Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wedden op Eurovisie Songfestival 2023

Wil je wedden op het Eurovisie Songfestival? Er wordt al volop gespeculeerd over de eventuele winnaar. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om goede weddenschappen af te sluiten.

 

Songfestival prijsvraag

Voorspel en maak kans op € 100. Zet voor zaterdag 12 mei, 19:59 uur, in een reactie op ons Songfestival forumtopic hoeveel punten België zal behalen in de halve finale en op welke plaats ze eindigen in de halve finale. Heb je het goed? Dan win je een Paysafe kaart ter waarde van € 50!

Waar kun je op wedden?

Er zijn meerdere opties om op te wedden. Naast natuurlijk het voorspellen van de winnaar, de nummer 2 of nummer 3, zijn er nog een hele hoop andere opties. Hieronder vind je een aantal opties:

‘Best of Nordic Countries’

Ofwel welk Scandinavisch land zal het hoogst eindigen tijdens het Eurovisie Songfestival. De Scandinavische landen die in 2021 meedoen zijn: Noorwegen, Zweden, Finland, IJsland en Denemarken. Geen van deze landen zit dit jaar direct in de finale.

Welk land scoort ‘nul points’?

Als je mee wilt doen in het wedden in de zogeheten nul points weddenschappen, dan wil je natuurlijk weten welke landen er helemaal niets van gaan bakken dit jaar. Dus je zult moeten gokken of een bepaald land wel of niet met 0 punten zal eindigen. Je kunt er ook voor kiezen om voor meer dan één land te gaan. Tot nu toe zijn er in totaal 36 liedjes geweest met 0 punten.

Zal diegene zich plaatsen voor de finale?

Bij dit soort weddenschappen kun je erop gokken of een bepaald land wel of niet in de finale terecht zal gaan komen tijdens het Eurovisie Songfestival. Hierbij is het natuurlijk handig om goed te kijken hoe dit bepaalde land in de voorspellingen het doet.

Gokken op het aantal punten van de finalist

Dit spreekt eigenlijk voor zich; hoeveel punten gaat de finalist binnen halen? Per deelnemend land mag er aan 10 andere landen punten worden gegeven; 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 of 12 punten. 50% van de punten wordt gegeven door een vakjury en 50% via televoting. Regel is dat er niet op je eigen land kan worden gestemd. Maximaal kunnen er 120 punten worden gehaald.

Wedden op Songfestival

Waar moet je beginnen?

Het is belangrijk om te weten wat voor soort weddenschap je wilt gaan afsluiten. Wanneer je deze beslissing hebt gemaakt moet je jezelf erin gaan verdiepen. Hiervoor is het aan te raden om ruim van tevoren een analyse uit te gaan voeren. Zo kun je kijken tijdens de analyse welke inzendingen de beste scoringskansen hebben voor jouw weddenschap. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Waar kun je op letten tijdens het maken van de analyse?

Tijdens de analyse zijn er een aantal zaken die zeker kunnen helpen om een artiest eruit te pikken met een, waarschijnlijk, hogere ranking. Zo kun je bijvoorbeeld kijken of het nummer dat wordt gebracht muzikaal goed in elkaar zit. Ook de vulling van het podium, ofwel de show, die wordt neergezet werkt ook mee, aangezien het oog, naast het oor ook iets wil. En als laatste kun je kijken of het een nummer doorspekt is met politieke statements (wat officieel niet mag, maar wel eens gebeurd).

Maak gebruik van bonussen

Als je nieuw bent bij een bookmaker, dan is het slim om een mooie welkomstbonus te pakken. Bookmakers willen af en toe nog wel eens stunten. Voetbalwedden.net houdt continu de beste bonussen bij voor alle betrouwbare bookmakers.

Voor het wedden op Eurovisie Songfestival zijn er verschillende bonussen beschikbaar. Er is niets beters dan een dikke bonus van een bookmaker voor het plaatsen van een weddenschap. 

Bet90 welkomstbonus

Op zoek naar een betrouwbare bookmaker om Songfestival weddenschappen te plaatsen? Bet90 is een erkende partij, uitgebreid beoordeeld door Bet90 gebruikers. Pak nu 1 van de 4 welkomstbonussen, die oplopen tot € 700.

Hoe plaats je weddenschappen?

Je kunt er bijvoorbeeld de voorkeur aan geven om te wedden op verschillende typen weddenschappen, of je kunt je geld inzetten op één soort weddenschap. Het meedoen is eigenlijk hetzelfde als bij een weddenschap op bijvoorbeeld een sportwedstrijd. Wat wel heel belangrijk is, is dat je op zoek gaat naar een goede bookmaker met een officiële licentie. Hierna schrijf je je in op de site die jouw gewenste weddenschap biedt en voilà, je bent klaar om te gaan wedden.