Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing Manchester United - Newcastle United (15 mei 2024)
Afgelopen
Country flag Premier League , Engeland , 15 mei 19:00

Voorbeschouwing: Manchester United - Newcastle United (Premier League)

Door
Avatar AjaxAmsterdam15
Avatar AjaxAmsterdam15
AjaxAmsterdam15 11 voorbeschouwingen
Gepubliceerd 13-05-2024 11:40
Aangepast op 13-05-2024 14:15
De competities naderen hun einde en zo wordt ook in de Premier League de laatste wedstrijden afgehandeld. Als één van de enige grote competities heeft de Premier League nog geen kampioen. Zowel Arsenal als Manchester City maken beide nog een goede kans op het kampioenschap. Toch is de wedstrijd tussen Manchester United en Newcastle United zeer interessant. Zowel Newcastle United als Manchester United kunnen nog voor de Europese tickets gaan, maar strijden daar samen om met Chelsea. Ook dit zal dus een spannende ontknoping opleveren.

Manchester United: Hoe lang zal Erik ten Hag het nog overleven?

Manchester United gaat het niet makkelijk hebben in de aankomende thuiswedstrijd. Onlangs had Manchester United naar buiten gebracht dat de positie van Erik ten Hag niet in gevaar stond. Of dit nog steeds zo is, is natuurlijk maar de vraag. Er werd gelijk gespeeld tegen Burnley (1-1), enorm ruim verloren van Crystal Palace (4-0) en ook nog eens verloren in eigen huis van het Arsenal van Arteta & co. (0-1). Kortom, Erik ten Hag zal het niet makkelijk krijgen en hoopt dan nog wel een Europese ticket binnen te kunnen slepen. Goed resultaat tegen Newcastle United is dan ook zeker gewild.


Op dit moment staat er voor beide teams dus genoeg op het spel. Newcastle United realiseerde dat op tijd genoeg en wist nog wel enigszins aan te haken met de subtop, maar bij United blijft er tegenslag na tegenslag komen. Ook qua fitheid heeft Ten Hag het nog steeds niet meezitten. Ondanks dat Lisandro Martinez en Marcus Rashford toch weer fit blijken, heeft de Nederlandse coach beide spelers in ieder geval niet gebruikt tegen Arsenal.


Desalniettemin mist er nog genoeg bij de selectie van Manchester United. Spelers als Raphael Varane, Viktor Lindelog, Harry Maguire en Tyrell Malacia zijn nog steeds afwezig. Ook recentere blessures als Amad Diallo, Bruno Fernandes, Lisandro Martinez en Marcus Rashford zijn nog steeds discutabele afwezigen.


Newcastle United: Weet Newcastle United de Europese ambities nog te bereiken?

Newcastle United heeft een moeilijk seizoen achter de rug. Het elftal is enorm geteisterd met blessures. Dragende spelers als Sven Botman en Matt Targett was geblesseerd. Sandro Tonali is natuurlijk nog steeds geschorst en dat zal ook nog wel eventjes blijven. Desalniettemin heeft Newcastle United nog steeds de ambities om Europees voetbal te behalen en dat kan mede door het winnen van deze wedstrijd. Manchester United is zeker een team wat te verslaan is, vooral op dit moment. Met knappe overwinningen in de laatste 5 wedstrijden, waaronder van Tottenham Hotspur

(4-0), Sheffield United (5-1) en Burnley (1-4) zit het zelfvertrouwen er goed in.


Wij verwachten dan ook dat Newcastle met veel zelfvertrouwen aan de start gaat staan. Het moet zeker lukken om hier punten te pakken en in ieder geval Manchester United van een overwinning te houden. Waar stadsgenoot van Manchester dus strijdt voor de kampioenschap, zal Manchester United nog moeten vechten voor een plekje in de Conference League. Het scheelt ook maar 3 punten tussen de nummer 8 Manchester United en de nummer 6 Newcastle United.


Voor de aankomende wedstrijd staan er toch nog wat onzekerheden op papier. Zo is het niet zeker of Callum Wilson mee gaat doen en of Fabian Schar het zal redden tegen Manchester United. Het is te hopen voor de uitploeg dat deze spelers wel mee gaan doen om een zo goed mogelijke resultaat te halen.
Voorspelling van onze expert "Manchester United zal het weer moeilijk hebben tegen Newcastle United"

Manchester United heeft het de laatste tijd erg moeilijk. In de laatste drie wedstrijden scoorde Manchester United in twee wedstrijden niet en tegen Burnley maar één keer. Sterker nog, in de laatste drie ontmoetingen met Newcastle United kwam Manchester United helemaal niet tot scoren. Wij verwachten dan ook dat Manchester United minder dan 1,5 doelpunten zal maken @1.95 (Unibet, low). De ploeg van Erik ten Hag heeft nou eenmaal enorm veel moeite met het net vinden, vooral tegen fatsoenlijke tegenstanders.


H2H Stand

TeamGSWGVPVorm
37 17 6 14 57
37 17 6 14 57

Manchester United - Newcastle United

Op 15 mei 2024 gaat Manchester United de strijd aan met Newcastle United. De wedstrijd wordt afgetrapt om 19:00 en wordt gespeeld in de Premier League.

Stadion: Old Trafford
Scheidsrechter: R. Jones
Feit

Gerelateerd nieuws

Join de community en win fantastische prijzen!