Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wedden op de Tour de Suisse 2016

In Frankrijk is het Criterium du Dauphine nog in volle gang, maar in Zwitserland staat er vanaf zaterdag een andere World Tour-rittenkoers op het programma. Negen dagen lang trekt door de Tour de Suisse door het Alpenland. De eindwinnaar zal van goeden huize moeten komen, want het parcours lijkt zo op het eerste oog zwaarder dan in voorgaande jaren. Er zijn meer klimkilometers, terwijl de tijdrit korter is dan in eerdere edities.


Parcours

De Tour de Suisse begint met een korte tijdrit, welbeschouwd een proloog, maar de organisatie heeft er voor gekozen om de zes kilometer tegen de klok die verreden worden in Baar de eerste etappe te noemen. Na de korte tijdrit, waar thuisrijder Fabian Cancellara de uitgesproken favoriet is, volgen er drie etappes die voor Zwitserse begrippen ‘vlak’ te noemen zijn. We kunnen mooie sprintduels tussen Peter Sagan en Michael Matthews (en wellicht Fernando Gaviria) verwachten. Vanaf woensdag is het woord aan de klimmers van het peloton. Drie dagen lang wordt er bergop gefinisht en net als vorig jaar staat de monsterklim op de Rettenbach op het programma.


Zaterdag staat er een tweede tijdrit op het programma. Die is echter korter dan in voorgaande edities. Waar er vorig jaar nog 38 kilometer tegen de klok gereden moest worden, is de tijdrit van deze editie van de Tour de Suisse slechts 17 kilometer lang. Zondag moet er opnieuw geklommen worden, al is de finish van de etappe rond Davos niet bergop.


Favorieten

De echte toppers op rondegebied staan niet in Zwitserland, maar in de Dauphine aan de start. Dat maakt het deelnemersveld minder sterk, maar daarom nog niet oninteressant.


Tejay van Garderen is voor de bookmakers de favoriet voor de eindzege. De Amerikaan bereidt zich voor op de Tour de France en zou in de strijd op het kopmanschap, dat hij in Frankrijk zal moeten delen met Richie Porte, een zege goed kunnen gebruiken. Van Garderen draait een goed seizoen, met een handvol top-10 klasseringen in de één-weekse ronden. Wat de BMC-renner betreft hadden er wel iets meer tijdritkilometers in het parcours mogen zitten, maar ook bergop kan hij in dit veld het verschil maken.


Geraint Thomas is een andere favoriet voor de zege. De Welshman verlengde onlangs zijn contract bij Sky. Hij liet doorschemeren in de komende seizoenen nog altijd voor kopmanschap in de langere ronden te willen gaan. Het zal de vraag zijn of hij hier bij Sky de ruimte voor krijgt. Thomas won al twee etappekoersen dit seizoen. Zowel in de Algarve als in Parijs-Nice was hij de winnaar, hoewel de zege in PN door de Welshman op zijn tandvlees behaald werd. Hij staat er komende week bovendien meer alleen voor dan eerder dit seizoen; het sterke deel van de Sky ploeg staat opgesteld in de Dauphine.


Simon Spilak wist vorig jaar in Zwitserland te winnen. De Katusha-kopman heeft van de etappekoersen zijn specialiteit gemaakt. Het verhoogde aantal klimkilometers en tegelijkertijd de korte tijdritten lijken echter niet in het voordeel van Spilak. Om zijn titel te prolongeren zal alles op zijn plaats moeten vallen.


Ion Izagirre rijdt een sterk 2016. De Bask van Movistar won vorig jaar de Ronde van Polen en blijft zich verbeteren. Zowel in Parijs-Nice als in Romandië klom hij net achter de toppers prima mee. Net als Spilak en Thomas is Izagirre een ‘gemaakte’ klimmer, maar in dit deelnemersveld, waar de echte topklimmers absent zijn, heeft hij een kans op de eindwinst.


