Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wedden op de Azië Cup 2015 in Australië

Hallo, gisteren is de Azië Cup begonnen die gehouden wordt in Australië. Datzelfde land opende tegen Kuwait met een simpele 4-1 overwinning. Vandaag zijn er ook weer wedstrijden gespeeld ( Oezbekistan 1-0 Noord-Korea, Zuid-Korea 1-0 Oma en Saudi-Arabie 0-1 China ) Ik wilde dit topic eerder openen maar dat kon toen niet helaas want ik was druk bezig, vandaar dat ik het nu doe ook al is het een beetje laat. Voor elke wedstrijd zal ik een dag van te voren een tip plaatsen in de hoop dat het goed komt.

Ik wil beginnen met een aantal toernooi bets.

1. Jordanië eindigt eerste of tweede in de groep D @ 2.05

Jordanië is geen geweldige ploeg ten opzichte van Japan, Australië of Zuid-Korea maar heeft zeker een grote kans om als 2de achter Japan door te gaan. De vorige Azie Cup ging het in de kwartfinale slechts na penalty's onderuit tegen de later kampioen, Japan. Sindsdien zijn ze gegroeid met als hoogte punt de play-offs tegen Uruguay voor het WK. Ondanks dat die kansloos verloren werd zie ik niet in waarom ze nu geen tweede zouden kunnen worden, aangezien Irak van een ander kaliber is. De opening wedstrijd zal het belangrijkst zijn tegen Irak, wie die wint wordt hoogst waarschijnlijk 2de, verwachtend dat Palestina weinig zal kunnen uitrichten tussen geen van de 3 uit deze groep.

2. Iran groepswinnaar @ 1,75

Hier valt weinig voor te zeggen. Een onverwacht hoge quote gezien de tegenstanders in deze groep. Geen van hen heeft echt indruk op mij weten te maken, daar waar Iran afgelopen jaar nog als een van de afgevaardigde Aziatische landen op het WK aanwezig was en het al jaren hoort bij de elite ploegen van Azië, samen met Japan, Zuid-Korea en Australië. Iran zal ongetwijfeld eerste eindigen in deze groep omdat het simpelweg meer kwaliteit heeft dan Qatar, VAE of Bahrain.

3. Team topscorer Tim Cahill @ 2,20

Nog altijd de grote man bij Australië, al jaren. Een prima WK gespeeld als je het mij vraagt en hij staat al op een goal na zijn eerste tegen Kuwait. Ik heb weinig vertrouwen erin dat er andere spelers zullen zijn die meer goals gaan maken dan Cahill, want hij steekt met kop en schouders boven de rest uit, kan afmaken en kan geweldig koppen. Daar komt bij dat hij het aanspeel punt is.

4. Japan wint het toernooi @ 3,00

Zoals je aan mijn naam kunt zien zal het je niet verbazen dat ik voor deze bet kies en wellicht is het een beetje door een brilletje kijken, maar zoals men weet heeft Japan genoeg kwaliteit in huis om dit toernooi te winnen. Het enige wat ze tegen zit is het feit dat Australië een thuisvoordeel heeft als het zover komt dat de twee ploegen tegen elkaar komen. Het kan wellicht op een herhaling komen van de finale in 2011 toen Japan in de verlening met 1-0 de titel binnen sleepte. Ten opzicht van Australië heeft Japan meer kwaliteit omdat het spelers als Honda, Kagawa, Inui, Kiyotake, Yoshida en Okazaki heeft rondlopen. Spelers die voor clubs als Milaan en Dortmund uitkomen. Met een aantal die wekelijks Bundesliga spelen. Ik verwacht, mits een gunstige loting ( geen Z-Korea of Australie loten in de kwart/halve finale ) dat de weg naar de finale een simpele zal worden.

Dit zijn mijn voorspellingen, speel mee of niet, ook is Australie op winst @ 3,50 een goede bet dat gewoon kan gebeuren. Als thuisland zijn de kansen groot voor ze.

Later op de dag zal ik de twee wedstrijden van morgen, VAE - Qatar en Iran-Bahrain , beschouwen en tippen .

0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar kakitani
Country flagkakitani in 10-01-2015 11:27 Voetbal
in 10-01-2015 11:27 Voetbal
57 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
Volgende bets voor morgenochtend 12 Januari, Azië Cup:

1. Japan - Palestina
Japan starts 0-2 @2,18

Palestina komt net kijken en het is voor hun het eerst dat ze op een Azie Cup aanwezig zijn. Het is de zwakste schakel van deze groep en misschien zelfs van het gehele toernooi en dan moeten ze het meteen opnemen tegen de titelhouder, Japan. Ik verwacht ook niet dat Palestina ook maar enigszins iets kan uitrichten tegen een , naar verwachting, oppermachtig Japan. Ze willen zo snel mogelijk uit de start blokken gaan en er vol tegen aan knallen, dat is ook de reden dat ik verwacht dat Japan minimaal met 3 doelpunten verschil zal gaan winnen. Mijn voorspelling is een 4-0.

