Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Verdubbelingsmethode met corners of doelpunten

Ik heb al meerdere topics gelezen over het verdubbelen van je geld tot dat je een keer 1 wedstrijd goed hebt voorspeld.


Als voorbeeld


€1 inzet met quotering 3

€2 inzet met quotering 3

€4 inzet met quotering 3

€8 inzet met quotering 3


En bij de 4de keer heb je de weddenschap goed voorspeld. Je hebt in totaal €9 winst gemaakt.


Ik wil vooral de focus leggen op eerste corner voor team 1 of 2 en dan met interval van 4 minuten en 59 seconde. De meeste ploegen in het dagelijkse voetbal hebben krijgen wel minimaal 1 corner per wedstrijd ik denk persoonlijk dat het een strategie is waarbij je weinig kan verliezen en toch een leuke winst kan behalen. Ik heb besloten dat na de 75ste minuut geen weddenschap meer te plaatsen binnen de wedstrijd omdat het dat te dicht bij het einde van de match komt. Als jullie opmerkingen hebben of vragen hebben kunnen jullie ze stellen. Of heb je eventueel andere mogelijke opties met quotering boven de 2 dan zal ik het ook graag horen.

3 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar Voetbaltips00
Country flagVoetbaltips00 in 29-07-2019 14:37 Acties en spellen
in 29-07-2019 14:37 Acties en spellen
17 reacties

Dit komt overeen met Martingale op roulette.


https://www.bettingexpert.com/casino/roulette/strategy/martingale-system


Progression strategies zijn risky en statistich verlieslatend.

4 Vind ik leuk's

Dat klopt inderdaad alleen zijn er voetbalclubs die eigenlijk nooit wedstrijden hebben zonder corners waar alsnog een quotering voor 3 op staat. Neem gister als voorbeeld Antwerp tegen Eupen. Als je op corners had gegokt om de 5 minuten had je redelijk geld verdiend

0 Vind ik leuk's

Probeer eens een test .je zal zien dat corners heel moeilyk te voorspellen zijn en voor een topploeg die aan het drukken is kryg je geen 2 voor een corner.

Een reeks van altyd maar meer en meer inzetten botst vroeg of laat op een serie dat niet betaalbaar meer is.

GL zou ik zeggen.

0 Vind ik leuk's
De jager vond een konijn, maar het konijn vond van niet

Voorbeelden van ploegen.


ajax

Barcelona

Juventus


Die hebben altijd wel minimaal 3 corners per wedstrijd


En als je met interval speelt dan zal het toch genoeg moeten zijn voor een mooi bedrag

0 Vind ik leuk's

Bij welke bookmaker(s) kan je spelen welk team de 1e corner krijgt in de wedstrijd?


Houdt er rekening mee dat de inzet limieten op corners erg laag zijn over het algemeen. Dit is vaak het nadeel met een verdubbelingsstrategie zoals deze. Je kan niet tot in het oneindige blijven verdubbelen.

Je zal dus met erg lage stakes moeten beginnen ( 1 of 2 euro ) waardoor je winst ook niet erg hoog zal zijn. 1e helft geen corners is 5 minuten x 9 = 45 minuten. Dan heb je bij stakes van 1 euro al 511 euro ingezet en moet je de 2e helft beginnen met een stake van 512 euro. Dit bedrag kan je volgens mij op corner interval niet bij heel veel bookies inzetten.

Er is dus een hele grote kans dat je nat gaat bij een wedstrijd waar in een helft geen corners vallen.


Daarnaast vallen er vaak in de laatste 15 minuten nog corners, zeker als de stand 0-0 is of maar 1 goal verschil. Het is dus niet slim om bij minuut 75 ermee te stoppen maar juist tot het einde doorgaan.


Het blijft natuurlijk wel goed je wedstrijden uitzoeken en geduldig spelen, dit zal vooral het grootste probleem zijn bij de meeste mensen.


0 Vind ik leuk's

Unibet is een bookmaker waar je met intervallen kan spelen limieten zal ik niet precies weten.


Er zijn verschillende manier waarop het kan alleen het uitzoeken van statistieken is een vereiste bij deze strategie.


Corners lijkt mij alsnog de beste optie om de strategie op toe te passen.


Je hebt ook intervallen met over 0,5 corners per 5 minuten vaak voor een quotering van tussen de 2,00 en 2,30.


Gemiddelde corners per wedstrijd bekijken en naar aanleiding van dat ga je de wedstrijden uitkiezen.


Gemiddeldes boven de 8 lijken mij dan wel redelijke wedstrijden om op in te kunnen zetten evemtueel.