Rui Costa is een oud-winnaar van de Tour de Suisse. Net als de eerder genoemde renners is de Portugees geen geboren klimmer, maar ook de Lampre-coureur is in 2016 bijzonder constant; zowel in de etappekoersen als in de klassiekers. Costa zal niet heel rouwig zijn om de kortere tijdritten, bovendien heeft hij als voordeel dat hij in een sprint met een favorietengroep kostbare bonusseconden op kan pakken.


Door het zwaardere parcours komen wellicht ook klimmers in beeld voor de eindwinst. Robert Gesink bereidt zich voor op de Tour de France en zou tegen zijn topvorm aan moeten zitten. Wellicht dat hij de bondscoach wil laten zien dat hij onterecht thuis wordt gelaten voor de Olympische Spelen. Miguel Angel Lopez is een groot klimtalent. Tot dusver komt hij in 2016 nog niet helemaal uit de verf, maar misschien vindt hij in Zwitserland zijn topvorm. Een andere klimmer die hoge ogen kan gooien is Warren Barguil, voor wie het parcours er gunstig uit lijkt te zien.


Prognose

De favorieten voor de eindzege hebben grotendeels dezelfde eigenschappen. Het zijn sterke klimmers, maar de echte explosiviteit bergop hebben ze geen van allen. Van Garderen is naar mijn mening wel de terechte favoriet, al zijn de odds voor een eindzege van de BMC-coureur niet echt interessant. Izagirre op mij een goede indruk, over Thomas heb ik mijn twijfels en of Spilak opnieuw kan winnen vraag ik me af. Een van de outsiders onder de klimmers zou best op het podium terecht kunnen komen.


Ik heb wel een paar bets in gedachten, maar nog niet alle bookmakers hebben de odds online. Zaterdagochtend volgt er een update.

0
0
0 likes
Gestart door
Avatar futre
Country flagfutre
10-06-2016 20:43 in Overige sporten en evenementen
41 reacties
Voor de proloog is any other vs Cancellara @1,85 wel interessant. Speel hem zelf 5/10.

Wordt morgen heel slecht weer verwacht in Baar en dan wordt het een loterij wie de gunstigste omstandigheden zal hebben. Met 6 km als afstand wordt het sowieso een secondenspel en als de een net een wat drogere weg heeft dan de ander kan dat al het verschil maken tussen p3 en p30. Er liggen namelijk nogal wat bochten in het parcours. Ik denk ook niet dat een Cancellara enorm veel risico gaat nemen zo in zijn laatste jaar als de weg nat ligt voor hem.
0
0
0 likes
If you like sports, you will love Zweeler
We trappen zaterdag in Zwitserland af met een korte tijd over 6,4 kilometer. Thuisrijder Fabian Cancellara is voor de bookmakers de favoriet voor de dagzege. Wet Spartacus de verwachtingen waar te maken, of krijgen we een verrassing voorgeschoteld? En wie van de AK-mannen deelt de eerste tik uit? We blikken vooruit.



Parcours
Zoals op het profielkaartje te zien zit er wel wat hoogteverschil in de tijdrit in Baar, maar echt klimwerk zal er zaterdagmiddag niet aan te pas komen. Wel is het bochtig. Dit seizoen zijn de weersomstandigheden al meerdere malen doorslaggevend geweest in tijdritten en de kans dat dit in Baar opnieuw zo zal zijn is groot. De kans dat het gaat regenen is groter dan de kans dat het droog blijft en bovendien neemt de wind in de namiddag in kracht toe.

Favorieten
Door de kans op neerslag heeft een aantal renners voor een vroege start gekozen. De eerste coureur gaat om half drie van start. Als het al vroeg in de middag gaat regenen in Baar rijden alle renners op een nat parcours, wat vervelend zou zijn, maar nog wel zo eerlijk. Het voor de late starters rampscenario voltrekt zich uiteraard als het rond een uur of vier start met regenen, waardoor de vroege leider niet meer uit de hot-seat te krijgen is.

