Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wedtips van: Ditachi

Hallo beste betters, Ik ga de komende tijd weer wat actiever met betten. Had in het verleden ook een topic maar kan ik niet zo snel weer vinden. Voor vanavond nog last minute de volgende twee wedtips:


FC Barcelona - Atlético Madrid

To get a Card: Yes (Monteiro, Felipe) @ 2,70


Genoa - Juventus

To score Dybala, Paulo - Yes @ 2,55


Morgen zal ik de tips wat eerder plaatsen en wat met uitleg uiteraard. Succes voor de mensen die nog meespelen! :)

2
0
2 likes
Gestart door
Avatar ditachi
Country flagditachi
30-06-2020 21:36 in Leden topics
17 reacties

Wat leuk dat je je eigen topic bent begonnen. We hebben zojuist de opmaak van je post een klein beetje leesbaarder gemaakt zodat lezers sneller kunnen scannen om wat voor wedstrijd, weddenschap en notering het gaat. Heel veel succes met je eigen topic!

1
0
1 likes
Support: voor al je vragen en opmerkingen! :-)

Beide wedtips zijn weer binnen voor vanavond! :)

Morgen zal ik weer wat posten en iets ruimer voor de tijd.

Bericht gewijzigd door Support op Thu 10 Sept 2020, 21:59.
3
0
3 likes
Analyzedtipper

Voor vandaag de volgende tips: (Tevens tips m.b.t. kaarten / goal scores ga ik wel vlak voor de tijd doen i.v.m. opstellingen)

odds Ballklubb - Bodø/Glimt

Over 2.5 - Total Goals

@ 1,55


Bodo heeft tot nu alles over 2,5 gespeeld.


IFK Norrköping - IF Elfsborg

Over 2.5 - Total Goals

@ 1,68

Norrköping heeft alles ook over 2,5 gespeeld.


Haugesund - Start

Over 2.5 - Total Goals

@ 1,64


Start heeft ook nog alles Over 2,5 gespeeld.


Mijn ervaring is dat in de Scandinavische competities redelijk veel gescoord worden, nu ook ondanks de coronaperiode.

De tips voor kaarten / goal scores zullen zich weer focussen op de grote competities vanavond. Ik verwacht voor 18.45 de eerste tips hier weer te plaatsen.

1
1
1 likes
Analyzedtipper

Opstellingen in Engeland is reeds bekend voor de wedstrijden van 7 uur.

Hierbij springen voor mij de volgende tips op het oog:

Arsenal - Norwich City

Yes (Aarons, Maximilian) To get a Card

@3,75


Arsenal in de voorhoede; Aubamayang, Lacazette en Nelson.

3 zeer snelle spelers die de flanken ook maar al te graag benutten! Daarnaast hebben ze een opstelling waarbij er ruimtes zijn voor de opkomende backs.

Gezien het feit ook nog is dat Norwich een verlenging van de beker tegen Man Utd in de benen heeft, waar Aarons ook volledig meespeelde zonder gewisseld te worden. Met deze informatie lijkt het me zeer redelijk dat Aarons op de bon geslingerd word.


Bournemouth - Newcastle United

Yes (Manquillo, Javier) To get a Card

@4,00


Newcastle afgelopen week ook nog in de beker gespeeld. Veel spanning ook gezien de overnamesoap die er speelt. Manquillo heeft slechts 15 wedstrijden gespeeld en daarin al 4 gele kaarten weten te pakken. Bournemouth speelt in een 4-4-2 opstelling waar de voorzetten ook graag van de zijkanten komen. De spitsen bij Bournemouth die erin staan zijn geen spelers die veel goals maken. Echter voor Bournemouth als ze uit de degradatiezone willen spelen moeten ze vandaag er wel opklappen. Newcastle is ook nog steeds niet safe, maar verwacht hierbij wel dat de thuisploeg vol voor de overwinning gaat.

