Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wedden op Eurovisie Songfestival 2019


Over exact twee maanden zal in Tel Aviv het 64e Eurovisie Songfestival gaan plaatsvinden, op 14 en 16 mei de halve finales en op zaterdag 18 mei de finale. Sinds deze week zijn alle 41 liedjes bekend en weten we ook dat de Nederlandse inzending, Arcade van Duncan Laurence, bovenaan staat bij de bookmakers. Hoewel dat niet betekent dat de winst al in de tas zit, is het op zijn minst een goed voorteken, en daarbij een luxe die we in vele jaren niet hebben mogen proeven. De Belgische Eliot staat met Wake Up rond de 20e plek op dit moment, maar lijkt zich wel te gaan plaatsen voor de finale. Wat mogen we verder verwachten van het Eurovisie Songfestival van 2019 en wie zijn de belangrijkste kanshebbers op dit moment?


** Lees ook ons nuttige artikel over het wedden op het songfestival 2019 **


Geschreven door: ThePostman


Opzet en puntentelling


Zoals inmiddels gebruikelijk is, zullen twee halve finales bepalen wie er in de grote finale op 18 mei mee mogen doen om de winst. In de eerste halve finale doen zeventien landen mee, twee dagen later staan er achttien artiesten in de tweede halve finale. Uit beide sessies gaan de tien landen die de meeste punten krijgen door naar de finale, die wordt aangevuld met de grootmachten Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk en (zelfs in geval van een no-deal Brexit) het Verenigd Koninkrijk. Tot slot is thuisland Israël direct geplaatst voor de finale.?Voor zowel de halve finales als de finale geldt dat er per land zowel punten uitgedeeld worden door een vakjury als door televoters. Dit betekent dat er vanuit elk land dus tweemaal twaalf, tien, acht, enz. punten worden uitgedeeld. Hoewel sommigen nu misschien denken dat het ?€˜buren-effect?€™ hierdoor enkel versterkt wordt, is deze puntentelling juist toegepast om precies het tegenovergestelde te realiseren. Bovendien blijken experts en publiek het vaak niet eens te zijn, zoals blijkt uit het voorbeeld van de Zweedse Benjamin Ingrosso vorig jaar. Van de vakjuries kreeg hij 253 punten en stond daarmee op dat moment tweede. Van de televoters krijg hij in totaal slechts 21, waardoor hij uiteindelijk op de zevende plek eindigde.?Een winnende act dient zich dus meer dan ooit te realiseren dat er iets gebracht wordt dat het grote publiek thuis aanspreekt, maar ook goed genoeg in elkaar zit om de professionals over te halen.


Indeling halve finales


Een belangrijk detail is dat in de halve finales alleen de landen mogen stemmen die daar aan deelnemen plus drie van de rechtstreeks geplaatste finale-landen. Om die reden vindt er voorafgaand aan de loting voor de halve finales een potindeling plaats, die ervoor zorgt dat Servië, Kroatië, Montenegro en Macedonië nooit allemaal bij elkaar terecht komen. Hetzelfde geldt voor de Scandinavische landen. In ons geval is er een verhoogde kans dat Nederland, België, Zwitserland en Oostenrijk mislopen, landen die ons traditioneel veel punten geven.?Echter valt nooit uit te sluiten dat buurlanden niet in dezelfde halve finale terecht komen. En uiteindelijk maakt het ook niet heel veel uit. Er is een voordeel van buren, maar de voorbije twee winnende landen, Israël en Portugal, hebben respectievelijk nul en één deelnemend buurland aan het Songfestival. Natuurlijk geven Griekenland en Cyprus elkaar de punten, maar na de eerste twaalf moeten zij ook iemand tien en acht geven en daar maakt de winnaar doorgaans het verschil.?Wat tot slot van belang is om te weten, is dat er geen exacte startplaatsen geloot worden. De European Broadcasting Union, organisator van het geheel, behoudt de vrijheid om de landen zo in te delen dat het een enerverende show wordt en er bijvoorbeeld niet drie ballads achterelkaar volgen. Zo krijgt ieder lied bovendien de kans een contrast te vormen ten opzichte van de liedjes direct ervoor en erna. Iets wat zeker voor onze eigen inzending zeker van belang gaat zijn.


