Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wedden op Vuelta a Espana 2015

Algemene voorbeschouwing op de Vuelta a España 2015

Zaterdag staat de derde en laatste grote ronde van het jaar: La Vuelta a España. Na de Giro d’Italia en de Tour de France zal deze ronde in Spanje het seizoen min of meer gaan complementeren. Voor vele renners nog een laatste kans op eer. In deze voorbeschouwing blikken wij vooruit op de favorieten voor de verschillende klassementen.Parcours
De Vuelta trapt af met een ploegentijdrit over ongeveer 7,5 kilometer gevolgd door verschillende etappes. Zo zijn er in de eerste week een aantal aankomsten bergop en zijn de finales lastig. Vlakke ritten in deze koers zijn dan ook vaak een zeldzaamheid. Daarom is het ook zeker geen zekerheid dat alle op voorhand geschreven etappes in een sprint zullen eindigen. De vluchters maken dan ook goede kansen. De makers van het parcours hebben goed hun best gedaan, want met negen aankomsten bergop en 44 beklimmingen in totaal is dit een echte ronde voor de ‘berggeiten’. Daarnaast is er eenmaal een tijdrit over 39 kilometer daags na de tweede rustdag.

Favorieten voor het klassement
De Vuelta is er in geslaagd om met een hoop toppers aan de start te verschijnen. De top drie van de afgelopen Tour, Chris Froome, Nairo Quintana en Alejandro Valverde, zullen allen aan de start verschijnen. Daarnaast laten ook Vincenzo Nibali en Tejay van Garderen zich zien. Winnaar van vorig jaar, Alberto Contador, doet niet mee. Het is echter maar de vraag in welke vorm deze renners steken met slechts een maandje nadat de Tour was geëindigd. Zo zijn er ook tal van namen die een langere rustperiode hebben gehad. Fabio Aru is zo’n renner die na de Giro niet veel meer heeft gekoerst. Mikel Landa en Domenico Pozzovivo zijn andere namen in dit rijtje.

Favorieten voor overige klassementen
Zoals gezegd is deze Vuelta niet echt een Vuelta voor renners met sprintersbenen. De aankomsten zijn vaak lastig en zullen bijna nooit in rechte lijn gevoerd worden, maar ideaal voor renners als John Degenkolb en Peter Sagan. Echter verwachten wij niet dat zij de strijd gaan uitmaken om de blauwe trui. Door de hoeveelheid moeilijke etappes verwachten wij eerder mannen met een sterk eindschot die ook goed de bergen over kunnen. Alejandro Valverde en Joaquin Rodriquez zijn van die mannen. Echter blijft het van tevoren vooral gissen en dus raden wij niet aan om hier al veel op in te zetten.

Prognose
De winnaar van de Vuelta dit jaar zal zijn hand vol hebben aan de concurrentie. Er zijn veel sterke namen aanwezig alleen is het gewoonweg zeer de vraag hoe het met de vorm van alle renners zit. Chris Froome heeft al aangegeven zich vermoeid te voelen, maar hij mag nooit uitgevlakt worden. Voetbalwedden.net geeft echter zijn voorkeur aan de nummer twee van de Tour van dit jaar: Nairo Quintana. De Colombiaan is bergop de sterkste en dit parcours spreekt in zijn voordeel met de vele beklimmingen. Enkel de tijdrit zou voor een probleem kunnen gaan zorgen, maar desalniettemin geven wij de voorkeur aan hem als eindwinnaar dit jaar.

Quintana to win @3,25 3/10 (William Hill)

Update:
Pozzovivo voor Rodriquez @1,80 2/10 (Unibet)
Aru voor Valverde @2,20 3/10 (William Hill)
Nibali voor Majka @1,60 4/10 (Unibet)

