Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Waarom kijken we naar ROI, en niet naar pure winst?

Ik ben nu sinds 2 maanden bezig met wedden op voetbalwedstrijden. In die tijd heb ik al een hele aardige winst kunnen maken, maar dat was eerlijk gezegd meer geluk dan wijsheid want ik heb heel erg veel fouten gemaakt. Ik ben nu op het punt dat ik een serieuze strategie voor mezelf wil uitzetten waarmee ik ook op de langere termijn succesvol kan zijn als wedder.
Om dat te kunnen bereiken zal ik eerst een goede maatstaf moeten hebben om 'succes als wedder' te kunnen meten. Zowel om te zien hoe succesvol ik zelf ben, als om te bepalen wat de beste tipgevers zijn om zo van hun methodes te kunnen leren.
Het belangrijkste instrument dat gebruikt wordt om te meten hoe goed iemand het doet als wedder, zowel hier als op andere sites, is de ROI. Ik heb het artikel wat daar op deze site over geschreven is gelezen (http://www.voetbalwedden.net/artikelen/wat-is-een-roi-return-of-investment/ ), maar ik vroeg me af of dat wel de beste manier is om je succes te meten. Wat volgens mij namelijk iedere wedder wil bereiken is simpel: geld verdienen! Dus als ik 100 euro op m'n account stort, wil ik zoveel mogelijk winst maken ten opzichte van die 100 euro. Dus als ik dan uiteindelijk 150 euro kan terugstorten heb ik het goed gedaan, wanneer ik 200 euro kan terugstorten nog beter. Zoals ik het begrijp wordt dit echter niet met ROI gemeten.
Om dit duidelijker te maken heb ik hier 2 simpele rekenvoorbeelden. Twee wedders openen beiden een account en storten daar 10 euro op. Allebei doen ze vervolgens 4 weddenschappen. Ik weet het, dat is veel te weinig om een betrouwbaar ROI te berekenen en bovendien spelen ze ook heel erg onverantwoord zonder taartmodel etc., maar het gaat nu alleen even om het voorbeeld. Beiden maken ze volledig gebruik van hun budget, want ze gaan allebei een keer all-in (heel onverstandig, ik weet het). Hun resultaten staan weergegeven in de volgende tabellen. Het lijkt me duidelijk wat er met de verschillende kolommen bedoeld wordt. Ik heb voor beiden hun ROI, en ook hun absolute winst ten opzichte van hun startbudget berekend. Ik hanteer de formule voor de ROI-berekening die in het bovengenoemde artikel gegeven wordt, en die ook wordt gebruikt voor de tip-competitie op deze site, namelijk:
ROI = (TotaleUitbetaling * 100) / TotaleInvestering
'TotaleUitbetaling' is in mijn voorbeeld dus de som van de waardes in de 'uitbetaling'-kolom,
'TotaleInvestering' is de som van de 'inzet'-kolom.
Wedder A:

TotaleUitbetaling = €4,00 + €0,00 + €9,00 + €4,00 = €17,00
TotaleInvestering = €2,00 + €9,00 + €3,00 + €1,00 = €15,00
ROI = ( 17 * 100 ) / 15 = 113,33
Winst = €12,00 - €10,00 = €2,00 (oftewel 20% van de oorspronkelijk inzet)
Wedder B:

TotaleUitbetaling = €20,00 + €0,00 + €13,50 + €0,00 = €33,50
TotaleInvestering = €10,00 + €15,00 + €3,00 + €2,50 = €30,50
ROI = ( 33,5 * 100) / 30,5 = 109,84
Winst = €13,00 - €10,00 = €3,00 (oftewel 30% van de oorspronkelijke inzet)
Je ziet dus dat Wedder A een veel betere ROI heeft dan Wedder B. Toch zou ik veel liever Wedder B zijn, want die heeft meer winst gepakt! En daar gaat het ons uiteindelijk allemaal om, toch? Dit voorbeeld is natuurlijk extreem versimpeld, maar ik denk zeker dat het ook voor de werkelijkheid op gaat. Ik heb helaas zelf mijn wed-statistieken tot nu toe niet goed bijgehouden (wil dat vanaf nu wel gaan doen), maar ik weet in ieder geval dat ik in totaal gestart ben met een budget van €75,00 verdeeld over 2 online bookies (zelf gestort geld + daarop verkregen bonus), terwijl ik tot nu toe 300 euro heb uitgecashed. Dat vind ik persoonlijk best een nette winst. M'n ROI weet ik dus helaas niet, maar ik vrees dat die bij lange na niet zo indrukwekkend zal zijn.
Het lijkt mij dus dat deze 2 cijfers iets heel verschillends weergeven. Dat komt natuurlijk omdat bij ROI elke afzonderlijke bet, ook al worden die gemaakt van de winst op je startkapitaal, als 'investering' wordt gezien. Terwijl ik alleen het geld wat je oorspronkelijk stort als investering zie. Dat is immers toch het risico dat je als wedder loopt, dat je verlies lijdt op het geld dat je overmaakt? En je doel is toch winst behalen ten opzichte van dat bedrag? Dus in mijn voorbeeld zet Wedder B uiteindelijk wel meer in natuurlijk, maar het risico is toch voor beiden gewoon gelijk: 10 euro? Ze beginnen met hetzelfde startkapitaal, en wedder B pakt daar simpelweg meer winst op. Terwijl dat verborgen zou blijven als je alleen naar de ROI-statistieken kijkt. Een hogere ROI hoeft dus helemaal niet samen te gaan met het halen van meer winst. Het lijkt mij dus dat het veel meer nut heeft om naar behaalde winst ten opzichte van je startkapitaal te kijken, in plaats van naar ROI. Dat is niet alleen veel makkelijker, het lijkt mij ook veel beter je effectieve succes als wedder weer te geven?
Dat alles gezegd hebbende, ga ik ervan uit dat ik iets fundamenteels verkeerd begrijp. Er zitten hier veel heel ervaren en goede wedders die er allemaal meer verstand van hebben dan een beginner als ik, en die allemaal gebruik maken van de ROI. Dus het zal ongetwijfeld z'n nut hebben, maar ik begrijp dus gewoon absoluut niet wat dat dan zou moeten zijn. Zou dus iemand mij kunnen uitleggen waar ik verkeerd ga? Wat zie ik over het hoofd? Waar zijn mijn berekeningen fout? Wat klopt er niet aan mijn redenaties?
Ik hoop dat dit de aanzet kan zijn voor een goede discussie, die naast mij ook andere beginnende wedders kan helpen het wedden wat serieuzer en doelgerichter aan te pakken.
0
0
0 likes
Gestart door
Avatar bamihap
Country flagbamihap
3-10-2012 17:40 in Hulp en advies
12 reacties
Zeer interessant Bamihap. Ik gok zelf al ongeveer 10 jaar, maar ik ben niet iemand die veel statistieken bijhoudt van mijn weddenschappen. Ik kijk zelf eigenlijk ook enkel naar mijn absolute winst, en niet naar mijn ROI. Maar ik snap wel waarom ze onder meer op deze site naar ROI kijken. Volgens mij maak je de foute redenering dat je €10 die je gestort hebt in dit voorbeeld, je investering is en dus ook je risico. Je hebt wel €10 gestort, maar je riskeert enkel de bedragen die je daadwerkelijk inzet te verliezen. Als je bijvoorbeeld €5 inzet en verliest, kan je nog altijd beslissen om de andere €5 terug naar je bankrekening te laten storten. Je moet dus enkel rekening houden met de €5 die je hebt ingezet.
Relatief gezien heeft wedder A dus beter gespeeld. Hij heeft immers slechts €15 ingezet (en dus €15 geriskeerd) om €2 winst te maken. Dit terwijl wedder B afgerond €30 heeft moeten inzetten (dus €30 risico) om uiteindelijk slechts €3 winst te maken. Wanneer wedder A even succesvol zou blijken en opnieuw €15 inzet en opnieuw €2 winst maakt, heeft hij dus in totaal €30 ingezet, maar wel €4 winst gemaakt, één euro meer als wedder B dus. Hij heeft, gezien het risico dat hij gelopen heeft op verlies, dus beter gespeeld dan wedder B, ook al heeft wedder B een grotere absolute winst.
Je enige foutieve redenering (volgens mij alleszins) is dus dat je de volledige €10 als risico beschouwt, terwijl dit enkel het ingezette bedrag zou moeten zijn. Wedder B heeft op dit moment inderdaad meer winst, maar hij heeft ook een groter risico gelopen, aangezien hij meer heeft ingezet. Op lange termijn zal het normaal gezien wedder A zijn die met de meeste winst gaat lopen. Maar ik ben benieuwd naar wat andere leden hierover denken.
0
0
0 likes
Leuk topic Bamihap en welkom in de wereld van wedden. ;)
Roi moet je wel zien op basis van lange termijn. Hier in de tipcompetitie is dit minimaal 400 tips, maar zou 1000 tips per jaar beter zijn. Als iemand 1 tip met 1000 euro inzet speelt op een odd van 1,05 en hij wint deze, dan pakt hij € 50,- en heeft maar een roi van 5%.
bamihap:
Dus als ik 100 euro op m'n account stort, wil ik zoveel mogelijk winst maken ten opzichte van die 100 euro. Dus als ik dan uiteindelijk 150 euro kan terugstorten heb ik het goed gedaan, wanneer ik 200 euro kan terugstorten nog beter. Zoals ik het begrijp wordt dit echter niet met ROI gemeten.