Kanshebbers


Zoals gezegd staat Nederland op dit moment op 1 bij de bookmakers! Het lied van Duncan Laurence is een emotioneel en indringend lied dat op veel mensen een diepe indruk maakt bij de eerste keer luisteren. Daarbij maakt het wel uit of die eerste keer op de radio was of via de videoclip. Arcade is niet persé een lekker luisterlied, maar is wel een visueel spektakel van te maken dat aansluit bij de muzikale intensiteit. Als Duncan en zijn team het lukt de vibe van de clip over te brengen op het podium en hij live net zo zuiver en breekbaar is, dan zou de nummer één positie zomaar verzilverd kunnen worden. Nederland to win @3.00 (Unibet)


Rusland stuurt met Sergey Lazarev een ervaringsdeskundige, hij werd in 2016 al derde. Ook zonder dat feit staat Rusland altijd hoog bij bookmakers, omdat het simpelweg veel burenpunten krijgt en altijd een flinke bak geld in de promotie en act steekt. Het lied Scream moet het net als Arcade met name van de visuals gaan hebben, maar dat zal dus wel goed komen. Het is wel een tikje over-dramatisch en bombastisch, maar dat doet het altijd goed bij de Eurovisie-community. Hoewel het bij de diehard fans niet bovenaan staat, gaat Rusland hoe dan ook top tien eindigen wanneer heel Europa mag stemmen. Rusland to win @6.00 (Unibet)


Cyprus werd vorig jaar tweede met een buitengewoon opzwepend, zomers en radiowaardig lied.?Dit jaar sturen zij met Replay vrijwel een kopie ervan die opnieuw hoge ogen lijkt te gaan gooien. Een beetje Shakira of Rihanna achtige vibes vanuit een warm land. Toeters, bas, sexy zangeres en je hebt een lied dat zonder moeite zich in de huidige charts van vrijwel heel Europa kan nestelen. Slimme productie waarvan nog wel moet blijken of zangeres Tamta op een podium hetzelfde kan als in de studio.


Zwitserland stuurt in feite de mannelijke versie van Cyprus. Een supercatchy bijdrage van een zanger die er goed uitziet en kan dansen. Een modern lied dat Mediterraan aan doet, maar waar ook slimme etnische elementjes in zitten die de Oost Europeanen gaan aanspreken. In principe allemaal uitstekende voortekenen voor een hoge klassering. De Zwitsers verprutsten het echter de laatste jaren vaak met een heel matige podiumpresentatie. Als ze dat dit jaar onder de knie krijgen, is dit een zeer grote kanshebber voor de winst. Zwitserland to win @9.00 (Unibet)


Bij het Songfestival mag je natuurlijk Zweden en Italië nooit uitvlakken. Hoewel Zweden dit jaar met zanger John Lundvik ietwat op safe lijkt te spelen, schatten de bookmakers hem voorlopig op de derde plaats in. Bij de echte Eurovisiefans lijkt men echter wat teleurgesteld in Zweden vanwege de voorspelbaarheid. Het mist dan ook de innovativiteit die Euphoria en Heroes hadden en toen de winst opleverden. Italië stuurt Mahmood, die zingt over een moeilijke kindertijd en volgens traditie volledig in het Italiaans. Dreigende opbouw, enkele tergende uithalen en een hele fijne beat die waarschijnlijk veel jongeren gaat aanspreken.?