Er kunnen nog meer tips worden toegevoegd later vandaag of morgen.
0
0
0 likes
Gestart door
Avatar arie07
Country flagarie07
21-08-2015 13:31 in Overige sporten en evenementen
166 reacties
de eerste etappe telt niet mee voor het klassement na protest renners over gevaarlijk parcours..
0
0
0 likes
Telt niet voor de renners mee. Maar wel voor ploegen klassement.
0
0
0 likes
Plus er staat een ritzege en rode leiderstrui op het spel. Dat gaan genoeg ploegen nog wel interessant vinden. Plus dat ze nu de AK man rustig kunnen lossen. Een flink voordeel bijv. voor Trek met Schleck. En ook een Quintana kan gewoon laten lopen, zodat Movistar alsnog vol kan gaan zonder dat ze voorzichtig moeten zijn voor hun kopman bijvoorbeeld.
0
0
0 likes
If you like sports, you will love Zweeler

De Vuelta gaat dit jaar net als in voorgaande jaren van start met een ploegentijdrit. De organisatie liet bij de presentatie weten dat het een rit langs de kust zou zijn, die grotendeels over een rechte weg zou gaan. De waarheid blijkt ietwat anders te liggen. Verschillende teams kwamen er tijdens de verkenning achter dat het parcours enkele gevaarlijke elementen bevat. Na protest heeft de organisatie besloten de tijdrit door te laten gaan, maar de onderlinge tijdsverschillen aan de meet niet mee te tellen voor het algemeen klassement.


Parcours

De tijdrit is 7,4 kilometer lang en gaat van Puerto Banus naar Marbella. We bevinden ons dus in het zuiden van Spanje. Zoals gezegd, diverse renners kwamen er tijdens de verkenning van het parcours achter dat het zeker geen rit rechtdoor-naar-school-en kantoor is. Nu is dat nog tot daar aan toe, maar het parcours blijkt enkele gevaarlijke bochten te kennen, voert gedeeltelijk over het strand en over een houten bruggetje. Het balletje kwam aan het rollen toen Movistarrenner Rory Sutherland enkele foto’s ervan op twitter plaatste, waarna sommige volgers dachten dat hij een grapje maakte. Meerdere ploegen tekenden protest en de Vuelta-leiding kwam dus met deze oplossing.


Favorieten

Normaal gesproken was het voor de diverse AK renners zaak om de Vuelta scherp te beginnen en niet te veel tijd te verliezen, of juist tijd pakken op de concurrenten. Overbodig om te zeggen, maar dit element van de rit valt door de noodoplossing van de organisatie weg. De ploegen die favoriet zijn bij de bookmakers hebben bijna allemaal ook een favoriet voor de eindzege in de gelederen.


Men zou ervoor kunnen kiezen, aangezien de tijd van de vijfde renner telt, de coureurs die voor een AK rijden, of anderzijds minder risico willen nemen, af te laten haken. De rest kan dan volle bak op de streep afrijden. Ik vraag me af of de grote ploegen Movistar, Astana, Sky en BMC hun niet-klassementsrenners alle risico’s willen laten nemen, met alle mogelijke gevaarlijke gevolgen van dien; knechten kwijtraken voor de rest van de Vuelta.


Andere teams die favoriet zijn, zijn Trek (met de terugkerende Fabian Cancellara) en Giant. Giant is niet echt een team dat een specialist is in de ploegentijdrit, maar waarschijnlijk doordat de andere teams ook niet in hun sterkste opstelling rijden staan ze er bij. Orica heeft zich wel ontwikkeld tot een specialist op dit gebied, maar veel van de ploegentijdritten die de ploeg gewonnen heeft, reed de ploeg met andere coureurs. Van bij voorbeeld het team dat tweede werd op het WK TTT, rijdt enkel Damien Howson in deze Vuelta mee. Het is waarschijnlijk zaak meer naar de proloogrijders en sprinters in de teams te kijken, gezien dekorte afstand van de rit. Etixx heeft normaliter ook een goede ploegentijdrit in de benen. Normaal gesproken zouden ze het in deze opstelling waarschijlinlijk af moeten leggen tegen de andere teams, maar de ploeg van Patrick Levefere is zonder echte klassementsfavoriet, dus wellicht dat men risico’s wil nemen.


Prognose

Het feit van het niet meetellen van de tijden voor het AK maakt het betten op deze eerste rit van de Vuelta lastig. Wellicht wordt de soep niet zo heet gegeten als hij wordt opgediend, en krijgen we een ‘normale’ uitslag, maar de vraag is hoeveel risico’s je wilt nemen met je bets. Ik neig ernaar om het rustig aan te doen voorlopig. Wellicht volgen er later nog updates.

