Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing Eindhoven - Jong Ajax (23 december 2023)
Afgelopen
Country flag Keuken Kampioen Divisie , Nederland , 23 Dec 20:00

Eindhoven speelt tegen Jong Ajax, maar wie zal er aan het langste eind trekken?

Door
Avatar vw-crew
Avatar vw-crew
vw-crew 1329 voorbeschouwingen
Gepubliceerd 12/20/23, 11:00 PM
Aangepast op 12/20/23, 11:00 PM
In ronde 20 van de Keuken Kampioen Divisie spelen Eindhoven en Jong Ajax tegen elkaar in de Jan Louwers Stadion. Voor beide ploegen staat er veel op het spel. Wie zal aan het langste eind trekken?

Zware tegenstanders

Eindhoven is niet in vorm en hoopt tegen Jong Ajax wat vertrouwen te tanken. Eindhoven kreeg de laatste tijd zo'n 8 doelpunten tegen maar wist er ook 10 te scoren. Mawouna Amevor heeft al flink wat gele kaarten te pakken en zal zich gedeisd moeten houden. Niemand is geschorst voor deze wedstrijd en geen enkele speler is geblesseerd.


Nog niet concistent

Jong Ajax is nog wat twijfelachtig bezig. In de 5 recentste speelronden pakte ze 3 overwinningen. Mika Godts neemt de ploeg al een tijdje bij de hand en scoort er de laatste tijd op los. Het wordt spannend of Mika Godts de druk aankan en ervoor kan zorgen dat de Jong Ajax gaan winnen. Er zijn geen spelers met blessures of schorsingen deze wedstrijd.


H2H Stand

TeamGSWGVPVorm
27 7 12 8 33
26 7 9 10 30

Eindhoven - Jong Ajax

Op 23 december 2023 gaat Eindhoven de strijd aan met Jong Ajax. De wedstrijd wordt afgetrapt om 20:00 en wordt gespeeld in de Eerste Divisie.

Stadion: Jan Louwers Stadion
Scheidsrechter: Onbekend
Feit
Join de community en win fantastische prijzen!