Noorwegen staat bij de bookmakers wat minder hoog, maar is juist zeer populair bij de fans wereldwijd, met een lied waar weinig aan mankeert en opvalt door een tintje Noorse folklore. Spirit in the Sky wordt gezongen door het trio KEiiNO, en is in eerste instantie een vrolijk middle of the road popnummer. Halverwege meldt zich echter een kale zanger die gaat ?€˜yoiken?€™, de zang van het in het noorden wonende Sami-volk. Echt een typische Eurovisie-mix die mensen altijd zullen herinneren na twintig liedjes. Dark horse die absoluut kan verrassen. Noorwegen to win @26.00 (Unibet)


Andere landen die je nooit helemaal moet uitvlakken zijn Griekenland, Armenië en Azerbeidzjan. Doorgaans halen ze met veel gemak de finale. Griekenland vrijwel altijd met upbeat popmuziek, Armenië met iets theatraals en Azerbeidzjan met iets gelikts, meestal geproduceerd door ingehuurde Zweden. Ook dit jaar stellen ze niet teleur. Winnen lijkt een longshot, maar een hoge klassering zit er zeker in.?


Voor België lijkt een finaleplaats het hoogst haalbare. Hoewel Wake Up een modern lied is dat enig donker mysterie brengt, heeft het net te weinig kracht om echt te blijven hangen. Mogelijk ook net iets te sober om een spetterende show neer te zetten, maar te uptempo om ingetogen te brengen. Technisch gezien moet het zeker goed genoeg zijn om vakjury-punten te halen, de televoters zullen iets extra?€™s nodig hebben om over de streep te worden getrokken.?


Tot slot zijn er natuurlijk altijd een paar kermisacts waarvan je nooit weet wat ze teweeg gaan brengen. Vorig jaar won immers de kippenmevrouw. Dit jaar zullen met name IJsland, Portugal, Frankrijk en Australië opvallen. De IJslandse band Hatari neemt je mee naar een soort suïcidale SM-kelder en spreekt het altijd aanwezige gothic-segment van de Songfestivalkijkers aan, maar vooral ook een heleboel niet. Portugal stuurt eens sekteleider met vreemde attributen en maskers en een danser die volledig van de wereld lijkt, waar dit enkele jaren geleden zonder twijfel laatste zou worden, hebben we nu meer waardering voor dit soort buitenbeentjes lijkt het. Frankrijk gaat met Bilal Hassani op de travestie-tour in een lied over dromen en gewaardeerd worden, een thema dat het altijd lekker doet. Tot slot komt Australië met een operazangeres op drie meter hoge stelten, alhoewel dat zelfs voor het Songfestival iets teveel kermiselementen bij elkaar lijken te zijn.


Laatste plaats


Hoewel het niveau van dit Songfestivaljaar best hoog ligt, zijn er uiteraard ook enkele hele beroerde acts. Met name Georgië (vieze schreeuwende man) en Montenegro (gedateerd en overgedramatiseerde S Club 7 rip-off) zijn tenenkrommend slecht en zullen strijden voor de laatste plaats. Nul punten komt tegenwoordig bijna niet meer voor, maar in de eerste halve finale zullen zij ongetwijfeld onderaan eindigen. Hoewel nog onbekend is wie er allemaal in de finale terecht komen, is al wel zeker dat Duitsland (twee hysterisch schreeuwende meiden) en Israël (lied dat in de jaren 60 al ouderwets was) het daar ook heel slecht zal gaan doen. Hier kan pas later op worden ingezet.


Uiteraard kan er in twee maanden nog een hoop veranderen. In april zullen er op verschillende plekken in Europa concerten plaatsvinden waar een groot deel van de Songfestivaldeelnemers gaan optreden. Dat gaat iets vertellen over de live-kwaliteiten van de artiesten. Begin mei zijn alle rehearsals en wordt ook duidelijk hoe de shows eruit zien. Beiden evenementen gaan een effect hebben op de uiteindelijke verwachtingen. Ongetwijfeld zullen een paar van de huidige kanshebbers nog door de mand vallen, maar met Duncan en Eliot lijkt het wel goed te komen.