Bericht gewijzigd door wedden op Mon 2 Aug 2021, 11:35.
0
0
0 likes
Rodriguez over 1,5 ritzeges @2.9 (Unibet)
Daar zie ik wel value in!
0
0
0 likes
Giant alpecin voor winst? @5.00! hebben wel een trein die zich door de bochten durft te gooien.
0
0
0 likes
Zondag 23 augustus – Etappe 2: Alhaurín de la Torre – Caminito del Rey (158,7 km)
De eerste etappe heeft al een winnaar en de rode leiderstrui is al uitgereikt, maar eigenlijk begint de Vuelta pas zondag. De organisatie vond het blijkbaar een goed idee om over een smal, zanderig parcours te rijden. De UCI en vooral de renners vonden het niks en dus werd er besloten dat tijdsverschillen niet zouden meetellen.
Zo waren er twee kampen: ploegen die de tijdrit wel én die het niet serieus namen. Klassementsploegen als Sky, Movistar en Astana namen geen risico’s. Drie ploegen staken boven de rest uit. Eerst was het Orica dat de tijd van Lotto-Jumbo verbeterde. Niet veel later verbeterde Tinkoff-Saxo de toptijd met slechts een halve seconde. Maar het slotakkoord was voor BMC dat bijna een seconde sneller was. Peter Velits passeerde als eerste de finish en is de eerste leider.
In tegenstelling tot de andere grote ronden eindigt de eerste etappe in lijn niet in een sprint. Het parcours is relatief vlak, maar de finish is bergop. Wie zegeviert er in Caminito del Rey?Parcours
Het is een concept dat de Vuelta al een aantal jaar hanteert: korte, redelijk vlakke ritten met finish bergop. Zo ook zondag. De renners worden om 13:36 uur weggestuurd vanuit Alhaurín de la Torre. Het parcours tot de finale heeft wat reliëf, maar veel stelt het niet voor. Zeker niet voor renners die kans denken te maken op de ritzege, want de laatste de laatste drie kilometer lopen stevig bergop. De Alto de la Mesa vormt het slot met, op papier, 4700 meter lengte tegen een gemiddeld stijgingspercentage van 6,6%. Maar in principe gaat het om de laatste paar kilometers met stijgingspercentages boven de 10% (zelfs pieken tot 20%). De finish in Caminito del Rey wordt verwacht tussen 17:28 en 17:53 uur.

Favorieten
De slotklim is normaal gesproken een kolfje naar de hand van Alejandro Valverde. De Spanjaard kan als geen ander met deze stijgingspercentages omgaan en is altijd op de afspraak in eigen land. Katusha heeft twee geduchte concurrenten in Joaquim Rodriguez en Daniel Moreno. Net als Valverde ligt de Vuelta Rodriguez beter dan, bijvoorbeeld, de Tour en met de vorm zit het wel goed getuige zijn vijfde plek in de Clasica San Sebastian. Ook de vorm van Daniel Moreno is meer dan in orde gezien zijn sterke optreden in de Vuelta a Burgos. Daarnaast is hij, net als Valverde en Rodriguez, oud-winnaar van de Waalse Pijl. Op basis van zijn ritzege in de Tour de Pologne moet Sergio Luis Henao hier ook bij geplaatst worden. Zo’n korte klim ligt de Colombiaan uitstekend, maar of hij bovengenoemde renners kan kloppen is de vraag. Ondanks dat Froome de kopman is, mag hij zondag waarschijnlijk voor eigen kansen gaan. Dan Martin mag niet uitgevlakt worden, maar de Ier komt beter tot zijn recht als het iets minder steil is.

