Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Probleem met Bet90: account valideren niet geaccepteerd

Ik zal het hier kort proberen te houden maar ik wil graag alle negatieve ervaringen verzamelen zodat ik deze mee kan nemen naar de MGA. Ik ben helemaal klaar met bet90 en wil dat ze op het matje worden geroepen.


Het is als volgt. Ik heb een account gemaakt in december bij bet90 met de bonuscode van de decembermaand. Vervolgens heb ik de bonus rondgespeeld en rond de ?‚?1000 gewonnen. Deze heb ik proberen te laten uitbetalen en toen is men om documenten gaan vragen.

- Screenshot van de betalingsmethode (Skrill)

- Voor en achterkant ID kaart

- Brief die je adres bewijst niet ouder dan 3 maanden

- Selfie met mijn ID kaart naast mijn gezicht


Alles werd direct goedgekeurd behalve de selfie.En bij het laatste gaat het telkens mis. Ik heb meer vrienden die ook een account hebben gemaakt met precies hetzelfde probleem. Ik heb 2 foto's naar hun gestuurd waar ik mijn ID kaart vasthoud en mijn gezicht te zien is. Vervolgens komen zij met het excuus dat deze niet voldoet aan hun eisen. Dit vind ik sowieso al raar want ik heb op zo'n 10+ bookmakers een account en altijd is precies diezelfde selfie wel gewoon goedgekeurd. Ook is mijn Skrill met die foto's geverifieerd terwijl Skrill heel streng is met verificatie regels. Het excuus waar men steeds op terugvalt is het volgende: A picture of you holding your ID next to your face. The picture must be from the waist up so that your hands are visible on the picture too.

Allereerst. Waarom moet het vanaf de waist (buik?). Dat zorgt er alleen maar voor dat de foto minder scherp wordt omdat ik hem van verder weg moet nemen, terwijl het bij een selfie belangrijk is het gezicht te zien en dat de IDkaart daardoor nog steeds leesbaar is. Dit is de eerste bookmaker die ooit zulke rare eisen heeft gesteld. Maar goed, ik wilde voldoen aan die eisen en mijn account verifiëren om van het gedoe af te zijn, dus zo gezegd zo gedaan. Ik maakte een nieuwe foto met dit keer alles in beeld zoals zij vroegen. Deze zal ik hieronder posten als bewijs en om te vragen wat jullie er van vinden. (Ik heb de meest persoonlijke info doorgekrast)


Zoals te zien is zie je gewoon mijn bovenlichaam, is de kaart zeer scherp (dus alles is leesbaar) en zie je mijn hand die de kaart vasthoud. Ook deze foto werd wederom door dezelfde persoon (Alexander) afgekeurd. Ik heb meermaals een email gestuurd met de vraag wat hier niet goed aan is. Ik heb voor het sturen van deze foto een week daarvoor al een gedetailleerde mail gestuurd met de vragen waarom ik niet voldeed aan de eisen. Hier kreeg ik nooit antwoord op. Toen heb ik deze foto geupload en ook deze was dus niet goed. Toen heb ik weer gevraagd om uitleg wat dan precies niet goed is volgens hun voorwaarden. Het antwoord dat ik toen gister kreeg was als volgt: 'Due to security reason we do not provide you any information you've asked for.?You know exactly what we need, since we've communicated this clearly. If you do not send the requested documents we will not be able to verify your account.'


Omdat ik deze kritische vraag stelde heeft Alexander ineens bepaalt dat ik 1 of ander document moet gaan halen bij een instantie, en deze moet opsturen naar hun verblijfsadres is malta via de post. Hij vroeg om: 'Now in order to proceed with the verification of your account we would need following document to be sent via post to the below address:

- Notarised/Certified copy of a valid proof of identification (Passport, ID) issued by a legal representative.'


Ik ben echt de wanhoop nabij en weet niet meer wat ik moet doen. Ik heb gewoon voldaan aan hun eisen en begin meer te denken dat dit klantje pesten is. Ik heb namelijk vrienden (real life) die ook daar hun account hebben gemaakt die op dit moment precies hetzelfde ervaren, precies ook met een next to face foto. 1 van die vrienden is toen gaan dreigen met de MGA en vroeg aan Alexander om nog eens te kijken naar de zelfde foto's die hij had gestuurd. En ineens uit het niets werd zijn account toen wel geverifiëerd. Als het nodig is kan ik dat ook nog bewijzen.