Elke speler speelt met andere inzetten en daarom wordt er vaak gewezen naar het taartmodel (spelen met units). Betters praten over aantal units winst en niet over 50 euro winst. De eene begint met 10 euro startroll en iemand anders met 2500 € startroll, maar units is relatief in verhouding. Een goede site om dit misschien eens bij te houden is www.blogabet.com
bamihap:

In die tijd heb ik al een hele aardige winst kunnen maken, maar dat was eerlijk gezegd meer geluk dan wijsheid want ik heb heel erg veel fouten gemaakt. Ik ben nu op het punt dat ik een serieuze strategie voor mezelf wil uitzetten waarmee ik ook op de langere termijn succesvol kan zijn als wedder.

Zelfanalyse is erg belangrijk. Ik kwam erachter dat ik veel verloor door livebetting. Als ik bets voor de wedstrijd plaats dan valt dit vaak veel beter uit voor mij dan dat ik live wed.
Daarnaast maak een lijst met tippers/sites die je wilt volgen. Zet ze in je favorieten en kijk ze elke dag na.
Ben je bekend met verschillende wedstrategien? Als je winst op de lange termijn wilt gaan maken, dan raad ik je aan om singels te spelen op Asian Handicap. Meer weten? Lees dan dit topic even door: https://www.voetbalwedden.net/topic/strategie-asian-handicap-1160/
Daarnaast is tilt nog de gevaarlijkste zwakte bij veel spelers. Wanneer je dit kunt voorkomen dan kun je ver komen en een mooie winst maken ;)
0
0
0 likes
Dag Bamihap,
Een erg interessante post die je bent gestart. Je maak echter één denkfout. Een roi is altijd gebaseerd op een percentage, een percentage op basis van je inzet. Of je inzet nou 1 euro is of 1 miljoen, een ROI zegt daar niets over. Met een ROI kan je dus aangeven of je een winstgevende speler bent, of je nou 10 euro wint of 1000.
Voorbeeld 1:
Ik start met 10.000 euro en sluit 10 weddenschappen van 1000 euro tegen een odd van 2 euro. Ik win er 6 en verlies er 4. Totale bankroll is nu 12000 euro, ROI = 120%. Winst is 2000 euro.
Voorbeeld 2:
Ik start met 1000 euro en sluit 10 weddenschappen van 100 euro af tegen een odd van 2 euro. Ik win er 7 en verlies er 3. Totale bankroll is nu 1400 euro, ROI is 140%. Winst is 400 euro.
Wie wil je liever zijn? Een speler in voorbeeld 1 of in voorbeeld 2?
Ik wil graag de persoon uit voorbeeld 2 zijn. Als ik namelijk mijn hele leven een ROI van 140 hou maak ik standaard 20% meer rendement dan de persoon uit voorbeeld 1. Daar ben ik veel trotser op.
0
0
0 likes
Hakuna Matatttta.
Als je kijkt naar een dagje of een weekendje wedden doet ROI er inderdaad helemaal niets toe. ROI is een term alleen van nut als je het hebt over de lange termijn. Als iemand, zeg wedder B, door wat raar in te zetten op een dag meer winst maakt dan zeg wedder A (en dat kan natuurlijk), dan wil je natuurlijk liever wedder B zijn -- voor die ene dag.
Echter, als we jouw voorbeeld nemen, en we gaan niet uit van een eenmalig maar van een structureel resultaat; d.w.z. Wedder A haalt structureel op iedere euro inleg een return van 1 euro en 13 centen, en Wedder B haalt op iedere euro inleg structureel 'slechts' een return van 1 euro en 10 centen -- welke wedder zou jij dan structureel gaan volgen?
0
0
0 likes
Never bet the Devil your head ...
maar:
Echter, als we jouw voorbeeld nemen, en we gaan niet uit van een eenmalig maar van een structureel resultaat; d.w.z. Wedder A haalt structureel op iedere euro inleg een return van 1 euro en 13 centen, en Wedder B haalt op iedere euro inleg structureel 'slechts' een return van 1 euro en 10 centen -- welke wedder zou jij dan structureel gaan volgen?