Prognose
Valverde wordt door de bookmakers aangewezen als de favoriet, maar de winner-odds laat ik liever liggen. Het is altijd afwachten hoe de verhoudingen staan aan het begin van de ronde en het is niet dat Valverde ver boven de rest uitsteekt. Liever speel ik Dan Martin voor Samuel Sánchez @ 1.67 (4/10, Bwin). In tegenstelling tot Martin liggen korte, steile klimmen Sánchez minder goed. Op langere klimmen, waar het tempo lager ligt, komt de Spanjaard beter tot zijn recht.
Daarnaast verwacht ik zondag meer van Fabio Aru dan van Chris Froome. Aru heeft sinds de Giro toegewerkt naar deze ronde en heeft een goede versnelling in het slot van een klim. Ik denk niet dat Froome in de eerste week zijn Tourvorm gaat aantikken. Ook is het zijn eerste serieuze wedstrijd sinds de Tour, dus is Aru voor Froome @ 1.75 (3/10, Unibet) goed speelbaar.
0
0
0 likes

De bet van Nibali voor Majka aan het begin kan in ieder geval alweer de prullenbak in. Hij is zojuist uit de Vuelta gezet, nadat hij meeliftte aan de volgauto. Alle ballen op Aru en Landa dus.

https://www.wielerflits.nl/nieuws/vuelta-2015-jury-zet-nibali-uit-de-wedstrijd/

Bericht gewijzigd door wedden op Mon 2 Aug 2021, 11:36.
0
0
0 likes

De eerste reguliere etappe van deze Vuelta, na de ploegentijdrit in Marbella, werd door de Colombiaan Estaban Chaves op zijn naam geschreven. De Orica-renner bleek de sterkste in de klim naar Caminito del Rey. Tom Dumoulin verbaasde met een sterk optreden, hij eindigde als tweede. De favorieten voor de etappe, Joaquim Rodriguez en Alejandro Valverdo, wachtten iets te lang op de slotklim, zij konden geen gooi doen naar dagsucces. Vincenzo Nibali is na onreglementair gebruik maken van de ploegleidersauto in de achtervolging na een valpartij uitgesloten van verdere deelname. De derde etappe, die naar Malaga, gaat maandag dus van start zonder de Italiaan.


Parcours

Dit is een van de etappes voor de sprinters, maar zoals eigenlijk altijd in Spanje, is de etappe niet heel vlak. Vanuit de start moet er al snel geklommen worden, een klim van de 3e categorie, 6 km tegen 7% stijgingspercentage, staat op het programma. De zwaarste klim van de dag volgt echter later in de rit. De renners moeten een klim van 16 km tegen 5,2% verteren. De vraag van de dag is of de sprinters deze beklimmingen overleven. In hun voordeel spreekt dat ze vrij ver van de meet liggen; er is nog voldoende gelegenheid om terug te keren in het peloton. Het slotstuk van de etappe is ook niet helemaal vlak. Op zo'n 10 km van de streep ligt er een ongecategoriseerde helling die 3 km lang is. Daarna gaat het ongecompliceerd op de streep af, de finale is niet al te technisch te noemen.


Favorieten

Zoals gezegd, de kansen voor de sprinters liggen niet voor het oprapen deze ronde. De meeste 'vlakke' etappes kennen lastige parcoursen en veel echt vlakke etappes hebben vaak, zoals we de komende dagen ook zullen zien, meer oplopende finishes. Dat laatste is dus maandag niet het geval. Er zijn enkele goede sprinters deze Vuelta komen rijden. Zo zijn daar John Degenkolb, Nacer Bouhanni, Peter Sagan en Caleb Ewan. Een andere spurter in vorm, Matteo Pelucchi, is na zijn valpartij uitgevallen. Verder zijn er mannen als Danny van Poppel, Kris Boeckmans, Kristian Sbaragli en Tom van Asbroeck, maar zij zijn normaal gesproken van een minder kaliber.


De vraag zal zijn wie de beklimmingen zullen overleven en hoeveel teammaats ze op dat moment nog over hebben. Degenkolb en Sagan zouden de grote beklimming, onder voorbehoud dat de koers niet explodeert, moeten kunnen overleven. De overige sprinters zijn mindere klimmers, maar hebben zoals al opgemerkt, het voordeel dat de berg redelijk vroeg komt. Wat de zaak ook nog kan compliceren, is dat Sagan en Bouhanni in de etappe van zondag ten val kwamen. Het zag er niet al te ernstig uit, maar het is iets om in het achterhoofd te houden. Een ander mogelijk scenario is een aanval in de finale op het klimmetje 10 km van de finish. Als de sprintersteams dan wellicht renners kwijt zijn geraakt zou dit succes op kunnen leveren.


