Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Ervaringen met inplay betting

In dit topic kan je je vragen kwijt over inplay betting of je ervaringen uitwisselen.


Ik vraag me wel eens af of er echt mensen zijn die wat winnen (op long run) van inplay betting. Is het niet meer winstgevende (kansen) dan pre betting? Wat zijn de stategies van inplay betting?

1 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar lokzak
Country flaglokzak in 3-07-2020 09:38 Voetbal
in 3-07-2020 09:38 Voetbal
2 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50


Tsja een wat kort-door-de-bocht vraag.

Afhankelijk van de sport hanteer ik verschillende vormen van strategie in live betting.


Bij voetbal regelmatig corners. Je volgt de wedstrijd en denkt logisch na over welk team het meest op jacht is naar een goal. Wat is de opstelling (aanval en verdediging), welke wissels komen erin en hoeveel corners kan je van een team verwachten. De lijn licht vaak niet goed omdat dit soort informatie niet allemaal goed wordt verwerkt.

Bij tennis kies ik vaak set standen. Wederom kracht van de speler, momentum, wat wordt het met 1 break, etc.

Bij golf bijvoorbeeld top-10 spelers, maar dan is het toernooi vaak 4 dagen en kun je aan de hand van eerdere prestaties op dezelfde baan, en de scores van de laatste weken goed inschatten of iemand weer een goede eindspurt kan hebben.

darts, aantal 180's, welke eind-score, is best wel een goede inschatting van te maken op basis van de eerste gespeelde legs tussen de twee darters.

Bij wielrennen kies renners die sterk zijn en er bij een ontsnapping bij kunnen zitten of al mee zijn.


Dit is maar een kleine opsomming.


Ik cash ook regelmatig bets weer uit of neem twee kanten van een bet mee. Bijvoorbeeld corners onder 7.5 en later boven 4.5. Een strategie die minder aan te bevelen is, maar die geeft mij wel rust als ik veel wedstrijden tegelijk volg.


Long term winstgevend. Ik houd live niet apart bij, maar de value is in mijn ogen regelmatig groter dan de pre. Je moet wel geduldig zijn en op je strategie blijven zitten, want slechte dagdelen zitten er vaak zat tussen.

4 Vind ik leuk's
KK-AA-KK

In mijn ogen is live een wedstrijd kijken de grootste overhand die je kan hebben / krijgen op de bookies. Als je dit geduld weet op te brengen en rustig kan afwachten tot je kansen voorbij komen, dan heb je al aardige stappen gemaakt.


Pre match hebben de bookmakers alleen weinig info over de lagere competities / onbekendere landen......Hier zou je pre match winstgevend mee kunnen zijn als je met de juiste discipline je bets plaatst. Bij de rest van de competities kan je bookmakers haast niet verslaan (long term), want je ziet veel mensen hun bets baseren op statistieken. Dit doen bookmakers ook voornamelijk, alleen hebben die er complexe algoritmes voor ontwikkeld die de odds bepalen en deze zijn bijna altijd spot on.

Kijk bijvoorbeeld eens op Blogabet hoeveel tippers er zijn die met voornamelijk pre match bets winstgevend zijn long term......dit zijn er erg weinig. Zeker met alleen maar bets die je kan plaatsen op een exchange of bij Asian bookies. Hier kom je long term terecht als je winstgevend bent.

Het zegt genoeg dat veel winstgevende mensen op Blogabet vooral in-play bets plaatsen.


In-play kan je erg veel 'value ' behalen op de overtjes en met gemak closing lines van Pinnacle verslaan ( als de closing line niet bekend is dan zou ik even googlen want dat is een heel verhaal an sich) ...in ongeveer 75-80% van de westrijden vallen minimaal 2 goals ( ligt aan de competitie uiteraard ). Pre match is de over 1,5 goals vaak 1.15 - 1.25. Staat het na 30-35 minuten nog 0-0 dan staat die vaak al op 1.5 - 1. 6.........is het bij rust 0-0 dan staat die vaak op 1.7 - 2.00

Pre match zou je bij GOED UITGEZOCHTE wedstrijden altijd de over 1,5 goals betten voor odd 1.5 tot 2.00 zoals hierboven beschreven. Als je dit combineert met het live kijken van de wedstrijd kan je beter inschatten of je daar vertrouwen in hebt of dat er geen klote gebeurt nog.


Nog een voorbeeld van in-play odds die je pre match vrijwel altijd gespeeld zou hebben en waarmee je de closing line verslaat. Liverpool speelt thuis tegen Norwich en je krijgt 1.20 voor Liverpool. Als het 0-0 bij rust is zal de odd op 1.4 - 1.7 staan ( ligt eraan wat het wedstrijd beeld is ).

Pre match zou je Liverpool wint tegen Norwich voor 1.4 - 1.7 gepakt hebben.


Het kost veel tijd en je zal de wedstrijden moeten kijken voor een betere inschatting, maar de live odds zullen heel vaak in je voordeel zijn ten opzichte van de pre match odds.


Daarnaast kan je nog in-play traden. Dit wordt vooral gedaan op Betfair Exchange. Meest simpele voorbeeld van Traden is bijvoorbeeld de under 2.5 goals pakken pre match en dan hopen dat het de eerste 10-15 minuten 0-0 blijft. Dan plaatst je een tegen bet op de over 2.5 goals en pak je een bepaald % aan winst.


Ander voorbeeld is Liverpool 1.5 pakken in de rust bij een 0-0 stand omdat je denkt dat ze in de 2e helft wel gaan scoren en zullen winnen. Zodra ze de 1-0 maken dan maak je een tegen bet en heb je ongeveer 70-80% winst ten opzichte van je inzet.


Zo zijn er allerlei in-play trading strategieën. Hier kan je ook erg veel over vinden op bijvoorbeeld youtube.


Tot slot ben ik zelf long term winstgevend met alleen maar in-play bets. Zo winstgevend zelfs dat ik het full-time doe. Het kan dus wel, maar alles draait om discipline. Daarnaast moet je het zien als een investering. Je ergens in specialiseren kost veel tijd en doorzettingsvermogen en in dit geval ook geld ( leer geld ).

2 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.