Vragen over dit schitterende evenement? Schroom niet te reageren op dit bericht of mij een PM te sturen!

10 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar ThePostman
Country flagThePostman in 29-03-2019 09:39 Overige sporten en evenementen
in 29-03-2019 09:39 Overige sporten en evenementen
42 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50


Over exact twee maanden zal in Tel Aviv het 64e Eurovisie Songfestival gaan plaatsvinden, op 14 en 16 mei de halve finales en op zaterdag 18 mei de finale. Sinds deze week zijn alle 41 liedjes bekend en weten we ook dat de Nederlandse inzending, Arcade van Duncan Laurence, bovenaan staat bij de bookmakers. Hoewel dat niet betekent dat de winst al in de tas zit, is het op zijn minst een goed voorteken, en daarbij een luxe die we in vele jaren niet hebben mogen proeven. De Belgische Eliot staat met Wake Up rond de 20e plek op dit moment, maar lijkt zich wel te gaan plaatsen voor de finale. Wat mogen we verder verwachten van het Eurovisie Songfestival van 2019 en wie zijn de belangrijkste kanshebbers op dit moment?


** Lees ook ons nuttige artikel over het wedden op het songfestival 2019 **


Geschreven door: ThePostman


Opzet en puntentelling


Zoals inmiddels gebruikelijk is, zullen twee halve finales bepalen wie er in de grote finale op 18 mei mee mogen doen om de winst. In de eerste halve finale doen zeventien landen mee, twee dagen later staan er achttien artiesten in de tweede halve finale. Uit beide sessies gaan de tien landen die de meeste punten krijgen door naar de finale, die wordt aangevuld met de grootmachten Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk en (zelfs in geval van een no-deal Brexit) het Verenigd Koninkrijk. Tot slot is thuisland Israël direct geplaatst voor de finale.?Voor zowel de halve finales als de finale geldt dat er per land zowel punten uitgedeeld worden door een vakjury als door televoters. Dit betekent dat er vanuit elk land dus tweemaal twaalf, tien, acht, enz. punten worden uitgedeeld. Hoewel sommigen nu misschien denken dat het ?€˜buren-effect?€™ hierdoor enkel versterkt wordt, is deze puntentelling juist toegepast om precies het tegenovergestelde te realiseren. Bovendien blijken experts en publiek het vaak niet eens te zijn, zoals blijkt uit het voorbeeld van de Zweedse Benjamin Ingrosso vorig jaar. Van de vakjuries kreeg hij 253 punten en stond daarmee op dat moment tweede. Van de televoters krijg hij in totaal slechts 21, waardoor hij uiteindelijk op de zevende plek eindigde.?Een winnende act dient zich dus meer dan ooit te realiseren dat er iets gebracht wordt dat het grote publiek thuis aanspreekt, maar ook goed genoeg in elkaar zit om de professionals over te halen.


Indeling halve finales


Een belangrijk detail is dat in de halve finales alleen de landen mogen stemmen die daar aan deelnemen plus drie van de rechtstreeks geplaatste finale-landen. Om die reden vindt er voorafgaand aan de loting voor de halve finales een potindeling plaats, die ervoor zorgt dat Servië, Kroatië, Montenegro en Macedonië nooit allemaal bij elkaar terecht komen. Hetzelfde geldt voor de Scandinavische landen. In ons geval is er een verhoogde kans dat Nederland, België, Zwitserland en Oostenrijk mislopen, landen die ons traditioneel veel punten geven.?Echter valt nooit uit te sluiten dat buurlanden niet in dezelfde halve finale terecht komen. En uiteindelijk maakt het ook niet heel veel uit. Er is een voordeel van buren, maar de voorbije twee winnende landen, Israël en Portugal, hebben respectievelijk nul en één deelnemend buurland aan het Songfestival. Natuurlijk geven Griekenland en Cyprus elkaar de punten, maar na de eerste twaalf moeten zij ook iemand tien en acht geven en daar maakt de winnaar doorgaans het verschil.?Wat tot slot van belang is om te weten, is dat er geen exacte startplaatsen geloot worden. De European Broadcasting Union, organisator van het geheel, behoudt de vrijheid om de landen zo in te delen dat het een enerverende show wordt en er bijvoorbeeld niet drie ballads achterelkaar volgen. Zo krijgt ieder lied bovendien de kans een contrast te vormen ten opzichte van de liedjes direct ervoor en erna. Iets wat zeker voor onze eigen inzending zeker van belang gaat zijn.


