Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wedtips van: mike473

Hallo allemaal, ik ben al een tijdje actief op voetbalwedden en ik vond het tijd om eens een eigen topic met tips te beginnen wellicht kan ik jullie mooie winnende tips geven.


Alvast een tip tot het einde van het seizoen :


Number of goals scored by the player in the competition Hirving Lozano over 17,5 @ 1,75 (@ Unibet, eredivisie > outrights Hirving Lozano markets)


Vorig seizoen scoorde Lozano in 29 wedstrijden 17 goals (0,58 per wedstrijd)

Dit seioen scoorde Lozano in 17 wedstrijden 11 goals (0,64 per wedstrijd)


Met nog 18 wedstrijden te gaan dit seizoen moeten 7 goals wel kunnen lukken. PSV speelt alleen nog voor de landstitel en dus zie ik Lozano weinig wedstrijden missen (heeft wel 3 gele kaarten tot nu toe dus schorsing is nog wel mogelijk) Ook zal die graag over de 17 goals van vorig seizoen willen gaan.


Vooral in thuiswedstrijden zal Lozano er nog wel wat in prikken tegen. Onder andere FC Groningen, Pec Zwolle, NAC, De Graafschap moeten ze nog thuis tegen spelen. (De nummers 15,16,17 en 18 van de eredivisie)


Ik hoor graag jullie mening, succes!

1 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar mike473
Country flagmike473 in 9-01-2019 20:11 Leden topics
in 9-01-2019 20:11 Leden topics
9 reacties

Ik vind het een leuke tip!


Weet je ook wat er gebeurt met je bet wanneer Lozano onverhoopt verkocht wordt in de winterstop?

0 Vind ik leuk's
You only sing when you're winning!

Juventus - Atletico Madrid


Mario Mandžukić over 0,5 shots on target @ 1,68 (Unibet)


Heeft niet heel veel uitleg nodig denk ik, Juve moet morgen volle bak. In de Champions League schiet Mandžukić gemiddeld 1,2x op goal en in de serie A 1,0x verwacht minimaal wel een schot op goal.

1 Vind ik leuk's

Value betje


Tottenham Hotspur- Liverpool :


Eriksen scoort directe vrije trap


Unibet @ 12,-

TOTO @ 26,-


Wel een erg groot verschil vind ik dus deel deze toch even met jullie.

0 Vind ik leuk's

Da's zeker een groot verschil! Mooi gevonden

0 Vind ik leuk's

Eredivisie weekend goals over 26,5 goals @ 1,90 (@ Toto > Combi boost > Dagelijkse goals)


Vorig seizoen 27 van de 34 speelrondes waren er 27 of meer goals, gemiddeld waren er 31,2 goals dus zie hier zeker value in, afgelopen weekend is de eredivisie afgetrapt met 33 goals.


Eredivisie weekend goals over 29,5 goals @ 3,50 (@ Toto > Combi boost > Dagelijkse goals)

Vorig seizoen 22 van de 34 speelrondes waren er 30 goals of meer, dus deze is ook zeker leuk om mee te spelen.


Seizoen 2018/2019 :


Speelronde 1 : 30 goals

Speelronde 2 : 26 goals

Speelronde 3 : 30 goals

Speelronde 4 : 35 goals

Speelronde 5 : 37 goals

Speelronde 6 : 32 goals

Speelronde 7 : 22 goals

Speelronde 8 : 32 goals

Speelronde 9 : 33 goals

Speelronde 10 : 26 goals

Speelronde 11 : 26 goals

Speelronde 12 : 33 goals

Speelronde 13 : 31 goals

Speelronde 14 : 37 goals

Speelronde 15 : 32 goals

Speelronde 16 : 31 goals

Speelronde 17 : 29 goals

Speelronde 18 : 41 goals

Speelronde 19 : 28 goals

Speelronde 20 : 38 goals

Speelronde 21 : 30 goals

Speelronde 22 : 29 goals

Speelronde 23 : 24 goals

Speelronde 24 : 39 goals

Speelronde 25 : 21 goals

Speelronde 26 : 26 goals

Speelronde 27 : 30 goals

Speelronde 28 : 37 goals

Speelronde 29 : 30 goals

Speelronde 30 : 27 goals

Speelronde 31 : 28 goals

Speelronde 32 : 33 goals

Speelronde 33 : 41 goals

Speelronde 34 : 37 goals

2 Vind ik leuk's

Super gevonden, maar wat betekend onderstaande.

