• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Selecteer een andere bookmaker:
Onze review over de bookmaker: Tonybet
Engelstalige bookmaker & storten met diverse betaalmogelijkheden.

Tonybet, ontvang €100 op je Tonybet account met 50% bonus

TonyBet is een betrouwbare bookmaker met goede odds en een uitstekende klantenservice. Een leuke bookmaker om erbij te hebben! Sinds 2012 is Tonybet dan ook actief in de Belgisch (en dus Nederlands) sprekende delen van Europa.

TonyBet bonus: 50% bonus tot maximaal 100 euro

TonyBet biedt vaak promoties en cashback acties op grote (internationale) wedstrijden. Je krijgt een eerste stortingsbonus van 50% met een maximum van €100 wanneer je minimaal €10 stort en de bonuscode VW100 invoert. Om je bonus te krijgen moet je storting binnen dertig dagen zeven keer rondspelen op minimale odds van 1.60. Zodra je je storting zeven keer hebt rondgespeeld ontvang je je 50% bonus. Binnen vijf dagen na ontvangst moet je de bonus één keer ingezet hebben op minimale odds van 1.60, en dan kun je alles laten uitbetalen. Bij combi bets moeten alle selecties in je betslip op minstens 1.60 zitten.

Bijvoorbeeld:

Je stort €50. Dit bedrag zet je zeven keer in (in totaal €350 dus) op odds van minstens 1.60. Zodra je de €350 hebt ingezet ontvang je je bonus. Die bedraagt in dit voorbeeld €25. Om de €100 bonus te ontvangen, moet je dus €200 gestort hebben.

Als je je geld onverhoopt verliest blijft je bonus staan. Je kunt dus met nieuwe stortingen de bonus alsnog vrijspelen.

Aantrekkelijke odds

De odds zijn geen reden om TonyBet links te laten liggen. De odds van TonyBet zijn keurig. Ze zijn niet bijzonder hoog, maar tevens zeker niet laag. Ze begeven zich wat dat betreft in het wat hogere middensegment en de odds van TonyBet zijn daarom goed te noemen. Deze online bookmaker hanteert een minimale inzet van 1 euro. Dit geldt voor enkele als voor dubbele of combi weddenschappen. Het maximale bedrag wat je op bepaalde weddenschappen kunt winnen is 15.000 euro (enkelvoudige weddenschap) of 7.500 euro voor combinatie weddenschappen. Echter, limieten zijn afhankelijk van de competitie en geselecteerde uitslagen. Zo kan er bijvoorbeeld op de Champions League met reguliere combinatie wedenschappen (1x2) meer gewonnen worden dan 7.500 euro. Lees hierover meer op de website van deze bookmaker.

Zeer ruim aanbod aan (live) weddenschappen

Bij TonyBet is het aanbod aan sportevenementen om op te wedden zeer ruim. Je kunt wedden op voetbal, hockey, tennis, basketball, noem maar op. Hoewel alle reguliere weddenschappen altijd te vinden zijn bij TonyBet (denk aan over 2.5 goals, BTTS, 1X2) zijn sommige side bets niet beschikbaar. Bij de grotere sportevenementen zijn er vanzelfsprekend meer soorten weddenschappen beschikbaar, maar wanneer je niet te maken hebt met een grote wedstrijd dan zal je dat zeker merken in het wedaanbod. Zo kun je in het geval van voetbalwedstrijden vaak pas beginnen met inzetten bij over/under 2.00 goals en is ook het aantal Asian Handicaps beperkt. Andere leuke side bets zoals het aantal corners en anytime goalscorers zijn ook beperkt bij TonyBet. Het live aanbod is helaas nog minder uitgebreid, maar wanneer je niet op zoek bent naar side bets absoluut acceptabel, ook qua odds! Het verwerken van weddenschappen gaat erg snel; zodra de wedstrijd afgelopen is zijn vrijwel alle bets meteen verwerkt. Voor het verwerken van live weddenschappen moet je helaas wel wachten totdat het rust is of het evenement afgelopen is. Wel heb je bij je geplaatste live (single) bets de mogelijkheid om te kiezen voor een cash-out tijdens de wedstrijd zodat je je winst kunt veiligstellen of je verlies kunt beperken.