Ongeveer 1 corner gemiddeld per 11 tot 12 minuten dan houd je de reeks ook niet heel hoog met inzetten.


Er zijn weinig wedstrijden ten slotte waar misschien wel 30 mimuten geen corner voorkomt.


0 Vind ik leuk's

Pas op als je gaat martingalen! Het is niet alleen gevaarlijk en statistisch verlieslatend, maar het is ook tegen de regels van de bookies dus ze kunnen je al je geld afnemen en brandmerken als valsspeler.


2 Vind ik leuk's
Whenever the question is “why?” – the answer is “money.” Whenever the question is about football referees, the answer is “incompetence.”

Oh oké Ik wist niet dat het niet mocht van de bookies

0 Vind ik leuk's

Zolang je verliest zal het de bookies worst wezen. En met Martingale kan je er wel vanuit gaan dat je een keer nat gaat (Ja dit is ook eigen ervaring)

1 Vind ik leuk's
De 2e plaats is de 1e plaats voor verliezers..
Op di. 30 jul. 2019, 08:53 schreef thomas2x4u:

Pas op als je gaat martingalen! Het is niet alleen gevaarlijk en statistisch verlieslatend, maar het is ook tegen de regels van de bookies dus ze kunnen je al je geld afnemen en brandmerken als valsspeler.


Lijkt me erg vreemd dat het tegen de regels van de bookies is, aangezien het voor de boekies een winstgevende strategie is haha. Bij welke bookie zou dit niet mogen dan?

0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van...
Plaats een sportweddenschap van minimaal €10 om de 4x €10 free bets te krijgen. Er zijn geen minimale odds vereist voor het verkijgen van de free bets.
 • Nieuwste reacties

  Maak favoriet

  Eurosong 2023

  Komt er hier nog een uitgebreide voorbeschouwing op Eurosong zoals elk jaar?

  Eurosong 2023
  Maak favoriet

  Voetbalwedden Update


  Beste VW-leden,


  We vinden het jammer in de chat te lezen dat de gebruikservaring op de website niet altijd positief is. Er worden verschillende problemen in de chat gemeld en vaak zijn we (ook dankzij jullie) op de hoogte van deze problemen. We proberen met man en macht deze problemen zo snel mogelijk op te lossen. Sommige problemen zijn echter niet binnen een dag op te lossen omdat we van meerdere externe factoren afhankelijk zijn.


  De gebruikservaring van de website voor VW gebruikers is onze hoogste prioriteit. Een website moet goed werken en Voetbalwedden.net doet dat de afgelopen tijd niet altijd. Daar zijn we ons van bewust. We willen we hiervoor onze excuses aanbieden. Ook willen we jullie meenemen in de huidige problemen die we ondervinden en wat we doen om deze zo snel mogelijk oplossen.


  Huidige problemen


  White screens

  Krijg je opeens een wit scherm? Dat is erg vervelend! We zijn op dit moment bezig met veel voorkomende problemen op de website. Een van de meeste voorkomende problemen is het probleem waarbij bezoekers soms een leeg scherm krijgen, waarbij een 'hard reload' nodig is om weer de website tevoorschijn te krijgen. We zijn hiervan op de hoogte en proberen dit zo snel mogelijk op te lossen, alleen blijkt dit nogal wat voeten in de aarde te hebben.


  Bugs

  Door optimalisaties aan de website kan het soms voorkomen dat er een bug ontstaat ergens anders op de website. Deze bugs worden vaak automatisch gedetecteerd en naar ons doorgestuurd. Op deze manier kunnen we deze bugs zo snel mogelijk tackelen en de gebruikservaring herstellen. Hiermee hopen we sneller in te spelen op functionaliteiten die niet goed werken. Heb je een bug gevonden? Dan kan je deze altijd melden aan Support! We pakken dit dan zo snel mogelijk op.


  Opeens uitgelogd

  Ben je op een dag opeens aan aantal keer uitgelogd? Dit heeft helaas te maken met onze huidige hostingprovider. We zijn bezig met een migratieplan naar een nieuwe server, waardoor we meer upgrades en updates kunnen doorvoeren voor betere stabiliteit en performance van de website. Hierdoor wordt het probleem opgelost en wordt je niet meer zomaar uitgelogd. We hopen deze migratie snel te hebben doorgevoerd.


  Waarschijnlijk herken je een of meerdere van bovenstaande genoemde problemen en via deze manier willen we jullie inzicht geven in de werkzaamheden die we uitvoeren om deze problemen op te lossen.