Fabian Cancellara is de overgrote favoriet voor de dagzege in Baar. Hij kende een sterke start van dit wielrenjaar, met bij voorbeeld zijn prachtige zege in Strade Bianche, maar of hij echt in topvorm is, is de vraag. Gezien de omstandigheden is een bet op hem zaterdag niet aan te raden.

Michael Matthews won de proloog in Parijs-Nice en is zal een sterke tijd neer willen zetten om over enkele dagen wellicht het leiderstricot aan te kunnen trekken, als gevolg van de bonificatieseconden. Voor Peter Sagan geldt hetzelfde. De Slowaak is bijzonder behendig op een tricky parcours, al is het wel de vraag of hij alle risico's wil nemen en zo bij voorbeeld deelname aan de Tour de France op het spel wil zetten.

Van de AK-renners is Ion Izagirre de beste proloog-rijder. In de Tour de Romandie wist hij de proloog te winnen, al had hij daar wel het voordeel dat hij op een klim het verschil kon maken.

In tijdritten zijn rijders uit het thuisland, of renners uit de ploeg uit het thuisland, doorgaans extra gemotiveerd. Matthias Brändle en Reto Hollenstein zijn dan interessante namen.

Prognose
Veel zal afhangen van de weersomstandigheden, wat het plaatsen van bets lastig maakt. De bet 'any other rider' dan Cancellara heeft zeker value @1,75 (Kroon, medium).

Ik ga voor een gokje op Hollenstein: @50 (SBObet, low) en top 3 @6,50 (Unibet, low). Hij start vroeg en de IAM-coureur rijdt een goed 'tijdritseizoen'.
0
0
0 likes
Voor het AK: Izagirre to win @10 (Bwin)

Lopez voor Scarponi @1,65 (Kroon, Betsson), eventueel in combo met Izagirre voor Spilak @3,47.
0
0
0 likes
Bij Astana hebben ze wel aangegeven veel te verwachten van Scarponi. Reed ook een geweldige slotweek in de Giro en renners uit de Giro weten vaak nog wel te profiteren van die Girovorm in Dauphiné en Suisse. Zie bijv. hoe Kelderman een paar jaar terug bergop ging met Froome en Contador in de Dauphiné.

"It was a race in preparation for the Tour de Suisse - said sport director Dmitri Sedoun - which starts in two days with a quick prologue but at the same time very technical."

"The team will work for the two captains Michele Scarponi and Lopez Moreno, but we will be ready to use every opportunity to win one or more stages also with our other athletes."

"Our goal - said the Kazakh director - is the general classification. I hope that Lopez Moreno can improve the seventh place of last year and I believe a lot in Scarponi, who finished Giro d'Italia in a really very good shape. "
0
0
0 likes
If you like sports, you will love Zweeler
Hollenstein lijkt voorlopig een goed gokje Futre. Vlak voordat hij startte begon het met regenen waardoor de weg nog niet heel nat lag. Voorlopig de snelste 2 tellen voor Brändle. Sagan komt er ook niet aan, op 5 seconden.
0
0
0 likes
If you like sports, you will love Zweeler
Oh omstandigheden lijken nu wat te verbeteren. Lampaert 5 sec sneller aan tussenpunt. Blijft een loterij zo en hopelijk krijgt Cancellara een slecht lootje ;)
0
0
0 likes
If you like sports, you will love Zweeler
matthews al geweest? geef je hem een kans?
0
0
0 likes
Matthews start pas om 17.30. 1 minuut voor Cancellara en 2 voor Spilak die als laatste start. En kansen zijn afhankelijk van het weer. Het zonnetje komt er nu door en omstandigheden lijken nu het best van de hele middag. Maar kan binnen halfuur zomaar weer regenen.
0
0
0 likes
If you like sports, you will love Zweeler
Begint nu hard te regenen. Gaat Roelandts winnen dus.

