Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Stap maken van leasure betting naar professioneel

Beste leden,


Net als de meeste van jullie ben ik vele jaren geleden begonnen met het betten op voetbalwedstrijden voor mijn plezier, met tot gevolg vele downs in mijn portefeuille. Nadat ik 1,5 jaar geleden wel klaar was met de vele verliezen en sporadische winsten heb ik ervoor gekozen om het betten wat serieuze te nemen. In deze tijd heb ik veel informatie verzameld over de uitgangspunten van een (succesvolle) weddenschap, ben ik mijn weddenschappen structureel bij gaan houden, heb ik een bankroll en stakeplan opgezet, ben ik voor alle wedstrijden waar ik op bet uitgebreide analyses gaan maken en ben ik vooral veel meer voetbal gaan kijken.


Nu zit ik momenteel in een fase waar ik (minimale) winsten kan maken en ontzettend veel plezier beleef aan het ‘professioneel’ aanpakken van het betten, op termijn zou ik er zelfs naartoe willen werken om professioneel better te worden. Dit is alleen nog een lang proces: de winsten zijn procentueel nog veel te laag om van te leven en ik heb nog geen structurele strategie waar ik me aan houdt.  


Ik denk dat er hier veel meer mensen zijn die in dezelfde fase zitten als ik, op termijn de slag willen maken naar een professional en behoefte hebben aan wat guidance op de weg daarheen. Daarom ben ik benieuwd of er professionele betters zijn op dit forum die tips hebben voor ons. Hoe maak je de slag naar een professional? Waar moet je op letten voordat je professional wilt worden? Wat zijn de vereisten om professional te worden? Wat zijn jullie ervaring in dit proces?

 

Ik ben benieuwd naar jullie input!

5
2
5 likes
Gestart door
Avatar TimmieW13
Country flagTimmieW13
6-03-2020 11:50 in Hulp en advies
6 reacties

Het ligt voor de hand, maar volgens mij is discipline een van de belangrijkste competenties. Waar veel wedders nat gaan op onderbuik gevoelens en 'tilt' beslissingen, is het van groot belang om je aan je vooraf bedachte plan te houden. Wijk niet af van je stakes en je manier van betten, mits je in je strategie gelooft uiteraard.


Overigens ben ik geen professional. Bovenstaande is op basis van jaren recreatief wedden en vooral de verhalen die we allemaal kennen uit de chat en dit forum.


Good luck! Het zou mooi zijn wanneer je een aardig lijstje met tips en suggesties kunt verzamelen.

2
0
2 likes
You only sing when you're winning!

Om het betten professioneel te doen moet je gemiddeld een mooie maandelijkse winst kunnen maken. De vraag "hoe" kan ik niet beantwoorden, anders zou ik het zelf wel doen :D Maar stel dat je dat zou kunnen bereiken denk ik dat het wel goed is om ook een soort service om te zetten om je winstgevende tips te delen, en daar mensen een kleine maandelijkse bijdrage voor vragen. Als je bvb maandelijks 200 volgers hebt die je 5 euro betalen voor je tips is dat toch +1000 euro extra zonder enig risico.


Voor de rest denk ik dat het een beetje is zoals op de beurs aandelen kopen/verkopen. Hoe meer (inside) informatie je hebt door bezig te zijn met wat je verhandelt, hoe succesvoller. Dus veel opzoekingswerk, veel (be)studeren, veel voetbal kijken, en je niet laten ontmoedigen door een slechte week/maand.


Veel succes gewenst!

5
0
5 likes
Whenever the question is “why?” – the answer is “money.” Whenever the question is about football referees, the answer is “incompetence.”


Ik zou me niet limiteren tot voetbal. Zelf speel ik ook veel basketbal, tennis, wielrennen, darts.

Daarnaast zijn season of toernooi bets een mooie extra bron van inkomsten. Daar kun je echt tijd in steken, en die kun je goed tijdens het seizoen verfijnen.