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
0
0
0 likes
Hakuna Matatttta.
Pardon, ik dacht dat ik als eerste (en enige) antwoord gaf.
0
0
0 likes
Never bet the Devil your head ...
Het is natuurlijk wel leuk om te weten wat je roi% is. Anderzijds denk ik dat er toch veel spelers zijn hier waarvan hun roi% , wanneer ze voor echt geld spelen toch verschillend zal zijn dan wanneer ze hier hun tips plaatsen, behalve diegene die uiteindelijk enkel dagelijks hun tips spelen die ze hier hebben geplaats.
Ik zelf bv , plaats hier veel meer tips dan dat ik voor echt geld speel en moet het uiteindelijk wel zelf uitrekenen. ach uiteindelijk vindt ik het concept van voetbalwedden wel leuk en dat iedereen veel winst mag maken en slim mogen spelen. en winst op lange termijn blijft zowiezo de beste manier;
Mijn strategie , daar blijf ik toch bij en dat is dagelijks 10 euro op 10 verschillende gelijkspellekes of odds boven de 3.00, dat kost me een inzet van 100 euro /dag. Ik doet dit natuurlijk wel enkel op dagen wanneer er genoeg matchen te spelen zijn .
maar uiteindelijk moet ik er maar 3 van de 10 hebben om al een kleine winst te pakken. En reken maar uit als je er 4/5 /6 of zelfs 7 hebt , alleen al omdat dit telkens odds van boven de 3.00 zijn. En eerlijk gezegd is het nog nooit gebeurd dat ik er geen enkele had.
goeie dagen om dit te doen is vooral vrijdags en in het weekend , heb je genoeg matchen , op dinsdag heb je de engelse competitie.
Ik wens iedereen veel succes met hun bets , en dat we rijk mogen worden hahaha. En op lange termijn is dit zeker winstgevend.
(h)
0
0
0 likes
X - Forever
flyer7:
En op lange termijn is dit zeker winstgevend.

