Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Strategie wedden: focus op traden met Unders

Mannen,

Deze topic zal voor vele een apart onderwerp zijn, maar ik ben benieuwd of een van jullie mede - voetbalwedders hier tips voor hebben.


Ik ben de laatste tijd fanatiek aan het traden met unders. De tactiek is als volgt: je zet in op under 2,5's die hoge quoteringen hebben tussen 2.20 en 2.60. Je zet vervolgens in op under 2,5 en zorgt ervoor dat je vantevoren analyse hebt gedaan dat de teams inderdaad dan veel scoren omdat anders de quotering niet zo hoog staat, maar je checkt of de teams snelle doelpuntenmakers zijn. Zo niet dan zet je under 2,5 in en houd je dit aan tot de 12e minuut bijv, en stel je ziet dat de wedstrijd dan begint te lopen dan cash je in, je merkt dat als je dan 200 euro inzet ( wat ik doe ) dat je er al snel 25 euro winst voor krijgt.


Maar waar ik zelf erg mee zit wat is jullie manier om strict aan een manier van traden/wedden te houden. Ik merk gewoon dat dit echt oprecht winstgevend is, ik haal hier continu goeie winstbedragen mee uit, maar ga telkens weer de mist in door een weddenschap te plaatsen en dan toch keer voor '' jackpot '' te gaan en bijv je volle winst van een dag op een wedstrijd te zetten en dan gewoon '' gokt'' en niet meer incasht.


ik merk hierdoor dat ik zo vaak uiteindelijk me winst verspeel, en gewoon dagen voor niks heb getraded. terwijl ik dondersgoed weet dat dit winstgevend is.


hebben jullie tips hoe je ervoor kan zorgen dat de focus hoog blijft, en je niet meer overhaast domme beslissingen maakt. het is een gekke vraag, maar iedereen heeft hier mee te maken gehad als je jarenlang wed, is dit bij jullie nog steed zo ,of hoe heb je hier een positieve draai van kunnen maken?


ben benieuwd naar jullie ervaringen/tips.

1 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar hoihoi90
Country flaghoihoi90 in 1-08-2021 19:34 Voetbal
in 1-08-2021 19:34 Voetbal
12 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50

Goede vraag! Ik raad je aan sowieso geen gebruik te maken van jackpots en ook de voorwaarden van bonussen goed te checken. Vaak moeten die zo vaak worden rondgepeeld, dat het erg moeilijk is ze winstgevend te maken. Als je ervoor zorgt dat je niet naar je gevoel luistert of je persoonlijke voorkeuren volgt en puur wedt op basis van de statistieken, moet het goed komen (hoop ik😏). Succes!

0 Vind ik leuk's

Renee.....datgene wat hoihoi90 bedoelt heeft helemaal niks met bonussen of iets dergelijks te maken.....


@hoihoi09 alles draait om bankroll management. Als ik kijk naar jouw voorbeeld dat pak je met 200 euro inzet ongeveer 25 euro winst.

Dan speel je odds van 1.12 ongeveer. Dit betekent dat je het 10 van de 11 keer goed moet hebben om winst te maken. Dit is een hit rate van 91%.

Je zal voor jezelf regels in moeten stellen en je daar strikt aan houden. Trade je uit met 25 euro winst of trade je uit vanaf een bepaalde moment zoals minuut 12 of 13....Ik denk dat het sowieso verstandig is om de wedstrijden die je trade live te kijken, zodat je dit beter kan inschatten. Misschien kan je het rekken tot minuut 15 en zo net iets meer winst pakken. Dit risico zou ik echter niet te vaak nemen want ik zie te vaak goals uit het niets vallen, terwijl er nog niks gebeurd in de wedstrijd.

Daarnaast moet je voor de tijd al een plan hebben wat te doen als er wel een goal valt binnen 10 minuten......ook hierbij is het handig om de wedstrijd live te kijken en zo in te schatten of je met verlies moet uit traden of dat je kan wachten en hopelijk nog quitte kan uit traden als de 2e goal uitblijft.....


Je plaatst een bet van 200 euro, hoeveel % van je bankroll is dit??


Je zal eerst voor jezelf moeten bewijzen ( en ik raad aan om dit op papier te doen met een hele serieuze benadering ) , of je deze minimale hit rate van 91% kan behalen op lange termijn. Test het eerst een aantal maanden uit. Persoonlijk heb ik betere ervaring met 'overs'.

3 Vind ik leuk's

het licht iets anders. ik verlies nooit 200 euro. check dit filmpje om te kijken hoe ik dan trade. https://www.youtube.com/watch?v=WbA--RXKhXQ&t=355s

0 Vind ik leuk's

Ik weet hoe traden werkt en ik ken het filmpje. In hoeverre ligt het anders..?? Zoals ik je verhaal lees is het eigenlijk niet zozeer traden, maar pre match de under 2,5 goals spelen en na 10-15 minuten uitcashen met ongeveer 12-13% winst.

Je kan ook je 200 euro begin inzet verliezen als er heel snel 2 goals vallen en daarna nog een 3e in de wedstrijd.....

Je zal toch iets meer moeten vertellen over je trading plan.....wat doe je als er een snelle goal valt??

Welke andere trading strategieën heb je klaar liggen en uitgedokterd ??