Mijn vraag is wat jullie van dit verhaal vinden en of er meer mensen van voetbalwedden ook problemen hebben (gehad) met Alexander. Ik wil namelijk naar de MGA stappen als ik er niet meer uit kan komen met hen. Ze hebben mij gezegd niet meer te reageren op mijn emails tot ik voldoe aan hun eisen, maar ze hebben nooit mijn vragen beantwoord over wat er dan niet goed was. Ik ben altijd beleefd gebleven en heb helemaal niets raars gedaan. Ik vind dit erg naar om te ervaren hoe een professionele bookmaker zo omgaat met hun klanten en ik heb er serieus stress van in mijn dagelijks leven omdat ik bang ben dit geld nooit te gaan terugzien.


Als je advies hebt wat ik nog meer kan doen, dan hoor ik dat graag!


Tamer


2
0
2 likes
Gestart doorCountry flagtamkhad
8-01-2019 13:20 in Bookmakers
51 reacties

aha. Twee weken terug mijn account geverifieerd bij deze bookmaker. De foto met id naast me hoofd laten maken door iemand anders, die heeft hem gemaakt zodat mijn hele shirt erop staat met allebei me handen en mijn id naast mijn hoofd, die was wel slecht leesbaar. Werd wel direct goedgekeurd. Succes ermee

0
0
0 likes

Vervelend, succes hiermee!


Over de foto.. deze voldoet niet aan wat ze vragen (achterlijk dat ze dit uberhaupt doen). Ze vragen namelijk dat je gehele bovenlichaam vanaf je middel in beeld is, met beide handen (armen) duidelijk in beeld. Dus inderdaad van verder af genomen.


Kan je niet proberen het geld over te spelen naar een andere bookmaker?

0
0
0 likes

Wat betreft beiden handen,


Ik kan moeilijk beiden handen in beeld brengen als ik zelf de foto moet maken. Als er echt geen andere optie is, dan zal ik wel moeten. Maar 1 van mijn vrienden die wel werd geaccepteerd had een nog veel slechtere foto die ook maar 1 hand in beeld had en vanaf nog hoger was genomen. Vandaar dat dit compleet random voelt. Ik zal die vriend vragen of hij mij die foto wilt sturen, dan kan ik het hier als 'bewijs' posten ter vergelijking


Pas toen hij ging dreigen met de MGA toen werd het ineens zomaar goedgekeurd...


En pjotros, dat durf ik niet. Ik neem aan dat je bedoelt dat je bij bet90 op uitkomst A gokt, en bij een andere bookmaker op uitkomst B? Stel dat de uitkomst A is, dan heb ik straks nog meer geld op bet90 en als ik dat niet terug krijg heb ik nog meer geld verloren.

Bericht gewijzigd door tamkhad op Tue 8 Jan 2019, 13:40.
1
0
1 likes

Klopt, je kan toch een foto met de timerfunctie maken? Aanzetten, naar achter stappen en klik! Met een paar keer proberen zit er vast wel een goeie tussen.

0
0
0 likes

Ik heb vandaag een mail gehad van precies diezelfde gast. Hij zei Hi Richard,


thank you for your documents.


Unfortunately, the picture you have uploaded does not meet our requirements.


In order to proceed with the verification of your account at Bet90 please follow below instructions and upload a matching picture:


- A picture of you holding your ID next to your face. The picture must be from the waist up so that your hands are visible on the picture too.


Please upload it in your Bet90 account under "Documents Upload


Echt belachelijk! Ik heb een nog duidelijkere foto gestuurd dan jij tamer, ik stuur het ook wel hierheen en dan kan je misschien een zaak tegen ze beginnen. Bij deze heb je mijn toestemming om mij ook te gebruiken. Als je dat zou willen moet je me even een pm sturen voor mijn gebruikersnaam


Bericht gewijzigd door stikkiestok op Tue 8 Jan 2019, 13:47.
0
0
0 likes

@stikkiestok, zelfde verhaal als bij TS, je voldoet niet aan: “so that your handS are visible on the picture too”


je moet een wijde foto maken waarin je over de breedte volledig in beeld bent.

0
0
0 likes

precies. Heb ook de timer functie gebruikt, achteruit stappen en beide handen op de foto. Gelijk gelukt

0
0
0 likes

vervelend om te horen mannen! Ik heb mijn documenten geverifieerd en ik heb deze foto niet hoeven te maken en op te sturen, heel vaag dus.. afgelopen zaterdag creditcard, rijbewijs en utility bill gestuurd en dit was genoeg. Vandaag uitbetaling ook al op CC staan dus heel vreemd en vervelend dat jullie hier tegenaan lopen! Hoop dat het snel opgelost word

1
0
1 likes
De 2e plaats is de 1e plaats voor verliezers..