Denk bijvoorbeeld nu aan topscorers, most assists in Europa voetbal, of NBA basketbal playoffs.

Ik vertrouw ook op anderen voor goede research, en mogelijke tips. Je hebt maar gelimiteerd eigen tijd.

1
1
1 likes
KK-AA-KK

Zelf ben ik vorig jaar in een (Discord) groep gekomen waar er stake plans zijn bedacht en goed werken, daarnaast delen we met elkaar info over alle matches en komen we samen tot mooie picks! Zo heeft de een, een heel algoritme ontwikkeld en heeft de andere gebruik gemaakt van een hele database om vervolgens een van de veelgebruikte stake plans erbij te gebruiken, 2 voorbeelden die goed draaien. Ik heb dan ook zelf m'n bankroll vervijfvoudigd in 4 maanden tijd, in die tijd ben ik het (semi-)professioneel gaan aanpakken en heeft deze groep/collectief mij daar goed bijgeholpen. Ik zal hem hier niet delen ivm promotie, maar je mag mij altijd een privéberichtje sturen waarbij ik je opweg kan helpen ;)

3
0
3 likes
- Full-time sport- & bettingfanaat Liefde voor...: - Voetbal(FC Twente en West Brom) - Wielrennen in de breedste zin van het woord - Amerikaanse sporten

Ik doe het full-time en leef ervan, maar het wordt een boekwerk om dit jarenlange proces te beschrijven en dan nog is het de vraag of iemand er persoonlijk iets aan heeft. Het is ten eerst al een jarenplan om er voor jezelf achter te komen welke manier van betten voor jouw is weggelegd. De eerste paar jaren heb ik echt zo ongeveer alles wat je je kan bedenken getest, bijgehouden, uitgeprobeerd etc....en niet alleen bij voetbal maar ook veel andere sporten. Telkens kwam ik erachter dat het allemaal toch niet werkte of dat die manier niet bij mij past. Tevens kost het je heel veel tijd om de ins en outs van het wereldje te leren kennen. Als je het serieus wilt aanpakken heb je deze kennis zeker nodig. Denk aan traden bij een exchange en alles wat hier bij komt kijken, inzet/persoonlijke limieten, bookmakers , brokers, uitbetalingen / belasting etc......er komt veel meer bij kijken dan dat 95% van de fun betters denkt.


Er zijn verschillende wegen naar Rome maar elke weg heeft 1 ding gemeen en dit is zoals Richard terecht aangeeft : discipline / geduld.

Dit is echt de allergrootste kwaliteit / competentie die je als wedder kunt hebben en ook zeker MOET hebben wil je succesvol zijn.

Iedereen weet dit, maar helaas heeft 99% van de wedders dit niet en daarom is het voor vrijwel iedereen zo moeilijk om winstgevend te kunnen gokken.


Deze discipline bestaat ook weer uit verschillende stappen in het proces, waardoor je door de jaren heen constant getest wordt. Als je winstgevend bent heb je al snel de neiging om meer te gaan spelen buiten je systeem / tactiek om. Je wordt te gretig ( gulzig ;)....) en je hebt de andere kant dat je bij verlies dit te snel wilt goedmaken, waardoor je dingen gaat spelen die je normaal niet zou spelen. Daarnaast heb je een andere mind-set als je met recreatieve stakes speelt van 10-100 euro of je gaat naar stakes van 1000 euro. Als je je aan je winstgevende systeem / tactiek houdt moet dit niet uitmaken, echter in de praktijk pakt dat vaak anders uit en mensen laten zich hier door beïnvloeden. Ze worden vaak voorzichtiger met het plaatsen van bets, gaan twijfelen. Deze bets vallen goed waardoor ze balen en een negatieve denkwijze / kut gevoel hebben. Hierdoor kunnen ze weer gaan tilt betten.....


