Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

(bewuste) Vertraging Unibet document controle?

Goede middag iedereen,

Ik heb afgelopen donderdag 25-5 een uitbetaling gedaan. Nooit eerder is mij gevraagd documenten online te zetten. Natuurlijk snap ik dat dat wel nodig is en terecht is dat die zijn gekoppeld aan mijn account. Nu is het bedrag aardig groot en hebben ze er dus om gevraagd. Donderdag heb ik 's middags de documenten online gegooid. Goed gekeurd door de live chat mensen en nu nog goedgekeurd worden door de financiële afdeling.

Ik heb mijn gegevens correct ingevuld en zijn overeen met mijn documenten. Ik heb mij altijd aan de regels gehouden etc.

Mijn vraag is of dit ook echt binnen de 3-5 beloofde werkdagen word verwerkt. Hebben andere mensen ervaring met Unibet en dit soort dingen ? Hebben zij een vertraging strategie om mij zo lang mogelijk te laten wachten ? Moet ik nog rekening houden met andere dingen ? Aangezien mijn 'withdrawal' nog al haast heeft kan ik hier niet te lang op wachten ;P

Ben ik nu te angstig of ik kan er van uitgaan dat dit vandaag/morgen wel behandeld word en het dan op de rekening staat ?
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar coppersan
Country flagcoppersan in 29-05-2017 14:02 Bookmakers
in 29-05-2017 14:02 Bookmakers
17 reacties
Aangezien ik veel negatieve berichten lees over Unibet vrees ik een beetje dat ze zoveel mogelijk gaan vertragen.
0 Vind ik leuk's
De verhalen hier op de site komen vooral van mensen die verkeerde gegevens hebben opgegeven bij het aanmaken van het account (de laatste tijd).
Simpelweg terecht dus als een account hierdoor gesloten wordt.

Zelf heb ik nooit problemen met unibet gehad. Ook betalingen ontvangen binnen 3-5 dagen.
Als alles klopt zoals je zegt, zal het denk ik gewoon binnen die dagen bij geschreven zijn (y)
0 Vind ik leuk's
Come on you Spurs!
Inderdaad zoals hierboven vermeld! Betalen binnen enkele dagen gewoon uit als alles klopt. Zijn verder ook niet de moeilijkste
0 Vind ik leuk's
Laatste tijd hebben ze hier wat vertraging mee
0 Vind ik leuk's
Heb toch ook een paar dagen moeten wachten om mijn documenten te verifiëren. Hebben zelfs een document (dat in mijn ogen correct was) afgekeurd om god weet welke reden.

Als ik mij niet vergis was het trouwens de 2e maal dat ik mijn gegevens heb moeten doorsturen.

Uitbetaling daarentegen ging wel supervlot.
0 Vind ik leuk's
There will be more like me, I promise you. And we will bring hell to you and your kind. And my conscience is clear. I have no regrets. I live forever. I go to a better place.
Dank jullie voor de 'hoop'
0 Vind ik leuk's
Dag 5, nog niks. ze geven aan dat het druk is. Hoe moeilijk is het nou om 2 documenten te controleren ?!
0 Vind ik leuk's
Nu 7 dagen geleden van de uitbetaling. Withdrawal nog on hold. Mijn ID kaart goedgekeurd maar adres documenten afgewezen met de reden dat deze niet
duidelijk genoeg was voor hun.
In de live chat gesproken met Pearl. Zij vond dat de foto van mijn adres (brief belastingdienst) harstikke duidelijk was en ze heeft hem persoonlijk
goedkeuring gegeven en hem terug gestuurd naar de financiële afdeling waar hij ook goed moet worden gekeurd.

Zijn ze nou echt bezig met vertragingstechnieken toe te passen op dit voor hun kleine bedrag ? Wat moet ik nou dan ? Ik word er gek van. Elke dag maar weer erom vragen. Totaal niet klantvriendelijk. Bah..

0 Vind ik leuk's
Geduld jonge geduld..... Dit soort dingen duren bij bookies nou eenmaal 1 a 2 weken (heb zelf eens 3 maand moeten wachten bij 1xbet, nooit gokken hier trouwens).

Het schiet niet op om er elke dag om te vragen, zodra het hun uitkomt en ze hebben er tijd voor dan doen ze het. Hier kan je niks aan doen, deze machtspositie hebben de bookies nou eenmaal.

0 Vind ik leuk's
Unibet was altijd een top bookmaker maar de laatste jaren is vooral de chat een drama. Ik werd laatst een week uitgesloten omdat ik te vaak op de chat kwam om vragen te stellen. Ene Daniel van de chat wilde indruk maken op iemand denk ik en hij vond dat ik een week maar niet mocht komen en ging gewoon mijn account sluiten voor een week. Sinds toen speel ik via Betsson die wel normaal met mij omgaan :)
0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van...
Plaats een sportweddenschap van minimaal €10 om de 4x €10 free bets te krijgen. Er zijn geen minimale odds vereist voor het verkijgen van de free bets.
 • Nieuwste reacties

 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  Eurosong 2023

  Komt er hier nog een uitgebreide voorbeschouwing op Eurosong zoals elk jaar?