^ Vervelend dat het zo lang duurt om je account te verifiëren. Kleine geruststelling: uiteindelijk komt het in vrijwel alle gevallen altijd goed (tenzij je moedwillig de voorwaarden hebt geschonden). Belangrijkste advies dat we kunnen geven: bewaar je rust (hoe frustrerend het proces ook is) en blijf netjes tegen support-medewerkers. Zij bedenken die regeltjes niet, zij doen louter de handhaving. Dreigen of schelden kan dan ook averechts werken.


Of bookmakers dit doen om klanten te pesten, durf ik ook wel te betwijfelen. Fraude en witwassen komt helaas veelvuldig voor. Vandaar dat verificatie-eisen streng zijn - helemaal als er net een bonusactie heeft plaatsgevonden.


Dat gezegd te hebben: we zullen bet90 berichten en vragen om tekst en uitleg, al is de kans groot dat het echt aan je foto ligt.

1
1
1 likes
Support: voor al je vragen en opmerkingen! :-)

VW jullie zijn echt bazen en altijd goed bezig maar dit slaat toch echt alles??? Dit is en niet het eerste forum en al helemaal niet de eerste klacht. Wat zijn t voor clowns daar, wat moet men nog doen om zich te identificeren als je naar bovenstaande kijkt icm het feit dat anderen het helemaal niet hoeven te doen. En dan nog twijfelen of t pesten is... Ik denk aan wat anders maar goed oprecht succes allemaal en voor VW: het is geen aanval....

2
1
2 likes

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Enorm aanbod
 • Veel live streams
 • Goede reputatie
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Mooie promoties
 • Kambi odds
 • Jack's Specials
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Geweldige bonus van €250
 • Goed aanbod voetbalweddenschappen
 • Mooi design
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
 • Nieuwste reacties

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Bookie Review: Unibet

  Ga naar Unibet


  Update: De problemen met de welkomstbonus zijn inmiddels opgelost! Bij het aanmaken van een account kun je dus zonder problemen gebruik maken van de welkomstbonus.

  We hebben er even op moeten wachten, maar Unibet is inmiddels weer beschikbaar voor Nederlanders. Deze bekende bookmaker was vroeger erg populair onder leden, dus zijn we erg benieuwd hoe het tot nu toe bevalt. Het is ons wel opgevallen dat de lancering niet geheel vlekkeloos ging, door veel problemen met de welkomstbonus.


  Een aantal bonussen op een rijtje:


  Europese Voorrondes

  Je kunt na het inzetten van €10 op een wedstrijd uit de voorrondes van de grootste Europese competities, een free bet van €5 ontvangen. Let op, deze free bet is wel alleen live te gebruiken en de minimale quotering voor de kwalificerende weddenschap is 1.40. Ook dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.

  Bekijk de bonus


  EK 2022 +50% Profit Boost

  Voor de knock outfase van het EK Vrouwenvoetbal heeft Unibet een 50% profitboost. De minimale odds zijn 1.40 of hoger en de maximale potentiële extra winst zal op je wedformulier staan. Ook voor deze promotie dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.


  Welkomstbonus

  Unibet heeft een prima welkomstbonus. Bij een inzet van minimaal €10, kun je voor €40 aan free bets ontvangen. Dit is verdeeld onder vier free bets van €10 elk:

  • €10 Pre-match free bet
  • €10 Live free bet
  • €10 Combinatie free bet
  • €10 Bet Builder free bet

  Lees hier meer over de welkomstbonus

  Bookie Review: Unibet
  Maak favoriet

  Weddenschappen


  Benfica-Girona: Girona scoort @1.75

  Volendam-AEK, Almere-Dordrecht: Volendam scoort + over 2,5 goals bij Almere-Dordrecht @1.98

  Van Duijvenbode-Noppert: Noppert wint @2.10 (circus boost)

  Weddenschappen
  Maak favoriet

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!

  Zaterdag nemen Nederland en Polen het tegen elkaar op in de Nations League. De bookmaker smullen ook van deze partij met genoeg promoties. Weet jij de juiste eindstand te voorspellen? Dan maak je kans op een cadeaubon van €25!

  Hoe werkt het? 

  Voorspel voor zaterdag 11/06 20:45 de correcte eindstand voor de wedstrijd tussen Nederland en Polen. Geef jouw voorspelling door via het forum hieronder! Een voorbeeld van een mogelijke voorspelling staat hier onder. 


