Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wedden op Darten: PDC World Championship Darts 2020

De mooiste maand van het dartsjaar is aangebroken, het WK van de PDC gaat weer van start! Naast deze toernooivoorbeschouwing zullen er natuurlijk ook weer veel wedstrijdvoorbeschouwingen en wedtips volgen. Mocht je vragen, opmerkingen of tips over dit toernooi hebben, dan ben je zeker welkomdeze in dit topic te plaatsen! 


PDC World Championship Darts 2019 


Van donderdag 13 december tot de finale op dinsdag 1 januari vindt de 26e editie van het PDC WK plaats, zoals gebruikelijk in Alexandra Palace, ook wel Ally Pally genoemd. Het speelschema is als volgt: 


13-21 december: Eerste en tweede ronde, best of 5 sets, top 32 stroomt in de tweede ronde in

22-28 december: Derde en vierde ronde, best of 7 sets

29 december: Kwartfinales, best of 9 sets

30 december: Halve finales, best of 11 sets

1 januari: Finale, best of 13 sets


Voormalige winnaars


Het WK is natuurlijk het belangrijkste toernooi bij de PDC en heeft dit jaar een totale prijzenpot van 2,5 miljoen. Phil Taylor staat qua titels op eenzame hoogte, hij won veertien van de negentien finales waarin hij uitkwam, slechts zes keer haalde hij de finale niet. Gary Anderson staat op vier finales en twee titels, daarna volgen Michael van Gerwen, Adrian Lewis en John Part met twee titels in drie finales. Tussen 2013 en 2017 verdeelden Van Gerwen en Anderson de titels, vorig jaar was het grote verrassing Rob Cross die bij zijn debuut wereldkampioen werd. 


Deelnemers


De top-32 van de PDC Order of Merit is automatisch geplaatst en stroomt in de tweede ronde in. Kwart 1 bevat enkele topspelers, onder andere Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Simon Whitlock, James Wade, Jelle Klaasen en Adrian Lewis zijn hier ingedeeld. In kwart 2 vinden we Gary Anderson, Jermaine Wattimena, Dave Chisnall en Daryl Gurney. In kwart 3 zijn titelhouder Rob Cross, Michael Smith en Mensur Suljovic ingedeeld. Tenslotte vinden we in kwart 4 de kersverse Major-winnaar Gerwyn Price samen met Peter Wright en Benito van de Pas. 


Deze 32 spelers komen uit tegen de winnaars uit de eerste ronde, waarin 64 spelers uitkomen. De Nederlanders en Belgen die we in de eerste ronde zien zijn Danny Noppert (kwart 1), Vincent van der Voort (kwart 2), Jeffrey de Zwaan, Ron Meulenkamp, Yordi Meeuwisse en jeugdkampioen Dimitri van den Bergh (allen kwart 3) en Geert Nentjes, Jeffrey de Graaf en Jan Dekker (allen kwart 4).


Titelfavorieten met daarachter hun ranking en odd voor toernooiwinst


Michael van Gerwen (#1, odd 2.62 bij Betfair)

Michael van Gerwen is zoals ieder toernooi de absolute topfavoriet, toch zie ik hier geen enkele value in gezien hij geen topjaar heeft gedraaid op de grote toernooien. Vorig jaar had hij vijf titels op een Major binnen terwijl hij aan het UK Open niet deelnam, in 2015 en 2016 won hij er beide jaren maar liefst acht. Dit jaar won hij er ‘slechts’ drie, waarbij we hem op de World Matchplay in de eerste ronde zagen sneuvelen en hij er op het European Championship al in de tweede ronde uitvloog. Daarnaast is Mighty Mike dus ook ingedeeld in misschien wel het zwaarste kwart, waar hij in de vierde ronde waarschijnlijk Adrian Lewis of Raymond van Barneveld tegekomt,en in de kwartfinale James Wade de tegenstander kan zijn. 