Waarom denk je dat het 'willekeurig' kiezen van wedstrijden op dagen dat er veel wedstrijden zijn en inzetten op gelijkspel én uitkomsten met odds boven de 3 euro winstgevend is? Ik zie hier geen fiducie in.
Kan je iets meer informatie geven en/of al je resultaten bijhouden in een topic. Misschien heb je wel een meesterlijke tactiek ontwikkeld, voor de lange termijn.
0
0
0 likes
Hakuna Matatttta.
Heel erg bedankt voor alle reacties! Het is me helemaal duidelijk nu dat het kijken naar ROI veel nuttiger is dan naar absolute winst. Sterker nog, het is eigenlijk zo simpel dat ik niet snap dat ik dat niet direct zag. De enige reden dat in mijn voorbeeld Wedder B meer winst maakt dan Wedder A, is natuurlijk dat hij gemiddeld met veel hogere stakes speelt. Hij wedt niet beter, hij zet gewoon meer in. Als ik zie hoe simpel en kort VW-CREW dit duidelijk uitlegt, snap ik niet dat ik daar zo'n lange post voor nodig had :d .
En OnzeMichael maakt een heel belangrijk punt: zelfanalyse! Ik heb alsnog alle bets die ik tot nu toe gedaan heb handmatig in excel ingevoerd (wat een enorm rotkarwei was...), en uitgesplitst naar verschillende soorten weddenschappen: Asian Handicaps, Combi's, etc. Het blijkt dat tot nu toe, over 490 bets genomen, mijn ROI 117 is. Absurd hoog natuurlijk, maar dat is volledig te wijten aan 1 enkele bet waarmee ik al mijn winst gescoord heb. Dat was simpelweg een fout van Unibet, een buitenkansje. Laat ik die ene weddenschap weg, dan is mijn ROI nog 101. Dat is niet al te indrukkenwekkend, maar toch: ik lijd geen verlies en als je ziet hoe enorm veel beginnersfouten ik heb gemaakt en wat me dat wel niet gekost heeft, dan ben ik er zeker van dat ik dit met een meer gestructureerde aanpak nog wel een goed stukje omhoog kan krijgen.
En die meer gestructureerde aanpak is mogelijk, doordat ik mijn prestaties op de verschillende soorten weddenschappen nu kan vergelijken! Het blijkt dat ik op livebets absurd laag scoor (een ROI van 67 op 200 bets! :-| ), en ook op combi's verlies lijd. Wanneer ik singles speel, is er eigenlijk nauwelijks een verschil of ik nu Asian Handicaps of simpelweg 1x2 speel. Op Europacup-wedstrijden scoor ik veel beter dan op nationale competities, en ik behaal (verreweg!) de meeste winst.... op het wedden op gelijkspelen!
Natuurlijk kan ik deze harde conclusies nu nog helemaal niet trekken, daarvoor heb ik nog veel te weinig bets gedaan. Maar het is duidelijk dat me dit in de toekomst heel belangrijke informatie gaat opleveren waarmee ik mijn speelwijze kan aanpassen en perfectioneren. En dat was natuurlijk nooit mogelijk geweest als ik alleen naar absolute winst had gekeken. Het beeld zou dan totaal vertekend zijn door de verschillende bedragen die ik op de verschillende wed-types speel. Heel erg bedankt dus voor de input, dit helpt me duidelijk een heel stuk verder!!!
Om tenslotte ook nog even aan te haken op de laatste 2 posts door Flyer en VW-crew: zoals ik al zei heb ook ik tot nu toe (relatief) de meeste winst behaald op het wedden op gelijkspelen. Dit heb ik gedaan door in de Engelse League One en League Two de meest geschikte wedstrijden uit te zoeken. Daar zijn immers een heel stel clubs te vinden die vorig seizoen in 46 wedstrijden tussen de 15 en 20 keer gelijkspeelden! Als je dan nog de wedstrijden met de hoogste kans op een gelijkspel eruit weet te pikken (wedstrijden waarbij beide teams ongeveer even sterk zijn en redelijk vaak gelijkspelen), denk ik dat het best mogelijk is daar op de lange termijn een goede winst op te behalen. Ook voor de wedstrijden die nu bezig zijn heb ik er op 8 ingezet, wanneer ik er daar 3 van goed heb heb ik al een hele nette winst.
Dus VW-crew, ik wil best de uitdaging oppakken (die je eigenlijk aan Flyer voorlegde), en mijn gelijkspel-resultaten gaan bijhouden in een topic. Als ik door de juiste wedstrijden te kiezen op de lange termijn winst weet te halen, is dit denk ik heel nuttige informatie voor veel leden. Ik zal dit nu direct gaan doen, dan lever ik tenminste ook m'n bijdrage aan het forum ;-) .
0
0
0 likes
bamihap:
Het blijkt dat ik op livebets absurd laag scoor (een ROI van 67 op 200 bets! :-| )