Als ik je verhaal lees ben je in ieder geval op de goede weg door een vast systeem / tactiek te ontwikkelen voor jezelf. Dit samen met een goed bankroll management en stake plan. Ik raad mensen wel aan om je in eerste instantie in 1 sport te gaan verdiepen en daar specialistisch in te worden, ben het dus niet eens met de opmerking van caantjes. Je echt specialiseren in 1 sport ( vooral heel veel live kijken en stats onderzoeken ) kost je al zoveel tijd. Het is al niet voor veel mensen weggelegd om met 1 sport winstgevend te wedden, laat staan in meerdere sporten.


Zelf ben ik op een gegeven moment gaan bedenken op welke manier ik zou kunnen wedden zodat ik zo min mogelijk variatie heb in de uitkomsten van mijn bets ( lees : zo min mogelijk foutieve bets ). Zo stabiel mogelijk betten met zo weinig mogelijk maanden erbij dat ik in de - uitkomt. Dit zorgt voor rust en daardoor heb je een betere discipline / mind-set. Je wordt daardoor niet constant getriggerd om te gaan tilten. Hierbij ben ik gaan kijken waar en wat ik zou kunnen spelen zodat ik geen persoonlijke limieten krijg als ik op lange termijn winstgevend ben en bij wat voor soort bets ik welke bedragen überhaupt kan spelen.


Als je een vast winstgevend systeem hebt, moet je het zien als een investering. De winst die je maakt investeren in je bankroll en hierdoor je stakes verhogen en daardoor je winsten. Net zolang totdat jij de winsten maakt waar je van kan leven. Dit kan een jaar duren maar ook 3 jaar of misschien zelfs wel langer. Al bij al heeft het bij mij ongeveer 7 jaar geduurd om van fun better naar full-time te gaan.

Uiteindelijk draait het in het gehele proces om discipline en geduld zoals je kan lezen.....telkens weer komt dit om de hoek kijken en moet jij dit zien te overwinnen om de volgende stap te kunnen zetten.

Bericht gewijzigd door gulzig op Sat 7 Mar 2020, 12:27.
4
1
4 likes

Op dit moment zit ik in deze overgangsfase. Bijna 10 jaar geleden begonnen toen ik nog een jochie was. Uiteindelijk kwam ik er toen al snel achter dat ik hiermee verder wou, maar ik moest wel snel leren hoe ik verliezen kon beperken. Vanaf dat moment ben ik er serieuzer naar gaan kijken en alles getest wat er te testen viel. Bij mij viel het kwartje toen ik op een dag een voorspelling niet kon inzetten vanwege privé redenen. Als fanatieke wedder kijk je toch altijd eventjes wat het resultaat was en wat dit voor een impact had op je bankroll. Achteraf bleek dat de voorspelling fout was geweest. Dat vond ik ergens fascinerend omdat ik eigenlijk 50 euro had bespaard, zonder ook maar iets te doen. Sinds dat moment focus ik me niet zozeer meer op ''wat'' ik voorspel, maar op ''wanneer'' ik iets voorspel. Nu al behoorlijk wat jaartjes aan data kunnen verzamelen en theoretisch gezien sta ik zo sterk als maar kan.


Uiteraard zit ook hier een keerzijde aan, want ik ben extreem druk geweest afgelopen jaren met wedden en parttime functie in de marketing. Hierdoor merk ik toch dat ik mentaal behoorlijk moe ben en dit kan leiden tot nonchalant wedgedrag. Voor mij rest alleen nog het mentale aspect en dan staan alle lichten op groen om flink huis te houden.


Zoals andere leden al hebben aangegeven en nog zullen aangeven : denk aan het hele plaatje. Van theorie naar praktijk is een immense stap die je rustig moet nemen.

2
0
2 likes

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Enorm aanbod
 • Veel live streams
 • Goede reputatie
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Mooie promoties
 • Kambi odds
 • Jack's Specials
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Geweldige bonus van €250
 • Goed aanbod voetbalweddenschappen
 • Mooi design
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
 • Nieuwste reacties

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Bookie Review: Unibet

  Ga naar Unibet


  Update: De problemen met de welkomstbonus zijn inmiddels opgelost! Bij het aanmaken van een account kun je dus zonder problemen gebruik maken van de welkomstbonus.