  Voorbeeld: 3-1 


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Als er meerdere mensen de juiste voorspelling hebben doorgegeven dan zal de uiteindelijke winnaar worden bepaald door middel van loting. Als niemand exact de juiste eindstand heeft voorspeld, dan wordt gekeken welke voorspelling er het dichtst bij zit. Dit kan bijvoorbeeld 2-1 zijn wanneer de correcte eindstand 3-1 was. 


  Wat kun je winnen?

  De winnaar van deze prijsvraag kan een bol.com cadeaubon winnen van €25!

   

  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zaterdag 11/06 20:45 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs. 

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!
  Maak favoriet

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen

  05.07.2011 Excelsior - Feyenoord 2 8/10 €1.75 +6.00
  27.07.2011 Borrusia Dortmund - Hamburger SV 1 10/10 €1.70 +7.00
  De 2 bovenstaande tips die ik heb gespeeld staan beide op de verkeerde datum (vorige maand).
  De wedstrijden zijn vandaag en gisteren gespeeld maar tellen niet mee voor deze maand als ik het goed zie.
  Kan dit gefixt worden?

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen
 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Wedden op NFL 2022/2023

  Afgelopen donderdag is het nieuwe NFL seizoen begonnen. Dit jaar belooft het weer een spannend jaar te worden. Pakt Tom Brady op 45 jarige leeftijd zijn 8ste ring of gaat het dit jaar naar iemand anders?


  Voor vanavond heb ik de volgende picks:

  • Saints -5,5 @1.90 (Unibet)
  • Lions - Eagles under 48.5 @1.89 (Unibet)
  • Colts - 6,5 @1.82 (Unibet)

  Wedden op NFL 2022/2023
  Maak favoriet

  Prijsvraag GP van Zandvoort!

  De snelste raceronde werd uiteindelijk gereden door Verstappen en was een ronde van 1.13.652! tomaat23 zat er met zijn voorspelling slechts 0.420s van af en heeft deze prijsvraag dus gewonnen, gefeliciteerd!

  De GP van Zandvoort is dit weekend weer terug! De tribunes langs het bekende Nederlandse circuit zullen zich dit weekend ongetwijfeld vullen met een zee aan Verstappen-fans, die samen komen kijken hoe Max wellicht zijn vierde zege op rij binnen haalt. De afgelopen races heeft Verstappen samen met RedBull laten zien ver boven de rest uit te steken en lijkt het kampioenschap steeds meer hun kant op te gaan. In de Formule 1 kan het echter met een beetje pech zo omdraaien, Ferrari heeft laten zien een goede auto te hebben en ook Mercedes heeft grote stappen gemaakt sinds het begin van het seizoen. Kun jij voor de GP van dit weekend voorspellen wat de snelste raceronde zal zijn? Dan maak je kans op een cadeaubon t.w.v. €25!


  Prijsvraag

  Hoe werkt het?

  Voorspel voor zondag 04/09 15:00 wat de snelste raceronde zal zijn en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €25! Geef jouw voorspelling door met een reactie op dit forum topic. Let op, het gaat om de snelste ronde die aan het tijdens de race gereden wordt. Een voorbeeld van een voorspelling kun je hieronder zien:

  Voorbeeld: 1.12.467


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Eerst wordt gekeken of er iemand is die exact de juiste tijd heeft voorspeld. Als dit niet het geval is, wordt er gekeken naar wie het dichtstbij zit. Mocht het zo zijn dat twee leden het juiste antwoord of exact evenveel van het juiste antwoord afzitten, dan wordt de uiteindelijke winnaar bepaald d.m.v. loting.


  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zondag 04/09 15:00 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs.


  Extra

  Wij zijn erg benieuwd en willen graag weten wie jij denkt dat de GP van Zandvoort zal winnen. Laat het weten via deze poll! (Dit is niet voor de prijsvraag)

  Prijsvraag GP van Zandvoort!
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: US Open 2022

  Maandag 29 augustus vangt de US Open 2022 aan. Donderdag werd duidelijk dat Novak Djokovic niet welkom is op de laatste Grand Slam van het kalenderjaar. De Serviër weigert zich te vaccineren tegen het coronavirus en is hierdoor niet welkom in de Verenigde Staten. Naast Djokovic moet ook Alexander Zverev verstek laten gaan. De runner-up van 20202  liep in de halve finale van Roland Garros en is niet tijdig hersteld. Wel komen er genoeg Nederlanders in actie. Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven verzekerden zich vanwege hun ranking al van deelname aan het hoofdtoernooi, terwijl de qualifiers Jesper de Jong, Gijs Brouwer en Lesley Pattinama-Kerkhove nog slechts één zege nodig hebben voor een plek in het hoofdtoernooi.


