Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing FC Emmen - FC Groningen (1 april 2024)

FC Emmen speelt tegen FC Groningen en het beloofd een spannende wedstrijd te worden

Door
Avatar vw-crew
Avatar vw-crew
vw-crew 1329 voorbeschouwingen
Gepubliceerd 1/16/24, 11:00 PM
Aangepast op 1/16/24, 11:00 PM
In ronde 22 van de Keuken Kampioen Divisie spelen FC Emmen en FC Groningen tegen elkaar in de Oude Meerdijk. Het wordt nog spannend wie er met de winst naar huis gaat! Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd.

Het moet beter

Van de afgelopen 5 wedstrijden heeft FC Emmen er 0 gewonnen, er moet dus iets gebeuren. FC Emmen heeft 12 in hun eigen doel zien eindigen. Ze zullen er deze keer alles aan doen om te winnen. Jari Vlak is op dreef en heeft 2 doelpunten gescoord de afgelopen tijd. Het team is fit en volledig; niemand is geschorst of geblesseerd.


Focus op de competitie

FC Groningen is nog wat twijfelachtig bezig. In de 5 recentste speelronden pakte ze 3 overwinningen. FC Groningen heeft 5 in hun eigen doel zien eindigen. Ze zullen er deze keer alles aan doen om te winnen. Het wordt spannend of Romano Postema de druk aankan en ervoor kan zorgen dat de FC Groningen gaan winnen. Niemand is geschorst voor deze wedstrijd en geen enkele speler is geblesseerd.


H2H Stand

TeamGSWGVPVorm
26 13 6 7 45
26 10 6 10 36

FC Emmen - FC Groningen

Op 1 april 2024 gaat FC Emmen de strijd aan met FC Groningen. De wedstrijd wordt afgetrapt om 12:30 en wordt gespeeld in de Eerste Divisie.

Stadion: De Oude Meerdijk
Scheidsrechter: Onbekend
Feit
Join de community en win fantastische prijzen!