  Eurosong 2023
  Maak favoriet

  Voetbalwedden Update


  Beste VW-leden,


  We vinden het jammer in de chat te lezen dat de gebruikservaring op de website niet altijd positief is. Er worden verschillende problemen in de chat gemeld en vaak zijn we (ook dankzij jullie) op de hoogte van deze problemen. We proberen met man en macht deze problemen zo snel mogelijk op te lossen. Sommige problemen zijn echter niet binnen een dag op te lossen omdat we van meerdere externe factoren afhankelijk zijn.


  De gebruikservaring van de website voor VW gebruikers is onze hoogste prioriteit. Een website moet goed werken en Voetbalwedden.net doet dat de afgelopen tijd niet altijd. Daar zijn we ons van bewust. We willen we hiervoor onze excuses aanbieden. Ook willen we jullie meenemen in de huidige problemen die we ondervinden en wat we doen om deze zo snel mogelijk oplossen.


  Huidige problemen


  White screens

  Krijg je opeens een wit scherm? Dat is erg vervelend! We zijn op dit moment bezig met veel voorkomende problemen op de website. Een van de meeste voorkomende problemen is het probleem waarbij bezoekers soms een leeg scherm krijgen, waarbij een 'hard reload' nodig is om weer de website tevoorschijn te krijgen. We zijn hiervan op de hoogte en proberen dit zo snel mogelijk op te lossen, alleen blijkt dit nogal wat voeten in de aarde te hebben.


  Bugs

  Door optimalisaties aan de website kan het soms voorkomen dat er een bug ontstaat ergens anders op de website. Deze bugs worden vaak automatisch gedetecteerd en naar ons doorgestuurd. Op deze manier kunnen we deze bugs zo snel mogelijk tackelen en de gebruikservaring herstellen. Hiermee hopen we sneller in te spelen op functionaliteiten die niet goed werken. Heb je een bug gevonden? Dan kan je deze altijd melden aan Support! We pakken dit dan zo snel mogelijk op.


  Opeens uitgelogd

  Ben je op een dag opeens aan aantal keer uitgelogd? Dit heeft helaas te maken met onze huidige hostingprovider. We zijn bezig met een migratieplan naar een nieuwe server, waardoor we meer upgrades en updates kunnen doorvoeren voor betere stabiliteit en performance van de website. Hierdoor wordt het probleem opgelost en wordt je niet meer zomaar uitgelogd. We hopen deze migratie snel te hebben doorgevoerd.


  Waarschijnlijk herken je een of meerdere van bovenstaande genoemde problemen en via deze manier willen we jullie inzicht geven in de werkzaamheden die we uitvoeren om deze problemen op te lossen.


  ✔️ Positieve veranderingen op de website

  We willen positief afsluiten met een update over de website. Vanaf morgen 22 maart wordt de website namelijk in een nieuw jasje gestoken! Via deze manier willen we de gebruikerservaring verbeteren en het makkelijker maken tips van mede VW-leden te volgen. Het wordt makkelijker om op de hoogte te blijven van wat er allemaal op de website gebeurt. Ook zullen de wedstrijdpagina’s, clubpagina’s en competitiepagina’s een makeover krijgen. Hier morgen meer over!


  Tot slot

  Voetbalwedden.net is gevestigd in Nederland en er werkt een Nederlands team dagelijks aan de website. Vorig jaar is de stekker uit Bettingfans.com getrokken om de focus maximaal op Voetbalwedden.net te houden voor de Nederlandse en Belgische gebruikers. 


  Het landschap van online wedden verandert continu door nieuwe restricties van overheid. Ook voor websites als Voetbalwedden.net wordt het steeds lastiger om gebruikers te voorzien van gratis prijzen en freebets omdat dit volgens de wet niet altijd meer mag. We doen er alles aan om in de toekomst prijzen weg te geven binnen de wet- en regelgeving van de overheid. Hiervoor vragen we jullie begrip.


  Dit betekent niet dat er in de toekomst geen tipcompetities meer worden georganiseerd, in tegendeel! Het format zal er echter wel iets anders uit komen te zien. Ook hierover morgen meer!


  Bedankt!


  Het VW-team

  Voetbalwedden Update
  Maak favoriet

  Weddenschap op Napoleon Games

  Beste ,


  Vrijdag 10/03/2023 was ik live aan het spelen op de wedstrijd tussen Spezia en Inter , Op het moment dat ik kijk staat er bij de corners 1-13 minuut 82 ongeveer ik ga op over 14.5 corners aan 1.37 en over 15,5 corners aan 2.18 wat een juiste quotering is voor nog ongeveer een 10-tal minuten te spelen … er valt nog een corner in minuut 88 ongeveer en bij Napoleon staat effectief 1-14, maar blijkbaar had Napoleon 1 corner meer geteld dan wat de realiteit was dus volgens mij is hier een Void van toepassing maar volgens Napoleon niet maar is niet juist volgens mij. Wat als het nu omgekeerd was en ik hieruit profijt had gehaald ? Iemand hier ervaring mee of wat kan ik verder nog doen ?

   

  Weddenschap op Napoleon Games
  Maak favoriet

  Verwachtingen F1 2023?

  Wat zijn jullie verwachtingen van komend F1 seizoen? Ik denk dat Red Bull weer lachend nummer 1 is en dat Aston Martin wellicht kan verrassen. McLaren zie ik helaas wat terugzakken maar ik hoor graag wat jullie verwachten voor mijn outright best!

  Verwachtingen F1 2023?
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: Australian Open 2023

  Komt er nog een algehele voorbeschouwing vanuit VW?

  Wedden op Tennis: Australian Open 2023

Moderators