Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wedden op American Football.

Bekijk onze analyses voor de NFL in de grootste sportwedden community van de benelux (meer dan 23.000 leden) VINCE BETTINGPRINCE - http://bit.ly/NFL_Week1Een van de analyses als voorsmaakje:

[Quote]**DENVER BRONCOS VS. BALTIMORE RAVENS**
Spread: -4 / Total 48
Denver, Mile High City. Dankzij deze geografische locaties hebben de Denver Broncos misschien wel het grootste thuisvoordeel in de NFL. De altitude zorgt er immers voor dat de lucht ijler is en je dus sneller vermoeid raakt indien je niet geacclimatiseerd bent.
Deze impact is nog sterker in week 1 wanneer teams nog niet 100% in dezelfde vorm zijn als midseason. Moeder natuur liet de Broncos niet in de steek, ze wonnen 14 van hun 15 laatste home openers.
Verwacht van veteraan en legandarische quarterback, Peyton Manning maar flink wat gas achter de Broncos no-huddle offense om de Ravens zo snel mogelijk vermoeid te krijgen.
De nieuwe coach van de Broncos is voormalig offensive coordinator van de Ravens, hij zal heel wat inzicht kunnen leveren in de werking van de Ravens aanval.
De Baltimore Ravens hebben ook een aantal wapens, en het is niet de natuur. Ze wisten een franchise record van 409 punten te scoren over de loop van het vorige seizoen. Hopelijk kunnen ze dat nog verbeteren dit seizoen.
Deze wedstrijd gaat iets te lastig zijn voor de Ravens in week 1, ik geef ze meer kans op succes in hun eigen home opener volgende week.
Unibet odds: Denver Broncos -4 (1.90)
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar dominicdominos
Country flagdominicdominos in 13-09-2015 14:03 Overige sporten en evenementen
in 13-09-2015 14:03 Overige sporten en evenementen
4 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
Hebben jullie ook een blogabet waar de tips op komen? Is voor mij een stuk makkelijker om te volgen!
0 Vind ik leuk's
Ziet er erg goed uit!
0 Vind ik leuk's
vivahollandia:
Hebben jullie ook een blogabet waar de tips op komen? Is voor mij een stuk makkelijker om te volgen!


Ik zou ze niet volgen,
Zelden zo'n slechte preview gezien, of write-up of wat je deze trash ook wilt noemen.

- Voordeel van Denver thuis is al verwerkt in de spread door de markt, hij vertelt hier niks nieuws,
- Peyton Manning heeft de slechtste Offensive Line die hij sinds zijn komst naar Denver heeft gehad, gaat moeilijk worden om goed te spelen,
- In de pre-season was duidelijk te zien dat zijn arm aan kracht heeft verloren. Daardoor probeer je vanuit je torso en benen te gooien, maar dat gaat ten koste van je accuracy, dit vergroot de kans op turnovers. Zeker als je tegen een goede Defense als die van Baltimore speelt.
- Hij schrijft ook niks over de verdediging van Denver, die nu dus gecoacht worden door Wade Phillips (erg goede Defensive Coordinator). Denver's defense gaat het dit seizoen erg goed doen.
- Gary Kubiak was vorig seizoen de Offensive Coordinator van Baltimore. Dit jaar is dat Marc Trestman. Heeft een volledig nieuw en ander systeem.
- Denver met Manning als QB spelen juist weinig no-huddle.
- Baltimore speelt volgende week niet thuis, maar in Oakland. Hun home-opener is pas over 2 weken. Hij kan dus niet eens de meest basic data correct aan je geven. Best moeilijk om een schema te begrijpen.

Sorry Vince Bettingprince. Dit is bagger. Ook al wint je bet misschien.
0 Vind ik leuk's
dylanoschep:
Ziet er erg goed uit!


klik ff op die link in zijn advertisement en kijk hoeveel van zijn bets hebben verloren.
0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.