  We hebben er even op moeten wachten, maar Unibet is inmiddels weer beschikbaar voor Nederlanders. Deze bekende bookmaker was vroeger erg populair onder leden, dus zijn we erg benieuwd hoe het tot nu toe bevalt. Het is ons wel opgevallen dat de lancering niet geheel vlekkeloos ging, door veel problemen met de welkomstbonus.


  Een aantal bonussen op een rijtje:


  Europese Voorrondes

  Je kunt na het inzetten van €10 op een wedstrijd uit de voorrondes van de grootste Europese competities, een free bet van €5 ontvangen. Let op, deze free bet is wel alleen live te gebruiken en de minimale quotering voor de kwalificerende weddenschap is 1.40. Ook dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.

  Bekijk de bonus


  EK 2022 +50% Profit Boost

  Voor de knock outfase van het EK Vrouwenvoetbal heeft Unibet een 50% profitboost. De minimale odds zijn 1.40 of hoger en de maximale potentiële extra winst zal op je wedformulier staan. Ook voor deze promotie dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.


  Welkomstbonus

  Unibet heeft een prima welkomstbonus. Bij een inzet van minimaal €10, kun je voor €40 aan free bets ontvangen. Dit is verdeeld onder vier free bets van €10 elk:

  • €10 Pre-match free bet
  • €10 Live free bet
  • €10 Combinatie free bet
  • €10 Bet Builder free bet

  Lees hier meer over de welkomstbonus

  Bookie Review: Unibet
  Maak favoriet

  Weddenschappen


  Benfica-Girona: Girona scoort @1.75

  Volendam-AEK, Almere-Dordrecht: Volendam scoort + over 2,5 goals bij Almere-Dordrecht @1.98

  Van Duijvenbode-Noppert: Noppert wint @2.10 (circus boost)

  Weddenschappen
  Maak favoriet

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!

  Zaterdag nemen Nederland en Polen het tegen elkaar op in de Nations League. De bookmaker smullen ook van deze partij met genoeg promoties. Weet jij de juiste eindstand te voorspellen? Dan maak je kans op een cadeaubon van €25!

  Hoe werkt het? 

  Voorspel voor zaterdag 11/06 20:45 de correcte eindstand voor de wedstrijd tussen Nederland en Polen. Geef jouw voorspelling door via het forum hieronder! Een voorbeeld van een mogelijke voorspelling staat hier onder. 


  Voorbeeld: 3-1 


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Als er meerdere mensen de juiste voorspelling hebben doorgegeven dan zal de uiteindelijke winnaar worden bepaald door middel van loting. Als niemand exact de juiste eindstand heeft voorspeld, dan wordt gekeken welke voorspelling er het dichtst bij zit. Dit kan bijvoorbeeld 2-1 zijn wanneer de correcte eindstand 3-1 was. 


  Wat kun je winnen?

  De winnaar van deze prijsvraag kan een bol.com cadeaubon winnen van €25!

   

  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zaterdag 11/06 20:45 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs. 

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!
  Maak favoriet

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen

  05.07.2011 Excelsior - Feyenoord 2 8/10 €1.75 +6.00
  27.07.2011 Borrusia Dortmund - Hamburger SV 1 10/10 €1.70 +7.00
  De 2 bovenstaande tips die ik heb gespeeld staan beide op de verkeerde datum (vorige maand).
  De wedstrijden zijn vandaag en gisteren gespeeld maar tellen niet mee voor deze maand als ik het goed zie.
  Kan dit gefixt worden?