Peter Wright (#3, odd 12.00 bij Betway)

Voor Peter Wright is het een jaar van 'net niet'. In 2017 won hij elf toernooien en stond hij in vier finales op een Major, daarnaast pakte hij de titel op het UK Open. Dit jaar verloor hij alle drie de finales die hij speelde op een groot toernooi en pakte slechts twee titels op de vloer. Vaak weet hij een aantal wedstrijd per toernooi sterk te gooien, maar laat hij het aan het einde afweten. Snakebite is wel ingedeeld in een gunstig kwart. In de derde ronde kan hij tegenover de zwaar uit vorm zijnde Benito van de Pas komen, op weg naar de halve finale kan hij Joe Cullen en Gerwyn Price/Ian White tegenkomen als sterkste tegenstanders.  


Gary Anderson (#4, odd 4.50 bij Betfair)

Gary Anderson is na Van Gerwen de favoriet bij de bookmakers. Gezien zijn goede prestaties dit jaar is dat volledig terecht, hij wist net als de Nederlander drie Majors te winnen (UK Open, World Matchplay, Champions League) en won vier van de negentien ProTours waarop hij uitkwam. Hij leek drie weken geleden zelfs een vierde grote titel in 2018 bij te kunnen schrijven, maar verloor zijn concentratie in de finale van de Grand Slam of Darts omdat Gerwyn Price naar zijn mening te uitbundig was. The Flying Scotsman heeft in zijn kwart vooral concurrentie van Gurney, Chisnall en Darren Webster.. 


Enkele outsiders zijn:


Rob Cross (#2, odd 23.00 bij Unibet)

Rob Cross kon geen navolging geven aan zijn fantastische debuutjaar, hij haalde slechts één halve finale op een Major (Premier League) en lag er op vijf van de tien toernooien al voor de kwarfinale uit. Een enkele keer zagen we hem uitstekend spelen zoals op de Brisbane Masters, maar de goede vorm van 2017 heeft hij niet. Wellicht kan hij hier wel de halve finale bereiken omdat hij niet in het sterkste kwart zit, zijn route daarheen zou via De Zwaan, Reyes, Clayton/Bunting en Suljovic/Smith kunnen gaan.


James Wade (#9, odd 41.00 bij Williamhill)

James Wade was aan het einde van dit jaar ineens in de vorm van zijn leven. Hij won zowel de titel op het European Championship als op de World Series Finals en werd de vijfde speler die twee grote toernooien na elkaar won. The Machine zag er op de twee toernooien daarna minder sterk uit, toen hij van Unterbuchner en Dobey verloor. Voor James zal het een zeer zwaar WK worden, in zijn eerste wedstrijd krijgt hij waarschijnlijk de grote verrassing Krzysztof Ratajski tegenover zich, op weg naar de halve finale kan hij Klaasen, Whitlock en Van Gerwen/Lewis/Van Barneveld tegenkomen. 


Michael Smith (#10, odd 15.00 bij Unibet)

Michael Smith kan nog niet consistent zijn topniveau halen, toch zal iedereen de potentie zien die de Engelsman heeft. Hij verloor dit jaar de finale van de Premier League en won de titel op de Shanghai Masters. Enkele weken geleden kreeg hij een nieuwe kans op een Majortitel, op de World Series Finals kreeg hij matchdarts in de finale maar miste hij vijf pijlen voor de eindzege. Zijn weg naar de halve finale kan gaan via Henderson, Suljovic en Cross/Bunting. 


Gerwyn Price (#6, odd 36.00 bij Betfair of zelfs 51.00 als je op 1xBet zit)

Gerwyn Price wist vorige maand voor het eerst een titel op een Major te winnen. Hij speelde zeer overtuigend op de Grand Slam en won op weg naar de finale van Whitlock en Suljovic, waarna hij in de finale Anderson versloeg. Price was zeer constant qua gemiddelden en zit in het minst sterke kwart, waar Wright, White en Cullen zijn grootste concurrenten zijn. 


