Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Betsson: weddenschap wordt (toch) niet geannuleerd

Heren,

Ga niet een account openen bij Betsson.
Gisteravond, 10-07-2016 23:16 een weddenschap geplaatst. Cruzeiro tegen Atletico PR. Wedstrijd begon 11-07-2016 01:00. Toen ik om 00:00 had ingelogd op mijn account zag ik dat ik een foutje had gemaakt bij het plaatsen van mijn weddenschap. Direct live chat aangegaan, wat in het engels was, verteld dat ik perongeluk een verkeerde weddenschap had geplaatst en gevraagd om annuleren van die weddenschap aangezien het nog ruim 1 uur was totdat de wedstrijd begon.

Verteld werd dat het 'gewoon' geannuleerd zou worden. Vanochtend zie ik dat ik er niets is geannuleerd en dat er gewoon bet lost staat.

Live chat aangegaan, verteld wordt dat ik geen gesprek heb gevoerd met een medewerker in de nacht(?????) wat het grootste leugen van het jaar moet worden en dat ik simpelweg mijn geld niet terug krijg omdat zij geen weddenschappen meer annuleren nadat het is geplaatst. Ik heb het ruim 1 uur voor aanvang wedstrijd vermeld??????????????

Ik kan fluiten naar mijn centen. Blijf uit de buurt van Betsson! OPLICHTERS!
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar utregg030
Country flagutregg030 in 12-07-2016 11:17 Bookmakers
in 12-07-2016 11:17 Bookmakers
10 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
Oftewel, check bij het plaatsen van een weddenschap 3 keer over of de gewenste bet er staat.

0 Vind ik leuk's
Come on you Spurs!
Hmm heb er nog nooit problemen mee gehad, live-chat is ook gewoon in het Nederlands hoor.
0 Vind ik leuk's
riks:
Oftewel, check bij het plaatsen van een weddenschap 3 keer over of de gewenste bet er staat.

Ben ook een mens iedereen kan wel eens een fout maken, is wel klantvriendelijk om het dan te annuleren en als er dan ook wordt verteld dat het geannuleerd wordt en uiteindelijk niets wordt geannuleerd en de volgende dag een chat heb met een nederlandse live chat medewerker die mij verteld dat er geen chat log is, dan voel ik me belazerd.
0 Vind ik leuk's
Wil je mij even je betsson gebruikersnaam doorsturen? Ga ik het even proberen te achterhalen.
0 Vind ik leuk's
Dance like you never danced before.
Betsson sowiezo slechte bookie kwa bonussen. Word nooit een bonus gegeven. Maar het probleem begint toch bij je zelf utreg je moet goed kijken wat je inzet. Ik snap je emotie omdat je hebt verloren dan geef je automatisch de schuld aan een ander maar je moet nu hopen dat denise je kan redden :)
0 Vind ik leuk's
@utregg030, ik vind je reactie wel erg overdreven. De fout ligt bij je zelf en niet bij hun. Enig wat je hun kwalijk kunt nemen is die chatmedewerker die jou verkeerde informatie afgeeft, maar dan nog is dat je eigen verantwoordelijkheid om het in de gaten te houden. Een bet annuleren komt overigens naar mijn weten echt nergens voor, ongeacht of de wedstrijd nog moet starten. Om dan Betsson oplichters te noemen vind ik dus onjuist. Los hiervan, balen dat je dat geld dus kwijt bent geraakt. Hoop niet dat het om een groot bedrag ging.
0 Vind ik leuk's
totomaster:
Betsson sowiezo slechte bookie kwa bonussen. Word nooit een bonus gegeven.

Wat heeft dit met bonussen te maken?


Ik zou voortaan nog even in je betslip kijken of de betreffende bet ook daadwerkelijk geannuleerd is.
0 Vind ik leuk's
-
Heb ook wel eens een under ipv over geplaatst, maar mij werd altijd verteld (bij welk bookie dan ook) dat dit niet meer terug te draaien is. Je zou een tegenbet kunnen plaatsen..
0 Vind ik leuk's
Je hebt immers zelf op de knop gedrukt, dus je kan het wel schudden denk ik
0 Vind ik leuk's
Never change a winning team!
Je geeft bookie de schuld terwijl je zelf fout zit ... Dom om een foute bet te plaatsen en mocht je dat gesprek hebben gehad, dan had je het moeten screenshotten. Oftewel eigen schuld dikke bult
0 Vind ik leuk's
NBA / CS:GO

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.