Heb je ook gekeken waar dit aan ligt?
Misschien is dit sheetje iets voor jou:
http://www.aussportsbetting.com/tools/betting-tracker-excel-worksheet/
0
0
0 likes

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Enorm aanbod
 • Veel live streams
 • Goede reputatie
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Mooie promoties
 • Kambi odds
 • Jack's Specials
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Geweldige bonus van €250
 • Goed aanbod voetbalweddenschappen
 • Mooi design
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
 • Nieuwste reacties

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Bookie Review: Unibet

  Ga naar Unibet


  Update: De problemen met de welkomstbonus zijn inmiddels opgelost! Bij het aanmaken van een account kun je dus zonder problemen gebruik maken van de welkomstbonus.

  We hebben er even op moeten wachten, maar Unibet is inmiddels weer beschikbaar voor Nederlanders. Deze bekende bookmaker was vroeger erg populair onder leden, dus zijn we erg benieuwd hoe het tot nu toe bevalt. Het is ons wel opgevallen dat de lancering niet geheel vlekkeloos ging, door veel problemen met de welkomstbonus.


  Een aantal bonussen op een rijtje:


  Europese Voorrondes

  Je kunt na het inzetten van €10 op een wedstrijd uit de voorrondes van de grootste Europese competities, een free bet van €5 ontvangen. Let op, deze free bet is wel alleen live te gebruiken en de minimale quotering voor de kwalificerende weddenschap is 1.40. Ook dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.

  Bekijk de bonus


  EK 2022 +50% Profit Boost

  Voor de knock outfase van het EK Vrouwenvoetbal heeft Unibet een 50% profitboost. De minimale odds zijn 1.40 of hoger en de maximale potentiële extra winst zal op je wedformulier staan. Ook voor deze promotie dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.


  Welkomstbonus

  Unibet heeft een prima welkomstbonus. Bij een inzet van minimaal €10, kun je voor €40 aan free bets ontvangen. Dit is verdeeld onder vier free bets van €10 elk:

  • €10 Pre-match free bet
  • €10 Live free bet
  • €10 Combinatie free bet
  • €10 Bet Builder free bet

  Lees hier meer over de welkomstbonus

  Bookie Review: Unibet
  Maak favoriet

  Weddenschappen


  Benfica-Girona: Girona scoort @1.75

  Volendam-AEK, Almere-Dordrecht: Volendam scoort + over 2,5 goals bij Almere-Dordrecht @1.98

  Van Duijvenbode-Noppert: Noppert wint @2.10 (circus boost)

  Weddenschappen
  Maak favoriet

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!

  Zaterdag nemen Nederland en Polen het tegen elkaar op in de Nations League. De bookmaker smullen ook van deze partij met genoeg promoties. Weet jij de juiste eindstand te voorspellen? Dan maak je kans op een cadeaubon van €25!

  Hoe werkt het? 

  Voorspel voor zaterdag 11/06 20:45 de correcte eindstand voor de wedstrijd tussen Nederland en Polen. Geef jouw voorspelling door via het forum hieronder! Een voorbeeld van een mogelijke voorspelling staat hier onder. 


  Voorbeeld: 3-1 


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Als er meerdere mensen de juiste voorspelling hebben doorgegeven dan zal de uiteindelijke winnaar worden bepaald door middel van loting. Als niemand exact de juiste eindstand heeft voorspeld, dan wordt gekeken welke voorspelling er het dichtst bij zit. Dit kan bijvoorbeeld 2-1 zijn wanneer de correcte eindstand 3-1 was. 


  Wat kun je winnen?

  De winnaar van deze prijsvraag kan een bol.com cadeaubon winnen van €25!

   

  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zaterdag 11/06 20:45 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs. 

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!
  Maak favoriet

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen

  05.07.2011 Excelsior - Feyenoord 2 8/10 €1.75 +6.00
  27.07.2011 Borrusia Dortmund - Hamburger SV 1 10/10 €1.70 +7.00
  De 2 bovenstaande tips die ik heb gespeeld staan beide op de verkeerde datum (vorige maand).
  De wedstrijden zijn vandaag en gisteren gespeeld maar tellen niet mee voor deze maand als ik het goed zie.
  Kan dit gefixt worden?