Prognose

Het is nog even wachten op de odds. Updates volgen.

Bericht gewijzigd door wedden op Mon 2 Aug 2021, 11:36.
0
0
0 likes
Ik schat John Degenkolb nog wat sneller in dan de anderen.
Overigens heeft hij de laatste 2 jaar veel gewonnen in de Vuelta! Spanje ligt hem duidelijk.

Graag had ik Degenkolb > Bouhanni genomen. Maar dat ging niet, vandaar John straight for the win!
@4.50
0
0
0 likes

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Enorm aanbod
 • Veel live streams
 • Goede reputatie
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Mooie promoties
 • Kambi odds
 • Jack's Specials
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Geweldige bonus van €250
 • Goed aanbod voetbalweddenschappen
 • Mooi design
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
 • Nieuwste reacties

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Bookie Review: Unibet

  Ga naar Unibet


  Update: De problemen met de welkomstbonus zijn inmiddels opgelost! Bij het aanmaken van een account kun je dus zonder problemen gebruik maken van de welkomstbonus.

  We hebben er even op moeten wachten, maar Unibet is inmiddels weer beschikbaar voor Nederlanders. Deze bekende bookmaker was vroeger erg populair onder leden, dus zijn we erg benieuwd hoe het tot nu toe bevalt. Het is ons wel opgevallen dat de lancering niet geheel vlekkeloos ging, door veel problemen met de welkomstbonus.


  Een aantal bonussen op een rijtje:


  Europese Voorrondes

  Je kunt na het inzetten van €10 op een wedstrijd uit de voorrondes van de grootste Europese competities, een free bet van €5 ontvangen. Let op, deze free bet is wel alleen live te gebruiken en de minimale quotering voor de kwalificerende weddenschap is 1.40. Ook dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.

  Bekijk de bonus


  EK 2022 +50% Profit Boost

  Voor de knock outfase van het EK Vrouwenvoetbal heeft Unibet een 50% profitboost. De minimale odds zijn 1.40 of hoger en de maximale potentiële extra winst zal op je wedformulier staan. Ook voor deze promotie dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.


  Welkomstbonus

  Unibet heeft een prima welkomstbonus. Bij een inzet van minimaal €10, kun je voor €40 aan free bets ontvangen. Dit is verdeeld onder vier free bets van €10 elk:

  • €10 Pre-match free bet
  • €10 Live free bet
  • €10 Combinatie free bet
  • €10 Bet Builder free bet

  Lees hier meer over de welkomstbonus

  Bookie Review: Unibet
  Maak favoriet

  Weddenschappen


  Benfica-Girona: Girona scoort @1.75

  Volendam-AEK, Almere-Dordrecht: Volendam scoort + over 2,5 goals bij Almere-Dordrecht @1.98

  Van Duijvenbode-Noppert: Noppert wint @2.10 (circus boost)

  Weddenschappen
  Maak favoriet

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!

  Zaterdag nemen Nederland en Polen het tegen elkaar op in de Nations League. De bookmaker smullen ook van deze partij met genoeg promoties. Weet jij de juiste eindstand te voorspellen? Dan maak je kans op een cadeaubon van €25!

  Hoe werkt het? 

  Voorspel voor zaterdag 11/06 20:45 de correcte eindstand voor de wedstrijd tussen Nederland en Polen. Geef jouw voorspelling door via het forum hieronder! Een voorbeeld van een mogelijke voorspelling staat hier onder. 


  Voorbeeld: 3-1 


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Als er meerdere mensen de juiste voorspelling hebben doorgegeven dan zal de uiteindelijke winnaar worden bepaald door middel van loting. Als niemand exact de juiste eindstand heeft voorspeld, dan wordt gekeken welke voorspelling er het dichtst bij zit. Dit kan bijvoorbeeld 2-1 zijn wanneer de correcte eindstand 3-1 was. 


  Wat kun je winnen?

  De winnaar van deze prijsvraag kan een bol.com cadeaubon winnen van €25!

   

  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zaterdag 11/06 20:45 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs. 