  Voorbeschouwing mannentoernooi

  De loting:

  De loting heeft donderdag plaatsgevonden. Tijd om te kijken voor welke spelers er mogelijkheden liggen en wie het minder hebben getroffen.


  Kwart 1

  Geprojecteerde kwartfinale: Daniil Medvedev (1) vs. Felix Auger-Aliassime (6)


  Daniil Medvedev mag geen problemen hebben om de vierde ronde te bereiken. Hier wacht hem mogelijk een ontmoeting met Nick Kyrgios of Roberto Bautista Agut. Kyrgios dient in de eerste ronde wel eerst af te rekenen met zijn goede vriend en landgenoot Thanasi Kokkinakis. Kyrgios zorgde eerder deze maand voor een stunt door Medvedev in Montréal in drie sets uit te schakelen. Over het best-of-five-format lijkt een lastiger verhaal te worden. In de onderste speelhelft lijken Pablo Carreno Busta en Felix Auger-Aliassime de grootste kanshebbers om Medvedev in de kwartfinale te treffen.


  Kwart 2

  Geprojecteerde kwartfinale: Stefanos Tsitsipas (4) vs. Casper Ruud (5)

  Het tweede kwart lijkt op het eerste gezicht enorm open. Stefanos Tsitsipas en Matteo Berrettini treffen elkaar mogelijk in de vierde ronde. De Italiaan zal eerst echter af moeten rekenen met óf Andy Murray óf Francisco Cerundolo. In de onderste helft van dit kwart liggen er ook genoeg kansen. Casper Ruud is de hoogst geplaatste speler, maar Taylor Fritz en Botic van de Zandschulp hebben eveneens goede papieren om de kwartfinale te bereiken.


  Kwart 3

  Geprojecteerde kwartfinale: Carlos Alcaraz (3) vs. Hubert Hurkacz (8)

  Net als het tweede kwart, is ook het derde kwart wijdopen. Voor Carlos Alcaraz wacht er in de derde ronde mogelijk een interessante ontmoeting met Borna Coric, die recent het ATP-toernooi van Cincinnati op zijn naam schreef. Met Marin Cilic of Dan Evans is de route naar de kwartfinale voor de Spaanse tiener in ieder geval allesbehalve eenvoudig. In het onderste deel van dit kwart lijken Jannik Sinner en Hubert Hurkacz uit te gaan maken wie de kwartfinale weet te bereiken. De Pool wist twee van de drie onderlinge ontmoetingen te winnen en was eerder dit jaar in Dubai nog in straight sets te sterk (6-3, 6-3).

   

  Kwart 4

  Geprojecteerde kwartfinale: Rafael Nadal (2) vs. Cameron Norrie (7)

  Rafael Nadal kende een mislukte rentree na Wimbledon toen hij in de tweede ronde van het ATP-toernooi van Cincinnati werd uitgeschakeld door Borna Coric. Wat betreft de US open heeft de Spanjaard een gunstige loting gekregen en moet hij zonder al te veel problemen de vierde ronde kunnen bereiken. Daar wacht mogelijk Diego Schwartzman of Frances Tiafoe, terwijl in de onderste deel van dit kwart Cameron Norrie en Andrey Rublev een grote kans maken om de kwartfinale te bereiken. Al lijkt Denis Shapovalov nog een goede outsider.

   

  Conclusie:

  Daniil Medvedev is in mijn ogen de terechte favoriet, maar de meeste value is in het derde kwart te vinden. Jannik Sinner en Hubert Hurkacz zijn in een open kwart in staat om deze US Open ver te geraken. 

  Winnaar US Open: Hubert Hurkacz @ 41.00 (Unibet, low)

  Winnaar US Open: Jannik Sinner @ 16.00 (Unibet, low)


  Wedden op Tennis: US Open 2022
  Maak favoriet

  Cashout Betcity

  Hallo,


  Bij Betcity ervaar ik het volgende. Gaat mijn inzet goed, dan verdwijnt de cashout. Gaat die fout, kan ik uitcashen. Nu zit ik een 9 fold waarvan 4 van de 9 afgerond zijn, en kan ik niet uitcashen. Bij de helpdesk word ik van het kastje naar de muur gestuurd.


  Is er iets wat ik hier aan kan doen? Wanneer verschijnt de cashout knop? En wanneer niet?

  Cashout Betcity

Onze moderators