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen
 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Wedden op NFL 2022/2023

  Afgelopen donderdag is het nieuwe NFL seizoen begonnen. Dit jaar belooft het weer een spannend jaar te worden. Pakt Tom Brady op 45 jarige leeftijd zijn 8ste ring of gaat het dit jaar naar iemand anders?


  Voor vanavond heb ik de volgende picks:

  • Saints -5,5 @1.90 (Unibet)
  • Lions - Eagles under 48.5 @1.89 (Unibet)
  • Colts - 6,5 @1.82 (Unibet)

  Wedden op NFL 2022/2023
  Maak favoriet

  Prijsvraag GP van Zandvoort!

  De snelste raceronde werd uiteindelijk gereden door Verstappen en was een ronde van 1.13.652! tomaat23 zat er met zijn voorspelling slechts 0.420s van af en heeft deze prijsvraag dus gewonnen, gefeliciteerd!

  De GP van Zandvoort is dit weekend weer terug! De tribunes langs het bekende Nederlandse circuit zullen zich dit weekend ongetwijfeld vullen met een zee aan Verstappen-fans, die samen komen kijken hoe Max wellicht zijn vierde zege op rij binnen haalt. De afgelopen races heeft Verstappen samen met RedBull laten zien ver boven de rest uit te steken en lijkt het kampioenschap steeds meer hun kant op te gaan. In de Formule 1 kan het echter met een beetje pech zo omdraaien, Ferrari heeft laten zien een goede auto te hebben en ook Mercedes heeft grote stappen gemaakt sinds het begin van het seizoen. Kun jij voor de GP van dit weekend voorspellen wat de snelste raceronde zal zijn? Dan maak je kans op een cadeaubon t.w.v. €25!


  Prijsvraag

  Hoe werkt het?

  Voorspel voor zondag 04/09 15:00 wat de snelste raceronde zal zijn en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €25! Geef jouw voorspelling door met een reactie op dit forum topic. Let op, het gaat om de snelste ronde die aan het tijdens de race gereden wordt. Een voorbeeld van een voorspelling kun je hieronder zien:

  Voorbeeld: 1.12.467


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Eerst wordt gekeken of er iemand is die exact de juiste tijd heeft voorspeld. Als dit niet het geval is, wordt er gekeken naar wie het dichtstbij zit. Mocht het zo zijn dat twee leden het juiste antwoord of exact evenveel van het juiste antwoord afzitten, dan wordt de uiteindelijke winnaar bepaald d.m.v. loting.


  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zondag 04/09 15:00 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs.


  Extra

  Wij zijn erg benieuwd en willen graag weten wie jij denkt dat de GP van Zandvoort zal winnen. Laat het weten via deze poll! (Dit is niet voor de prijsvraag)

  Prijsvraag GP van Zandvoort!
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: US Open 2022

  Maandag 29 augustus vangt de US Open 2022 aan. Donderdag werd duidelijk dat Novak Djokovic niet welkom is op de laatste Grand Slam van het kalenderjaar. De Serviër weigert zich te vaccineren tegen het coronavirus en is hierdoor niet welkom in de Verenigde Staten. Naast Djokovic moet ook Alexander Zverev verstek laten gaan. De runner-up van 20202  liep in de halve finale van Roland Garros en is niet tijdig hersteld. Wel komen er genoeg Nederlanders in actie. Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven verzekerden zich vanwege hun ranking al van deelname aan het hoofdtoernooi, terwijl de qualifiers Jesper de Jong, Gijs Brouwer en Lesley Pattinama-Kerkhove nog slechts één zege nodig hebben voor een plek in het hoofdtoernooi.


  Voorbeschouwing mannentoernooi

  De loting:

  De loting heeft donderdag plaatsgevonden. Tijd om te kijken voor welke spelers er mogelijkheden liggen en wie het minder hebben getroffen.