Oef Cancellara toch nog 1 tel sneller. Zonde.
0
0
0 likes
If you like sports, you will love Zweeler
`Helaas. Toch Cancellara.
0
0
0 likes

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Enorm aanbod
 • Veel live streams
 • Goede reputatie
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Mooie promoties
 • Kambi odds
 • Jack's Specials
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Geweldige bonus van €250
 • Goed aanbod voetbalweddenschappen
 • Mooi design
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
 • Nieuwste reacties

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Bookie Review: Unibet

  Ga naar Unibet


  Update: De problemen met de welkomstbonus zijn inmiddels opgelost! Bij het aanmaken van een account kun je dus zonder problemen gebruik maken van de welkomstbonus.

  We hebben er even op moeten wachten, maar Unibet is inmiddels weer beschikbaar voor Nederlanders. Deze bekende bookmaker was vroeger erg populair onder leden, dus zijn we erg benieuwd hoe het tot nu toe bevalt. Het is ons wel opgevallen dat de lancering niet geheel vlekkeloos ging, door veel problemen met de welkomstbonus.


  Een aantal bonussen op een rijtje:


  Europese Voorrondes

  Je kunt na het inzetten van €10 op een wedstrijd uit de voorrondes van de grootste Europese competities, een free bet van €5 ontvangen. Let op, deze free bet is wel alleen live te gebruiken en de minimale quotering voor de kwalificerende weddenschap is 1.40. Ook dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.

  Bekijk de bonus


  EK 2022 +50% Profit Boost

  Voor de knock outfase van het EK Vrouwenvoetbal heeft Unibet een 50% profitboost. De minimale odds zijn 1.40 of hoger en de maximale potentiële extra winst zal op je wedformulier staan. Ook voor deze promotie dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.


  Welkomstbonus

  Unibet heeft een prima welkomstbonus. Bij een inzet van minimaal €10, kun je voor €40 aan free bets ontvangen. Dit is verdeeld onder vier free bets van €10 elk:

  • €10 Pre-match free bet
  • €10 Live free bet
  • €10 Combinatie free bet
  • €10 Bet Builder free bet

  Lees hier meer over de welkomstbonus

  Bookie Review: Unibet
  Maak favoriet

  Weddenschappen


  Benfica-Girona: Girona scoort @1.75

  Volendam-AEK, Almere-Dordrecht: Volendam scoort + over 2,5 goals bij Almere-Dordrecht @1.98

  Van Duijvenbode-Noppert: Noppert wint @2.10 (circus boost)

  Weddenschappen
  Maak favoriet

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!

  Zaterdag nemen Nederland en Polen het tegen elkaar op in de Nations League. De bookmaker smullen ook van deze partij met genoeg promoties. Weet jij de juiste eindstand te voorspellen? Dan maak je kans op een cadeaubon van €25!

  Hoe werkt het? 

  Voorspel voor zaterdag 11/06 20:45 de correcte eindstand voor de wedstrijd tussen Nederland en Polen. Geef jouw voorspelling door via het forum hieronder! Een voorbeeld van een mogelijke voorspelling staat hier onder. 


  Voorbeeld: 3-1 


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Als er meerdere mensen de juiste voorspelling hebben doorgegeven dan zal de uiteindelijke winnaar worden bepaald door middel van loting. Als niemand exact de juiste eindstand heeft voorspeld, dan wordt gekeken welke voorspelling er het dichtst bij zit. Dit kan bijvoorbeeld 2-1 zijn wanneer de correcte eindstand 3-1 was. 


  Wat kun je winnen?

  De winnaar van deze prijsvraag kan een bol.com cadeaubon winnen van €25!

   

  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zaterdag 11/06 20:45 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs. 

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!
  Maak favoriet

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen

  05.07.2011 Excelsior - Feyenoord 2 8/10 €1.75 +6.00
  27.07.2011 Borrusia Dortmund - Hamburger SV 1 10/10 €1.70 +7.00
  De 2 bovenstaande tips die ik heb gespeeld staan beide op de verkeerde datum (vorige maand).
  De wedstrijden zijn vandaag en gisteren gespeeld maar tellen niet mee voor deze maand als ik het goed zie.
  Kan dit gefixt worden?