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!
  Maak favoriet

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen

  05.07.2011 Excelsior - Feyenoord 2 8/10 €1.75 +6.00
  27.07.2011 Borrusia Dortmund - Hamburger SV 1 10/10 €1.70 +7.00
  De 2 bovenstaande tips die ik heb gespeeld staan beide op de verkeerde datum (vorige maand).
  De wedstrijden zijn vandaag en gisteren gespeeld maar tellen niet mee voor deze maand als ik het goed zie.
  Kan dit gefixt worden?

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen
 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Wedden op NFL 2022/2023

  Afgelopen donderdag is het nieuwe NFL seizoen begonnen. Dit jaar belooft het weer een spannend jaar te worden. Pakt Tom Brady op 45 jarige leeftijd zijn 8ste ring of gaat het dit jaar naar iemand anders?


  Voor vanavond heb ik de volgende picks:

  • Saints -5,5 @1.90 (Unibet)
  • Lions - Eagles under 48.5 @1.89 (Unibet)
  • Colts - 6,5 @1.82 (Unibet)

  Wedden op NFL 2022/2023
  Maak favoriet

  Prijsvraag GP van Zandvoort!

  De snelste raceronde werd uiteindelijk gereden door Verstappen en was een ronde van 1.13.652! tomaat23 zat er met zijn voorspelling slechts 0.420s van af en heeft deze prijsvraag dus gewonnen, gefeliciteerd!

  De GP van Zandvoort is dit weekend weer terug! De tribunes langs het bekende Nederlandse circuit zullen zich dit weekend ongetwijfeld vullen met een zee aan Verstappen-fans, die samen komen kijken hoe Max wellicht zijn vierde zege op rij binnen haalt. De afgelopen races heeft Verstappen samen met RedBull laten zien ver boven de rest uit te steken en lijkt het kampioenschap steeds meer hun kant op te gaan. In de Formule 1 kan het echter met een beetje pech zo omdraaien, Ferrari heeft laten zien een goede auto te hebben en ook Mercedes heeft grote stappen gemaakt sinds het begin van het seizoen. Kun jij voor de GP van dit weekend voorspellen wat de snelste raceronde zal zijn? Dan maak je kans op een cadeaubon t.w.v. €25!


  Prijsvraag

  Hoe werkt het?

  Voorspel voor zondag 04/09 15:00 wat de snelste raceronde zal zijn en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €25! Geef jouw voorspelling door met een reactie op dit forum topic. Let op, het gaat om de snelste ronde die aan het tijdens de race gereden wordt. Een voorbeeld van een voorspelling kun je hieronder zien:

  Voorbeeld: 1.12.467


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Eerst wordt gekeken of er iemand is die exact de juiste tijd heeft voorspeld. Als dit niet het geval is, wordt er gekeken naar wie het dichtstbij zit. Mocht het zo zijn dat twee leden het juiste antwoord of exact evenveel van het juiste antwoord afzitten, dan wordt de uiteindelijke winnaar bepaald d.m.v. loting.


  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zondag 04/09 15:00 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs.


  Extra

  Wij zijn erg benieuwd en willen graag weten wie jij denkt dat de GP van Zandvoort zal winnen. Laat het weten via deze poll! (Dit is niet voor de prijsvraag)

  Prijsvraag GP van Zandvoort!
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: US Open 2022

  Maandag 29 augustus vangt de US Open 2022 aan. Donderdag werd duidelijk dat Novak Djokovic niet welkom is op de laatste Grand Slam van het kalenderjaar. De Serviër weigert zich te vaccineren tegen het coronavirus en is hierdoor niet welkom in de Verenigde Staten. Naast Djokovic moet ook Alexander Zverev verstek laten gaan. De runner-up van 20202  liep in de halve finale van Roland Garros en is niet tijdig hersteld. Wel komen er genoeg Nederlanders in actie. Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven verzekerden zich vanwege hun ranking al van deelname aan het hoofdtoernooi, terwijl de qualifiers Jesper de Jong, Gijs Brouwer en Lesley Pattinama-Kerkhove nog slechts één zege nodig hebben voor een plek in het hoofdtoernooi.


  Voorbeschouwing mannentoernooi

  De loting:

  De loting heeft donderdag plaatsgevonden. Tijd om te kijken voor welke spelers er mogelijkheden liggen en wie het minder hebben getroffen.