  Kwart 1

  Geprojecteerde kwartfinale: Daniil Medvedev (1) vs. Felix Auger-Aliassime (6)


  Daniil Medvedev mag geen problemen hebben om de vierde ronde te bereiken. Hier wacht hem mogelijk een ontmoeting met Nick Kyrgios of Roberto Bautista Agut. Kyrgios dient in de eerste ronde wel eerst af te rekenen met zijn goede vriend en landgenoot Thanasi Kokkinakis. Kyrgios zorgde eerder deze maand voor een stunt door Medvedev in Montréal in drie sets uit te schakelen. Over het best-of-five-format lijkt een lastiger verhaal te worden. In de onderste speelhelft lijken Pablo Carreno Busta en Felix Auger-Aliassime de grootste kanshebbers om Medvedev in de kwartfinale te treffen.


  Kwart 2

  Geprojecteerde kwartfinale: Stefanos Tsitsipas (4) vs. Casper Ruud (5)

  Het tweede kwart lijkt op het eerste gezicht enorm open. Stefanos Tsitsipas en Matteo Berrettini treffen elkaar mogelijk in de vierde ronde. De Italiaan zal eerst echter af moeten rekenen met óf Andy Murray óf Francisco Cerundolo. In de onderste helft van dit kwart liggen er ook genoeg kansen. Casper Ruud is de hoogst geplaatste speler, maar Taylor Fritz en Botic van de Zandschulp hebben eveneens goede papieren om de kwartfinale te bereiken.


  Kwart 3

  Geprojecteerde kwartfinale: Carlos Alcaraz (3) vs. Hubert Hurkacz (8)

  Net als het tweede kwart, is ook het derde kwart wijdopen. Voor Carlos Alcaraz wacht er in de derde ronde mogelijk een interessante ontmoeting met Borna Coric, die recent het ATP-toernooi van Cincinnati op zijn naam schreef. Met Marin Cilic of Dan Evans is de route naar de kwartfinale voor de Spaanse tiener in ieder geval allesbehalve eenvoudig. In het onderste deel van dit kwart lijken Jannik Sinner en Hubert Hurkacz uit te gaan maken wie de kwartfinale weet te bereiken. De Pool wist twee van de drie onderlinge ontmoetingen te winnen en was eerder dit jaar in Dubai nog in straight sets te sterk (6-3, 6-3).

   

  Kwart 4

  Geprojecteerde kwartfinale: Rafael Nadal (2) vs. Cameron Norrie (7)

  Rafael Nadal kende een mislukte rentree na Wimbledon toen hij in de tweede ronde van het ATP-toernooi van Cincinnati werd uitgeschakeld door Borna Coric. Wat betreft de US open heeft de Spanjaard een gunstige loting gekregen en moet hij zonder al te veel problemen de vierde ronde kunnen bereiken. Daar wacht mogelijk Diego Schwartzman of Frances Tiafoe, terwijl in de onderste deel van dit kwart Cameron Norrie en Andrey Rublev een grote kans maken om de kwartfinale te bereiken. Al lijkt Denis Shapovalov nog een goede outsider.

   

  Conclusie:

  Daniil Medvedev is in mijn ogen de terechte favoriet, maar de meeste value is in het derde kwart te vinden. Jannik Sinner en Hubert Hurkacz zijn in een open kwart in staat om deze US Open ver te geraken. 

  Winnaar US Open: Hubert Hurkacz @ 41.00 (Unibet, low)

  Winnaar US Open: Jannik Sinner @ 16.00 (Unibet, low)


  Wedden op Tennis: US Open 2022
  Maak favoriet

  Cashout Betcity

  Hallo,


  Bij Betcity ervaar ik het volgende. Gaat mijn inzet goed, dan verdwijnt de cashout. Gaat die fout, kan ik uitcashen. Nu zit ik een 9 fold waarvan 4 van de 9 afgerond zijn, en kan ik niet uitcashen. Bij de helpdesk word ik van het kastje naar de muur gestuurd.


  Is er iets wat ik hier aan kan doen? Wanneer verschijnt de cashout knop? En wanneer niet?

  Cashout Betcity

Onze moderators