Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

null

EK 2024 Duitsland

Informatie over EK 2024

 

Speelsteden EK

Het EK 2024 zal worden gehouden in verschillende speelsteden verspreid over het gastland. De exacte speelsteden zullen worden bekendgemaakt door de UEFA in de aanloop naar het toernooi. De verwachting is dat er ongeveer tien tot twaalf speelsteden zullen zijn, verspreid over het gastland.

Speelsteden EK 2024

Stadions EK

De wedstrijden van het EK 2024 zullen worden gespeeld in verschillende stadions in de speelsteden. Deze stadions worden zorgvuldig geselecteerd op basis van capaciteit, faciliteiten en locatie. De stadions zullen fungeren als het toneel voor spannende wedstrijden en de plek waar supporters van over de hele wereld samenkomen om hun favoriete teams aan te moedigen. Alles weten over de stadions?

Stadions EK 2024

Toewijzing gastland

De toewijzing van het gastland voor het EK 2024 vond plaats tijdens een officiële vergadering van het Uitvoerend Comité van de UEFA. Duitsland werd geselecteerd als het gastland voor het toernooi. Het is de tweede keer dat Duitsland het EK organiseert, nadat ze eerder gastland waren in 1988. Meer weten?

Toewijzing gastland EK 2024

Geschiedenis EK

Het Europees kampioenschap voetbal wordt sinds 1960 georganiseerd door de UEFA. Het toernooi heeft in de loop der jaren een rijke geschiedenis opgebouwd, met legendarische wedstrijden en opmerkelijke prestaties van verschillende teams en spelers. Spanje is momenteel de titelhouder na hun overwinning op het EK 2016 in Frankrijk.

Geschiedenis EK

EK nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het EK 2024 door regelmatig de officiële UEFA-kanalen en andere betrouwbare nieuwsbronnen te raadplegen. Deze bronnen zullen je voorzien van updates over kwalificatiewedstrijden, teamselecties, speelschema's en andere belangrijke informatie met betrekking tot het toernooi.

Volg het laatste EK nieuws

Wedstrijden