• Al een account? Log hier in.
  • Weddentips van experts
  • De beste bookmaker bonussen
  • Grootse spellen en prijzen
Selecteer een andere bookmaker:
Onze review over de bookmaker: Bwin
Engelstalige bookmaker & Ideal betalen mogelijk

Bwin, wedden op voetbal en ontvang €50 bonus

Bwin is een in Gibraltar gevestigd online aanbieder van sportweddenschappen. Het bedrijf opereert onder internationale en regionale licenties in landen zoals Belize, Gibraltar, Canada, Duitsland, Engeland, Italië, Kroatië en Mexico. Het online gokken bedrijf biedt sportweddenschappen aan, maar ook casino spellen en poker games. Dit gokbedrijf heeft verschillende vestigingen welke gevestigd zijn in Gibraltar (hoofdkantoor), Stockholm en Wenen. Sinds 2013 is Bwin opnieuw toegankelijk voor Belgische klanten.

Bwin bonus van 100% tot maximaal 50 euro

Bij Bwin krijg je een welkomstbonus van 100% tot 50 euro. Dat wil zeggen dat, indien je 50 euro stort, 50 euro bonus krijgt en in totaal met 100 euro speelt. De bonus dient vijf keer rondgespeeld te worden, en dit met noteringen boven de 1.70. Erg belangrijk is dat je bij je registratie aangeeft dat je de welkomstbonus wil ontvangen en de bijhorende voorwaarden accepteert.

De odds zijn gemiddeld

De odds van Bwin steken niet met kop en schouders boven de rest van de markt uit, maar ze zijn ook niet erg bijzonder. Het komt wel eens voor dat Bwin op een bepaald evenement of op een bepaalde weddenschap de hoogste notering biedt, maar dit is meer uitzondering dan regel. Voor de hoogste odds hoef je niet bij Bwin te zijn, maar het is ook geen reden om Bwin helemaal links te laten liggen.

(Live) wedden: voor ieder wat wils!

Er zijn 33 verschillende sporten waar je op kan wedden bij Bwin. Alle traditionele sporten zijn aanwezig. Voornamelijk het voetbalassortiment is enorm uitgebreid. Daarnaast worden ook vele weddenschappen aangeboden in het tennis, basketbal en wielrennen. Inclusief zijn ook enkele non-sporten, zoals politieke weddenschappen, weddenschappen op Poker, entertainment weddenschappen, enz. Kortom, voor iedereen wat wils. Bwin focust zicht niet alleen op de pre-sportweddenschappen, maar ook op het wedden tijdens live wedstrijden. Het aanbod van Bwin op de live markt is erg uitgebreid en wordt in sommige gevallen gecombineerd met een mooie live stream. Je kan live inzetten op internationale, nationale en regionale sportwedstrijden.  Naast het spelen van singles kan je hier ook gewoon op combi en in systeem spelen. Maximum 8 weddenschappen per systeem worden er door Bwin aangeboden. Daarnaast is het mogelijk om een cash-in te doen, waarbij je een deel van je winsten kunt verzilveren of je verliezen kunt beperken.

De helpdesk: doordeweeks tussen 10:00 en 16:00

Bij vragen en opmerkingen kan je Bwin op twee verschillende manieren contacteren. Via het invulformulier in de ‘contact’ sectie op de website, maar ook telefonisch contact is mogelijk. Dit kan van maandag tot vrijdag tussen 10.00 en 22.00. Het is niet mogelijk om Bwin te contacten via live chat of via fax. Het is aan te bevelen om Bwin bij dringende zaken te bellen, want via email komt je bericht gewoon onderop de stapel te liggen en kan het enkele dagen duren voordat je een reactie hebt.

Prachtige website

De website van Bwin is overzichtelijk en erg handig in gebruik. Bwin heeft een app ontwikkeld voor de telefoon die perfect correspondeert met de desktop website. Daarnaast kun je competities en clubs toevoegen aan je favorieten, zodat je niet eerst een paar menu’s door moet klikken om bij de juiste weddenschap te komen. Hier heeft Bwin zeker goed over nagedacht en dat komt de gebruikerservaring ten goede. Ook ‘on the road’ werkt de mobiele website erg goed en heb je over Bwin zeker niets te klagen.

Geld storten en uitbetalen: fee bij uitbetalen

Bij Bwin kun je gebruik maken van veel verschillende stortingsmethodes. Bijna alle relevante internetwallets zijn beschikbaar voor storting en uitbetaling. Daarnaast kun je ook gebruik maken van Paysafecard en bankcontact. Bij een uitbetaling dient u echter 2 euro kosten te betalen voor het verwerken van een banktransfer. Bij uitbetalen naar een internetwallet zoals bijvoorbeeld Skrill betaal je 3% fee over het totale bedrag dat je wuit wilt betalen. Uitbetalen bij Bwin kan langer duren dan bij de gemiddelde bookmaker, wat een minpunt is.

Conclusie: goed, maar met zwakke puntjes

Bwin behoort tot de top voor het aanbieden van sportweddenschappen in Europa. De website is duidelijk, overzichtelijk, snel en grafisch mooi. Bwin heeft een uitgebreid aanbod van sportweddenschappen en ook het live wedden wordt hier sterk vertegenwoordigd. De bookmaker pakt regelmatig uit met nieuwe bonussen en acties, en via de live stream kan je wereldwijd wedstrijden volgen. Toch zijn er ook nog enkele zwakke puntjes. Zo dient Bwin volgens ons nog sneller te worden in haar handelen. De uitbetalingen van de spelers dienen sneller verwerkt te worden en ook zou het volgens ons ideaal zijn om een live chat te openen waarbij de speler meteen antwoord krijgt op zijn of haar vraag of opmerking.

Wat is jouw mening over Bwin?

Schrijf een review en help anderen!

Of lees alle Bwin reviews