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen
 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Wedden op NFL 2022/2023

  Afgelopen donderdag is het nieuwe NFL seizoen begonnen. Dit jaar belooft het weer een spannend jaar te worden. Pakt Tom Brady op 45 jarige leeftijd zijn 8ste ring of gaat het dit jaar naar iemand anders?


  Voor vanavond heb ik de volgende picks:

  • Saints -5,5 @1.90 (Unibet)
  • Lions - Eagles under 48.5 @1.89 (Unibet)
  • Colts - 6,5 @1.82 (Unibet)

  Wedden op NFL 2022/2023
  Maak favoriet

  Prijsvraag GP van Zandvoort!

  De snelste raceronde werd uiteindelijk gereden door Verstappen en was een ronde van 1.13.652! tomaat23 zat er met zijn voorspelling slechts 0.420s van af en heeft deze prijsvraag dus gewonnen, gefeliciteerd!

  De GP van Zandvoort is dit weekend weer terug! De tribunes langs het bekende Nederlandse circuit zullen zich dit weekend ongetwijfeld vullen met een zee aan Verstappen-fans, die samen komen kijken hoe Max wellicht zijn vierde zege op rij binnen haalt. De afgelopen races heeft Verstappen samen met RedBull laten zien ver boven de rest uit te steken en lijkt het kampioenschap steeds meer hun kant op te gaan. In de Formule 1 kan het echter met een beetje pech zo omdraaien, Ferrari heeft laten zien een goede auto te hebben en ook Mercedes heeft grote stappen gemaakt sinds het begin van het seizoen. Kun jij voor de GP van dit weekend voorspellen wat de snelste raceronde zal zijn? Dan maak je kans op een cadeaubon t.w.v. €25!


  Prijsvraag

  Hoe werkt het?

  Voorspel voor zondag 04/09 15:00 wat de snelste raceronde zal zijn en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €25! Geef jouw voorspelling door met een reactie op dit forum topic. Let op, het gaat om de snelste ronde die aan het tijdens de race gereden wordt. Een voorbeeld van een voorspelling kun je hieronder zien:

  Voorbeeld: 1.12.467


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Eerst wordt gekeken of er iemand is die exact de juiste tijd heeft voorspeld. Als dit niet het geval is, wordt er gekeken naar wie het dichtstbij zit. Mocht het zo zijn dat twee leden het juiste antwoord of exact evenveel van het juiste antwoord afzitten, dan wordt de uiteindelijke winnaar bepaald d.m.v. loting.


  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zondag 04/09 15:00 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs.


  Extra

  Wij zijn erg benieuwd en willen graag weten wie jij denkt dat de GP van Zandvoort zal winnen. Laat het weten via deze poll! (Dit is niet voor de prijsvraag)

  Prijsvraag GP van Zandvoort!
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: US Open 2022

  Maandag 29 augustus vangt de US Open 2022 aan. Donderdag werd duidelijk dat Novak Djokovic niet welkom is op de laatste Grand Slam van het kalenderjaar. De Serviër weigert zich te vaccineren tegen het coronavirus en is hierdoor niet welkom in de Verenigde Staten. Naast Djokovic moet ook Alexander Zverev verstek laten gaan. De runner-up van 20202  liep in de halve finale van Roland Garros en is niet tijdig hersteld. Wel komen er genoeg Nederlanders in actie. Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven verzekerden zich vanwege hun ranking al van deelname aan het hoofdtoernooi, terwijl de qualifiers Jesper de Jong, Gijs Brouwer en Lesley Pattinama-Kerkhove nog slechts één zege nodig hebben voor een plek in het hoofdtoernooi.


  Voorbeschouwing mannentoernooi

  De loting:

  De loting heeft donderdag plaatsgevonden. Tijd om te kijken voor welke spelers er mogelijkheden liggen en wie het minder hebben getroffen.


