiende plaats vertoeven de Basken in de degradatiezone. Los Armeros hebben al drie maanden op rij geen enkel competitieduel meer gewonnen, al wisten zij vlak voor de interlandbreak wel met 1-1 gelijk te spelen bij streekgenoot Athletic Bilbao. 'Dit resultaat geeft vertrouwen,' aldus trainer Jose Luis Mendilibar.


Toch is Eibar niet zo slecht als je op basis van de huidige stand zou denken. Aanvalsleider Kike Garcia is met acht goals bezig aan een prima seizoen, en de jonge vleugelspits Bryan Gil mag zich inmiddels een volwaardig Spaans international noemen. De rest van het elftal is echter bijzonder matig. Toch geef ik Eibar een grotere kans op lijfsbehoud dan teams als Elche en Cadiz, twee teams die op dit moment hoger op de ranglijst staan.


Voorspelling van onze expert "Benzema scoort & Real Madrid wint"

Ik zie in dit duel prima value op de weddenschap Karim Benzema scoort & Real Madrid wint @2.00 (Unibet, medium). Zoals je weet is de spits persona non grata bij de Franse nationale ploeg, dus hij heeft twee weken goed uit kunnen rusten. Daarnaast is hij ook de meest waarschijnlijke strafschoppennnemer bij Real Madrid, aangezien Ramos niet van de partij zal zijn.


H2H Stand

TeamGSWGVPVorm
38 25 9 4 84
38 6 12 20 30

Real Madrid - Eibar

Op 3 april 2021 gaat Real Madrid de strijd aan met Eibar. De wedstrijd wordt afgetrapt om 14:15 en wordt gespeeld in de LaLiga.

Stadion: Alfredo Di Stefano
Scheidsrechter: I. Diaz de Mera
Feit
Join de community en win fantastische prijzen!