Voorspelling


Ik denk dat Gary Anderson en Michael van Gerwen ongeveer gelijkwaardig zijn momenteel, maar vind de odd van beiden te laag om te spelen op toernooiwinst. Van de outsiders vind ik de odd voor Price @ 36.00 het mooist, gezien hij in het zwakste kwart is ingedeeld. 


Mijn toernooitips: 


Gary Anderson wint kwart 2 @ 1.73 (Betfair of PaddyPower,Medium)

Dit is de laagste odd waarop ik deze bet zou pakken. Anderson is in topvorm en ik verwacht voor hem geen problemen tegen Wattimena, Webster en Gurney of Chisnall. Zeker gezien deze laatste wedstrijd over best of 9 sets zal gaan.


No first time winner & Gary Anderson to be eliminated in semi finals @ 8.00 (PaddyPower of 1xBet,Low)

Deze odd lijkt mij iets te hoog. Het meest logische scenario is hier dat Anderson de halve finale haalt en verliest van Van Gerwen, die vervolgens zijn derde titel pakt.


Gerwyn Price wint kwart 4 @ 5.00 (Coral,Low)

Ook Price verkeert in prima vorm, op de checkouts raakt hij dit jaar gemiddeld 41% en in zijn laatste zeven wedstrijden gooide hij drie keer een 100+ gemiddelde en zes keer een gemiddelde van 96 of hoger. Pas in de kwartfinale kan hij een tegenstander van hoog niveau tegenkomen, namelijk Peter Wright, die niet in zijn allerbeste verkeert.


Highest average under 110.5 @ 1.85 (Bwin of 1xBet,Medium)

Ik vind deze line aan de hoge kant, zeker gezien de lengte van de wedstrijden (minimaal drie sets). Alleen Michael van Gerwen (2017) en Phil Taylor (2002 en 2009) wisten ooit een gemiddelde boven de 110.5 te noteren op het WK. Dit jaar gooide Van Gerwen zeven keer een hoger gemiddelde in minimaal negen legs op het podium, Anderson één keer, de overige spelers niet. Het zal dus waarschijnlijk van de Nederlander moeten komen als dit een over wordt, gezien hij niet de absolute topvorm lijkt te hebben zie ik value op under 110.5.


UNDER 860.5 tournament 180s @ 2.00 (Bwin, High) Deze heb ik eerder getipt U850.5 bij Betfair, maar deze line is gunstiger

Twee jaar geleden werd het record verbroken met het enorme aantal van 708, in normaalgesproken zijn echter de 654 van 2016 en de 656 van vorig jaar normalere getallen voor het WK. Er zijn dit jaar meer voorrondewedstrijden, normaal waren dit acht wedstrijden van max drie sets, nu 32 wedstrijden van max vijf sets. Het niveau in deze wedstrijden is vaak niet heel hoog dus over al deze partijen zie ik niet zo snel 7 180s gemiddeld vallen. Ik zou de line zelf op ongeveer 810 schatten, onder andere Bwin heeft hem op 775 staan.


Op televisie

Voor de liefhebber die naast het wedden ook live de wedstrijden wil bekijken, zijn de wedstrijden te zien op RTL7. Het volledige schema is hier te vinden: http://www.rtl7darts.nl/tvgids

5
0
5 likes
Gestart door
Avatar donnynedved
Country flagdonnynedved
6-12-2018 20:03 in Overige sporten en evenementen
144 reacties

Ik heb nog extra outrights toegevoegd, eentje ga ik nu nog toevoegen omdat ik denk dat de line dit weekend nog zal dalen


Ik speel Under 850.5 tournament 180s @ 1.83 (Betfair of PaddyPower, High)

Twee jaar geleden werd het record verbroken met het enorme aantal van 708, in normaalgesproken zijn echter de 654 van 2016 en de 656 van vorig jaar normalere getallen voor het WK.