  Kwart 1

  Geprojecteerde kwartfinale: Daniil Medvedev (1) vs. Felix Auger-Aliassime (6)


  Daniil Medvedev mag geen problemen hebben om de vierde ronde te bereiken. Hier wacht hem mogelijk een ontmoeting met Nick Kyrgios of Roberto Bautista Agut. Kyrgios dient in de eerste ronde wel eerst af te rekenen met zijn goede vriend en landgenoot Thanasi Kokkinakis. Kyrgios zorgde eerder deze maand voor een stunt door Medvedev in Montréal in drie sets uit te schakelen. Over het best-of-five-format lijkt een lastiger verhaal te worden. In de onderste speelhelft lijken Pablo Carreno Busta en Felix Auger-Aliassime de grootste kanshebbers om Medvedev in de kwartfinale te treffen.


  Kwart 2

  Geprojecteerde kwartfinale: Stefanos Tsitsipas (4) vs. Casper Ruud (5)

  Het tweede kwart lijkt op het eerste gezicht enorm open. Stefanos Tsitsipas en Matteo Berrettini treffen elkaar mogelijk in de vierde ronde. De Italiaan zal eerst echter af moeten rekenen met óf Andy Murray óf Francisco Cerundolo. In de onderste helft van dit kwart liggen er ook genoeg kansen. Casper Ruud is de hoogst geplaatste speler, maar Taylor Fritz en Botic van de Zandschulp hebben eveneens goede papieren om de kwartfinale te bereiken.


  Kwart 3

  Geprojecteerde kwartfinale: Carlos Alcaraz (3) vs. Hubert Hurkacz (8)

  Net als het tweede kwart, is ook het derde kwart wijdopen. Voor Carlos Alcaraz wacht er in de derde ronde mogelijk een interessante ontmoeting met Borna Coric, die recent het ATP-toernooi van Cincinnati op zijn naam schreef. Met Marin Cilic of Dan Evans is de route naar de kwartfinale voor de Spaanse tiener in ieder geval allesbehalve eenvoudig. In het onderste deel van dit kwart lijken Jannik Sinner en Hubert Hurkacz uit te gaan maken wie de kwartfinale weet te bereiken. De Pool wist twee van de drie onderlinge ontmoetingen te winnen en was eerder dit jaar in Dubai nog in straight sets te sterk (6-3, 6-3).

   

  Kwart 4

  Geprojecteerde kwartfinale: Rafael Nadal (2) vs. Cameron Norrie (7)

  Rafael Nadal kende een mislukte rentree na Wimbledon toen hij in de tweede ronde van het ATP-toernooi van Cincinnati werd uitgeschakeld door Borna Coric. Wat betreft de US open heeft de Spanjaard een gunstige loting gekregen en moet hij zonder al te veel problemen de vierde ronde kunnen bereiken. Daar wacht mogelijk Diego Schwartzman of Frances Tiafoe, terwijl in de onderste deel van dit kwart Cameron Norrie en Andrey Rublev een grote kans maken om de kwartfinale te bereiken. Al lijkt Denis Shapovalov nog een goede outsider.

   

  Conclusie:

  Daniil Medvedev is in mijn ogen de terechte favoriet, maar de meeste value is in het derde kwart te vinden. Jannik Sinner en Hubert Hurkacz zijn in een open kwart in staat om deze US Open ver te geraken. 

  Winnaar US Open: Hubert Hurkacz @ 41.00 (Unibet, low)

  Winnaar US Open: Jannik Sinner @ 16.00 (Unibet, low)


  Wedden op Tennis: US Open 2022
  Maak favoriet

  Cashout Betcity

  Hallo,


  Bij Betcity ervaar ik het volgende. Gaat mijn inzet goed, dan verdwijnt de cashout. Gaat die fout, kan ik uitcashen. Nu zit ik een 9 fold waarvan 4 van de 9 afgerond zijn, en kan ik niet uitcashen. Bij de helpdesk word ik van het kastje naar de muur gestuurd.


  Is er iets wat ik hier aan kan doen? Wanneer verschijnt de cashout knop? En wanneer niet?

  Cashout Betcity

Onze moderators