Gezien het belang van deze wedstrijd kan ik deze tip ook niet laten lopen:

Total over 3,5 cards @ 1,92 (reeds in de competitiewedstrijden bij beide ploegen ook wel minimaal 4 kaarten zichtbaar)


Everton - Leicester City

Yes (Justin, James) To get a Card

@ 5,00


Een jonge rechtsback die overgekomen in van de League One. Dit word zijn 7e wedstrijd. In de voorgaande nog maar 1 kaart gepakt. Echter Leicester in ontzettend slechte doen! Wedstrijden lopen niet zoals ze horen en Everton thuis is toch wel een redelijk ploegje. Gezien het feit dat Everton een 4-4-2 speelt met de focus wederom op de vleugels, waarbij ook nog redelijke snelle spitsen aanwezig zijn. Verwacht ik dat onze jonge back vandaag het wel moeilijk gaat krijgen en een goede kans heeft om zijn 2e kaart vanavond te pakken.


Goal scores zie ik in deze wedstrijden niet echt. Kaarten pak ik altijd low stakes gezien de quotes. Ik kijk vanavond nog eventueel naar Italië of Spanje, zoja zal ik deze ook in dit topic plaatsen.


Bericht gewijzigd door Support op Thu 10 Sept 2020, 22:01.
1
1
1 likes
Analyzedtipper

De laatste bets waren helaas teleurstellend.

Voor vandaag speel ik het volgende:


Servette - St. Gallen

St. Gallen to win @ €2,80 small stake

St. Gallen to score over 1,5 goals @ €1,90 mid stake

Betcombi van Unibet: St. Gallen X2 / over 2,5 goals en BTS @ €2,80 mid stake


St. Gallen kan bij een overwinning of gelijkspel de koppositie in de Super League overnemen.

H2H is St. Gallen de favoriet in dit duel. Laatste 5 h2h werden allemaal door St. Gallen gewonnen.

Ook de laatste 4 wedstrijden is St. Gallen ongeslagen en werden alle wedstrijden over 2,5 goals gescoord en bts.

Mocht je nog een funbet willen proberen dan heeft unibet: St.Gallen half/full time @ 4,50 of St. Gallen to win both halves @ €9,00!


Aalesund - Bodø/Glimt

Junker, Kasper - Yes To Score @ 1,80 Midstake

Zinckernagel, Philip - Yes @ 1,90 Midstake / To score at least 2 goals @ €6,10 LOWSTAKE

Over 2,5 goals total @ 1,34 High stake

Over 1,5 teamgoals Bodo/Glimt @ 1,30 High Stake

Bodo/Glimt to score from a penalty @ 4,50 low stake

Bodo/Glimt half time / full time @ 1,98 high stake

Penalty Kick awarded @ 3,00 mid stake


Zoals je kunt zien voor bovenstaande wedstrijd zijn er nog wel aardig wat mogelijkheden die ik speel vandaag. Ik zou op alles even een korte toelichting geven.

Bodo is nummer 2 en de meest scorende ploeg en krijgt minste tegen, waarin Aalesund stijf onderaan staan en bijna niet scoort en enorm veel tegen doelpunten krijgt! Hierdoor zijn de overs voor mij gebasseerd.

Komend op de doelpunt makers is het volgende. Junker is met 8 goals topscorer van de competitie en heeft bijna in alle wedstrijden nog gescoord! Is de centrale spits. Zinkernagel is de rechte spits van Bodo en heeft er al 4 in liggen. Tevens is hij de strafschopspecialist van Bodo! In de laatste 5 wedstrijden heeft Bodo al 3 penals gekregen en allemaal benut door Zinkernagel! Kijken we daarop verder, zijn in de laatste 5 wedstrijden van Bodo 4x een penal gekomen en bij Aalesund 2. Gezien Aalesund de underdog is en heel moeilijk krijgt verwacht ik nog wel groot de kans dat vandaag wederom een penal gegeven word!

De half/full time speel ik bewust omdat Bodo in alle wedstrijden nog voor de rust wist te scoren en voor kwam. Handicap -1 heeft zelfde quotering en is eventueel ook de moeite waard om te spelen!

Hopelijk kunnen we voor vandaag hieruit wat mee doen!


