Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Messi's contract met PSG is 'niet logisch'

Overig
8 november 2021
0

Sinds zijn komst bij PSG, heeft Lionel Messi tot nu toe negen wedstrijden gemist als gevolg van verschillende fitheids problemen. De voornaamste reden hiervoor, is dat zijn beide knieën zijn geblesseerd en daarnaast ook nog met hamstring problemen kampt de afgelopen weken. De grootste zorg voor de PSG officials is dat Messi nog steeds geen doelpunt heeft gescoord in de competitie en niet lijkt te presteren volgens de verwachtingen die PSG had voor zijn komst van Barcelona in augustus. PSG is zich bewust van Messi's fysieke gesteldheid, maar het contract bevat een clausule waarin staat dat Messi voorrang mag geven aan zijn Argentijnse wedstrijden, boven zijn wedstrijden in de Ligue 1. Messi is aanvoerder van het Argentijnse team en wist in de zomer de Copa America te winnen van Brazilië. Nu is hij vastberaden en heeft het doel om komend jaar eindelijk de wereldbeker van 2022 in Qatar te winnen.

PSG heeft hierover hun zorgen laten merken, vooral de hoofdman Leonardo heeft spijt van het contract. Messi vliegt uit naar Argentinië om zijn internationale wedstrijden te spelen, terwijl hij nog bezig is om terug te keren naar zijn volledig fitheid. "We gaan er niet mee akkoord om een speler te laten gaan die, voor ons, niet in de juiste fysieke conditie is of die in de revalidatiefase zit". Leonardo's frustratie is begrijpelijk aangezien Messi afwezig was in de laatste twee wedstrijden van PSG, nadat hij vorige maand in de rust moest afhaken in hun competitieduel met Lille. Bovendien helpt zijn speeltijd met Argentinië niet bij het herstel van Messi's blessure en dat is het laatste wat de club wil. Messi's toewijding aan zijn land is onbetwistbaar en gezien zijn record met 156 optredens, en een record als doelpuntenmaker met 80 doelpunten. Helaas moet PSG akkoord gaan met de situatie aangezien dat zo in zijn contract staat en moet PSG dient zich daaraan te houden.