Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

FC Dordrecht - Jong AZ Alkmaar

FC Dordrecht speelt tegen Jong AZ Alkmaar en het beloofd een spannende wedstrijd te worden

Door
Avatar vw-crew
Avatar vw-crew
vw-crew 1159 voorbeschouwingen
Gepubliceerd 9/20/23, 12:00 AM
Aangepast op 9/20/23, 12:00 AM

In ronde 7 van de Keuken Kampioen Divisie spelen FC Dordrecht en Jong AZ Alkmaar tegen elkaar in de Matchoholic Stadium. Het beloofd een kraker in de Keuken Kampioen Divisie te worden.

Logo FC Dordrecht
FC Dordrecht
Gelijk
Jong AZ Alkmaar
Logo Jong AZ Alkmaar
Winkans volgens odds
FC Dordrecht
36.8%
Gelijk
25.5%
Jong AZ Alkmaar
37.5%

Weinig kans op winst

FC Dordrecht is bezig met een slechte serie wedstrijden. Tegen Jong AZ Alkmaar hopen zij het tij te keren. FC Dordrecht maakte minimaal 9 doelpunten de laatste tijd. Antef Tsoungui heeft al flink wat gele kaarten te pakken en zal zich gedeisd moeten houden. Niemand is geschorst voor deze wedstrijd en geen enkele speler is geblesseerd.


Het moet beter

Jong AZ Alkmaar lijkt uitgeblust, met 2 gewonnen wedstrijden. Jong AZ Alkmaar kreeg de laatste tijd zo'n 9 doelpunten tegen maar wist er ook 10 te scoren. Job Kalisvaart heeft in de laatste paar wedstrijden al vaak een gele kaart op zijn naam gekregen en zal dus rustig aan moeten doen. Gaat Jong AZ Alkmaar deze 90 minuten kans krijgen? Het wordt afwachten!


H2H Stand

TeamGSWGVPVorm
6 3 1 2 10
6 2 3 1 9

FC Dordrecht - Jong AZ Alkmaar

Op September 22 2023 gaat FC Dordrecht de strijd aan met Jong AZ Alkmaar. De wedstrijd wordt afgetrapt om 20:00 en wordt gespeeld in de Eerste Divisie.

Stadion: Matchoholic Stadium
Scheidsrechter: Onbekend
Feit

Gerelateerd nieuws

Join de community en win fantastische prijzen!