  ✔️ Positieve veranderingen op de website

  We willen positief afsluiten met een update over de website. Vanaf morgen 22 maart wordt de website namelijk in een nieuw jasje gestoken! Via deze manier willen we de gebruikerservaring verbeteren en het makkelijker maken tips van mede VW-leden te volgen. Het wordt makkelijker om op de hoogte te blijven van wat er allemaal op de website gebeurt. Ook zullen de wedstrijdpagina’s, clubpagina’s en competitiepagina’s een makeover krijgen. Hier morgen meer over!


  Tot slot

  Voetbalwedden.net is gevestigd in Nederland en er werkt een Nederlands team dagelijks aan de website. Vorig jaar is de stekker uit Bettingfans.com getrokken om de focus maximaal op Voetbalwedden.net te houden voor de Nederlandse en Belgische gebruikers. 


  Het landschap van online wedden verandert continu door nieuwe restricties van overheid. Ook voor websites als Voetbalwedden.net wordt het steeds lastiger om gebruikers te voorzien van gratis prijzen en freebets omdat dit volgens de wet niet altijd meer mag. We doen er alles aan om in de toekomst prijzen weg te geven binnen de wet- en regelgeving van de overheid. Hiervoor vragen we jullie begrip.


  Dit betekent niet dat er in de toekomst geen tipcompetities meer worden georganiseerd, in tegendeel! Het format zal er echter wel iets anders uit komen te zien. Ook hierover morgen meer!


  Bedankt!


  Het VW-team

  Voetbalwedden Update
  Maak favoriet

  Weddenschap op Napoleon Games

  Beste ,


  Vrijdag 10/03/2023 was ik live aan het spelen op de wedstrijd tussen Spezia en Inter , Op het moment dat ik kijk staat er bij de corners 1-13 minuut 82 ongeveer ik ga op over 14.5 corners aan 1.37 en over 15,5 corners aan 2.18 wat een juiste quotering is voor nog ongeveer een 10-tal minuten te spelen … er valt nog een corner in minuut 88 ongeveer en bij Napoleon staat effectief 1-14, maar blijkbaar had Napoleon 1 corner meer geteld dan wat de realiteit was dus volgens mij is hier een Void van toepassing maar volgens Napoleon niet maar is niet juist volgens mij. Wat als het nu omgekeerd was en ik hieruit profijt had gehaald ? Iemand hier ervaring mee of wat kan ik verder nog doen ?

   

  Weddenschap op Napoleon Games
  Maak favoriet

  Verwachtingen F1 2023?

  Wat zijn jullie verwachtingen van komend F1 seizoen? Ik denk dat Red Bull weer lachend nummer 1 is en dat Aston Martin wellicht kan verrassen. McLaren zie ik helaas wat terugzakken maar ik hoor graag wat jullie verwachten voor mijn outright best!

  Verwachtingen F1 2023?
  Maak favoriet

  Limieten

  Wie is er al gelimiteerd bij een Bookmaker in NL na 1 okt 2021 ?


  Mijn ervaring was bij de bookmakers voor 1 okt 2021, dus Unibet, Leovegas, Bwin etc etc dat ik snel werd gelimiteerd. Het lijkt erop dat de limieten bij de huidige in NL legale bookmakers hoog zijn en hoog blijven.


  Hebben jullie die ervaring ook? Komen de hoge limieten omdat deze bookmakers 'legaal' zijn in NL. Of is dit schijn is zijn de eersten bij jullie al gelimiteerd bij 1 van de 8 bookmakers?

  Limieten
 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  Eurosong 2023

  Komt er hier nog een uitgebreide voorbeschouwing op Eurosong zoals elk jaar?

  Eurosong 2023
  Maak favoriet

  Voetbalwedden Update


  Beste VW-leden,


  We vinden het jammer in de chat te lezen dat de gebruikservaring op de website niet altijd positief is. Er worden verschillende problemen in de chat gemeld en vaak zijn we (ook dankzij jullie) op de hoogte van deze problemen. We proberen met man en macht deze problemen zo snel mogelijk op te lossen. Sommige problemen zijn echter niet binnen een dag op te lossen omdat we van meerdere externe factoren afhankelijk zijn.


  De gebruikservaring van de website voor VW gebruikers is onze hoogste prioriteit. Een website moet goed werken en Voetbalwedden.net doet dat de afgelopen tijd niet altijd. Daar zijn we ons van bewust. We willen we hiervoor onze excuses aanbieden. Ook willen we jullie meenemen in de huidige problemen die we ondervinden en wat we doen om deze zo snel mogelijk oplossen.