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen
 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Wedden op NFL 2022/2023

  Afgelopen donderdag is het nieuwe NFL seizoen begonnen. Dit jaar belooft het weer een spannend jaar te worden. Pakt Tom Brady op 45 jarige leeftijd zijn 8ste ring of gaat het dit jaar naar iemand anders?


  Voor vanavond heb ik de volgende picks:

  • Saints -5,5 @1.90 (Unibet)
  • Lions - Eagles under 48.5 @1.89 (Unibet)
  • Colts - 6,5 @1.82 (Unibet)

  Wedden op NFL 2022/2023
  Maak favoriet

  Prijsvraag GP van Zandvoort!

  De snelste raceronde werd uiteindelijk gereden door Verstappen en was een ronde van 1.13.652! tomaat23 zat er met zijn voorspelling slechts 0.420s van af en heeft deze prijsvraag dus gewonnen, gefeliciteerd!

  De GP van Zandvoort is dit weekend weer terug! De tribunes langs het bekende Nederlandse circuit zullen zich dit weekend ongetwijfeld vullen met een zee aan Verstappen-fans, die samen komen kijken hoe Max wellicht zijn vierde zege op rij binnen haalt. De afgelopen races heeft Verstappen samen met RedBull laten zien ver boven de rest uit te steken en lijkt het kampioenschap steeds meer hun kant op te gaan. In de Formule 1 kan het echter met een beetje pech zo omdraaien, Ferrari heeft laten zien een goede auto te hebben en ook Mercedes heeft grote stappen gemaakt sinds het begin van het seizoen. Kun jij voor de GP van dit weekend voorspellen wat de snelste raceronde zal zijn? Dan maak je kans op een cadeaubon t.w.v. €25!


  Prijsvraag

  Hoe werkt het?

  Voorspel voor zondag 04/09 15:00 wat de snelste raceronde zal zijn en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €25! Geef jouw voorspelling door met een reactie op dit forum topic. Let op, het gaat om de snelste ronde die aan het tijdens de race gereden wordt. Een voorbeeld van een voorspelling kun je hieronder zien:

  Voorbeeld: 1.12.467


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Eerst wordt gekeken of er iemand is die exact de juiste tijd heeft voorspeld. Als dit niet het geval is, wordt er gekeken naar wie het dichtstbij zit. Mocht het zo zijn dat twee leden het juiste antwoord of exact evenveel van het juiste antwoord afzitten, dan wordt de uiteindelijke winnaar bepaald d.m.v. loting.


  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zondag 04/09 15:00 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs.


  Extra

  Wij zijn erg benieuwd en willen graag weten wie jij denkt dat de GP van Zandvoort zal winnen. Laat het weten via deze poll! (Dit is niet voor de prijsvraag)

  Prijsvraag GP van Zandvoort!
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: US Open 2022

  Maandag 29 augustus vangt de US Open 2022 aan. Donderdag werd duidelijk dat Novak Djokovic niet welkom is op de laatste Grand Slam van het kalenderjaar. De Serviër weigert zich te vaccineren tegen het coronavirus en is hierdoor niet welkom in de Verenigde Staten. Naast Djokovic moet ook Alexander Zverev verstek laten gaan. De runner-up van 20202  liep in de halve finale van Roland Garros en is niet tijdig hersteld. Wel komen er genoeg Nederlanders in actie. Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven verzekerden zich vanwege hun ranking al van deelname aan het hoofdtoernooi, terwijl de qualifiers Jesper de Jong, Gijs Brouwer en Lesley Pattinama-Kerkhove nog slechts één zege nodig hebben voor een plek in het hoofdtoernooi.


  Voorbeschouwing mannentoernooi

  De loting:

  De loting heeft donderdag plaatsgevonden. Tijd om te kijken voor welke spelers er mogelijkheden liggen en wie het minder hebben getroffen.


