Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Previews voor voetbalwedstrijden: waar te vinden?

ja we zijn allemaal wel bekend met de meeste mainstream bet sites zoal blogab, b-rush, b-expert etc etc. maar ik ben eigenlijk meer opzoek naar informatie van verschillende bronnen die gespecialiseerd zijn in bepaalde competities zodat ik zeker (voor mijn gevoel zeker) weet wat ik moet gaan verwachten van bepaalde wedstrijden. Zoals je begrijpt als je 3 mensen de wedstrijden v d eredivisie zou laten voorspellen zou je in de meestte gevallen verschillende meningen krijgen maar daaar ergens tussen in zou je toch de waarheid kunnen vinden. En door alle 3 te lezen en begrijpen zou je daardoor je keuze en winstkanst kunnen vergroten. Om een lang verhaal kort te maken is dat ik jullie vraag jullie sites/informatie bronnen hier te delen zodat het wat makkelijker voor ons alle is om een goede bet te kunnen plaatsen.
ik heb 2 goede sites die ik met jullie wil delen en dat zijn:

1. www.hkjc.com
2. www.goonersguide.com
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar bandits
Country flagbandits in 16-11-2016 19:21 Hulp en advies
in 16-11-2016 19:21 Hulp en advies
12 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
Bij hkjc.com moet je naar expert column gaan om previews te lezen.
0 Vind ik leuk's
Mooi topic dit, ook precies de reden waarom er 90/95% van de wedders op sport niet winnen (ja ik weet het, jullie zijn die special snowflake). Allemaal lekker voorbeschouwingen lezen van andere mensen op 61 verschillende sites in de hoop de perfecte bet te vinden. Zal ik maar gelijk de conclusie geven? er bestaat geen goede/perfecte bet. Alles wat je van tevoren denkt over een wedstrijd kan na 80 seconden veranderen door een goal, blessure of rode kaart. Wil je daar alles van laten afhangen?

Het probleem is dat veel mensen die op sport betten helemaal geen geld willen winnen, ze willen gewoon leuk een beetje spelen. Hopen dat ze ergens een gouden tip tegen komen, of nog beter : hopen dat iemand al het werk voor ze doet. Ik zal nog één keer een poging doen om wat begrip m.b.t. het wedden op sport bij de mensen naar binnen te krijgen.

Als je geld wilt verdienen, dan zul je er gewoon tijd in moeten stoppen. Al die sites maken je echt geen betere bettor hoor.

- Doelgroepen maken (favoriet, underdog etc...)
- Deze groepen segmenteren (bijvoorbeeld aan de hand van odds)
- Keiharde gegevens bijhouden
- Deze gegevens interpreteren
- Vervolgens deze gegevens gebruiken om onderbouwde bets te plaatsen.

Alle logica van tevoren vervalt op het moment dat die bal gaat rollen. Leer om naar het grotere plaatje te kijken en eindelijk eens te beseffen waar de zwakke plek ligt van dit systeem. Bookmakers baseren hun beginlijnen op basis van één situatie (een wedstrijd tussen team A en team B), daar ligt de zwakke plek. Marktonderzoek van resultaten vs bookmaker = keiharde win marktonderzoek. Ik ben benieuwd of hier nog een passende reactie op gaat komen, misschien ben ik dan ook bereid om eens wat goed onderbouwde bets te delen.


0 Vind ik leuk's
Denk dat er in beide posts wel iets uit te halen is. Namelijk dat een (beginnende) better duidelijk wel ergens achtergrond info vandaan moet halen. Zowel of de wedstrijd belangrijk is ivm met de stand of dat er niet volle bak gespeeld zal worden. Daarnaast heeft griekhoofd zeker een punt dat dit natuurlijk niet voldoende is om een bet te onderbouwen. Maar omdat aangegeven wordt dat dit door een vroege goal, rode kaart of blessure denk ik sowieso dat je daar nooit 100% zeker van bent, dat is nu eenmaal het spelletje. Er is natuurlijk wel iets te vinden in het doelgroepen maken, maar ik zou dan eerder gefocust zijn op opties naast het simpele 1x2 betten. Denk bijvoorbeeld aan Over 1,5 cards en dergelijke. Hier kan op basis van statistieken van de scheidsrechter, team 1 en team 2 vaker een goed onderbouwde bet mee worden gezet..
0 Vind ik leuk's
Jongengs de bal is rond en kan alle kanten opgaan. Om te winnen hoef je geen verstand van voetbal te hebben, alleen maar een beetje geluk.

Griekhoofd je hoeft er niet veel tijd in te steken. Tegenwoordig heb je apps, kan je alles in terug vinden.

En vergeet niet statistieken zijn net als een minirokje, je ziet net niet wat er onder zit.
0 Vind ik leuk's
In grote lijnen met je eens Griek, echter; er is altijd nog de mogelijkheid om (betaalde) tippers te volgen en dat kan natuurlijk wel winstgevend zijn.
0 Vind ik leuk's
griekhoofd:

- Deze groepen segmenteren (bijvoorbeeld aan de hand van odds)
- Keiharde gegevens bijhouden
- Deze gegevens interpreteren
- Vervolgens deze gegevens gebruiken om onderbouwde bets te plaatsen.


Je hebt gelijk dat met previews lezen je niet gegarandeert binnenloopt, maar om dan gelijk jouw eigen systeem te gaan aanprijzen als dé oplossing is ook weer wat anders.. :p
0 Vind ik leuk's
Hey Doedannn welke apps bedoel je dan zoal? Misschien zit er eentje tussen die ik niet ken. Altijd leuk om te weten.
0 Vind ik leuk's
Elke preview, tip, informatiebron etc is van waarde. Elk extra woord dat je kan lezen over een bepaalde match kan net dat ene % zijn waardoor je denkt een winstgevende tip te vinden. Het is echter zeker waar dat je niet van alleen maar een bepaalde bron moet uitgaan. Zelf lees ik wel maar laat mij uiteindelijk afgaan op mijn instinct. Als je veel voetbal kijkt en veel scores en statistieken bijhoudt dan is dat zeker van grote waarde. Het is een combinatie van alles en daar een goede balans in vinden icm bankrollmanagement dan kan je een lekker centje bijverdienen.
0 Vind ik leuk's
Pick, Bet, Win .. Easy Money
Juist Peitch, helemaal mee eens (y)
0 Vind ik leuk's
Hierbij nog een zeer verduidelijkend verhaal uit oude doos welke zeer de moeite waard is om in topics als deze te delen :

https://www.voetbalwedden.net/topic/succesvolle-topgokker-sluit-toeval-uit-artikel-ad-02-08-2014-2853/

Het valt mij op dat van alle verhalen over bet miljonairs iedereen zijn eigen programma/formule kon programmeren om zo de bookies te kunnen verslaan.

0 Vind ik leuk's
Toto Sigarenboer

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.