Zit in de uiteindelijke aantal goals, de wedstrijd SPARTA - VVV niet bij; die is op 09/08.


Eredivisie Weekend


0 Vind ik leuk's

Ja je hebt gelijk, de wedstrijd Sparta - Vvv vanavond zit er niet bij beetje misleidend dit van de toto. Ondanks dat zie ik nog wel 27 goals vallen met onder andere psv - Ado en ajax - Emmen dit weekend.

1 Vind ik leuk's

16:30 

Jong psv - Cambuur

 

Korte scoort en wint @ 2,70 (Toto) 

Korte scoort 2 goals of meer @ 9,00 (Toto) 


Op Unibet zijn deze quoteringen ‘slechts’ 1,93 en 5,00


Naast Muhren is Giovanni Korte de man in vorm bij Cambuur. In zijn laatste 7 wedstrijden scoorde hij maar liefst 8 doelpunten. Als ik de statistieken mag geloven heeft Korte ‘slechts’ 80minuten nodig voor een doelpunt. Bij Muhren is dit 97minuten. 

Bericht gewijzigd door mike473 op Mon 30 Nov 2020, 16:24
1 Vind ik leuk's

Thx ik speel mee

0 Vind ik leuk's
Fener

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van...
Plaats een sportweddenschap van minimaal €10 om de 4x €10 free bets te krijgen. Er zijn geen minimale odds vereist voor het verkijgen van de free bets.
 • Nieuwste reacties

  Maak favoriet

  Eurosong 2023

  Komt er hier nog een uitgebreide voorbeschouwing op Eurosong zoals elk jaar?

  Eurosong 2023
  Maak favoriet

  Voetbalwedden Update


  Beste VW-leden,


  We vinden het jammer in de chat te lezen dat de gebruikservaring op de website niet altijd positief is. Er worden verschillende problemen in de chat gemeld en vaak zijn we (ook dankzij jullie) op de hoogte van deze problemen. We proberen met man en macht deze problemen zo snel mogelijk op te lossen. Sommige problemen zijn echter niet binnen een dag op te lossen omdat we van meerdere externe factoren afhankelijk zijn.


  De gebruikservaring van de website voor VW gebruikers is onze hoogste prioriteit. Een website moet goed werken en Voetbalwedden.net doet dat de afgelopen tijd niet altijd. Daar zijn we ons van bewust. We willen we hiervoor onze excuses aanbieden. Ook willen we jullie meenemen in de huidige problemen die we ondervinden en wat we doen om deze zo snel mogelijk oplossen.


  Huidige problemen


  White screens

  Krijg je opeens een wit scherm? Dat is erg vervelend! We zijn op dit moment bezig met veel voorkomende problemen op de website. Een van de meeste voorkomende problemen is het probleem waarbij bezoekers soms een leeg scherm krijgen, waarbij een 'hard reload' nodig is om weer de website tevoorschijn te krijgen. We zijn hiervan op de hoogte en proberen dit zo snel mogelijk op te lossen, alleen blijkt dit nogal wat voeten in de aarde te hebben.


  Bugs

  Door optimalisaties aan de website kan het soms voorkomen dat er een bug ontstaat ergens anders op de website. Deze bugs worden vaak automatisch gedetecteerd en naar ons doorgestuurd. Op deze manier kunnen we deze bugs zo snel mogelijk tackelen en de gebruikservaring herstellen. Hiermee hopen we sneller in te spelen op functionaliteiten die niet goed werken. Heb je een bug gevonden? Dan kan je deze altijd melden aan Support! We pakken dit dan zo snel mogelijk op.