Ik ga nog kijken voor vandaag nog enkele tips, zoja zal ik deze ook plaatsen. Wie meespeelt, veel succes vandaag! :)


Bericht gewijzigd door ditachi op Sun 12 Jul 2020, 15:13.
0
0
0 likes
Analyzedtipper

Na een enige tijd van stilte en in andere topics gereageerd hebben wil ik weer gaan proberen iets actiever de komende tijd te worden.

Met vandaag de volgende tips:


Leeds - Brighton:

2 ploegen die reeds aan elkaar gewaagd zijn, echter zie ik hier meer voordeel in de thuisspelende ploeg. Bielsa staat met zijn ploeg redelijk goed te voetballen. Bamford de spits die het in mijn ogen meer dan waar maakt voor de ploeg. Brighton mist enkele spelers en acht ik kwalitatief toch stukken minder dan Leeds. Voor de wedstrijd speel ik de volgende tips:

Leeds to win @ 2,20 (2 stakes)

Bamford to score @ 2,16 (1 stake)

M. Klich to give an assist @ 4,50 (1 stake)


West Ham - Burnley

West ham staat knap 10e en doet meer als voldoende in mijn ogen. Speelt degelijk voetbal. Burnley de ploeg die net boven de streep staat voor degradatie probeert in dit soort wedstrijden elk punt bij elkaar te schrapen. Gezien de stugheid van Burnley zijn er 2 bets die ik wil spelen:

West ham to win @ 1,81 (2 stakes)

Both to score NO @ 1,85 (2 stakes)


Cardiff City - Norwich City

De koploper vandaag tegen Cardiff. Een verschil van 18 punten en 14 plekken op de ranglijst. Bovenin strijd Norwich samen met Swansea om de promotie. Gezien de kwaliteit en flow van de ploeg verwacht ik vandaag een zakelijke overwinning. Cardiff heeft al 4 wedstrijden op rij verloren en Norwich heeft het voordeel ook in de h2h.

Norwich to win @ 2,25 (3 stakes)


Peterborough United - Milton Keynes Dons

Peterborough staat op een prima 5e plaats met 33 punten en speel volop mee in plek voor playoffs. Een ploeg die makkelijk scoort en voetbalt in mijn ogen en tot zover nog maar 1 thuisnederlaag kent in de League One. Milton keys staat op de 16e plek met 25 punten echter zijn de verschillen daartussen redelijk klein. Gezien het scorend vermogen van de thuisploeg en uitstekende reeks verwacht ik hier ook een thuisoverwinning!

Peterborough to win @ 2,15 (3 stakes)

Peterborough over 1,5 teamgoals @ 2,07 (2 stakes)


FC Emmen - Vitesse

Emmen is in mijn ogen de weg helemaal kwijt. Gaat op dit moment een beetje ADO achterna qua slecht voetbal voor de winterstop. Vitesse is misschien tot sommigen wel een gevaarlijke outsider voor de titel. Een ploeg die prima elkaar weet te vinden en met Tannane en Bazoer enorm goede spelers heeft. Ik verwacht hier een simpele overwinning met leuke bets om te spelen!


Vitesse to win @ 1,55 (4 stakes)

Vitesse -1EC @ 2,35 (2 stakes)

Darfalou, Oussama to score @ 2,05 (1 stake)

Vitesse to score from a penalty @ 5,00 (1 stake)

1
0
1 likes
Analyzedtipper

Hele mooi tips. Veel ook goed gevallen.


Dank u.

1
0
1 likes

Fijn om te horen dat ik nog enkele mensen hier winst heb kunnen laten maken! Helaas was Leeds de pechvogel maar overal blijft er onder de streep een leuke winst staan! :)

Voor vandaag heb ik de volgende tips:

Holstein Kiel - Karlsruhrer

2e bundesliga topper, Kiel de reuzendoder om het maar zo te noemen. Wist afgelopen week heel knap Bayern Munchen na een verlenging te verslaan in de beker. De 2e ploegen staan 7 punten los van elkaar en Kiel heeft de mogelijkheid om vandaag zich in de top 3 te wenden voor promotie. Een degelijke ploeg in mijn ogen. Karlsruher staat in de middenmoot met 22 punten en heeft recent weer wedstrijden gevonden en heeft zoals het er na uit ziet redelijk succes in uitwedstrijden. Ik verwacht een gelijk opgaande strijd waarin doelpunten vallen daarom speel ik het als volgend:

Kiel to win @ 1,80 ( 2 stakes)

Over 2,5 goals total @ 1,70 ( 3 stakes)

Phillip Hofmann to score @ 2,10 (1 stake)


FC Groningen - FC Twente

Een spannende wedstrijd die in mijn ogen beide kanten op kan gaan dat is ook te zien aan de quoteringen. Twente heeft recent pech gehad met het wegvallen van Cerny en gaat op zoek na een vervanger. Aanvallend is topscorer Danillo uiteraard wel van de partij! Verder is de selectie redelijk compleet. Groningen heeft zover als mijn informatie bereikt een fitte selectie. De eerste wedstrijd heen in september werd 3-1 gewonnen voor Twente. Groningen was toen niet opper best, echter recent is de vorm redelijk terug gevonden. Ik verwacht vandaag een wedstrijd die beide kanten op kan gaan en zie daarom in de volgende bets value te behalen.

Over 2,5 goals total @ 1,90 ( 2 stakes)

Both to score @ 1,81 ( 2 stakes)

A goal in both halves @ 1,77 ( 4 stakes)


Atalanta - Genoa

Atalanta hoeft geen introductie lijkt mij. In mijn ogen een van de meest aanvallende ploegen die daarnaast ook kwetsbaar is. Scoort enorm veel maar krijgt ook redelijk vaak een doelpunt tegen. Ik verwacht vandaag daarom ook genoeg goals waar ze 1tje tegen krijgen. Daarom voor vandaag:

Both to score @ 1,81 ( 3 stakes)


Sheffield United - Tottenham

Sheffield degradatiekandidaat nummer 1. Gaat vandaag een enorme lastige opgave krijgen tegen een veel sterker Tottenham. De Spurs zullen vandaag punten moeten halen om aansluiting richting Europees voetbal te houden. Ik verwacht vandaag een eenrichtingsweg en als Kane en Song elkaar weer weten te vinden sluit ik een grote overwinning ook niet uit!

Tottenham to win @ 1,75 ( 5 stakes)

Total goals by Tottenham over 1,5 @ 1,86 ( 4 stakes)

A goal in both halves @ 1,77 ( 3 stakes)

Tottenham to score first half @ 1,74 ( 3 stakes)

Harry Kane to score @ 2,06 ( 2 stakes)

Harry kane to score and give an assist @ 4,50 1 (stake)


Zoals jullie kunnen lezen is voor mij de Tottenham het meest zeker qua bets, echter is het eigen verantwoording hoe hier mee te spelen. Succes voor de mensen die meespelen!

Bericht gewijzigd door ditachi op Sun 17 Jan 2021, 14:02.
2
0
2 likes
Analyzedtipper

Ditachi topper, je tips op Spurs en Groningen zien er goed uit, die doe ik mee! Fijne zondag!

1
0
1 likes
It is useless to meet revenge with revenge: it will heal nothing.

Niet slecht ditachi ....

1
0
1 likes

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.

Welkomstbonus: Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Nieuwe spelers, 18+. Speel bewust. Ontvang een gratis weddenschap tot € 50,-. De minimale storting is €20. De gratis weddenschap kan enkel in één keer worden ingezet. De algemene voorwaarden

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Om een freebet te activeren, dien je voor minimaal € 20 in echt geld te betten (min. odds van 1.60). Jouw freebet dient binnen 7 dagen na activatie gebruikt te worden. Alleen beschikbaar voor

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

24+ Speel bewust. Minimumstorting €10. Bij een storting van €300 ontvang je €550 (waarvan €250 bonusgeld). Min. quotering van 1.40. Rollover 6x. De algemene voorwaarden van Bingoal zijn al

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Onze moderators

Wedstrijd

Ontvang gratis de eerste drie hoofdstukken van ons mooie Wedden op Voetbal boek

Heb jij het in je om hem te verslaan? Dit boek bereidt je optimaal voor op de eeuwige strijd met de bookmaker. We leiden je op een toegankelijke manier langs alle aspecten van het wedden op voetbal