2. Jordanië - Irak
Jordanië DNB @ 2,07

Irak en Jordanië zullen ongetwijfeld voor de tweede plek gaan strijden achter een te goed Japan en voor een te matig Palestina. Irak dat zijn laatste grote succes nog niet zo heel lang geleden heeft behaald, in 2007 won het de AC namelijk, is alleen maar slechter geworden sindsdien. Vorige editie wist het het net zo ver te schoppen als Jordanië, maar Jordanië wist meer indruk te maken op de mensen nadat het gestreden had en Japan op een gelijkspel wist te houden, echter verloor het wel na penalty's. Desalniettemin een prima prestatie. En niet te vergeten de play-offs die ze wisten te behalen voor het WK ondanks dat ze die verloren van Uruguay. Jordanië is veel gegroeid sinds het vorige toernooi en ik zie ze als 2de eindigen in deze poule. Persoonlijk, van wat ik de laatste tijd heb gezien van ze, vind ik Jordanië even wat beter dan Irak. Daarom is Jordanië DNB @ 2,07 een aantrekkelijke quote, want ze doen alles behalve onder voor Irak. Als je ipv op safe te spelen liever een gokje wilt wagen raadt ik je Jordanië to win @3,00 aan.

Veel succes en laat me weten als je mee speelt !
0 Vind ik leuk's
Ik speel Japan 0-2 en Jordanië DNB met je mee.
0 Vind ik leuk's
Hey, ook ik speel japan 0-2 met je mee. Verder vind ik dat je goed onderbouwende tips plaatst dus tevens mijn complimenten.
Hopelijk zijn de resultaten net zo goed ;)
0 Vind ik leuk's
Jij weet waar je over praat :)

goede tips!! ga zoor door (y)
0 Vind ik leuk's
Kakitani,wat weet je over Bahrain?
15/01 om 8u00 Bahrein-Verenigde Arabische Emiraten
Ik heb de wedstrijd gezien tussen UAE en Qatar(4-1) en UAE maakte wel indruk op mij .Vooral die nr 10 Abdulrahman O.(met Felliani kapsel :afro: ) moet je zien spelen, met wat een flair en eenvoud .Voor zo iemand ga je naar het stadion! Echt eens op letten mannen (en juffrouw).
0 Vind ik leuk's
De jager vond een konijn, maar het konijn vond van niet
Thanks voor japan man, heeft me aardig wat opgebracht (y)
0 Vind ik leuk's
Tenminste 1 van de 2 bets goed. Was erg tevreden over Japan zelf en toevallig precies de 4-0 voorspelt ^^ Wel een tegenvaller wat Jordanië betreft, ze waren gewoon de betere ploeg en Irak mag van geluk spreken dat ze met de overwinning er vandoor zijn gegaan. Jordanië had op z'n minst een gelijkspel verdiend en nu zijn de kansen ook verkleind dat Jordanië nog door zal gaan.

Voor morgen valt er weinig te zeggen, maar ik ben voor deze gegaan.

Het is een Combi-bet, maar kan bijna niet mis gaan als je het mij vraagt:

1. Oman - Australië en Kuwait - Zuid-Korea
Australië en Zuid Korea to win @ 1,82

Zoals voor de meeste wel bekend is horen Zuid-Korea en Australië samen met Japan bij de Aziatisch grootmachten en steken boven alles uit met kop en schouders. Spelers die voor Europese teams uitkomen en hun eigen competities die voor Aziatische begrippen van een hoog niveau zijn. Beide teams zijn simpelweg gewoon een maatje te groot voor deze " kleintjes ". Oman had ik nog een kans gegeven als het een betere loting had getroffen, maar ze hebben de pech dat ze bij 2 van de 3 titelkandidaten in de poule zitten. Zowel Zuid-Korea als Australië zijn bij winst verzekerd van een plaats in de kwartfinales. Ik verwacht dan ook dat beide ploegen hun sterkste 11 opstelt en vol voor de winst gaat.

Laat me weten als je weer mee speelt, altijd leuk om te horen ! Veel succes !

0 Vind ik leuk's
Die combinatie wilde ik ook gaan spelen inderdaad. Misschien nog wel bij één of beide wedstrijden half time / full time = away / away speel (@2.07 en @1.84, @3.81 in combinatie) speel. Maar daarvoor moet ik eerst nog even in de statistieken duiken.
0 Vind ik leuk's
Ik speel de combo weer mee, lijkt me ook dat beide landen hier gewoon moeten winnen van kwalitatief gezien mindere teams
0 Vind ik leuk's
Jij onderschat Oman echt XD
0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.