Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Man wint half miljoen pond met bizarre weddenschap

Overig
28 March 2022
0

Wanneer we het hebben over bizarre weddenschappen spant deze Engelsman absoluut de kroon. De man voorspelde afgelopen week maarliefst 18 wedstrijden goed en kreeg het voor elkaar om £2 om te toveren tot maar liefst £505.984,88. Omgerekend zo’n €604.000! De voetbalfan had hierbij alle geluk van de wereld. Bij 4 wedstrijden viel de cruciale winnende treffer namelijk in de absolute blessuretijd van de wedstrijd. De meestergokker voorspelde deze wedstrijden in de League One, League Two en een aantal internationale vriendschappelijke wedstrijden in het weekend. 

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

De volledige betslip

Spanje - Albanië, Spanje wint
Nederland - Denemarken, Nederland wint
Qatar - Bulgarije, Qatar wint
Duitsland - Israël, Duitsland wint
Engeland - Zwitserland, Engeland wint
Colchester - Tranmere, Colchester wint
Oldham - Mansfield, Mansfield wint
Port Vale - Sutton, Port Vale wint
Scunthorpe - Harrogate, Harrogate wint
Northampton - Hartlepool, Northampton wint
Salford City - Walsall, Salford City wint
Accrington - Gillingham, Gillingham wint
Wimbledon - Cambridge, Cambridge wint
Doncaster - Charlton, Charlton wint
Ipswich - Plymouth, Ipswich wint
Sheffield Wed - Cheltenham, Sheffield Wed wint
Shrewsbury - Lincoln, Shrewsbury wint
Mauritanië - Mozambique, Mauritanië wint

De cruciale winnende doelpunten

Salford liep in de eerste helft tegen een achterstand op tegen Walsall. The Ammies konden dit echter voor rust nog gelijk trekken. In de tweede helft maakt R. Watsen de winnende treffer via een penalty.

De beslissende momenten in de gelijkwaardige wedstrijden kwamen pas in de blessuretijd. Colchester wist de wedstrijd te winnen door een treffer in de 95e minuut en ook Mansfield wist in de 95e minuut de trekker over te halen wat leidde tot de overwinning. De internationale wedstrijden in het weekend moesten voor minder hartkloppingen zorgen maar niets was minder waar. Engeland wist met een 2-1 zege op Zwitserland maar nipt te winnen en Spanje had het ook verrassend moeilijk met Albanië, dat in de 85e minuut nog de gelijkmaker maakte. In de 90e minuut nam D. Olmo alsnog nog de winnende treffer voor zijn rekening.

Alles leek in nopjes totdat Mozambique in de 90e minuut de gelijkmaker maakte tegen Mauritanië. Wonder boven wonder kende ook deze partij uiteindelijk een winnaar. Slechts 2 minuten later in de 92e minuut trok de thuisploeg alsnog aan het langste eind. L Ba tekende uiteindelijk voor de 2-1.

Door al deze bizarre gebeurtenissen in de extra tijd voorspelde deze man 18 wedstrijden goed en kon hij ruim een half miljoen pond toevoegen aan zijn bankrekening. Zeker een van de meest bizarre betslips in de geschiedenis van het voetbalwedden!