  Kwart 1

  Geprojecteerde kwartfinale: Daniil Medvedev (1) vs. Felix Auger-Aliassime (6)


  Daniil Medvedev mag geen problemen hebben om de vierde ronde te bereiken. Hier wacht hem mogelijk een ontmoeting met Nick Kyrgios of Roberto Bautista Agut. Kyrgios dient in de eerste ronde wel eerst af te rekenen met zijn goede vriend en landgenoot Thanasi Kokkinakis. Kyrgios zorgde eerder deze maand voor een stunt door Medvedev in Montréal in drie sets uit te schakelen. Over het best-of-five-format lijkt een lastiger verhaal te worden. In de onderste speelhelft lijken Pablo Carreno Busta en Felix Auger-Aliassime de grootste kanshebbers om Medvedev in de kwartfinale te treffen.


  Kwart 2

  Geprojecteerde kwartfinale: Stefanos Tsitsipas (4) vs. Casper Ruud (5)

  Het tweede kwart lijkt op het eerste gezicht enorm open. Stefanos Tsitsipas en Matteo Berrettini treffen elkaar mogelijk in de vierde ronde. De Italiaan zal eerst echter af moeten rekenen met óf Andy Murray óf Francisco Cerundolo. In de onderste helft van dit kwart liggen er ook genoeg kansen. Casper Ruud is de hoogst geplaatste speler, maar Taylor Fritz en Botic van de Zandschulp hebben eveneens goede papieren om de kwartfinale te bereiken.


  Kwart 3

  Geprojecteerde kwartfinale: Carlos Alcaraz (3) vs. Hubert Hurkacz (8)

  Net als het tweede kwart, is ook het derde kwart wijdopen. Voor Carlos Alcaraz wacht er in de derde ronde mogelijk een interessante ontmoeting met Borna Coric, die recent het ATP-toernooi van Cincinnati op zijn naam schreef. Met Marin Cilic of Dan Evans is de route naar de kwartfinale voor de Spaanse tiener in ieder geval allesbehalve eenvoudig. In het onderste deel van dit kwart lijken Jannik Sinner en Hubert Hurkacz uit te gaan maken wie de kwartfinale weet te bereiken. De Pool wist twee van de drie onderlinge ontmoetingen te winnen en was eerder dit jaar in Dubai nog in straight sets te sterk (6-3, 6-3).

   

  Kwart 4

  Geprojecteerde kwartfinale: Rafael Nadal (2) vs. Cameron Norrie (7)

  Rafael Nadal kende een mislukte rentree na Wimbledon toen hij in de tweede ronde van het ATP-toernooi van Cincinnati werd uitgeschakeld door Borna Coric. Wat betreft de US open heeft de Spanjaard een gunstige loting gekregen en moet hij zonder al te veel problemen de vierde ronde kunnen bereiken. Daar wacht mogelijk Diego Schwartzman of Frances Tiafoe, terwijl in de onderste deel van dit kwart Cameron Norrie en Andrey Rublev een grote kans maken om de kwartfinale te bereiken. Al lijkt Denis Shapovalov nog een goede outsider.

   

  Conclusie:

  Daniil Medvedev is in mijn ogen de terechte favoriet, maar de meeste value is in het derde kwart te vinden. Jannik Sinner en Hubert Hurkacz zijn in een open kwart in staat om deze US Open ver te geraken. 

  Winnaar US Open: Hubert Hurkacz @ 41.00 (Unibet, low)

  Winnaar US Open: Jannik Sinner @ 16.00 (Unibet, low)


  Wedden op Tennis: US Open 2022
  Maak favoriet

  Cashout Betcity

  Hallo,


  Bij Betcity ervaar ik het volgende. Gaat mijn inzet goed, dan verdwijnt de cashout. Gaat die fout, kan ik uitcashen. Nu zit ik een 9 fold waarvan 4 van de 9 afgerond zijn, en kan ik niet uitcashen. Bij de helpdesk word ik van het kastje naar de muur gestuurd.


  Is er iets wat ik hier aan kan doen? Wanneer verschijnt de cashout knop? En wanneer niet?

  Cashout Betcity

Onze moderators