Er zijn dit jaar meer voorrondewedstrijden, normaal waren dit acht wedstrijden van max drie sets, nu 32 wedstrijden van max vijf sets. Het niveau in deze wedstrijden is vaak niet heel hoog dus over al deze partijen zie ik niet zo snel 7 180s gemiddeld vallen. Ik zou de line zelf op ongeveer 810 schatten, onder andere Bwin heeft hem op 775 staan. Value dus op de under!

Bericht gewijzigd door donnynedved op Fri 7 Dec 2018, 01:12.
0
0
0 likes
Schrijver voorbeschouwingen darten en Serie A / Mijn tips voor overige competities vind je op Telegram: https://t.me/betsby_don
Op vr. 7 dec. 2018, 00:59 schreef donnynedved:

Ik heb nog extra outrights toegevoegd, eentje ga ik nu nog toevoegen omdat ik denk dat de line dit weekend nog zal dalen


Ik speel Under 850.5 tournament 180s @ 1.83 (Betfair of PaddyPower, High)

Twee jaar geleden werd het record verbroken met het enorme aantal van 708, in normaalgesproken zijn echter de 654 van 2016 en de 656 van vorig jaar normalere getallen voor het WK.

Er zijn dit jaar meer voorrondewedstrijden, normaal waren dit acht wedstrijden van max drie sets, nu 32 wedstrijden van max vijf sets. Het niveau in deze wedstrijden is vaak niet heel hoog dus over al deze partijen zie ik niet zo snel 7 180s gemiddeld vallen. Ik zou de line zelf op ongeveer 810 schatten, onder andere Bwin heeft hem op 775 staan. Value dus op de under!

Mooie voorbeschouwing!


Ik pak deze mee. Daarnaast had ik al wat geld op Cross gezet, puur vanwege zijn winst vorig jaar. Wedden op Price gaat tegen mijn principes in ;)


Zoals je zegt, de mooiste maand van het jaar. Ik heb er zin in!

1
0
1 likes
You only sing when you're winning!
Op vr. 7 dec. 2018, 00:59 schreef donnynedved:

Ik heb nog extra outrights toegevoegd, eentje ga ik nu nog toevoegen omdat ik denk dat de line dit weekend nog zal dalen


Ik speel Under 850.5 tournament 180s @ 1.83 (Betfair of PaddyPower, High)

Twee jaar geleden werd het record verbroken met het enorme aantal van 708, in normaalgesproken zijn echter de 654 van 2016 en de 656 van vorig jaar normalere getallen voor het WK.

Er zijn dit jaar meer voorrondewedstrijden, normaal waren dit acht wedstrijden van max drie sets, nu 32 wedstrijden van max vijf sets. Het niveau in deze wedstrijden is vaak niet heel hoog dus over al deze partijen zie ik niet zo snel 7 180s gemiddeld vallen. Ik zou de line zelf op ongeveer 810 schatten, onder andere Bwin heeft hem op 775 staan. Value dus op de under!

Zeer mooie tip van de under 180’s, die speel ik ook high mee.

1
0
1 likes

Zin in, wordt een mooi toernooi.


Voor ronde 1 heb ik de volgende al klaar staan.

Searle @1.75

Ratasjki wint met 3-0 @3 (williamhill)

0
0
0 likes
Come on you Spurs!

opvallend dat Labanauskas een odd van 1,90 krijgt, terwijl t een van de betere in de voorronde is.

1
0
1 likes

Top Donny, zelf heb ik Anderson al een paar maanden geleden gespeeld. Toen stond ie een stuk hoger, wellicht dat ik hem verzeker met een betje op MvG maar dadelijk hebben we weer een Cross 2.0

1
0
1 likes
NBA / CS:GO
Op vr. 7 dec. 2018, 10:12 schreef riks:

Zin in, wordt een mooi toernooi.


Voor ronde 1 heb ik de volgende al klaar staan.

