Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Come On Sports : Bonus aangeboden en teruggetrokken.

Goedenavond leden,
Toen ik vanmiddag op mijn Come On account keek werd mij een no deposit bonus aangeboden. (zoals deze wel vaker wordt aangeboden door bookmakers, zeker als leden langere tijd niet gespeeld hebben)
Zoals verwacht accepteerde ik de bonus en jawel, ik had 10 euro op mijn account om mee te spelen. Na het plaatsen van een weddenschap stond dit er na afloop bij:
Bet ID 71786612
Purchase Date 14/12/2013 13:21
Odds 2.93
Stake 8
Gain 15.44
Status Won
Maar 10 minuten voor de wedstrijd van Chelsea wil ik Torres to score spelen. Het winstbedrag staat echter niet op mijn account. De live chat was niet beschikbaar en hierdoor liep ik 23 x 1.80 odd mis, toch jammer.. Maargoed, na de wedstrijd wel contact te hebben gehad komen ze met het volgende verhaal: '' De bonus is aangeboden maar dit was een technische error, hierdoor is de bonus geblokkeerd en het geld van het account gehaald ''
Ik ben erg nieuwschierig hoe jullie tegen deze actie aan kijken, ik ben er namelijk goed sjaga om en vind dat je dit als bookmaker simpelweg niet kunt maken...
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar smittaa
Country flagsmittaa in 14-12-2013 17:08 Bookmakers
in 14-12-2013 17:08 Bookmakers
29 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
Slaat nergens op. Oplichters?
0 Vind ik leuk's
Zelf heb ik een goede ervaring met de livechat, meestal komt er in het weekend wel een knop "English chat is online" als je op livechat drukt en dat je daar je probleem kan uitleggen. Livechat heeft wel willekeurige tijden, als je nu erop drukt kan er staan chat is offline terwijl over 5 minuten weer online is. Nederlandse chat in weekend sowieso offline maar de knop english chat online staat er wel vaak.
Lees wel dat je iemand gesproken hebt maar zou gewoon doorgaan (mogelijk met andere medewerker) en aangeven dat een technische fout niet jou schuld is en het een actie van hun is.
0 Vind ik leuk's
Dear valued customer,
We would like to apologize you for inconvenience, but due to a technical error, our most recent weekend free bet campaign did not execute as intended.
Bonus error caused some players that met all the requirements to loose their free bet bonus and some players that did not meet campaign requirements to receive one that wasn't intended for them.
Because of that we had to immediately stop entire campaign and unfortunately remove mentioned bonus from all players accounts.
Once again we take full responsibility for this issue and would like to assure the following:
All players that met conditions for the free bet who:
1: Received an e-mail with the promotion
2: Picked matches for the combo (min 2 selections and 3.0 combined odds)
3: Staked €10 or more.
4: Sent an email to riskfree@comeon.com with User ID and Bet ID by Sunday 15th December at 23:59 latest
5: Have not completed, lost or cancelled the 10 Euro bonus with error today
Will once again receive their bonus and as an added compensation 5 free spins on Starburst with no wagering requirement.
All players that did not meet the requirements but still claimed bonus due to error on our side will receive 5 freespins on Starburst with no wagering requirement as an added compensation.
Once again we apologize for any inconvenience this may have caused.
With kind regards,
ComeOn team
0 Vind ik leuk's
Je krijgt het tenminste terug maar 5 freespsins starbust is niks ten opzichten van als je al geld gewonnen had.
Mogelijk is 5 free spins 50 cent tot een 1 euro.
0 Vind ik leuk's
Klopt, ik had dat 10'tje op 4 wedstrijden gezet en 75 euro gewonnen vanmiddag. Met die 5 freespins 0,75 euro cent gewonnen.
precies 1% van wat ik had.
0 Vind ik leuk's
had ik ook.. Maar maal er niet om dat ze hem cancelden. speelde hem 1x rond en toen stond tie op 2,25 procent ofzo..
0 Vind ik leuk's
Erg zuur dit!
Ter uitleg: dit was een €10 risicovrije weddenschap (verlies = geld terug) actie en om er aan mee te doen moest je, zoals Timmotief al aangaf, een combi met 3,00 odd en min. inzet van €10 spelen. Mocht de bet verliezen dan kon je via een email de €10 bonus in je account krijgen.
Echter door een error is de bonus direct in iedere ComeOn speler account gekomen. Je kunt je voorstellen dat dit zeker niet de bedoeling was en dat hier erg erg hoge kosten aan verbonden zijn. De 5 gratis spins ter compensatie komen dan ook misschien een beetje mager over, de compensatie was dan ook zeker hoger geweest als er geen tienduizenden spelers al gebruik van hadden gemaakt. Hopelijk kunnen jullie hier begrip voor opbrengen.
Excuses vanuit het ComeOn team in ieder geval!
Jesper - ComeOn
0 Vind ik leuk's
Zeker als 'grote' bookmakers vind ik dat je moet staan voor de fouten die je als bedrijf maakt.
Ik kan me zeker voorstellen, dat er mensen zijn die hogere bedragen hebben gewonnen en hierdoor ook geen genoegen nemen met enkel 5 gratis spins ter compensatie. Daarnaast vind ik het belachelijk dat je eerst nog wat moet storten om aan de 5 gratis spins te komen en deze niet gratis van de site krijgt.
0 Vind ik leuk's
smittaa:
Zeker als 'grote' bookmakers vind ik dat je moet staan voor de fouten die je als bedrijf maakt.
Ik kan me zeker voorstellen, dat er mensen zijn die hogere bedragen hebben gewonnen en hierdoor ook geen genoegen nemen met enkel 5 gratis spins ter compensatie.

Hi Smittaa, ik begrijp dat dit erg vervelend is in het geval dat je geld had gewonnen met de "Geld Terug Bonus". Wij zijn er zelf natuurlijk ook alles behalve blij mee en proberen het zo netjes mogelijk op te vangen. Wel wil ik benadrukken dat het in dit geval om een technische en niet om een menselijke fout gaat. Stel dat onze bookies per ongeluk een te hoge odd invoeren, dan nemen we normaalgesproken ons verlies om de klanten niet teleur te stellen.
Echter is er nu een promotie gericht aan bepaalde spelers foutief op ieders account terecht gekomen. Stel je voor dat jij geld overmaakt aan een vriend en de bank stuurt dit foutief naar iemand anders, zou je het dan terecht vinden dat die onrechtmatige ontvanger het geld houdt?
smittaa:
Daarnaast vind ik het belachelijk dat je eerst nog wat moet storten om aan de 5 gratis spins te komen en deze niet gratis van de site krijgt.

Misschien is dit verkeerd vermeldt maar dit is niet het geval. Wanneer je ingelogd bent en Starburst opent staan er direct 5 Gratis Spins klaar - zonder storting uiteraard.
Jesper - ComeOn!
0 Vind ik leuk's
Heb er uiteindelijk 4.5 uit weten te halen.. beter iets dan niets.. ..
0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.