Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bookmaker promoties week 35

Bookmaker promoties week 35

Bookmakers
1 september 2022
3

Bookmaker promoties week 35

Voor de meeste competities staat speelronde 5 alweer op het programma. Op de drukke voetbalkalender staan dit weekend weer parels van wedstrijden. Al deze wedstrijden worden enigszins overschaduwd door dat andere evenement wat plaatstvindt in Nederland; De grand prix van Zandvoort.

Voor zowel voetbalwedstrijden als de Formule 1 zijn dit weekend genoeg bookmaker promoties beschikbaar. De bookmaker promoties voor de formule 1 in zandvoort vind je in het vorige nieuwsartikel. Deze promoties gaan enkel over de voetbalwedstrijden van dit weekend.

Circus

De Match of the Week is bekend bij Cirus! Deze week is dat FC Twente - PSV. Dat betekent dat je een free bet tot €20 kan verdienen wanneer jij inzet op deze wedstrijd. Deze promotie is alleen beschikbaar wanneer je een single bet, prematch bet of livebet plaatst met een minimale odd van 1.30. Vorig jaar was het een heus doelpuntenfestijn in de Grolsch Veste!

Betcity

Nieuwe speler van Betcity? Dan ontvang je nu 50 keer je inzet bij winst van Ajax, Feyenoord, Real Madrid, Barcelona, Manchester United, FC Twente of PSV! Genoeg keuze om een flitsende start te maken als speler van Betcity. Bestaande spelers worden zeker niet vergeten. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het verkrijgen van free bets.

Unibet

Plaats bij Unibet dit weekend een single bet op een Eredivisiewedstrijd en speel voor dubbele winst! Je ontvangt namelijk een 100% profit boost op welke Eredivisiewedstrijd dan ook. Maximale inzet is €10 en de minimale odd is 1.40. Maximale extra winst is €100.

WK poule

Wedstrijden om in de gaten te houden

Het weekend staat weer volgepland met voetbal en het is onmogelijk om alles in de gaten te houden. Voor het plaatsen van live weddenschappen kun je dit weekend kiezen uit een aantal prachtige wedstrijden. We hebben vier wedstrijden geselecteerd die je sowieso in de gaten moet houden!

Union Berlin - Bayern München

In de Bundesliga spelen de nummers 1 en 2 tegen elkaar. Union Berlin heeft een voortvarende start achter de rug en wist 3 van de 4 wedstrijden te winnen. Ook Bayern begon met grote zeges op Frankfurt en Bochum, maar kwam tegen Mönchengladbach niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Kan Union Berlin voor een verrassing zorgen?

AC Milan - Internationale

Zaterdag staat de Derby della Madonnina op het programma. AC Milan lijkt na het kampioenschap van vorig jaar volledig terug te zijn op het hoogste niveau in Italië. Met Florenzi, Origi, Dest en De Ketelaere heeft AC Milan de selectie versterkt. Zlatan Ibrahimovic is er vanwege een knieblessure niet bij. Bij Internationale is Lukaku nog onzeker. Hij liep ook een blessure op tijdens de training.

Manchester United - Arsenal

Manchester United lijkt zijn mojo eindelijk te hebben gevonden onder Ten Hag. Het is nog niet altijd sprankelend voetbal, maar de resultaten zijn de afgelopen wedstrijden goed genoeg om op voort te bouwen. Arsenal is koploper van de Premier League en heeft tot nu toe alles nog gewonnen! Kan United definitief weer omhoog kijken of moet het toch weer gaan incasseren?

FC Twente  - PSV

Op eigen bodem staat de topper FC Twente - PSV in de schijnwerpers. Beide ploegen hebben een druk schema achter de rug met Europese wedstrijden. Gakpo blijft bij PSV en dat is goed nieuws voor de Eindhovenaren. Wat niet goed nieuws is is de volle ziekenboeg bij PSV. Boscagli, Madueke, Mauro Junior, Oppegard, de Jong en van Ginkel zijn allemaal niet beschikbaar. Kan Twente zorgen voor het eerste puntverlies van de koploper?

Bron: Bookmakers