Bericht gewijzigd door gulzig op di 3 aug. 2021, 16:58
1 Vind ik leuk's

ik zet in op odds van 2.40/2.50. Wedstrijd begint, stel er wordt 1-0 gescoord kan ik van 200 euro meestal 120 incashen/125.


ik accepteer verlies en ga door naar de volgende.


maar sta net als vandaag ook weer €160+

1 Vind ik leuk's

Okey eigenlijk is dit niet het traden in de puurste vorm, maar dat maakt niet uit. Doe je wel wat deze Alex doet uit het Youtube filmpje, dat je om de zoveel minuten gaat layen om je inzet al iets te beschermen?? Op die manier wordt het al meer traden.


Eigenlijk is je maximale verlies dus 80 euro...kan je ook nog 120 euro uitcashen van de 200 als er binnen 5 minuten wordt gescoord?

Dus je probeert ongeveer 25 euro winst te pakken met een maximaal te verliezen bedrag van 80 euro?

1 Vind ik leuk's


Maar waar ik zelf erg mee zit wat is jullie manier om strict aan een manier van traden/wedden te houden. Ik merk gewoon dat dit echt oprecht winstgevend is, ik haal hier continu goeie winstbedragen mee uit, maar ga telkens weer de mist in door een weddenschap te plaatsen en dan toch keer voor '' jackpot '' te gaan en bijv je volle winst van een dag op een wedstrijd te zetten en dan gewoon '' gokt'' en niet meer incasht.


Ja hier moet je echt iets op vinden; dit is een discipline die nodig is om geld over te houden. Ik zie dit in een live casino ook vaak mis gaan.

Misschien een straf bedenken die je echt niet fijn vindt. Bijvoorbeeld dat je in een citroen moet bijten. Of dat je voor straf een dag geen sport mag kijken of betten. Ik wens je succes. Ik bet ook soms op deze manier met bijvoorbeeld de under corners, maar vooral als ik een bonus rond moet spelen; ik geloof niet dat het echt winstgevend is.

2 Vind ik leuk's
KK-AA-KK

ja inderdaad, het is niet persee 25 euro waar ik op mik.


vb: als een wedstrijd sloom start, de eerste 5 minuten dan zie ik vaak dat de quotering van 2.40 bijv al snel naar 2.20 gaat. en uiteindelijk bijv na 15 minuten van 2.40 naar 1.90 is gegaan, ja dan pak ik ongeveer al 40 a 50 euro winst. Stel er is al een kans geweest dan pak ik meestal na 10 minuten 20 a 25 euro.


En inderdaad ik lay altijd erbij instappen van 40 euro. dus 5x 40 totaal.


bijv als de back odd 2.40 is doe ik telkens om de 0,10 a 0,12 cent layen.


dus 2.28 lay

2.16 lay

2.04 lay

1.92 lay

1.80 lay

1 Vind ik leuk's

Ik kan je qua discipline alleen maar het meest voor de hand liggende en meest simpele antwoord geven : Speel alleen deze tactiek en niks anders.

Zet voor jezelf hele strikte regels. Dit begint al bij het uitzoeken van de wedstrijden die je gaat spelen. Daarnaast kan ik aanraden ( voor zover je dat nog niet doet ) , om zoveel mogelijk de wedstrijden live te kijken zodat je een goede inschatting kan maken of je na 10 minuten je winst pakt of dat je toch nog tot minuut 12 of 15 wacht. Echter raad ik je aan om hier ook een strikte regel voor in te stellen aangezien goals ook regelmatig uit het niets vallen.

Dus :


  • hanteer alleen deze speelstijl / tactiek / strategie en speel niks anders. Probeer eerst op alleen deze manier winstgevend te zijn. Dan ben je al verder dan 97% van de wedders.
  • Hele selectieve wedstrijdkeuzes! het belangrijkste van de gehele strategie. Wijk hier niet van af! Ga niet meer wedstrijden spelen omdat je je verveelt.....of omdat de drang naar iets spelen te groot is! Discipline! Onthoud dat voor de meeste manieren van spelen het motto is : Less is more!
  • Er zijn tegenwoordig genoeg mooie sites waar je alle stats kan terugvinden. Soccerstats.com of thestatsdontlie bijvoorbeeld.
  • Stel voor jezelf een bepaalde tijd in van de wedstrijd dat je sowieso je winst pakt. Bijvoorbeeld dat 15 minuten echt je max is....Houd je hier aan! ook al gebeurt er geen ruk de eerste 15 minuten! Voetbal is te onvoorspelbaar...
  • De algemene statistieken heb je aan je zijde met deze tactiek. Er vallen meer goals in de 2e helft dan in een 1e helft en in algemene zin vallen de meeste goals tussen minuut 40 - 60.
  • Pak af en toe een dag dat je niks speelt of neem genoegen met 1 wedstrijdje. Des te meer je er mee bezig bent, des te meer drang zich ontwikkelt om te gaan spelen en dingen te gaan doen wat je niet moet doen. Als je de hele dag met je kop achter de PC zit en ermee bezig bent, zorg je ervoor dat je discipline en mentaliteit constant onder druk staat en getest wordt.


Succes!


2 Vind ik leuk's

thanks maat voor de tips! oprecht!


Nu bijv een vb had bij suwon - jeonbuk under 2,5 bij 2.40 quotering en ingecasht op 1.82 heb 58 euro winst.


17e minuut ingecasht*



3 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.