Searle @1.75

Ratasjki wint met 3-0 @3 (williamhill)

Ratajski is een baas, maar searle vind ik absoluut geen zekerheidje. Veel te wisselvallig

0
0
0 likes

Bedankt voor de voorbeschouwing weer Donny! Lijkt erop dat ik m'n Betfair account weer even af moet stoffen voor de under 180's bet :). Sowieso denk wel een goede bookie als het gaat om het aanbod wat betreft darts he?

0
0
0 likes
Op vr. 7 dec. 2018, 16:31 schreef jorditoma:

Bedankt voor de voorbeschouwing weer Donny! Lijkt erop dat ik m'n Betfair account weer even af moet stoffen voor de under 180's bet :). Sowieso denk wel een goede bookie als het gaat om het aanbod wat betreft darts he?

Betfair is voor mij inderdaad een van de beste (waarschijnlijk de beste) bookie qua darts, zij bieden ook veel markten aan die anderen niet hebben zoals unders/overs op gemiddelden of beide spelers gooien minstens 5 180ers. Ook Bwin heeft een ruim aanbod en Williamhill vaak de gunstigste line bij under/over checkouts.

1
0
1 likes
Schrijver voorbeschouwingen darten en Serie A / Mijn tips voor overige competities vind je op Telegram: https://t.me/betsby_don
Op vr. 7 dec. 2018, 10:26 schreef mikefr1908:

opvallend dat Labanauskas een odd van 1,90 krijgt, terwijl t een van de betere in de voorronde is.

Dit viel mij ook op idd. Das een hele mooie. Mooie voorbeschouwingen Donny. Ik verwacht zelf veel van Smith dit WK. Hij heeft een mooie loting dus ga nog even de odds checken op een finaleplaats van hem.

0
0
0 likes

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Enorm aanbod
 • Veel live streams
 • Goede reputatie
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Mooie promoties
 • Kambi odds
 • Jack's Specials
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Geweldige bonus van €250
 • Goed aanbod voetbalweddenschappen
 • Mooi design
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
 • Nieuwste reacties

  Maak favoriet

  Prijsvraag El Clásico, voorspel en maak kans op €50!

  Zondag is het weer zo ver, dan staat één van de mooiste voetbalwedstrijden van het jaar op het programma, El Clásico! Lukt het jou om de correcte eindstand te voorspellen? Dan maak je kans op een cadeaubon van €50!

  Hoe werkt het?

  Plaats vóór zondag 16 okt. 16:15 jouw voorspelling met de juiste eindstand als reactie op dit forum topic. Reacties die geplaatst zijn na dit tijdstip tellen helaas niet mee voor de prijsvraag. Een voorbeeld van een voorspelling kun je hieronder zien. 


  Voorbeeld: Real Madrid 3-2 Barcelona


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Eerst wordt er gekeken of exact de juiste eindstand is voorspeld. In het geval dat dit door meerdere leden gedaan is, zal de uiteindelijke winnaar door middel van loting worden bepaald. 


  Als er niemand is die exact het juiste antwoord heeft voorspeld, wordt er gekeken naar wie het dichtst bij zit. In het geval dat meerdere leden bijvoorbeeld slechts 1 doelpunt naast het juiste antwoord zitten, zal de winnaar ook hier bepaald worden door middel van loting. 


  Wat kun je winnen?

  De winnaar van deze prijsvraag kan een €50 bol.com cadeaubon winnen. 


  Wie kunnen er meedoen? 

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zondag 16/10 16:15 een voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs.  Prijsvraag El Clásico, voorspel en maak kans op €50!
  Maak favoriet

  777 geen aanrader

  vreemd dat deze site, geen negatieve reacties krijgt.uitbetalen duurde bijna een week bij mij,ik had laatst een 6 wedstrijden bet gedaan en na de 3de bet was de optie " cashout " niet meer beschikbaar:.hun uitleg was:.ligt aan de bookmaker,kunnen we helaas niks aan doen":..ben bij 5 sites lid:..maar dit is wel met voorsprong de allerslechste !!!! ook de reclame met vandamme:.waarbij de speler van 100 naar 10 euro gaat om te wedden:..en zelf moet je minstens 20 euro storten...snap dit ook niet goed.site gaat ook traag...blijf ervan weg is mijn advies !!!!