Kanshebbers


Zoals gezegd staat Nederland op dit moment op 1 bij de bookmakers! Het lied van Duncan Laurence is een emotioneel en indringend lied dat op veel mensen een diepe indruk maakt bij de eerste keer luisteren. Daarbij maakt het wel uit of die eerste keer op de radio was of via de videoclip. Arcade is niet persé een lekker luisterlied, maar is wel een visueel spektakel van te maken dat aansluit bij de muzikale intensiteit. Als Duncan en zijn team het lukt de vibe van de clip over te brengen op het podium en hij live net zo zuiver en breekbaar is, dan zou de nummer één positie zomaar verzilverd kunnen worden. Nederland to win @3.00 (Unibet)


Rusland stuurt met Sergey Lazarev een ervaringsdeskundige, hij werd in 2016 al derde. Ook zonder dat feit staat Rusland altijd hoog bij bookmakers, omdat het simpelweg veel burenpunten krijgt en altijd een flinke bak geld in de promotie en act steekt. Het lied Scream moet het net als Arcade met name van de visuals gaan hebben, maar dat zal dus wel goed komen. Het is wel een tikje over-dramatisch en bombastisch, maar dat doet het altijd goed bij de Eurovisie-community. Hoewel het bij de diehard fans niet bovenaan staat, gaat Rusland hoe dan ook top tien eindigen wanneer heel Europa mag stemmen. Rusland to win @6.00 (Unibet)


Cyprus werd vorig jaar tweede met een buitengewoon opzwepend, zomers en radiowaardig lied.?Dit jaar sturen zij met Replay vrijwel een kopie ervan die opnieuw hoge ogen lijkt te gaan gooien. Een beetje Shakira of Rihanna achtige vibes vanuit een warm land. Toeters, bas, sexy zangeres en je hebt een lied dat zonder moeite zich in de huidige charts van vrijwel heel Europa kan nestelen. Slimme productie waarvan nog wel moet blijken of zangeres Tamta op een podium hetzelfde kan als in de studio.


Zwitserland stuurt in feite de mannelijke versie van Cyprus. Een supercatchy bijdrage van een zanger die er goed uitziet en kan dansen. Een modern lied dat Mediterraan aan doet, maar waar ook slimme etnische elementjes in zitten die de Oost Europeanen gaan aanspreken. In principe allemaal uitstekende voortekenen voor een hoge klassering. De Zwitsers verprutsten het echter de laatste jaren vaak met een heel matige podiumpresentatie. Als ze dat dit jaar onder de knie krijgen, is dit een zeer grote kanshebber voor de winst. Zwitserland to win @9.00 (Unibet)


Bij het Songfestival mag je natuurlijk Zweden en Italië nooit uitvlakken. Hoewel Zweden dit jaar met zanger John Lundvik ietwat op safe lijkt te spelen, schatten de bookmakers hem voorlopig op de derde plaats in. Bij de echte Eurovisiefans lijkt men echter wat teleurgesteld in Zweden vanwege de voorspelbaarheid. Het mist dan ook de innovativiteit die Euphoria en Heroes hadden en toen de winst opleverden. Italië stuurt Mahmood, die zingt over een moeilijke kindertijd en volgens traditie volledig in het Italiaans. Dreigende opbouw, enkele tergende uithalen en een hele fijne beat die waarschijnlijk veel jongeren gaat aanspreken.?


