Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Tips van PSVNILIS

Ik bet nu al twee jaar, zowel online als in de winkel. Mijn ervaring is dat snel winst maken onmogelijk is. Geduld is het naar mijn mening de belangrijkste schakel bij het wedden op voetbal.

Vele van jullie vinden het wedden op Toto zonde omdat de noteringen laag zijn. Persoonlijk besef ik bij Toto beter hoeveel geld ik inzet en je wint, omdat de inzet vaak contant betaald en het gewonnen bedrag contant ontvangen wordt. Met name voor mensen die het moeilijk vinden om hun bankroll te beheersen is Toto een ideale manier om geen geld te verspillen. Bijna iedereen kan denk ik mee praten over ervaringen met ‘domme’ livebets en een online casino om snel geld terug te winnen... Veel gelukszoekers vullen bij Toto een combi weddenschap in met onwijs hoge odds. 99 van de 100 keer gaat dit mis. Er is hier dus totaal geen rendement op te halen. Maar wat als je in plaats van hoge odds, lage odds bij Toto gaat spelen?

Mijn idee is als volgt: ik start met een potje geld (iedereen kan zelf bepalen hoe groot dit potje is) en ga bij de lokale sigarenboer spelen. Ik wil weddenschappen gaan spelen met een totale quotering van 1.5-2.5 en een inleg van 1/20 van het potje. Er zal niet snel veel winst gemaakt worden, dit is naar mijn mening onmogelijk. Door het zorgvuldig uitkiezen van de bets en maar enkele weddenschappen in de week te plaatsten met lage quoteringen verwacht ik op de lange termijn een winst. De bedoeling is om een mooie bankroll op te bouwen en ervaring op te doen. Als mijn bankroll groot genoeg is zal ik daarna een deel online storten om daar met de opgedane ervaring (beheersen van jezelf, zorgvuldig picks kiezen en vooral geduld) verder spelen. Vooral voor beginnende betters lijkt mij dit een goede strategie. Het is belangrijk om goed bij te houden hoe je inzet en welke weddenschappen je speelt (excel sheet). Maak de odds niet te hoog en hou je zorgvuldig aan het systeem!

De eerste weddenschap zal ik zo plaatsen:

Inzet afhankelijk van de grootte van je 'potje'

Succes!
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar psvnilis
Country flagpsvnilis in 4-02-2015 14:05 Leden topics
in 4-02-2015 14:05 Leden topics
16 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
Je bent altijd verplicht om minstens 3 wedstrijden te kiezen, dus de kans dat je verliest per formulier is drie keer groter dan dat je singles speelt. Logisch.

0 Vind ik leuk's
http://www.youtube.com/user/581983141?feature=mhee
Je kan tegenwoordig ook veel wedstrijden single spelen bij TOTO.
0 Vind ik leuk's
Mijn eerste ingeving is: als je speelt bij Toto ben je een dief van je eigen portemonnee. De online bookmakers bieden immers veel hogere odds.

Van de andere kant: als je van jezelf weet dat je anders wellicht op alles wat los en vast zit gaat wedden, dan is het komen en gaan naar de sigarenboer wellicht toch een goed alternatief. Het feit dat je maximaal 5% van je bankroll in wilt zetten geeft aan dat je er wel degelijk serieus mee bezig bent. Houd het inderdaad bij singles, zoals Melvinkef en Utreg030 al aangaven.

Succes! :)
0 Vind ik leuk's
"Todo bien , todo bien."
Bedankt voor jullie reacties!

Inderdaad vergeten te vermelden: Toto heeft sinds kort nieuwe opties die het mogelijk maken om singles te spelen en meerdere spelvormen aanbieden. Dit maakt het aantrekkelijker om er ook 'serieus' te spelen.

Mijn weddenschap voor vanavond:

852 TSG Hoffenheim - Werder Bremen
Scoren beide teams (Goal) of niet (No Goal)?
Goal

856 Bolton Wanderers - Liverpool
Wie wint de wedstrijd?
Liverpool

Quote van 2,10

Het nummer voor de wedstrijd is het nummer vanuit Toto, makkelijk voor de gene die mee willen spelen op het formulier. Ik zelf maak mijn weddenschap via de computer en laat het scannen in de winkel. Succes!
0 Vind ik leuk's
Love beer, hate juice
Om jezelf discipline aan te leren is het zoals jij al zegt beter om te kunnen zien hoeveel je nou eigenlijk inlegt, wint en/of verliest. Ik hoop voor jou dat het je een goede basis geeft om online mee te gaan wedden, zal het zeker volgen!
0 Vind ik leuk's
Ik hoop dat het goed gaat! Good luck ik hou je topic in de gaten;) Ik ben zelf gestopt bij de toto en ben erg zelfstandig met geld dus voor mij is dit niet het ding maar wie weet voor veel andere mensen wel:)

xo
0 Vind ik leuk's
Eerste weddenschap goed! Veel geluk gehad met Liverpool maar hij is binnen. Morgen even rustig bekijken of er wat speelbaars is. Bedankt voor jullie reacties en tips. Ik hoor graag meer tips en/of jullie mee spelen!

Tot morgen!
0 Vind ik leuk's
Love beer, hate juice
Het begin is er !
Ik ben benieuwd naar morgen.
Hou je in de gaten !
0 Vind ik leuk's
Heracles Almelo - Fc Groningen H0-1 2
Ghana - Equatorial Guinee 1

@2,53 gezamelijk
0 Vind ik leuk's
Weddenschap van vandaag

872 Heracles Almelo - FC Groningen
Handicap 0-1 FC Groningen

878 Ghana - Equatoriaal-Guinea
Dubbele kans - 1X2
Ghana of X

4053 Kim Huybrechts - Michael van Gerwen
Wie wint de wedstrijd?
Michael van Gerwen

Totale quote 2,21
Inzet 1/20 van startbedrag0 Vind ik leuk's
Love beer, hate juice

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.