  777 geen aanrader
  Maak favoriet

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen

  05.07.2011 Excelsior - Feyenoord 2 8/10 €1.75 +6.00
  27.07.2011 Borrusia Dortmund - Hamburger SV 1 10/10 €1.70 +7.00
  De 2 bovenstaande tips die ik heb gespeeld staan beide op de verkeerde datum (vorige maand).
  De wedstrijden zijn vandaag en gisteren gespeeld maar tellen niet mee voor deze maand als ik het goed zie.
  Kan dit gefixt worden?

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen
  Maak favoriet

  De WK Game 2022 komt eraan!


  De inschrijving opent op 18 oktober! 


  Over ongeveer een maand begint het WK alweer, en met overwinningen tegen België en Polen in de Nations League lijkt het vooruitzicht voor Ons Oranje positief. Ben jij er ook klaar voor?


  Uiteraard kun je voor dit WK weer bij ons terecht voor de leukste WK Game van Nederland! Gedurende het hele WK kun je door het plaatsen van tips kans maken op mooie prijzen. Ben jij de beste WK-voorspeller? Bewijs het door mee te spelen! Een korte uitleg over het spel kun je alvast vinden op de WK Poule pagina!


  De prijzenpot zal gegarandeerd staan op €10.000, maar kan oplopen tot maar liefst €25.000! Hoe meer mensen er mee doen, hoe groter de prijzenpot! Nodig daarom al jouw vrienden en familie uit en speel gelijk mee in het referral-klassement voor extra prijzen! Neem het ook op tegen vrienden door jouw eigen subleagues aan te maken!


  Aanmelden kan al vanaf 18 oktober dus houd de website en het forum in de gaten voor updates!  

  De WK Game 2022 komt eraan!
  Maak favoriet

  Bookie Review: Unibet

  Ga naar Unibet


  Update: De problemen met de welkomstbonus zijn inmiddels opgelost! Bij het aanmaken van een account kun je dus zonder problemen gebruik maken van de welkomstbonus.

  We hebben er even op moeten wachten, maar Unibet is inmiddels weer beschikbaar voor Nederlanders. Deze bekende bookmaker was vroeger erg populair onder leden, dus zijn we erg benieuwd hoe het tot nu toe bevalt. Het is ons wel opgevallen dat de lancering niet geheel vlekkeloos ging, door veel problemen met de welkomstbonus.


  Een aantal bonussen op een rijtje:


  Europese Voorrondes

  Je kunt na het inzetten van €10 op een wedstrijd uit de voorrondes van de grootste Europese competities, een free bet van €5 ontvangen. Let op, deze free bet is wel alleen live te gebruiken en de minimale quotering voor de kwalificerende weddenschap is 1.40. Ook dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.

  Bekijk de bonus


  EK 2022 +50% Profit Boost

  Voor de knock outfase van het EK Vrouwenvoetbal heeft Unibet een 50% profitboost. De minimale odds zijn 1.40 of hoger en de maximale potentiële extra winst zal op je wedformulier staan. Ook voor deze promotie dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.


  Welkomstbonus

  Unibet heeft een prima welkomstbonus. Bij een inzet van minimaal €10, kun je voor €40 aan free bets ontvangen. Dit is verdeeld onder vier free bets van €10 elk:

  • €10 Pre-match free bet
  • €10 Live free bet
  • €10 Combinatie free bet
  • €10 Bet Builder free bet

  Lees hier meer over de welkomstbonus

  Bookie Review: Unibet
 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  De WK Game 2022 komt eraan!


  De inschrijving opent op 18 oktober! 