  Opeens uitgelogd

  Ben je op een dag opeens aan aantal keer uitgelogd? Dit heeft helaas te maken met onze huidige hostingprovider. We zijn bezig met een migratieplan naar een nieuwe server, waardoor we meer upgrades en updates kunnen doorvoeren voor betere stabiliteit en performance van de website. Hierdoor wordt het probleem opgelost en wordt je niet meer zomaar uitgelogd. We hopen deze migratie snel te hebben doorgevoerd.


  Waarschijnlijk herken je een of meerdere van bovenstaande genoemde problemen en via deze manier willen we jullie inzicht geven in de werkzaamheden die we uitvoeren om deze problemen op te lossen.


  ✔️ Positieve veranderingen op de website

  We willen positief afsluiten met een update over de website. Vanaf morgen 22 maart wordt de website namelijk in een nieuw jasje gestoken! Via deze manier willen we de gebruikerservaring verbeteren en het makkelijker maken tips van mede VW-leden te volgen. Het wordt makkelijker om op de hoogte te blijven van wat er allemaal op de website gebeurt. Ook zullen de wedstrijdpagina’s, clubpagina’s en competitiepagina’s een makeover krijgen. Hier morgen meer over!


  Tot slot

  Voetbalwedden.net is gevestigd in Nederland en er werkt een Nederlands team dagelijks aan de website. Vorig jaar is de stekker uit Bettingfans.com getrokken om de focus maximaal op Voetbalwedden.net te houden voor de Nederlandse en Belgische gebruikers. 


  Het landschap van online wedden verandert continu door nieuwe restricties van overheid. Ook voor websites als Voetbalwedden.net wordt het steeds lastiger om gebruikers te voorzien van gratis prijzen en freebets omdat dit volgens de wet niet altijd meer mag. We doen er alles aan om in de toekomst prijzen weg te geven binnen de wet- en regelgeving van de overheid. Hiervoor vragen we jullie begrip.


  Dit betekent niet dat er in de toekomst geen tipcompetities meer worden georganiseerd, in tegendeel! Het format zal er echter wel iets anders uit komen te zien. Ook hierover morgen meer!


  Bedankt!


  Het VW-team

  Voetbalwedden Update
  Maak favoriet

  Weddenschap op Napoleon Games

  Beste ,


  Vrijdag 10/03/2023 was ik live aan het spelen op de wedstrijd tussen Spezia en Inter , Op het moment dat ik kijk staat er bij de corners 1-13 minuut 82 ongeveer ik ga op over 14.5 corners aan 1.37 en over 15,5 corners aan 2.18 wat een juiste quotering is voor nog ongeveer een 10-tal minuten te spelen … er valt nog een corner in minuut 88 ongeveer en bij Napoleon staat effectief 1-14, maar blijkbaar had Napoleon 1 corner meer geteld dan wat de realiteit was dus volgens mij is hier een Void van toepassing maar volgens Napoleon niet maar is niet juist volgens mij. Wat als het nu omgekeerd was en ik hieruit profijt had gehaald ? Iemand hier ervaring mee of wat kan ik verder nog doen ?

   

  Weddenschap op Napoleon Games
  Maak favoriet

  Verwachtingen F1 2023?

  Wat zijn jullie verwachtingen van komend F1 seizoen? Ik denk dat Red Bull weer lachend nummer 1 is en dat Aston Martin wellicht kan verrassen. McLaren zie ik helaas wat terugzakken maar ik hoor graag wat jullie verwachten voor mijn outright best!

  Verwachtingen F1 2023?
  Maak favoriet

  Limieten

  Wie is er al gelimiteerd bij een Bookmaker in NL na 1 okt 2021 ?


  Mijn ervaring was bij de bookmakers voor 1 okt 2021, dus Unibet, Leovegas, Bwin etc etc dat ik snel werd gelimiteerd. Het lijkt erop dat de limieten bij de huidige in NL legale bookmakers hoog zijn en hoog blijven.


  Hebben jullie die ervaring ook? Komen de hoge limieten omdat deze bookmakers 'legaal' zijn in NL. Of is dit schijn is zijn de eersten bij jullie al gelimiteerd bij 1 van de 8 bookmakers?

  Limieten
 • Nieuwe onderwerpen