  Kwart 1

  Geprojecteerde kwartfinale: Daniil Medvedev (1) vs. Felix Auger-Aliassime (6)


  Daniil Medvedev mag geen problemen hebben om de vierde ronde te bereiken. Hier wacht hem mogelijk een ontmoeting met Nick Kyrgios of Roberto Bautista Agut. Kyrgios dient in de eerste ronde wel eerst af te rekenen met zijn goede vriend en landgenoot Thanasi Kokkinakis. Kyrgios zorgde eerder deze maand voor een stunt door Medvedev in Montréal in drie sets uit te schakelen. Over het best-of-five-format lijkt een lastiger verhaal te worden. In de onderste speelhelft lijken Pablo Carreno Busta en Felix Auger-Aliassime de grootste kanshebbers om Medvedev in de kwartfinale te treffen.


  Kwart 2

  Geprojecteerde kwartfinale: Stefanos Tsitsipas (4) vs. Casper Ruud (5)

  Het tweede kwart lijkt op het eerste gezicht enorm open. Stefanos Tsitsipas en Matteo Berrettini treffen elkaar mogelijk in de vierde ronde. De Italiaan zal eerst echter af moeten rekenen met óf Andy Murray óf Francisco Cerundolo. In de onderste helft van dit kwart liggen er ook genoeg kansen. Casper Ruud is de hoogst geplaatste speler, maar Taylor Fritz en Botic van de Zandschulp hebben eveneens goede papieren om de kwartfinale te bereiken.


  Kwart 3

  Geprojecteerde kwartfinale: Carlos Alcaraz (3) vs. Hubert Hurkacz (8)

  Net als het tweede kwart, is ook het derde kwart wijdopen. Voor Carlos Alcaraz wacht er in de derde ronde mogelijk een interessante ontmoeting met Borna Coric, die recent het ATP-toernooi van Cincinnati op zijn naam schreef. Met Marin Cilic of Dan Evans is de route naar de kwartfinale voor de Spaanse tiener in ieder geval allesbehalve eenvoudig. In het onderste deel van dit kwart lijken Jannik Sinner en Hubert Hurkacz uit te gaan maken wie de kwartfinale weet te bereiken. De Pool wist twee van de drie onderlinge ontmoetingen te winnen en was eerder dit jaar in Dubai nog in straight sets te sterk (6-3, 6-3).

   

  Kwart 4

  Geprojecteerde kwartfinale: Rafael Nadal (2) vs. Cameron Norrie (7)

  Rafael Nadal kende een mislukte rentree na Wimbledon toen hij in de tweede ronde van het ATP-toernooi van Cincinnati werd uitgeschakeld door Borna Coric. Wat betreft de US open heeft de Spanjaard een gunstige loting gekregen en moet hij zonder al te veel problemen de vierde ronde kunnen bereiken. Daar wacht mogelijk Diego Schwartzman of Frances Tiafoe, terwijl in de onderste deel van dit kwart Cameron Norrie en Andrey Rublev een grote kans maken om de kwartfinale te bereiken. Al lijkt Denis Shapovalov nog een goede outsider.

   

  Conclusie:

  Daniil Medvedev is in mijn ogen de terechte favoriet, maar de meeste value is in het derde kwart te vinden. Jannik Sinner en Hubert Hurkacz zijn in een open kwart in staat om deze US Open ver te geraken. 

  Winnaar US Open: Hubert Hurkacz @ 41.00 (Unibet, low)

  Winnaar US Open: Jannik Sinner @ 16.00 (Unibet, low)


  Wedden op Tennis: US Open 2022
  Maak favoriet

  Cashout Betcity

  Hallo,


  Bij Betcity ervaar ik het volgende. Gaat mijn inzet goed, dan verdwijnt de cashout. Gaat die fout, kan ik uitcashen. Nu zit ik een 9 fold waarvan 4 van de 9 afgerond zijn, en kan ik niet uitcashen. Bij de helpdesk word ik van het kastje naar de muur gestuurd.


  Is er iets wat ik hier aan kan doen? Wanneer verschijnt de cashout knop? En wanneer niet?

  Cashout Betcity

Onze moderators