  Huidige problemen


  White screens

  Krijg je opeens een wit scherm? Dat is erg vervelend! We zijn op dit moment bezig met veel voorkomende problemen op de website. Een van de meeste voorkomende problemen is het probleem waarbij bezoekers soms een leeg scherm krijgen, waarbij een 'hard reload' nodig is om weer de website tevoorschijn te krijgen. We zijn hiervan op de hoogte en proberen dit zo snel mogelijk op te lossen, alleen blijkt dit nogal wat voeten in de aarde te hebben.


  Bugs

  Door optimalisaties aan de website kan het soms voorkomen dat er een bug ontstaat ergens anders op de website. Deze bugs worden vaak automatisch gedetecteerd en naar ons doorgestuurd. Op deze manier kunnen we deze bugs zo snel mogelijk tackelen en de gebruikservaring herstellen. Hiermee hopen we sneller in te spelen op functionaliteiten die niet goed werken. Heb je een bug gevonden? Dan kan je deze altijd melden aan Support! We pakken dit dan zo snel mogelijk op.


  Opeens uitgelogd

  Ben je op een dag opeens aan aantal keer uitgelogd? Dit heeft helaas te maken met onze huidige hostingprovider. We zijn bezig met een migratieplan naar een nieuwe server, waardoor we meer upgrades en updates kunnen doorvoeren voor betere stabiliteit en performance van de website. Hierdoor wordt het probleem opgelost en wordt je niet meer zomaar uitgelogd. We hopen deze migratie snel te hebben doorgevoerd.


  Waarschijnlijk herken je een of meerdere van bovenstaande genoemde problemen en via deze manier willen we jullie inzicht geven in de werkzaamheden die we uitvoeren om deze problemen op te lossen.


  ✔️ Positieve veranderingen op de website

  We willen positief afsluiten met een update over de website. Vanaf morgen 22 maart wordt de website namelijk in een nieuw jasje gestoken! Via deze manier willen we de gebruikerservaring verbeteren en het makkelijker maken tips van mede VW-leden te volgen. Het wordt makkelijker om op de hoogte te blijven van wat er allemaal op de website gebeurt. Ook zullen de wedstrijdpagina’s, clubpagina’s en competitiepagina’s een makeover krijgen. Hier morgen meer over!


  Tot slot

  Voetbalwedden.net is gevestigd in Nederland en er werkt een Nederlands team dagelijks aan de website. Vorig jaar is de stekker uit Bettingfans.com getrokken om de focus maximaal op Voetbalwedden.net te houden voor de Nederlandse en Belgische gebruikers. 


  Het landschap van online wedden verandert continu door nieuwe restricties van overheid. Ook voor websites als Voetbalwedden.net wordt het steeds lastiger om gebruikers te voorzien van gratis prijzen en freebets omdat dit volgens de wet niet altijd meer mag. We doen er alles aan om in de toekomst prijzen weg te geven binnen de wet- en regelgeving van de overheid. Hiervoor vragen we jullie begrip.


  Dit betekent niet dat er in de toekomst geen tipcompetities meer worden georganiseerd, in tegendeel! Het format zal er echter wel iets anders uit komen te zien. Ook hierover morgen meer!


  Bedankt!


  Het VW-team

  Voetbalwedden Update
  Maak favoriet

  Weddenschap op Napoleon Games

  Beste ,


  Vrijdag 10/03/2023 was ik live aan het spelen op de wedstrijd tussen Spezia en Inter , Op het moment dat ik kijk staat er bij de corners 1-13 minuut 82 ongeveer ik ga op over 14.5 corners aan 1.37 en over 15,5 corners aan 2.18 wat een juiste quotering is voor nog ongeveer een 10-tal minuten te spelen … er valt nog een corner in minuut 88 ongeveer en bij Napoleon staat effectief 1-14, maar blijkbaar had Napoleon 1 corner meer geteld dan wat de realiteit was dus volgens mij is hier een Void van toepassing maar volgens Napoleon niet maar is niet juist volgens mij. Wat als het nu omgekeerd was en ik hieruit profijt had gehaald ? Iemand hier ervaring mee of wat kan ik verder nog doen ?

   

  Weddenschap op Napoleon Games
  Maak favoriet

  Verwachtingen F1 2023?

  Wat zijn jullie verwachtingen van komend F1 seizoen? Ik denk dat Red Bull weer lachend nummer 1 is en dat Aston Martin wellicht kan verrassen. McLaren zie ik helaas wat terugzakken maar ik hoor graag wat jullie verwachten voor mijn outright best!

  Verwachtingen F1 2023?
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: Australian Open 2023

  Komt er nog een algehele voorbeschouwing vanuit VW?

  Wedden op Tennis: Australian Open 2023