Noorwegen staat bij de bookmakers wat minder hoog, maar is juist zeer populair bij de fans wereldwijd, met een lied waar weinig aan mankeert en opvalt door een tintje Noorse folklore. Spirit in the Sky wordt gezongen door het trio KEiiNO, en is in eerste instantie een vrolijk middle of the road popnummer. Halverwege meldt zich echter een kale zanger die gaat ?€˜yoiken?€™, de zang van het in het noorden wonende Sami-volk. Echt een typische Eurovisie-mix die mensen altijd zullen herinneren na twintig liedjes. Dark horse die absoluut kan verrassen. Noorwegen to win @26.00 (Unibet)


Andere landen die je nooit helemaal moet uitvlakken zijn Griekenland, Armenië en Azerbeidzjan. Doorgaans halen ze met veel gemak de finale. Griekenland vrijwel altijd met upbeat popmuziek, Armenië met iets theatraals en Azerbeidzjan met iets gelikts, meestal geproduceerd door ingehuurde Zweden. Ook dit jaar stellen ze niet teleur. Winnen lijkt een longshot, maar een hoge klassering zit er zeker in.?


Voor België lijkt een finaleplaats het hoogst haalbare. Hoewel Wake Up een modern lied is dat enig donker mysterie brengt, heeft het net te weinig kracht om echt te blijven hangen. Mogelijk ook net iets te sober om een spetterende show neer te zetten, maar te uptempo om ingetogen te brengen. Technisch gezien moet het zeker goed genoeg zijn om vakjury-punten te halen, de televoters zullen iets extra?€™s nodig hebben om over de streep te worden getrokken.?


Tot slot zijn er natuurlijk altijd een paar kermisacts waarvan je nooit weet wat ze teweeg gaan brengen. Vorig jaar won immers de kippenmevrouw. Dit jaar zullen met name IJsland, Portugal, Frankrijk en Australië opvallen. De IJslandse band Hatari neemt je mee naar een soort suïcidale SM-kelder en spreekt het altijd aanwezige gothic-segment van de Songfestivalkijkers aan, maar vooral ook een heleboel niet. Portugal stuurt eens sekteleider met vreemde attributen en maskers en een danser die volledig van de wereld lijkt, waar dit enkele jaren geleden zonder twijfel laatste zou worden, hebben we nu meer waardering voor dit soort buitenbeentjes lijkt het. Frankrijk gaat met Bilal Hassani op de travestie-tour in een lied over dromen en gewaardeerd worden, een thema dat het altijd lekker doet. Tot slot komt Australië met een operazangeres op drie meter hoge stelten, alhoewel dat zelfs voor het Songfestival iets teveel kermiselementen bij elkaar lijken te zijn.


Laatste plaats


Hoewel het niveau van dit Songfestivaljaar best hoog ligt, zijn er uiteraard ook enkele hele beroerde acts. Met name Georgië (vieze schreeuwende man) en Montenegro (gedateerd en overgedramatiseerde S Club 7 rip-off) zijn tenenkrommend slecht en zullen strijden voor de laatste plaats. Nul punten komt tegenwoordig bijna niet meer voor, maar in de eerste halve finale zullen zij ongetwijfeld onderaan eindigen. Hoewel nog onbekend is wie er allemaal in de finale terecht komen, is al wel zeker dat Duitsland (twee hysterisch schreeuwende meiden) en Israël (lied dat in de jaren 60 al ouderwets was) het daar ook heel slecht zal gaan doen. Hier kan pas later op worden ingezet.


Uiteraard kan er in twee maanden nog een hoop veranderen. In april zullen er op verschillende plekken in Europa concerten plaatsvinden waar een groot deel van de Songfestivaldeelnemers gaan optreden. Dat gaat iets vertellen over de live-kwaliteiten van de artiesten. Begin mei zijn alle rehearsals en wordt ook duidelijk hoe de shows eruit zien. Beiden evenementen gaan een effect hebben op de uiteindelijke verwachtingen. Ongetwijfeld zullen een paar van de huidige kanshebbers nog door de mand vallen, maar met Duncan en Eliot lijkt het wel goed te komen.