  Over ongeveer een maand begint het WK alweer, en met overwinningen tegen België en Polen in de Nations League lijkt het vooruitzicht voor Ons Oranje positief. Ben jij er ook klaar voor?


  Uiteraard kun je voor dit WK weer bij ons terecht voor de leukste WK Game van Nederland! Gedurende het hele WK kun je door het plaatsen van tips kans maken op mooie prijzen. Ben jij de beste WK-voorspeller? Bewijs het door mee te spelen! Een korte uitleg over het spel kun je alvast vinden op de WK Poule pagina!


  De prijzenpot zal gegarandeerd staan op €10.000, maar kan oplopen tot maar liefst €25.000! Hoe meer mensen er mee doen, hoe groter de prijzenpot! Nodig daarom al jouw vrienden en familie uit en speel gelijk mee in het referral-klassement voor extra prijzen! Neem het ook op tegen vrienden door jouw eigen subleagues aan te maken!


  Aanmelden kan al vanaf 18 oktober dus houd de website en het forum in de gaten voor updates!  

  De WK Game 2022 komt eraan!
  Maak favoriet

  Prijsvraag El Clásico, voorspel en maak kans op €50!

  Zondag is het weer zo ver, dan staat één van de mooiste voetbalwedstrijden van het jaar op het programma, El Clásico! Lukt het jou om de correcte eindstand te voorspellen? Dan maak je kans op een cadeaubon van €50!

  Hoe werkt het?

  Plaats vóór zondag 16 okt. 16:15 jouw voorspelling met de juiste eindstand als reactie op dit forum topic. Reacties die geplaatst zijn na dit tijdstip tellen helaas niet mee voor de prijsvraag. Een voorbeeld van een voorspelling kun je hieronder zien. 


  Voorbeeld: Real Madrid 3-2 Barcelona


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Eerst wordt er gekeken of exact de juiste eindstand is voorspeld. In het geval dat dit door meerdere leden gedaan is, zal de uiteindelijke winnaar door middel van loting worden bepaald. 


  Als er niemand is die exact het juiste antwoord heeft voorspeld, wordt er gekeken naar wie het dichtst bij zit. In het geval dat meerdere leden bijvoorbeeld slechts 1 doelpunt naast het juiste antwoord zitten, zal de winnaar ook hier bepaald worden door middel van loting. 


  Wat kun je winnen?

  De winnaar van deze prijsvraag kan een €50 bol.com cadeaubon winnen. 


  Wie kunnen er meedoen? 

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zondag 16/10 16:15 een voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs.  Prijsvraag El Clásico, voorspel en maak kans op €50!
  Maak favoriet

  777 geen aanrader

  vreemd dat deze site, geen negatieve reacties krijgt.uitbetalen duurde bijna een week bij mij,ik had laatst een 6 wedstrijden bet gedaan en na de 3de bet was de optie " cashout " niet meer beschikbaar:.hun uitleg was:.ligt aan de bookmaker,kunnen we helaas niks aan doen":..ben bij 5 sites lid:..maar dit is wel met voorsprong de allerslechste !!!! ook de reclame met vandamme:.waarbij de speler van 100 naar 10 euro gaat om te wedden:..en zelf moet je minstens 20 euro storten...snap dit ook niet goed.site gaat ook traag...blijf ervan weg is mijn advies !!!!


  777 geen aanrader
  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Wedden op NFL 2022/2023

  Afgelopen donderdag is het nieuwe NFL seizoen begonnen. Dit jaar belooft het weer een spannend jaar te worden. Pakt Tom Brady op 45 jarige leeftijd zijn 8ste ring of gaat het dit jaar naar iemand anders?


  Voor vanavond heb ik de volgende picks:

  • Saints -5,5 @1.90 (Unibet)
  • Lions - Eagles under 48.5 @1.89 (Unibet)
  • Colts - 6,5 @1.82 (Unibet)

  Wedden op NFL 2022/2023

Onze moderators