Wedden via de website én via de app!

De website ziet er soms wat druk uit, maar dat is ook een kwestie van persoonlijke smaak. Op de desktop versie van de website ben je soms wel lang bezig met scrollen, omdat de toe te passen wedfilters niet overzichtelijk op een rijtje staan. Wanneer je je gewenste weddenschap gevonden hebt is het plaatsen van een weddenschap een peulenschil.Ook de mobiele versie van de website werkt nog niet zo intuïtief als die van andere bookmakers. Wanneer je veel gebruik wenst te maken van mobiel wedden raden we je aan om de app te downloaden, omdat de mobiele site niet altijd even goed werkt. TonyBet heeft apps voor iOS en Android. De Android-app is niet beschikbaar in de Play Store, maar moet je downloaden via www.tonybet.com/mobile. De apps zijn niet fancy en behoorlijk simpel, maar werken daarom des te makkelijker. Een aanrader!

Snelle klantenservice via email

De klantenservice is één van de sterke punten van TonyBet. Helaas is er geen Live Chat beschikbaar, maar wanneer je de klantenservice via email benadert heb je binnen 24 uur antwoord, meestal zelfs binnen enkele uren. Als je niet kunt wachten is TonyBet ook telefonisch bereikbaar. De klantenservice is erg vriendelijk, to the point en denkt altijd mee om een goede oplossing voor jouw probleem te vinden.

Deze helpdesk is Belgisch en kun je bereiken via het emailadres: info@tonybet.com of via het contactformulier op de website. Een zeer goed onderdeel 'Veelgestelde Vragen' maakt het waarschijnlijk niet nodig om contact op te nemen.

Eenvoudig storten en uitbetalen

Het storten gaat bij TonyBet erg gemakkelijk. TonyBet biedt alle populaire stortingsmogelijkheden en voor de Nederlanders is er de mogelijkheid om met iDeal te storten. Ook ewallets zoals Skrill en Neteller ontbreken natuurlijk niet. Voor het uitbetalen moet je uiteraard eerst je identiteit geverifieerd hebben. Daarna kun je een uitbetalingsaanvraag doen, die binnen maximaal 48 uur geverifieerd wordt; meestal gebeurt dit binnen 24 uur al. Wanneer je aanvraag eenmaal geverifieerd is worden uitbetalingen via Skrill meteen overgemaakt. Voor uitbetalingen naar je bankrekening staat de gebruikelijke 2-5 werkdagen. De minimale uitbetaling bedraagt €10 en iedere veertien dagen kun je gratis een uitbetaling aanvragen. Als het niet je eerste uitbetaling naar je bankrekening is gedurende de laatste veertien dagen betaal je € 1.50. Voor uitbetalingen naar ewallets bedraagt deze periode 28 dagen. Om uit te laten betalen moet je eerst een storting hebben gedaan met je gewenste uitbetalingsmethode.

Conclusie: leuke bookmaker voor erbij!

Het ontbreken van een Live Chat en het weinig gevarieerde wedaanbod voor sportevenementen zijn een gemis, maar TonyBet compenseert dit met een uitstekende klantenservice, goede odds en relatief snelle uitbetalingen. Nadelig aan de uitbetalingen is wel dat je voor uitbetalingen naar een ewallet maar één gratis uitbetaling per veertien dagen kunt aanvragen. De rondspeelvoorwaarden voor de welkomstbonus zijn helaas erg fors en daarom zou je die wellicht beter links kunnen laten liggen, maar verder een prima bookmaker om erbij te hebben!

Wat is jouw mening over Tonybet?

Schrijf een review en help anderen!

Of lees alle Tonybet reviews