Vragen over dit schitterende evenement? Schroom niet te reageren op dit bericht of mij een PM te sturen!

Bericht gewijzigd door wedden op Tue 22 Jun 2021, 10:29
10 Vind ik leuk's
Als fervent volger van het Eurovisie Songfestival, weet ThePostman iedere noot te raken.

Als ik alles hier zo nalees staat Noorwegen top 10 met odd van 1.90 toch mooi geprijst denk ik, of niet??

1 Vind ik leuk's
it's all about the money ;)

Ik zit low op Noorwegen en Armenië (@ 34). Mooie odds!

1 Vind ik leuk's
You only sing when you're winning!
Op vr. 29 mrt. 2019, 10:39 schreef ThePostman:


(...)
De IJslandse band Hatari neemt je mee naar een soort suïcidale SM-kelder

 (...)

:D :D :D

0 Vind ik leuk's
"Todo bien , todo bien."

Zondag zijn de repetities begonnen met de 1e halve finale en de 1e press-polls zijn binnen. Net als afgelopen jaren zal ik weer alle bets die ik speel delen. Gedurende komende week zullen er nog flink wat verschuivingen zijn in de odds n.a.v. de repetities.


Gisteren maakte Australie indruk met de performance, dus die gaat van een twijfelachtige naar een sure qualifier. Griekenland maakte de verwachtingen waar en gaan Cyprus voorbij wat betreft het winnen van semi 1. Noorwegen komt dit jaar met een typisch pop songfestival nummer wat naar mijn verwachting wel doorgaat of ze moeten een hele slechte repetitie hebben morgen.


Verder zijn Polen en Portugal wat weggezakt na de repetities, deze waren niet zo best. Nummers vind ik ook niet zo boeiend en verwacht ook niet dat zij het ver zullen schoppen. Komende dagen zullen er steeds meer odds online komen bij de diverse bookmakers, dus ik houd het in de gaten.


10/10

Australia and Norway TQ @1.67 William Hill

Australia TQ @1.3 Unibet

Portugal 11 or worse @1.25 Unibet

Greece top 3 semi @1.43 Betfair


5/10

Portugal NTQ @2.40 Unibet

Poland NTQ @2.20 Unibet

Poland and Lithunia NTQ @2.60 William Hill


4/10

Greece winner Semi @3 Betfair


Bericht gewijzigd door santi21 op Mon 6 May 2019, 20:05
4 Vind ik leuk's

@Santi - top. Leuk. Ik doe met je mee. Afgelopen jaren toch leuke winsten mee gehaald.


Zijn er wat jou betreft op dit moment al echte 'zekerheidjes' /bankers? Die je bewijs van spelen 50/10 zou spelen. Of in ieder geval echte hoge stakes zou spelen?


Ik speel Australia and Norway TQ @1.67 William Hill met je mee.


Ben benieuwd naar je analyse :-)

Bericht gewijzigd door dellj op Tue 7 May 2019, 13:01
1 Vind ik leuk's

Blind met je mee Santi, normaal gesproken levert dat winst op ;)

0 Vind ik leuk's
NBA / CS:GO

thx voor de tips Santi!


cyprus voor malta @1.65 lijkt me een mooie?

0 Vind ik leuk's

Ik zal deze week ook weer een update geven. Daarbij bestaat de kans dat ik puur uit sentiment zelf ga inzetten op San Marino TQ @3.00 Unibet :-)

1 Vind ik leuk's
Als fervent volger van het Eurovisie Songfestival, weet ThePostman iedere noot te raken.

RTL Boulevard geeft aan dat we weer aan het stijgen zijn. En zowaar hebben we ook nog wat beelden.



0 Vind ik leuk's
You'll never walk alone!!!!

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.